مطـلع
📢 #مهم بِسـْــمِ اٌللّٰـــهِ اٌلـــرَّحمٰـــنِ اٌلـــرَّحیٖـــم ⚜اَللّهُمَّ أَعِنّى عَلى
🔰 #بخــــــوانیـــد
🔸 «گرفتن» و «رها کردن» در تربیت
🔹آیت الله حائری شیرازی(رحمت الله علیه)
⚜ #تربیت، «گرفتن» و «رهاکردن» دارد؛ یعنی باید «متربی» را از آنکسیکه انسان را به راه خطا میبرد بگیری و به راه صحیح بیاوری و طبق یک برنامۀ زمانبندیشده رهایش کنی.
🔻دورۀ «رهاکردن» بسیار ظریفتر و مهمتر از دورۀ «گرفتن» است. اینکه کسی را در مرحلۀ نخست تحتتأثیر خود قرار دهیم کار سادهای است. اما کسی را از تأثیر خود خارجکردن و او را روی پای خودش واداشتن کار دشواری است؛ یعنی چنان دستت را از اطراف او کنار ببری که راه خودش را ادامه بدهد و خرد نشود.
🔹وقتی به کسی تعلیم دوچرخهسواری میدهید چه میکنید؟ او که وارد نیست؛ او را میگیرید، اما همینکه او دو تا پا زد، رهایش میکنید. همینکه توانست تعادلش را حفظ کند، دست از دوچرخه برمیدارید. گرفتنش آسان است؛ اما این گرفتن بهضرر اوست. اگر رهایش کنید که زمین بخورد به نفع دوچرخه سوار است. چرا؟ چون «سلامت در وابستگی»، برای انسان «هلاکت» است. درحالیکه زخمیشدن در حفظ تعادل، سعادت است.
🔸رهبر جامعه هم، هنگام «گرفتن» و قبضهکردن جامعه، کار سادهای دارد؛ کار دشوار او در «رهاکردن» جامعه است. وابستهشدن جامعه به رهبرِ خودش ساده است. روی پای خود ایستادنِ جامعه، بهطوریکه خود بفهمد، خود بداند و خود درک کند، دشوار است. برای گذشتن از این مرحله، جامعه «زخمهایی» را باید تحمل کند و آسیبهایی را باید قبول کند تا بتواند روی پای خود بایستد، بفهمد و حرکت کند.
#تربیت_چیست؟
#بیانات_بزرگان_تربیت
#روش_های_تربیت
🏷 کانال "مطلع" در پیامرسان ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مطلع" در پیامرسان سروش؛
https://sapp.ir/matla313
☑️ #کربلا ما را به سوی خود فرا میخواند و ارواح مشتاق ما بیتابانه، همچون کبوتران حرم، به سوی کربلا بال میگشایند.
بار دیگر صدای «هل من ناصر» امام عشق در دل تاریخ بلند است ...
#اربعین
#لبیک_یا_حسین
🏷 کانال "مطلع" در پیامرسان ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مطلع" در پیامرسان سروش؛
https://sapp.ir/matla313
مطـلع
☑️ #کربلا ما را به سوی خود فرا میخواند و ارواح مشتاق ما بیتابانه، همچون کبوتران حرم، به سوی کربلا
✅ #ثوابی_عظیم
🍃هشام بن سالم نقل میکند : از امام صادق(ع) پرسيدم : كسي كه خودش به واسطۀ بيماري يا مشكلي نتواند به #زيارت_امام_حسين (ع) برود و در عوض شخصي ديگر را روانه كند(هزينههايش را بدهد) ، چه اجري دارد؟
🍃امام صادق (ع) فرمودند : به ازاي هر #درهمى كه خرج كند ، خداوند همانند كوه اُحد برايش حسنه مينويسد و چندين برابر آنچه هزينه كرده را در همين دنيا به او برميگرداند! و بلاهايى را كه فرود آمده تا به او برسد، از او ميگردانَد و از وى دور ميكند و مالش حفظ ميشود
📚كامل الزيارت، ص129
🏷 کانال "مطلع" در پیامرسان ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مطلع" در پیامرسان سروش؛
https://sapp.ir/matla313
🏴 #۱۲_روز_تا_اربعـــین
▪️امروز پنج شنبه ۲۶ مهر ، ۸ صفر
▪️تنها ۱۲ روز دیگر تا اربعين روز برائت از سلطه ستم و هنگامه عهد عاشقان و #روز_بیعت با حضرت عشق است ؛ او تو را میخواند؛
#هل_من_ناصر_ینصرنی...
🔻زائر شدن به قسمت و دعوت همیشه نیست
🔺ای بی خبــر بکوش ، زیارت گرفتنی است !!
#اربعین_روز_بیعت
#حب_الحسین_یجمعنا
💠 کانال "مَطْــــلَع" در پیامرسان ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | نکتهی پرغصهی بیانات امام خامنه ای(مدظله) در دیدار نخبگان
#کدخدا_پرستان
#عزت_ملی
#انرژی_هستهای
🏷 کانال "مطلع" در پیامرسان ایتا؛
https://eitaa.com/matla313
🏷 کانال "مطلع" در پیامرسان سروش؛
https://sapp.ir/matla313