هدایت شده از مطـلع
🔴 پاکسازی عراق بدون شلیک یک گلوله
🔹بعد از شهادت فرمانده محبوب سپاه قدس و حشدالشعبی عراق و تهدید #انتقام_سخت توسط رهبر انقلاب و فرماندهان نظامی و سایر مسئولین ایران و عراق، دولت های غربی، یکی به یکی نیروهای نظامی خود را از عراق خارج کرده اند.
🔸ایتالیا، استرالیا، انگلیس و آلمان پیشتاز بوده اند و نامه فرمان خروج ارتش آمریکا از عراق نیز در رسانه های رسمی منتشر شده است. ناتو نیز هم نیروهای خود را خارج کرده!
🔹مطابق به برخی منابع، خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه های نظامی در عراق نیز شروع شده و ترامپ در توئیتی اظهار کرده چرا انتقام نمی گیرید؟ خبری از انتقام سخت نیست؟
🔸باید عرض کنیم فتح عراق بدون شلیک یک گلوله از اولین ثمرات خون مطهر #حاج_قاسم_سلیمانی و ابومهدی است؛ پاکسازی عراق از وجود نحس آمریکایی ها اولین قدم است و این خط ادامه پیدا خواهد کرد. نقشه غرب آسیا (خاورمیانه جدید) را جبهه مقاومت ترسیم خواهد کرد و این خود پیروزی است.
🔹برخی مردم اما عجله دارند و مطالبه انتقام سخت کماکان ادامه دارد. خوب است این مطالبه ادامه پیدا کند؛ مسئولین سیاسی و نظامی ایران و عراق نیز باید بر حجم تهدیدهای خود بیافزایند همین جنگ روانی و حس انتقام، آمریکایی ها را از منطقه فراری می دهد. اگرچه آن انتقام سخت نیز نزدیک است ان شاءالله.
👤 داود مدرسییان
🏷 کانال "مَطلَع" در ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مَطلَع" در سروش؛
https://sapp.ir/matla313
هدایت شده از KHAMENEI.IR
27.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 انتشار نخستین بار
📹 نماهنگ | روز وصل
🔺️ اشاره رهبر انقلاب به آخرین و تنها گفتگوی رسانهای حاج قاسم سلیمانی
➕ روایت شهید سلیمانی از شهید حسین یوسفالهی؛ شهیدی که پیکر مطهر سردار در کنار او به خاک سپرده خواهد شد.
🔺رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لامرد:
🔘 راه شهید سلیمانی توسط جوانان انقلابی و آحاد مردم ادامه مییابد
🔹رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لامرد با بیان اینکه جمهوری اسلامی در تربیت انسانهای انقلابی خوب عمل کرده است، گفت: «راه شهید سلیمانی قطعاً توسط جوانان انقلابی و آحاد مردم ادامه خواهد یافت.»
⏯ مشروح خبر در لینک زیر؛
https://ana.ir/fa/news/92/464979/
🏷 کانال "مَطلَع" در ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مَطلَع" در سروش؛
https://sapp.ir/matla313
📸 شیعه و سنی در سوگ «سردار دلها»
◾️مراسم گرامیداشت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی سرهنگ محمد زائری نژاد و با حضور حجت الاسلام صفری امام جمعه محترم بخش اشکنان و برادران و خواهران اهل سنت و تشیع در روستای پسبند برگزار شد./اشکناننوشت
🏷 کانال "مَطلَع" در ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مَطلَع" در سروش؛
https://sapp.ir/matla313
📸 مراسم بزرگداشت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و هم رزمان شهیدش در روستای گلدشت علامرودشت برگزار شد.
◾️این مراسم با پخش کلیپی از خاطره دختر یک شهید از حاج قاسم سلیمانی شروع شد، در ادامه برنامه سخنران این مراسم جناب سروان عرفانپور به بررسی مسائل منطقه و نحوه و چگونگی ترور سپهبد سلیمانی پرداخت. وی همچنین اشارهای هم به سخنان امروز سردار سلامی فرمانده کل سپاه در مراسم تشییع سپهبد سلیمانی کرد و گفت: نه تنها ملت ایران بلکه تمام محور مقاومت در پی انتقام خون سلیمانی و یاران شهیدش هستند./علامرودشت آنلاین
🏷 کانال "مَطلَع" در ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مَطلَع" در سروش؛
https://sapp.ir/matla313
🔴 سپاه در بیانیهای از حملات سنگین موشکی نیروی هوافضای سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد در انتقام از ترور ناجوانمردانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش خبر داد.
بسم القاصم الجبارین
🔹امت اسلامی داغدار، ملت بزرگ و شهید پرور ایران اسلامی
زمان تحقق وعده صادق فرا رسید و به اذن خداوند متعال بامداد امروز در پاسخ به عملیات جنایتکارانه و تروریستی نیروهای متجاوز آمریکایی و انتقام ترور ناجوانمردانه و شهادت مظلومانه فرمانده قهرمان و فداکار نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار پرافتخار سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش، رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه طی عملیات موفق بنام عملیات شهید.
🔹سلیمانی با رمز مقدس یازهرا (س) با شلیک ده ها فروند موشک زمین به زمین پایگاه هوایی اشغالی ارتش تروریستی و متجاوز آمریکا موسوم به «عین الاسد» را درهم کوبیدند، که جزئیات آن متعاقبا به استحضار ملت شریف ایران و آزادگان جهان اسلام خواهد رسید.
🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تبریک این پیروزی بزرگ به امت اسلامی به پا خواسته و مردم فداکار عظیمالشان ایران اسلامی اعلام میدارد:
۱- به شیطان بزرگ، رژیم سفاک و مستکبر آمریکا هشدار می دهیم هر شرارت مجدد و تجاوز یا تحرک دیگر با پاسخ دردناک تر و کوبنده تری مواجه خواهد شد.
۲- به دولت های متحد آمریکا که پایگاه های خود را در اختیار ارتش تروریستی این کشور قرار داده اند اخطار داده میشود هر سرزمینی، به هر ترتیب مبدا اقدامات خصمانه و تجاوزگرانه علیه جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد، هدف قرار خواهد گرفت.
۳- به هیچ وجه رژیم صهیونیستی را در این جنایات جدای از رژیم جنایت کار آمریکا نمی دانیم.
۴- به مردم آمریکا توصیه می کنیم برای پیشگیری از خسارت های بیشتر، سربازان آمریکایی را از منطقه فراخوانده و اجازه ندهند با نفرت افزایی روز افزون رژیم ضد مردمی حاکم بر ایالات متحده جان نظامیان آن کشور بیش از این به خطر افتد.
و ما النّصر الّا من عند اللّه العزیز الحکیم
۱۸ دی ماه ۱۳۹۸
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🏷 کانال "مَطلَع" در ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مَطلَع" در سروش؛
https://sapp.ir/matla313
394.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم | تصاویری واضح از هدف قرار گرفتن پایگاه عین الاسد آمریکایی ها
🔹️باران موشکی که خبرنگاران آمریکایی از آن سخن میگفتند در این تصاویر کاملا مشخص است.
👈 سردار کوثری جانشین قرارگاه ثارالله:
🔹️حمله موشکی سپاه اقدام اولیه است. آمریکایی ها را رها نمی کنیم.
🔹ترامپ به فکر نیروهایش باشد و آنها را هزاران کیلومتر دورتر از خاک کشورش، زیر آتش نیروهای ما قرار ندهد.
🏷 کانال "مَطلَع" در ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مَطلَع" در سروش؛
https://sapp.ir/matla313
مطـلع
🎥 #فیلم | تصاویری واضح از هدف قرار گرفتن پایگاه عین الاسد آمریکایی ها 🔹️باران موشکی که خبرنگاران آم
⭕️ «و ما رمیت اذ رمیت ولکنالله رمی»
این آغازیست بر پایان حضور منحوس و مشئوم آمریکا و اسرائیل در منطقه
اکنون زمان داغدار شدن آمریکا و غربزدگان است...
#انتقام_سخت
#سپهبد_قاسم_سلیمانی
🏷 کانال "مَطلَع" در ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مَطلَع" در سروش؛
https://sapp.ir/matla313