🔰 از وی چت تا تیکتاک و دیپ سیک/ دورخیز چین برای رقابت با غرب در پلتفرم داری
🔹چین با جمعیتی حدود 1 میلیارد و 419 میلیونی در رتبه دوم پر جمعیت ترین کشورهای جهان قرار دارد.
🔹چین را می توان کشوری برشمرد که حق حاکمیت خود بر فضای مجازی را تا حد بالایی اجرا کرده و محصولاتش در حوزه شبکههای اجتماعی را به فراتر از مرزهایش صادر کرده است
🔹اگرچه امروز در چین استفاده از شبکه های اجتماعی غربی ممنوع است اما این کشور پلتفرم هایی دارد که در سایر کشورها هم استفاده میشود و مخاطبان فراوانی دارد
🔹تنوع گسترده بین شبکه های اجتماعی بومی، معادل سازی با پلتفرم های خارجی و همچنین چندمنظوره بودن آنها موجب شده تا کاربران نسبت به سکوهای خارجی احساس نیاز چندانی نداشته است
🔹چین با توسعه پلتفرمهای قدرتمند خود مستقیما سلطهی دیجیتال غربیها را به چالش کشیده است. دیپ سیک در هوش مصنوعی، تیکتاک در ویدئوهای کوتاه و ویچت در حوزه پیامرسان، هر سه نماد قدرت فناوری چین در برابر انحصار غرب هستند. این کشور با سرمایهگذاری گسترده و ایجاد اکوسیستمی مستقل، نهتنها وابستگی به فناوریهای آمریکایی را کاهش داده، بلکه با جذب کاربران بینالمللی در حال تغییر معادلات قدرت در حوزهی فضای مجازی است.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#فضای_مجازی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آبشار سیاه چشمون
🔹وطن دوست داشتنی....
آبشار سیاه چشمان در روستای الیت مازندران، یکی از زیباترین جاذبههای طبیعی ایران محسوب میشود. روستای الیت در نزدیکی مرزنآباد جاده چالوس واقع شده و این آبشار را با ارتفاع ۳۰ و عرض ۱۵ متر در خود جایداده است.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#مازندران
#آبشار_سیاه_چشمون
#هویت_ملی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻*شگردهای ترور موساد
ترور متخصص توپخانه ی کانادایی به علت همکاری با عراق*
🔹بعداز ظهر بیستم مارس ۱۹۹۰ دکتر *جرالد بول* وارد راهروی آپارتمانش در بروکسل بلژیک شد و کلیدش را درآورد. این آخرین اقدام او بود چرا که پشت سر او، قاتلش اسلحه را به سمت او نشانه گرفت و پنج شلیک مرگبار انجام داد.
🔸دکتر جرالد بول یک دانشمند شناخته شده ی کانادایی، متخصص نظامی و طراح تجهیزات توپخانه ای بود که با رژیم صدام برای ساخت و توسعه ی توپ های دوربرد عراق در *پروژه ی بابل* همکاری می کرد.
🔹همکاری بول که از شاخص ترین متخصصان پرتابه های بالستیک در دنیا به شمار میرفت، با دولت عراق که در حال توسعه ی همه جانبه ی موشک های بالستیک بود و امکان بهره بردن از مشاوره و تجارب بول را داشت، یک خطر بالقوه برای امنیت و موجودیت اسرائیل به شمار می رفت.
🔸در نتیجه فعالیتهای مشترک با اینمرد کانادایی، در سال ۱۹۸۹ عراق سوپر توپ خود را در رشتهکوهای جبل حمرین مستقر کرد و ۳ شلیک آزمایشی هم انجام داد.
بول که پیشتر با ارتش کانادا و ایالات متحده مشارکت کرده بود، به کار در عراق ادامه داد تا زمانی که موساد حکم قتل او را از مقامات امنیتی گرفت.
🔹تیم ترور، ابتدا *عادات* بول، *سفرهایش و خانه اش* را به طور دقیق *شناسایی* کردند. طولی نکشید که سه مرد مراکشی *آپارتمانی مشرف بر محل زندگی او* اجاره کردند. روز موعود کسانی که در خارج از خانه مراقب بول بودند، خبر رسیدن او را دادند. یک تیم از جوخه های ترور موساد وی را پشت در آپارتمانش با شلیک گلوله به قتل رساندند و عکس جسد او را برای همکارانش فرستادند.
🔸پس از آن تمام پروژه های در دست اقدام بول برای عراق نیمه تمام ماند و اجزای ساخته شده و سلاح های جدید در انگلیس و کانادا توقیف شد.
🔹پس از این واقعه، موساد *عملیات روانی* را در رسانه های تحت نفوذ خود آغاز کرد تا انجام این ترور را به کشورهای دیگر از جمله ایران، سوریه، آفریقای جنوبی و حتی آمریکا و انگلیس منتسب کند اما شیوه ی ترور جرالد بول رسوایی اسرائیل و موساد را رقم زد.
#شگردهای_ترور_موساد
#جرالد_بول
#پروژه_بابل
#عملیات_بروکسل
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻حجم پرونده ها در حوزه آسیب های فضای مجازی و مهندسی اجتماعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#فضای_مجازی
#مهندسی_اجتماعی
@matsa_ir
⛔️۷ اشتباه مهلک در رسانه های اجتماعی که باید از آن حذر کنید:
❗️دسترسی برنامهها به حسابهای رسانههای اجتماعی
❗️عمومی کردن پروفایل
❗️فاش کردن بیش از حد اطلاعات شخصی
❗️نادیده گرفتن تنظیمات حریم خصوصی
❗️به اشتراک گذاشتن برنامههای سفر
❗️ارتباط با افراد ناشناس
❗️استفاده از رسانههای اجتماعی در مکانها یا رایانه های عمومی
#رسانه_های_اجتماعی
#فضای_مجازی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
22.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽فیلم کوتاه:
💠 خالی کردن حساب با تکنيک فیشینگ
#فیشینگ
#مهندسی_اجتماعی
#فیلم_کوتاه
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔻آزادی و حقوق بشر فرانسوی...
کشوری که عده ای آن را مهد آزادی می دانند و سران آن ایران را بارها به عدم رعایت حقوق بشر و آزادی بیان متهم می کنند.
تصمیم ممنوعیت استفاده از حجاب در فرانسه در اختیار فدراسیونهای ورزشی است که برخی از آنها استفاده از حجاب را ممنوع اعلام کرده اند اما سنای فرانسه قصد دارد آن را برای همه رشته ها ممنوع اعلام کند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#آزادی_بیان
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻یک مثال عینی از روزمرگی و غفلت از پرداختن به تمام جوانب احتمالی آسیب های امنیتی و حفاظتی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#حفاظت_فیزیکی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔻چگونه از خود در برابر کلاهبرداری های هوش مصنوعی محافظت کنیم؟
( قسمت دوم )
در حالی که ابزارهای هوش مصنوعی میتوانند در زندگی شخصی و حرفهای مفید باشند، امکان دارد علیه ما نیز استفاده شوند. به کار گرفتن ابزارهای هوش مصنوعی علاوه بر این که ارزانتر و آسانتر است، به کلاهبرداران کمک می کند تا از روش های متقاعدکننده تری برای رسیدن به اهدافشان بهره ببرند.
🔻یک کلمه ی رمز با خانواده ی خود ایجاد کنید
گزارش ها نشان می دهد کلاهبرداری های صوتی شبیه سازی شده با هوش مصنوعی در حال افزایش است. کلاهبرداران فقط به چند ثانیه صدای شما از رسانه های اجتماعی نیاز دارند تا یک شبیه سازی ایجاد کنند و با ترکیب آن با اطلاعات شخصی موجود در اینترنت، بتوانند اهداف را متقاعد کنند که دوست، آشنا یا اعضای خانواده تان هستند.
هر چند استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی دیپفیکهای تولید شده توسط هوش مصنوعی میتواند گره گشا باشد اما نه همیشه.
کلاهبرداری های اضطراری خانوادگی یا " کلاهبرداری های پدربزرگ و مادربزرگ " شامل تماس با یک هدف، ایجاد احساس *فوریت شدید* با *تظاهر به نیاز به پول یا کمک فوری* یکی از اعضای خانواده یا درخواست پول برای رهایی از یک موقعیت بد است. یکی از طرح های رایج این است که به هدف می گویند عزیزشان در زندان است و برای وثیقه به پول نیاز دارد.
متخصصان توصیه می کنند برای اطمینان یک کلمه رمز مخفی برای استفاده در خانواده خود ایجاد کنید و اگر کسی با ادعای مشکل تماس بگیرد، کلمه رمز را بخواهید و سپس تلفن را قطع کنید و با شماره واقعی او تماس بگیرید.
#هوش_مصنوعی
#کلاهبرداری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir