🍃قسمت چهارمِ "ناگفته هایِ دوره ساسانیان و حمله اعراب به ایران"
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
1⃣آغاز اختلافات تیسفونِ ساسانی با حیره عربی
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
3⃣آیین اکثر مردمان حیره، در اواخر مسیحیت نسطوری شده بود. در مقابلِ آنها، امارت اعراب بنی غسّان قرار داشتند که معمولاً متحد و تحت نفوذ امپراطوری روم بودند و در منطقه سوریه صاحب شوکت بودند؛ آیین غسّانیان، مسیحیت یعقوبی بود. ساسانیان در تقابل با روم شرقی، از مسیحیتِ نسطوری حمایت میکردند. حدود ۱۰۰ سال بعد، در دوران قباد اوضاع ایران به سبب قیام مزدکیان و اختلافات دربار و...چندان مساعد نبود؛ قباد ابتدا به آیین مزدکی روی آورد و لذا توقع داشت که حاکم حیره نیز از او تبعیت کند، ولی منذر بن امرؤالقیس از او پیروی نکرد و قباد حمایت خود را از او برداشت.
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
4⃣حذفِ حکومت بنی لخم به دست پرویز
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
8⃣پایانِ قسمت چهارمِ "ناگفته هایِ دوره ساسانیان و حمله اعراب به ایران"
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
Part01_فتنه تغلب.mp3
5.79M
🍃هندزفری🎧
🎬کتاب صوتیِ "فتنه تغلب"🕯
روایتهایی از متن و فرامتن فتنه سال ۸۸
قسمت 1⃣
⚠️روی هشتگ زیر کلیک کنید تا به سایر قسمت های این کتابِ صوتی بروید:
#فتنه_تغلب
🪴کارخانه تولیدِ حال خوب|کانالِ میم.چمران
✅@matinchamran
°•|میم.چمران|•°
🍃هندزفری🎧 🎬کتاب صوتیِ "فتنه تغلب"🕯 روایتهایی از متن و فرامتن فتنه سال ۸۸ قسمت 1⃣ ⚠️روی هشتگ زیر کلی
🌿معرفیِ کتابِ |فتنه تغلب|
فتنه تغلّب نوشته مصطفی غفاری روایتهایی از متن و فرامتن فتنه سال ۱۳۸۸ را بازگو میکند. در این کتاب تحلیلهایی از سخنان و کنشهای رهبر انقلاب در برابر فتنه ۸۸ آمده است که گاه شامل اخبار و مطالبی ناگفته یا شنیدهنشده نیز هست و مجموعاً روایت روشنی از راهبری جامعه و مهار فتنه ارائه میدهد.
این کتاب شامل روایتهای ناگفتهای از تلاشهای پیگیر دلسوزان نظام برای مذاکره با نامزدهای معترض و صیانت از حقّالنّاس است. خاطرات دکتر علی آقامحمّدی سیر دقیقی از یک رشتهٔ پیوسته از مذاکرات که با خواست مهندس موسوی آغاز و دنبال شده را روایت میکند.
یادداشت آقای علیرضا شمیرانی ضمن ارائهٔ روایتی تحلیلی از ماجرای فتنه در یک قالب تبیینی _ استفهامی، حاوی اخبار و اطّلاعاتی است که نقش رهبر معظّم انقلاب را در مهار فتنه بهطور مستند به نمایش میگذارد.
مصاحبه با آقای حمید پارسانیا روایت منتشرنشدهای است از یک دیدار ویژه در اواخر تیر ۱۳۸۸ که چند تن از نخبگان و فضلای حوزوی به حضور رهبر انقلاب رسیده و دربارهٔ مسائل عمدهٔ جاری در کشور صمیمانه و بیپرده با ایشان به گفتوشنود نشستهاند.
روایتهای آقایان غلامحسین محسنی اژهای و سیّدمهدی خاموشی که از دو موضع مختلف با نامزدهای معترض به نتایج انتخابات مذاکرهٔ شفّاف کردهاند، حامل اطّلاعاتی جالبتوجّه در مورد نگرش آنها به انتخابات و فراتر از آن، سطح تحلیل و زاویهٔ دید آنها در تصمیمهایی است که در رابطه با مسائل پس از آن گرفته یا نگرفتهاند.
آقای حسن رحیمپور ازغدی، خطبه ۲۰ شهریور ۸۸ آیتالله خامنهای در نماز جمعه تهران را که به دستهبندی مخالفان سیاسی و روش برخورد با آنها مطابق سیره اهلبیت علیهمالسلام اختصاص داشته، تحلیل کرده است.
آخرین مطلب در بخش اصلی کتاب، پنج روایت از کنشهای رهبر انقلاب است با مخاطبانی که منتقد رفتار نظام در جریان فتنهٔ ۸۸ بودهاند. گفتار و رفتار ایشان در این مواضع که به قلم آقای حسین شهسواری روایت شده، حاوی ظرافتها و دقایقی است که به کار تحلیلگران خواهد آمد و ابعادی از تکاپوی نظام برای مهار فتنه را رونمایی میکند.
بخش پیوست، روایت متن بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهٔ فتنهٔ ۸۸، قبل، حین و بعد از رخداد آن است. این بیانات با دستهبندی بر اساس موضوع و مخاطب، از نظر زمانی نیز در پنج فصل مرتّب شده و در ترکیب با قطعاتی منتشرنشده، شاکلهٔ اصلی تحلیل معظّمٌله را دربارهٔ ریز و درشت ماجرای فتنه در بر میگیرند.
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran
⭕ حقی که داده نمیشود!
🔻 اصل ۳۱ قانون اساسی:
داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است، دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند بخصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند.
🔻 اصل ۴۳ قانون اساسی:
برای تامین استقلال اقتصادی جامعه و ریشهکنکردن فقر و محرومیت و برآوردن نیازهای انسان در جریان رشد، باحفظ آزادگی او، اقتصاد جمهوری اسلامی ایران براساس ضوابط زیراستوار میشود:
۱. تامین نیازهای اساسی: مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت، درمان، آموزش و پرورش و امکانات لازم برای تشکیل خانواده برای همه.
🔻 اصل ۴۵ قانون اساسی:
انفال و ثروتهای عمومی از قبیل زمینهای موات یا رهاشده، معادن، دریاها، دریاچهها، رودخانهها و سایر آبهایعمومی، کوهها، درهها، جنگلها، نیزارها، بیشههای طبیعی، مراتعیکه حریم نیست، ارث بدون وارث و اموال مجهولالمالک و اموالعمومی که از غاصبین مسترد میشود، در اختیار حکومت اسلامیاست تا برطبق مصالح عامه نسبت به آنها عمل نماید، تفصیل وترتیب استفاده از هر یک را قانون معین میکند.
🔻 آنچه در قانون اساسی مشخص است اینکه داشتن مسکن متناسب با نیاز حق هر فرد و خانواده ایرانی است و حکومت اسلامی باید تلاش کند تا عموم مردم از این حق طبیعی بهرهمند گردند. از سوی دیگر در اصل ۴۵ قانون اساسی آمده است که زمین های موات یا رها شده در اختیار حکومت اسلامی است. از دیگر سو به علت تراکم جمعیت در زمینهای محدود شهری در دهههای اخیر، قیمت زمین به نحو چشمگیری افزایش یافته به شکلی که بخش زیادی از هزینه مسکن را قیمت زمین تشکیل میدهد. لذا یکی از راههای شکست قیمت زمین، واگذاری برنامهریزی شده زمینهای موات به عموم مردم است.
واحد معماری و شهرسازی مصاف
⛔️اینجا حقیقت طور دیگری دیده میشود
✅@matinchamran