هدایت شده از رسانه مردم
تصاویری از حمله هوایی شب گذشته به دیرالزور سوریه و ببینید تصویری از شهید ایرانی که شب گذشته در حملات ارتش تروریستی آمریکا به مواضع محور مقاومت در استان دیرالزور سوریه به شهادت رسید
🔴شهادت یک مستشار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه در اثر حملات هوایی شب گذشته به شرق سوریه
#شهید_بهروز_واحدی از رزمندگان سپاه اسلام در اثر حملات هوایی شب گذشته به مناطقی در شرق سوریه به شهادت رسید.
هدایت شده از تا 2030
📃سند توسعه پایدار ملل متحد، 17 هدف اصلی (+ 169 زیرهدف) را دنبال میکند. تایم لاین زمانی دستیابی به این اهداف، سال 2030 است، از این رو این سند در ایران، به سند 2030 معروف است.
♨️مطابق تصریح متن سند 2030، هدف پنجم این سند یعنی برابری جنسیتی، مهمترین و بنیادیترین هدف است.
🎯«چهارچوبهای قانونی که برابری جنسیتی را پیش میبرند، عموماً به تمام بخشهای هدف 5 و نیز سایر اهداف مربوط میشوند، چرا که برابری جنسیتی برای دستیابی به همهی اهداف توسعه پایدار، لازم است».
🎯عنوان هدف 5 عبارت است از: دستیابی به برابری جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران
🎯که زیر هدف 5.1 عبارت است از: پایان دادن به همه اشکال تبعیض علیه همه زنان و دختران در همه جا.
📌در این بخش آمده: «برابری جنسیتی، از جمله پیشرفت در هدف 5.1، بنیان و پایهء دستیابی به تمامی 17 هدف است».
❓اما چرا این هدف، مهمترین هدف سند 2030 است؟
🔺جواب این سوال، بسیار گسترده است، اما شاید به طور خلاصه، آنچه در پس این رنگ و لعابها و الفاظ زیبا دنبال میشود، در واقع حذف جنسیت از نوع بشر است. همه، زن و مرد، باید به نیروی کاری (=برده) تبدیل شوند که اربابان زمین و نویسندگان سند 2030 در پی آن هستند (پیشتر، امام جامعه، آیت الله خامنهای در سال 1398، اعلام نمودند که این سند، در پی ایجاد رعیت است) برابری جنسیتی، عملاً در تلاش برای حذف جنس زن و تبدیلش به مرد است. چیزی که در روح این سند، با جدیت دنبال میشود. زنی که مقام مادری دارد (در مکتب اسلام، بهشت، زیر پای مادران است) باید با عناوین فریبنده، صرف هزینههای هنگفت و دروغی به اسم برابری، به مرد تبدیل شود.
🔺توضیح این مطلب را در ادامه خواهم داد. اما اساساً تبعیض از نگاه این سند، به چه معناست؟
🔺از آنجایی که در اسناد حقوقی نظیر متن سند 2030، هر عبارت و واژهای، بار معنایی خاص خود را دارد، باید به جزییات معنایی تبعیض از منظر خود این سند و تعاریفی که ارائه کرده پرداخت.
🔜من در نوشتهی آتی، به جزییات مهم زیرهدف 5.1، که به نظر میرسد در کشور ما هم در حال پیادهسازی است، میپردازم و سپس، به ارتباط جزییات متن سند 2030، با حذف حجاب اسلامی _که با مرگ نحس مهسا امینی آغاز شد و گسترش یافت- و آنچه که عملاً در کشور ما در حال اجراست، خواهم پرداخت، انشاء الله.!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تا 2030
📂ارتباط بیحجابی با سند ۲۰۳۰
💢زیر هدف 5.1 سند توسعهء پایدار عبارت است از: پایان دادن به همه اشکال تبعیض علیه همه زنان و دختران در همه جا.
❓این تبعیض دقیقاً به چه معناست؟
📃در قسمت مفاهیم هدف پنجم، در توضیح تبعیض، به متن توضیحات ارائه شده در CEDAW، استناد و ارجاع شده است. در واقع آنچه در CEDAW آمده، مورد پذیرش سند 2030 است. تا جایی که میدانم، ایران رسماً عضو CEDAW (کنوانسیون رفع کلیهی اشکال تبعیض علیه زنان) نیست، اما موارد تعریف شده در این کنوانسیون، در سند 2030 آمده و اساساً سند 2030، بارها به این کنوانسیون ارجاع داده است؛ لذا وقتی سند 2030 را امضا کرده باشیم، در عمل باید بندهای CEDAW، را اجرا کنیم.
📃ماده 1 CEDAW تعریف جامعی از تبعیض علیه زنان ارائه می دهد و ماده 2 تعهدات کلی را برای دولتها به ویژه در چهارچوبهای قانونی لازم برای رفع تبعیض علیه زنان تعیین میکند.
📃در ماده 1 CEDAW آمده است: «...اصطلاح «تبعیض علیه زنان» به معنای هرگونه تمایز، محرومیت یا محدودیتی است که بر اساس جنسیت ایجاد میشود و هدف یا اثرش، آسیب رساندن یا لغو به رسمیت شناختن لذت بردن یا استعمال توسط زنان -صرف نظر از وضعیت تأهل- و بر اساس برابری زن و مرد، حقوق بشر و آزادیهای اساسی در زمینههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، مدنی یا هر زمینه دیگری باشد».
❌دقت کنید! هر گونه تمایز بین زن و مرد، مردود است! (آفرینش خدا و این همه تفاوت زن و مرد هم هیچ اهمیتی ندارد!). حجاب هم در قالب محرومیت/ محدودیت ردهبندی میشود که باید حذف شود. به خصوص حجاب، با کنترل شهوت در جامعه، جلوی لذت بردن بیحساب و خارج از قواعد الهی (در این ماده، دقیقاً به لذت بردن زن اشاره شده) را میگیرد. اساساً در چهارچوب سند 2030، دین جایگاهی ندارد، چرا که این سند، خود، دین جدید است! از همین رو به وضوح پیداست که حذف حجاب شرعی در بستر جامعه، در راستای اجرایی کردن هدف 5 سند توسعهء پایدار 2030 است.
📃در ماده 2 CEDAW هم به تغییر قوانین، در راستای رفع تبعیض اشاره شده. مثلاً: و) اتخاذ کلیهء اقدامات مناسب، از جمله قوانین، برای اصلاح یا لغو قوانین، مقررات، آداب و رسوم و رویههای موجود که تبعیض علیه زنان است.
❌نکته آن است که در زیربخش 5.1.1، اولین چیزی که مورد توجه قرار گرفته، بحث قوانین هر کشوری است که در صورت لزوم، باید مطابق سند 2030، عوض شوند.
✔️و لایحهء حجاب، یکی از قوانینی است که جدیدا سر و صدای زیادی برپا کرده است...
✔️پیشتر نیز پیش نویس قانونی دیگری توسط ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ارائه شده بود که آن هم قصدش تغییر قوانین موجود مربوط به حجاب بود.
🔙فردای گورسپاری نحس مهسا امینی بود که ستاد امر به معروف -ستادی که در بیشتر موارد ردی از آن نبود و به نظر میرسد که عمدتاً در خواب به سر میبرده است-اعلام کرد که قانون فعلی حجاب باید عوض شود و بی حجابی از جرم، به تخلف تنزل یابد، (اینجا)؛ لذا از همان ابتدای ماجرای امینی، مسئلهء تغییر قانون، به روی کار آمد. مدتی بعد نیز از لایحهء عفاف و حجاب رونمایی شد که به پیشنهاد قوه قضائیه به دولت ارسال شده بود (اینجا) و مخالفتهای زیادی را به دلیل روح غلطی که در دل خود داشت (و مثلاً در یک مورد، عملاً باعث مرگ نهی از منکر در کشور میشد) به مجلس ارجاع شد که البته، سرنوشت این لایحه، همچنان مبهم است.
💢تلخ و تآسفبار آن است که به نظر میرسد آنچه در میان این همه آمد شد و تغییر قوانین رخ میدهد، عملاً اجرای منویات سند شوم 2030 است، وگرنه بارها، و توسط کارشناسان، تأکید شده که مشکل بی حجابی در کشورما، نبود قوانین نیست، بلکه مسئلهء اصلی، عمل نکردن به قوانین و ترک فعل نهادهای مختف کشوری در قبال بی حجابی است.
❌به نظر میرسد مخربترین و ضد دینترین قسمت سند 2030، همین برابری جنسیتی است که عملاً تمام قواعد خانوادگی اسلام را به زیر پا مینهد. در نوشتار بعدی، به توضیح جزییات و چرایی این مطلب میپردازم، انشاءالله!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تا 2030
🔰برابری جنسیتی و نابودی ارزشهای اسلام و بنیان خانواده
📃در بخش 5.1.1 سند توسعه پایدار 2030 (مربوط به هدف برابری جنسیتی) پرسشنامهای طولانی ذکر شده که مطابق آن، به کشورها امتیاز داده میشود. برای کسب امتیاز بالاتر در این قسمت، باید طبق آنچه در این قسمت ذکر شده، عمل کرد. در واقع این قسمت از کشورها میخواهد، قواعد خود را مطابق آنچه در این سند دیکته شده، تنظیم کنند و کشورها هم برای دریافت امتیاز لازم، باید چنین کنند!
📌من به چند نکتهء مهم و کلیدی این پرسشنامه میپردازم:
📁پرسشنامه با بررسی قوانین ملی آغاز میشود، و اینکه قانونگذاری در این زمینه به چه صورت است. در ادامه برخی نکات کلیدی آن عبارتند از:
1️⃣آیا زنان و مردان از حقوق برابر در دسترسی به تصدی مناصب عمومی و سیاسی (قوه مقننه، مجریه، قضائیه) برخوردارند؟ (مطابق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، زن حق رییس جمهور شدن را ندارد، اما مطابق سند 2030، باید قانون عوض شده، و حق برابر داشته باشد).
2️⃣آیا زن و مرد از حقوق مساوی برای اعطای تابعیت به همسر و فرزندانشان برخوردارند؟ (به بحث قوانینی که سالهاست در این خصوص در کشور ما میپردازند رجوع کنید... نکته آن است که در اینجا، نه فقط اعطای تابعیت به فرزند، که همسر هم مد نظر است، یعنی طبق منویات سند 2030، زن مسلمان ایرانی، با ازدواج با مرد خارجی، توان اعطای تابعیت را هم به وی خواهد داشت...).
3️⃣آیا شهادت زن در دادگاه دارای همان وزن اثباتی شهادت مرد است؟ (مطابق دین اسلام، شهادت زن با مرد برابر نیست، اما مطابق سند 2030، باید برابر شود!)
4️⃣آیا قانونی برای رسیدگی به خشونت خانگی وجود دارد؟ (به لایحهء حمایت از زنان در برابر خشونت که با مرگ نحس امینی، دوباره به جریان افتاد و تصویب شد، رجوع کنید...)
5️⃣آیا قانون، عدم تبعیض بر اساس جنسیت در استخدام را الزامی کرده؟ (این یعنی زنان در هر جایی که صرفاً مردانه هست، حتی نیروهای نظامی، باید استخدام شوند!)
6️⃣آیا زنان می توانند مانند مردان در مشاغلی که خطرناک، سخت یا از نظر اخلاقی نامناسب تلقی میشوند، کار کنند؟ آیا زنان قادر به انجام وظایف مشابه مردان هستند؟ (که چی؟ چه فایدهای برای زن دارد؟)
7️⃣آیا زن و مرد از حقوق مساوی برای ازدواج (یعنی رضایت) و اقدام به طلاق برخوردارند؟ (مطابق دین مبین اسلام، حق طلاق با مرد است، اما مطابق دین سند 2030، این امر باید عوض شود...)
8️⃣آیا زنان و مردان از حقوق مساوی برای انتخاب محل زندگی برخوردارند؟ (مطابق دین مبین اسلام، حق تعیین محل زندگی، با مرد است، مطابق سند 2030، این مورد هم باید عوض شود!)
9️⃣آیا زنان و مردان از حقوق مساوی برای درخواست گذرنامه برخوردارند؟ (روند مساوی سازی این مورد هم در ایران آغاز شده، مطابق دین مبین اسلام، زن، بدون اجازهی شوهر، حتی حق خروج از منزل را ندارد، اما به تازگی در ایران، قانونی تصویب شد که نه فقط خروج از منزل، بلکه اجازهء خروج از کشور را بدون اجازهء همسر و با حکم دادگاه میدهد. به تدریج هم باید شاهد افزایش دامنهء این موضوع در کشور باشیم).
♨️من با خواندن این قسمتهای سند 2030، عمیقاً درک کردم که چرا این بخش از این سند، مهمترین بخش آن است. این بخش، علم مخالفت با اسلام را برداشته، بدون آنکه کوچکترین نامی از اسلام ببرد، اما با پیادهسازی اوامر این بند از سند، قوانین اسلامی مربوط به کیان خانواده، به طور کامل از بین خواهد رفت (به جزییات بیشتر نپرداختم، آنچه نوشتم فقط مشتی از خروار بود، این سند حتی برای رابطهء جنسی درون خانواده هم بر خلاف اسلام، تعیین تکلیف کرده). خانواده و زن، هدف دیرینهء شیطان در برنامهریزی های خود برای نابودی اسلام بوده است، هدفی که در این سند، به خوبی جایگذاری شده است.
💢و باید تآسف بسیار خورد که آنچه در دل این سند شیطانی و ویرانگر وجود دارد، به انحاء مختلف در حال پیادهسازی در امالقرای جهان اسلام است!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
1_4996320016.pdf
377.8K
♨️ متن انگلیسی سند 2030
👈 برای توضیح در مورد چگونگی انطباق لایحه عفاف و حجاب با سند 2030 ، ابتدائاً باید به #سند2030 و «رویکرد غالب بر آن» آشنا شد.
قبل از مطالعه متن اصلی سند 2030، ابتدا چند نکته را در نظر داشته باشید:
🔹 این سند در ایران به سند 2030 معروف شده است، لیکن نام اصلی آن «سند اهداف توسعه پایدار» با نام اختصاری SDG یا SDGs است. کلمات بکار رفته در سند، بسیار زیبا و اغواکننده است و شرارتهای نهفته در آن را میبایست در راهکارهای ارائه شده در اسناد اجرایی ذیل آن جستجو کرد.
🔸 سند 2030 یک سند ذوابعاد است. به عبارتی دیگر در این سند، برای تمام شئون زندگی بشری، اعم از اقتصادی، بهداشتی، زیست محیطی و ... برنامه ریزی شده است. لیکن متاسفانه این سند در کشور ما، صرفاً به یک سند «فرهنگی آموزشی» معروف شده است.
🔹 مقام معظم رهبری دستور به عدم اجرای این سند دادهاند، حتی در جایی که متن سند علی الظاهر منافاتی با شرع و قانون ندارد. بنابراین حتی به بهانه حق تحفظ هم نمیتوان مفاد سند را اجرا کرد.
🔸 سابقه تاریخی کشورهای تنظیم کننده این سند، سابقهای استعماری است. این سابقه باعث میشود که فسق این کشورها برای ما مفروض باشد. بنابراین بر اساس دستور قرآن کریم (آیه ۶ سوره مبارکه حجرات)، نباید راهکار ارائه شده از سوی این فاسقان را پذیرفته تا متحمل خسارت نشویم.
🔹 در قرآن کریم، قوم یهود بدترین دشمن جامعه اسلامی معرفی شده است. بنابراین راهکاری که برای بهبود زندگی بشری توسط این دشمنان ارائه شود، بلاشک خسارتبار و به جهت تغییر سبک زندگی بشری از الهی به غیرالهی است.
@dadshahr_iranian
ترجمه سند 👇
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
1_1616237945.pdf
1.21M
♨️ ترجمه سند 2030 به فارسی
👈 در این سند، ۱۷ هدف اصلی و ۱۶۹ هدف ثانویه برای تحقق «نظم نوین جهانی» مد نظر صهیونیسم جهانی پیشبینی شده است .
💢 اهداف اقتصادی، مالی، بهداشتی، فرهنگی، شهرسازی، زیست محیطی، آموزشی و ...
🔹 اینگونه نیست که دشمنِ یهودی، مثلا فقط در بحث فرهنگی دشمن ما باشد و در دیگر اهداف مانند اقتصادی، بهداشتی و ...، دلسوز ما باشد.
تاکید می گردد که «تمام این اهداف» شرارتبار هستند، حتی آنجایی که علیالظاهر منافاتی با شرع و قانون ندارد.
🔸 علت مخالفت مقام معظم رهبری با کلیت اجرای این سند در کشور ما، دقیقاً همین موارد می باشد.
نکات تذکر داده شده در پیام قبل را حتماً در نظر داشته باشید و البته راهکارهای رسیدن به اهداف #سند2030 را در اسناد اجرایی ذیل آن جستجو کنید.
ادامه دارد...
@dadshahr_iranian
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
2.76M
📢 بشنوید
🔶🔹 نکاتی پیرامون مواضع اخیر ریاست محترم جمهور نسبت به «توسعهی پایدار» در نشست سران شانگهای
در مطلب ذیل، نقدی نسبت به بخشی از مواضع حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، ریاست محترم جمهوری بیان شد که پیرو آن، پرسشهایی از سوی مخاطبان گرامی. واصله گردید.
لینک مطلب مذکور
https://eitaa.com/SHRChannel/2019
💠 صوت حاضر، پاسخی است جمعبندی شده به تمامی پرسشهای دریافتی
💢 محورهای موضوعی
1⃣ اصطلاح «توسعهی پایدار» به هیچ وجه یک اصطلاح عام و خنثی نیست، بلکه ۷۰ سال است در راستای هژمون جهانی یهود و استکبار تعریف و تبلیغ شده است؛
2⃣ دنیا از اصطلاح توسعهی پایدار، تعبیر به سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ و اهداف ۱۷گانهی آن میکند، ولو خود ما چنین منظوری نداشته باشیم.
3⃣ سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰، تماماً مردود است و هیچ بخشی از آن مطلقا قابل پذیرش نیست؛
4⃣ موضع صریح و قاطع امام خامنهای، نفی کامل سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰ است، نه بخشی از آن؛
5⃣ امام خامنهای مورخ ۳۱ خرداد ۱۳۹۶، حتی استفاده از لفظ توسعهی پایدار را مردود اعلام کرده و واژهی پیشرفت را بهعنوان جایگزین معرفی کردند؛
6⃣ امروز جهاد تبیین مفهوم توسعهی پایدار و سند وابسته به آن (سند توسعهی پایدار ۲۰۳۰) رأس اولویتهای دشمنشناسی است.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
🔻تکذیب استفاده از داور زن در زمین فوتبال مردان
🔹به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز ارتباطات دولت و روحانیت ؛ در پی درج شایعاتی پیرامون احتمال استفاده از داور زن در #زمین_فوتبال_مردان در برخی رسانه ها و سؤالات متعدد مخاطبین از مرکز ارتباطات دولت و روحانیت در این خصوص، مرکز ارتباطات از مسئولین وزارت ورزش و جوانان پرس و جو نموده و طبق اظهارات، خبر مذکور #صحت نداشته و #تکذیب میشود.
☫ مــرکز ارتـبــاطات دولـت و روحـــانیــت
✍ واقعا برای مرکز ارتباطات دولت و روحانیت متأسفیم.
بزرگواران رقاصی زن با نی همبان هم تکذیب می شود؟
عادی شدن کشف حجاب هم تکذیب می شود؟
بجای اینکه در خاموش کردن نیروهای انقلابی کمک کار دولت باشید حوزه را بر علیه نفوذی های دولت بسیج کنید.
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
برخی مخاطبین محترم می پرسند ایراد استفاده از داور زن در اتاق وی آی آر چیه؟
پاسخ:
این در واقع طرح گام به گام ۲۰۳۰ برای از میان بردن تمامی پرده های حیا و حجاب و عفت و نابودی کامل نظام خانواده است که در حال اجراست.
در واقع باید پرسید چه ضرورتی دارد که یک زن بازی مردان را قضاوت کند ؟
هدایت شده از حرف مردم
💥 یکی از آثار بدحجابی خانم ها اینه که
🔺مردها تنوع طلب میشن.🔺
🔹وقتی یه مردی روزانه صدها خانم زیبا رو توی خیابون ها میبینه
دیگه به این راحتی راضی نمیشه با یه دختر هرچند زیبا ازدواج کنه.
🔸هر چقدرهم دخترایی که این پسر به خاستگاریشون میره زیبا باشن؛
بازم پسره پیش خودش میگه میشه خوشکلترش رو پیدا کنم. ازینا زیاد هست!😏
این موضوع باعث میشه دختران یا خاستگار نداشته باشن
یا خاستگارا صرفا میان و تماشا میکنن و میرن
🚫 افزایش بی حجابی و بدحجابی اثر مستقیم در ضربات روحی خوردن دختران و زنان جامعه میشه...
#حرف_حق
#تنوعطلبی
ارسالی