هدایت شده از معروفانه
#ویراست
جمهوری اسلامی ایران!
اقتدار
اقتدار
اقتدار
وقتشه که یک پاسخ کوبنده بدید ،نذارید اون ذهنیتی که از عزتمندی ایران در ذهن جهان هست ، خدشه دار بشه...
🧡#معروفانه ای شو👇
https://eitaa.com/joinchat/1179058499C4ee0700aeb
♦️به نام خدا
امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح جامعه
امشب زودتر رفتم حرم نماز جماعت و زیارت. دعا ، نماز و قرآن به سر را انفرادی انجام دادم. نایب الزیاره و دعاگوی همه احیاء و اموات بودم اگه لایق بوده باشم.
قبل از اینکه مسیر و اطراف حرم شلوغ بشه و به بد حجاب ها و دود سیگار بر بخورم.
نه اینکه اصلاً در شلوغی ها نروم یا بخواهم بی تفاوت باشم ولی بنا به تجربه و اینکه دیدم فعلاً تنهایی کار میدانی خاصی نمیتونم و اینکه از مواجهه با هنجارشکنی ها اذیت نشوم.
🔺واقعاً تاسف از مردم ؛ بعضی هنجارشکنی و مزاحمت و عدم رعایت حق الناس و بعضی دیگر هم بی تفاوت و مسئولان و مجریان قانون هم کار خاصی نمیکنن.
یک مورد سیگاری را محترمانه تذکر داده و رد شدم؛ گفتم داداش به مردم دود سیگار نده.
موارد دیگه هم گاهی بتونم تذکر میدم.
👌اگه مردم همه تذکر دهند یا هر جا نیازه گزارش و پیگیری کنند ، مشکلات و ناهنجاری های کوچک و بزرگ قابل حل است.
👌باید به خوبان بی تفاوت یا محافظه کار و نزدیکانمان هم تذکر دهیم (و امر به معروف کنیم) که _ با علم ، شرایط ، روش شایسته ، احتیاط ، تدبیر ، احترام و مهربانی _ امر به معروف و نهی از منکر کنند. همچنین مطالبه از وظایف مسئولان و اجرای امنیت و عدالت اجتماعی ، فرهنگی و ...
👈 دعا و زیارت و مراسم اِحیاء خیلی خوب و لازم ولی همراه با آگاهی از وضعیت زمان و دغدغه و تفکر برای انجام وظایف فردی ، اجتماعی ، سیاسی و ...
✅ سخنرانان ، مداحان عزیز ، اهل قلم ، بیان و رسانه ، روشنگری و دعوت از مردم و مسئولین به این امور داشته باشند
و من الله التوفیق و السلام علیکم.
ارسالی
هدایت شده از 🇮🇷 یازهــــــــرا 🇵🇸
💬پیام خانواده شهید
باعرض سلام؛
⚠️ به اطلاع مردم شهید پرور میرسانیم، پس از فتنه دراویش گنابادی در خیابان پاسداران که منجر به شهادت ۴نفر از حافظان امنیت و مجروح شدن بیش از ۸۰ نفر گردید، "خانقاه امیرسلیمانی" جنب معراج شهدا تعطیل گردید.
⛔️ لذا اخیرا به بهانه جلسه ذکر بامماشات بعضی از نهادهای امنیتی بازگشایی گردیده (از درب پشت خانقاه)
🔺️ لذا خانواده "شهید محمد حسین حدادیان" اجازه چنین اقدامی را به دشمنان "آقا امیرالمومنین" نمیدهند. 📍در محل فوق تحصن خواهیم کرد و اجازه پایمال شدن خون این شهدای گرانقدر رانخواهیم داد.
خانواده شهید "محمدحسین حدادیان"
💠کانال یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
@yaazahra_ir
هدایت شده از حوزه انقلابی
▪️اگر مسئولی #تحصن پدر و مادر شهید حدادیان در اعتراض به بازگشایی خانقاه دراویش را ببیند و دق کند رواست، مگر حزبالله مرده باشد که مطالبات خانواده های شهدا روی زمین بماند
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از 🇮🇷 یازهــــــــرا 🇵🇸
🔻بچه حزب اللهی های تهران عزیزان را تنها نگذارند
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
عزیزان ساکن تهران، خانواده محترم شهید را دریابید
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
آیدی پدر شهید حدادیان:
@farhadhadadian
هدایت شده از شهید محمدحسین حدادیان
💢اعتراض پدر و مادر شهید حدادیان به بازگشایی خانقاه مرکزی دراویش!
🔻در پی خبر بازگشایی خانقاه مرکزی فرقه دراویش گنابادیه واقع در خیابان بهشت تهران، پدر و مادر شهیدمحمدحسینحدادیان با ابراز ناراحتی به این تصمیم نسنجیده مسئولین ذیربط، با در دست داشتن عکس شهدای فتنهی گلستان هفتم، که در بهمنماه سال ۹۶ توسط دراویش فتنهگر به شهادت رسیده بودند، اعتراض خود را علام نمودند.
🔻شایان ذکر است با این که شهید محمد حسین حدادیان در سحرگاه سیام بهمنماه سال ۹۶ در خیابان گلستان هفتم تهران به دست دراویش قداره کِش به طرز فجیعی به شهادت رسید، اما تا کنون نه تنها قاتلان این شهید عزیز شناسایی نشده اند! بلکه در مسیر پرونده قضایی وی نیز کوتاهیهای آشکاری صورت گرفته است!
https://eitaa.com/shahidhadadian74
هدایت شده از شهید محمدحسین حدادیان
💠دومین روز تحصن خانواده شهید حدادیان
🔻در پی خبر بازگشایی خانقاه امیر سلیمانیه دراویش گنابادی، خانواده شهید حدادیان برای دومین روز متوالی به این تصمیم نسنجیده مسئولین مربوطه، در مقابل خانقاه مذکور به تحصن خود ادامه دادند.
https://eitaa.com/shahidhadadian74
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
💢 ابتدا صوت زیر را با موضوع «رها شدن قوهی شناختی جامعه توسط مسئولان در رخدادهای مختلف، نظامی و دفاعی تا فرهنگی و اقتصادی» بشنوید:
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2787
❇️ خلاصه عرض کنم:
هر بار که یک موشک در میدان جنگ سخت به نقطهای علیه جبههی انقلاب اسلامی اصابت میکند، هزاران موشک، عرصهی جنگ نرم و شناختی مردم را بمباران مینماید!
🔴 چطور نمیدانید که میدان قدرت نرم، مقدم و مقوّم میادین سخت و نیمهسخت است؟!
✅ اگر ایمانها راسخ و باورها محکم باشد، با دست خالی، بیش از ۸ سال مقابل دنیا میایستیم و جبههی متحد استکبار را به اذن خداوند متعال شکست میدهیم.
❌ اما اگر عقبهی نرم اجتماع سست شود، قویترین تسلیحات را هم داشته باشیم، توان فشار دادن ماشه را نداریم چون از درون مورد شماتت قرار میگیریم.
🔻 فراموش نکنیم مالکاشتر، در حالی که چند قدمی خیمهی معاویه بود (غلبهی کامل در قدرت سخت) مجبور به عقبنشینی شد و فاجعهی حکمیت رخ داد (شکست درونی اردوگاه خودی در جنگ نرم و شناختی).
⬅️ حال با این توضیحات، مجدداً به جملهی امام در سال ۱۳۹۸ رجوع کنیم که فرمود:
💠 «فریاد انتقام مردم، سوخت موشکهای نابودگر بود»
🔴 و بدانید خسارت هدر رفت این سوخت، قابل جبران نیست
🔶🔹 پینوشت
کسانی که در مقام تحلیل میگویند «اسرائیل به دنبال کشاندن ایران به عرصهی جنگ گسترده و تمام عیار است» حدأقل ربع قرن از نظریهی جنگ عقب ماندهاند.
سال ۱۳۹۷ در کتاب نظریهی جنگ در عصر سیستمهای فرماندهی و کنترل (که انتشارات شهید صیاد شیرازی ارتش جمهوری اسلامی منتشر کرد) نظریهی نوین جنگ را تشریح کردم و اتفاقا در فصل آخر، سناریوی محتمل جنگ جبههی دشمن علیه ایران را توضیح دادم.
✴️ آنچه در حال وقوع است، دقیقا مبتنی بر همان بنیان و راهبردهایی است که ۶ سال پیش گفته بودم.
⛔️ به اسم کارشناس، مردم و مسئولان را از مقاومت نترسانید!
✍ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از شهید محمدحسین حدادیان
📎اطلاعیه شماره (۲) خانواده شهید محمدحسینحدادیان!
بسم رب الشهداء و الصدیقین
قالالله تبارک و تعالی فی محکم الکتابه:
مَا لَكُمْ لَا تَنَاصَرُونَ چرا يكديگر را يارى نمىكنيد؟ (صافات، آیه ۲۵)
🌷مردم ولایتمدار و شهیدپرور ایران اسلامی سلام علیکم؛
🔻ضمن قبولی طاعات و عبادات شما مردم عزیز و خداجوی، به اطلاع عمومِ امّت حزب الله و همیشه در صحنه میرساند که در پی تصمیم نابخردانه برخی مسئولین مربوطه جهت بازگشایی خانقاه مرکزی موسوم به فرقهی دراویش سلطانعلیشاهی گنابادی؛ خانواده شهید امنیّت محمدحسینحدادیان با توکل بر خدای متعال و توسل به حضرات معصومین علیهمالسلام، در این ایّامِ سرنوشتساز تصمیم گرفتهاست که تا صدور حکم بستهشدن دائمی این مرکز ضلالت و گمراهی از سوی مسئولین محترم ذیربط، به #تحصن و #اعتراض خود ادامه دهند.
🔻از این جهت از مردم بصیر و دلسوز و بخصوص #اصحاب_رسانه، تقاضامندیم ضمن #حمایت از این حرکت خودجوش {در چارچوب شرع و قانون}؛ صدای مظلومیّت و تظلمخواهی این خانواده شهید باشید.
✅قرار ما روز چهارشنبه پانزدهم فروردین ۱۴۰۳، رأس ساعت ۱۴، مقابل درب خانقاه مرکزی این فرقه، واقع در تهران، خیابان بهشت." درب پشت خانقاه کوچه چتر چی".
قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ ۖ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ ( سبأ، آیه ۴۶)
خانواده شهید محمدحسینحدادیان
۱۴۰۳/۱/۱۵
https://eitaa.com/shahidhadadian74