متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻شگردهای ترور موساد
عملیات ترور علی حسن سلامه
♦️استفاده از افراد آموزش دیده ولی فاقد سابقه ی امنیتی یکی از شگردهای اسرائیل برای انجام عملیات ترور است. فرد مورد نظر که آموزش های عملیاتی را عموما در خارج کشور و در کشور ثالث فرا گرفته، به کشور هدف اعزام می شود و اقدام به رفت و آمد و حتی سکونت در محل مشخص شده می کند تا حضور خود در آن منطقه را عادی سازی کند و همزمان عملیات شناسایی و جمع آوری اطلاعات موردنیاز برای ترور را نیز انجام دهد.
🔹در سال 1979 زمانی که "علی حسن سلامه" معروف به شاهزاده ی سرخ در بیروت به قتل رسید، نام اریکا چمبرز مزدور موساد بر سر زبان ها افتاد.
🔸اسرائیل حسن سلامه را متهم کرده بود که مسئول اصلی قتل ورزشکاران اسرائیلی طی "عملیات مونیخ" در سال 1972 است و چندین بار عملیات ترور او را طرح ریزی کرده بود که به شکست انجامید. اما آخرین تلاش تروریست ها با موفقیت همراه شد.
🔹برای انجام ترور، اریکا چمبرز از ماه ها قبل با گذرنامه ی جعلی وارد بیروت، پایتخت لبنان شده و خود را به عنوان هنرمندی که به مسیحیت گرویده، معرفی کرده بود.
🔸او در آپارتمانی مشرف به محل پارک خودروی سلامه ساکن شد و موفق شد تمام فعالیتها و رفتوآمدهای هدف را رصد کند. گفته می شود او حتی با سلامه و خانواده اش آشنایی پیدا کرد.
🔹عملیات ترور اینگونه طراحی شده بود که بمبی در یک اتومبیل پارکشده، کار گذاشته و هنگام عبور اتومبیل سلامه از کنار اتومبیل بمب گذاری شده، آن را منفجر کنند.
🔸برای انجام اینکار از یاعکوو رهاوی دانشمند سابق ناسا که جذب موساد شده و در رأس بخش فناوری موساد قرار گرفته بود، استفاده شد.
♦️اما دکمه ی کنترل بمب را چه کسی فشار داد؟ اریکاچمبرز که از بالکن خانه اش همه ی رفت و آمدهای حسن سلامه را زیرنظر داشت. اریکا بعد از ترور ناپدید شد و تنها گذرنامه ی جعلی اش در آپارتمان باقی ماند.
#شگردهای_ترور_موساد
#اریکا_چمبرز
#سلامه
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻*پاراگون سولوشنز(paragon solutions) جاسوس افزار رژیم صهیونیستی*
اسرائیل چگونه از واتساپ جاسوسی می کند؟
🔹واتسآپ اعلام کرد شرکت اسرائیلی *پاراگون سولوشنز،* با استفاده از بدافزارهای جاسوسی از نزدیک به ۱۰۰ کاربر این پیام رسان بینالمللی جاسوسی کرده و در بیش از ۲۰ کشور از جمله برخی از کشورهای اروپایی، کاربران واتسآپ را هدف قرار داده بود.
طبق گزارشی که وب سایت فوربس در سال ۲۰۲۱ منتشر کرد، شرکت پاراگون رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۹ به عنوان یک *استارتاپ اسرائیلی* آغاز به کار کرد.
🔸در میان مؤسسان این شرکت میتوان نامهای برجسته و چهرههای بدنام ارتش صهیونیستی را در کنار *ایهود باراک* ببینیم؛ از جمله *«ایهود شنیورسون»* که از فرماندهان سابق *یگان سایبری ۸۲۰۰* ارتش صهیونیستی است. این یگان متخصص در امور سایبری و از یگانهای جاسوسی پیشرفته وابسته به موساد است.
🔹 *ایگور بوگودلوف* و *لیات آبراهام* از کارشناسان برجسته رژیم صهیونیستی در حوزه اطلاعاتی و جاسوسی نیز از جمله دیگر کسانی هستند که نام آنها در میان مؤسسان این شرکت جاسوسی دیده میشود.
🔸همچنین چندین سرمایهگذار آمریکایی پشت این شرکت قرار دارند که مهمترین آنها *صندوق سرمایهگذاری باتیری* است که در طول تأسیس شرکت تا ۱۰ میلیون دلار در آن سرمایهگذاری کرد.
🔹همکاری ایالات متحده با این شرکت جاسوسی صهیونیستی به حمایت مالی از آن محدود نمیشود؛ بلکه به *معاملات تجاری مستقیم* با این شرکت هم گسترش مییابد. در اکتبر ۲۰۲۴ اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به منظور دسترسی و بهرهمندی از خدمات شرکت پاراگون، قراردادی به ارزش ۲ میلیون دلار با آن منعقد کرد.
🔸وب سایت فوربس اعلام کرد که محصولات پاراگون میتوانند خدمات رمزگذاری دو طرفه را به طور کامل دور بزنند؛ به این معنی که برای جاسوسی از کاربران، نیازی به سوء استفاده از آسیبپذیریهای موجود در برنامهها و یا حتی تلفن همراههای آنها نیست و در مواردی هم که تلفن همراهها به شدت نکات ایمنی را رعایت کنند، محصولات پاراگون قادر به دستیابی به آنها هستند و در حمله اخیر به واتسآپ هم همین اتفاق افتاد. در واقع محصولات شرکت جاسوسی پاراگون بدافزارهایی هستند که پلتفرمهای پیام رسانی مانند *واتسآپ،* *سیگنال* و حتی *سرویسهای ذخیرهسازی گوگل* را هم هدف قرار میدهند.
🔹یک منبع که با این شرکت کار میکند گزارش داد که خدمات پاراگون دسترسی به اطلاعات کاربران را برای مدت طولانیتری نسبت به خدمات محصولات شرکتهای رقیب فراهم میکند و حتی اگر تلفن مجدداً راهاندازی یا سیستم به طور کامل مجدداً نصب شود، باز هم نرمافزارهای شرکت پاراگون میتوانند اطلاعات کاربران را تحت کنترل خود در بیاورند.
#جاسوس_افزار
#پاراگون_سولوشنز
#واتساپ
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸زلنسکی به خبرنگار اسرائیلی در کنفرانس امنیتی مونیخ:
«چطور هر وقت من با یک مقام خارجی تلفنی صحبت میکنم تو اطلاعات صحبت ما را خبر داری و در اکسیوس منتشر میکنی؟»
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#شنود
#زلنسکی
@matsa_ir
🔰 تقویم متسا اسفند ماه ۱۴۰۳
🔶 قابل استفاده برای بک گراند دسکتاپ
سیستمهای رایانهای شخصی و سازمانی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#تقویم
@matsa_ir
🔰 چارچوبهای حکمرانی امارات برای مدیریت فضای مجازی/ از ممنوعیت استفاده از VPN تا مجازات سنگین برای شایعه پراکنان
🔹امارات کشوری متشکل از 7 امیرنشین، در شرق شبهجزیره عربستان است که سرمایهگذاری عظیمی در حوزه فناوریهای نوین انجام داده است
🔹در آغاز سال 2024، ضریب نفوذ اینترنت در امارات به 99.0 درصد رسید و 9.46 میلیون کاربر اینترنت در امارات متحده عربی وجود داشت
🔹این کشور استفاده غیرمجاز از VPN را ممنوع کرده و برای شایعهپراکنان در فضای مجازی مجازاتهای سنگین از جمله جریمه مالی و حبس در نظر گرفته است.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#فضای_مجازی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻توصیههای پلیس برای جلوگیری از سرقت تلفن همراه:
🔹 هنگام صحبت با تلفن در اماکن عمومی از هندزفری استفاده کنید. این کار باعث میشود دزدیدن تلفن شما برای سارقان سختتر شود.
🔹 تلفن خود را در جیب پشتی خود نگذارید. جیب پشتی شما مکان آسانی برای دزدیدن تلفن است.
🔹تلفن خود را در معرض دید قرار ندهید. اگر تلفن شما در معرض دید باشد، احتمال دزدیده شدن آن بیشتر است.
🔹 از محیط اطراف خود آگاه باشید. مراقب افرادی باشید که در اطراف شما پرسه میزنند یا به شما نزدیک میشوند.
🔹 تلفن خود را در مکانهای شلوغ استفاده نکنید. مکانهای شلوغ مکانهای آسانی برای دزدیدن تلفن هستند.
🔹 اگر تلفن شما دزدیده شد، آن را به پلیس گزارش دهید. پلیس میتواند به شما در بازیابی تلفن شما کمک کند.
علاوه بر این، پلیس توصیه میکند که شماره سریال تلفن خود را یادداشت کنید و آن را در مکانی امن نگهداری کنید. این کار در صورت دزدیده شدن تلفن شما مفید خواهد بود.
🔹 از یک کیف یا قاب تلفن استفاده کنید که دزدیدن آن سخت باشد.
🔹 از یک قفل صفحه نمایش قوی استفاده کنید.
برنامه «یافتن تلفن من» را روی تلفن خود فعال کنید.
🔹 هنگام استفاده از تلفن خود در مکانهای عمومی مراقب باشید.
🔹در برابر سارقان مقاومت نکنید ، این کار ممکن است به قیمت جانتان تمام شود
🔹هنگام به سرقت رفتن و یا مفقود شدن تلفن همراه از کدهای دستوری زیر میتوانید برای اعلام مفقودی استفاده کنید :
همراه اول : *10*2121#
ایرانسل : *6401#
🔹پس از سرقت شماره ۱۵ رقمی IMEI گوشی خود را در سامانه همیاب 24 ثبت کنید تا گوشی شما راحتتر قابل ردیابی باشد
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#سرقت_موبایل
@matsa_ir