❗️گاف بیبیسی فارسی؛
🔻بیبیسی فارسی از تصویر یوسی کوهن رئیس سابق موساد به جای دیوید بارنیا رئیس فعلی موساد درباره خبر مذاکرات وی با رئیس سیا و قطر استفاده کرد.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
▪️اطلاعات جدید از ترور سردار شهید سلیمانی در کتاب تازه تألیف فرمانده وقت سنتکام (مجری ترور حاج قاسم)
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
📢ایلان ماسک: ‼️ #واتساپ هرشب دادههای کاربران را استخراج میکند، اما بعضی از مردم هنوز فکر میکنند
🔰واتساپ؛ #امن یا #جاسوسافزار؟
💬سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در واکنش به توئیت جنجالی ایلان ماسک مبنی بر ناامن بودن واتساپ، در یکی از شبکههای اجتماعی، نوشت:
🟩 #ایلان_ماسک میلیاردر آمریکایی و مالک #توییتر میگوید #واتساپ هر شب از دادههای کاربرانش خروجی میگیرد و برخی فکر میکنند واتساپ امن است!
این توییت بازتاب زیادی در رسانهها و شبکههای اجتماعی داشته اما روشن نیست که منظور ایلان ماسک دقیقاً چیست و او بر مبنای چه استناداتی این حرف را بیان کرده است.
🟢اما یادتان باشد، #کسپرسکای که یک شرکت معتبر چند ملیتی در زمینه #امنیت_سایبری است و مردم بیشتر آن را با #آنتیویروسهایش میشناسند، سال گذشته اعلام کرد که بین پنج تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۳۴۰هزار #حمله مربوط به ابزارهای #جاسوسی واتساپ را در ۱۰۰ کشور رهگیری کرده و بیشترین حملات در کشورهای آذربایجان، عربستان، یمن و ترکیه ثبت شده است.
🟢حسین دلیریان افزود: مشخص نیست که ایلان ماسک براساس یک رقابت این توییت جنجالی را منتشر کرده و یا براساس دادههای دقیق، اما آنچه که مشخص است این است که صاحبان پلتفرمها در غرب، یکی از #منابع_درآمدی خود را #فروش_اطلاعات کاربرانشان قرار دادهاند و برای همین بسیاری از کشورها از جمله آمریکا در ماجرای تیکتاک، فعالیت پلتفرمها را منوط به اخذ مجوزهای ملی خودشان کردهاند.
#واتساپ
#جاسوسی
#ایلان_ماسک
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدف هنر[تئاتر] ایجاد فهم مشترک است، و از همین جهت یک نیاز استراتژیک به حساب میآید که به امنیت ملی گره میخورد!
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
⚠️هشدار پلیس به دو گروه خاص
🔆رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی #فراجا نسبت به #کلاهبرداری افراد سودجو از #سالمندان در هنگام انجام کارهای #بانکی و به خصوص کار با دستگاههای #خودپرداز هشدار داد.
🔅سرهنگ محمد شریفی با اشاره به سوء استفادههای صورت گرفته در زمان حضور افراد در پای دستگاههای عابر بانک، گفت: مرور خبرهایی چون دستگیری عوامل سرقت حساب های بانکی سالمندان، شگرد یک سارق برای کلاهبرداری از افراد بی سواد در کنار دستگاه خودپرداز، کلاهبرداری از افراد سالمند، دستگیری عوامل سرقت حساب های بانکی سالمندان و ... نشان میدهد که افراد شیاد در این روش سعی میکنند با بهانههای مختلفی چون #کمک کردن یا کار راه انداختن به افراد کهنسال آنها را #فریب داده و با شگردهای خاص مجرمانه #حساب آنان را #تخلیه کنند.
🔅وی افزود: برخی افراد فرصت طلب منتظر کوچکترین غفلت از افراد و به ویژه افراد سالمند در حین انجام کارهای بانکی یا برداشت وجه دیده شده افرادی به بهانه کمک به سالمندانی که طرز استفاده از کارت بانکی را به خوبی نمیدانند.کلاهبرداران #اطلاعات و #رمزهای آنها را سرقت میکنند و در فرصت مناسب بلافاصله اقدام به خالی کردن حساب بانکی آنها کرده یا وجه موجود را به کارت دیگر انتقال میدهند.
🔅شریفی با بیان این که اطلاعات مربوط به حساب های بانکی (رمز اول، رمز دوم، تاریخ انقضا، CVV۲ و...) #محرمانه است، به شهروندان توصیه کرد: مجرمان با شیوه و شگردهای مختلف اقدام به سرقت میکنند که لازم است هموطنان به ویژه
افراد مسن و کم سواد و همچنین افرادی که در استفاده از خودپردازها ناتوان هستند جانب #احتیاط را رعایت و سعی کنند در مواقع لزوم فقط به کمک آشنایان و اقوام خود اعتماد کنند. همچنین در صورت اعتماد هنگام استفاده از کارتخوان از فرد بخواهید اجازه دهد تا شخصا رمز را وارد کنید؛ زیرا اطلاعات شخصی شما متعلق به شماست و باید در حفظ آن کوشا باشید.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
36.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید:
🕵♂جاسوسان مشهور
🔎 این قسمت: #آنا_مونتس
#ابر_جاسوسان_جهان
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🇨🇳مقامات امنیتی چین ادعا کردند که یک محقق چینی مجبور به جاسوسی شده است❗️
⭕️وزارت امنیت دولتی چین در یادداشتی که در حساب وی چت خود منتشر کرد، ضمن افشای یک پروندهی جاسوسی، ادعا کرد که #آژانسهای_جاسوسی_خارجی به #محققان و کارشناسان چینی که به #خارج از کشور میروند، توجه ویژهای دارند.
💢این وزارتخانه از پروندهی یک کارشناس برجستهی چینی به نام "لی" رونمایی کرد که دارای دستاوردهای علمی عالی بود اما در یک #سفر_تحقیقاتی به خارج از کشور در #دام یک آژانس جاسوسی خارجی افتاد.
سازمان جاسوسی خارجی پس از ورود "لی"به #بهانهی_بازرسی_اسناد_ورود و خروج، ملاقاتی با او ترتیب داد. #مأموران_اطلاعاتی با #هدفی_از_پیش_تعیین_شده ادعا کردند که او احتمالاً #کارهایی انجام داده که برای #امنیت_ملی_کشورشان_مضر است و او را برای #بازجویی به #مکانی_خلوت بردند.
در طول بازجویی، آژانس جاسوسی با #خشونت و ارعاب رفتار کرده و وسایل شخصی لی را مصادره کرد. آنها به #دروغ، فعالیتهای تحقیقاتی لی را در راستای جمعآوری اطلاعات و آسیب رساندن به امنیت ملی کشورشان خواندند.
در ابتدا، "لی" با این اتهامات مخالفت کرد و از اعتراف به اتهامات بیاساس خودداری کرد. با این حال، وقتی با #تهدید «تضمین نکردن امنیت شخصیاش» و «حبس ابد» مواجه شد، برای اطمینان از امنیت خود، #مجبور شد قرارداد همکاری «داوطلبانه» را با آژانس جاسوسی خارجی امضا کند. سپس او مجبور شد اطلاعات تحقیقات داخلی را در اختیار آژانس قرار دهد.
آژانس جاسوسی خارجی همچنین "لی" را ملزم کرد که #پس از بازگشت به چین از طریق کانالهای ارتباطی خاص به ارائهی اطلاعات #ادامه دهد و تهدید کرد در صورت امتناع، به مقامات مربوطه گزارش خواهد داد.
اما "لی" با وجود اطلاع از پیامدهای شدید خیانت به اسرار دولتی، #شجاعانه تصمیم گرفت پس از بازگشت به وطن، این قضیه را با #مقامات_چینی_در_میان_بگذارد. او جزئیات فعالیتهای اجباری و جاسوسیای را که در خارج از کشور متحمل شده بود، بیان کرد و از به خطر انداختن ناخواستهی امنیت ملی #ابراز پشیمانی کرد.
💢به ادعای وزارت امنیت چین پس از تحقیقات، "لی" مطابق با قانون ضد جاسوسی چین از اتهاماتش مبرا شد. وزارت امنیت چین در این گزارش یادآوری کرده است که افراد در حین #تحصیل، #بازدید و یا #سفر_به_خارج_از_کشور باید آگاهی کامل از امنیت ملی و ضد جاسوسی داشته باشند و #هوشیار باشند تا در تلهی #جاسوسی و خیانت نیفتند.
❌"هیچ #پولی را نپذیرید و اسنادی که طرف مقابل ارائه کرده است را #امضا نکنید. اصرار داشته باشید که با #سفارت یا کنسولگری خود در خارج از کشور تماس بگیرید تا از افتادن در دام سازمانهای جاسوسی خارجی جلوگیری کنید."
#شگردهای_جاسوسی
#چین
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
37.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆 تاریخ جاسوسی در ایران
🔹اصول و قواعد سون تزو پایه جاسوسی سرویسهای اطلاعاتی در دربار پهلوی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#تاریخ_جاسوسی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
⁉️کی لاگر Keylogger چیست؟
⁉️چگونه اطلاعات شخصی کاربران را افشا می کند؟
✔️قسمت اول
❌#کی_لاگر نوعی نرمافزار #جاسوسی
🔻آیا تاکنون شنیده اید که شخصی قربانی #سرقتهای_آنلاین باشد، بدون آنکه #اطلاعات_بانکی و یا کلیات #اطلاعات_مالی خود را افشا کند؟
🔻یکی از مهم ترین و حساس ترین مواردی که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چه برای کاربران #عادی و چه کاربران #حرفهای یا برای #سرمایه_گذاران در #بازارهای_مالی به ویژه #ارزهای_دیجیتال و یا سرمایه گذاران #بورس و موارد مشابه، جلوگیری از #هک شدن اطلاعات و از دست دادن دارایی ها مالی است.
🔻تمامی کارها و عملیاتی که روزانه در همه حال با گوشی موبایل هوشمند، کامپیوتر و سایر گجت های هوشمند انجام می دهید را تصور کنید. مثلا ممکن است مشغول نوشتن و ارسال ایمیل های کاری، تجاری یا عادی باشید، یا از حساب کاربری شبکه های اجتماعی مختلف بازدید کنید، با دوستان گفتگو کنید، به جستجوی اطلاعات پیرامون موضوعی بپردازید، وارد حساب بانکی خود در بستر اینترنت بانک شوید و یا محصولی را به صورت آنلاین خریداری نمایید. حالا تصور کنید که شخصی پشت سر شما پنهان شده و در حال تماشای کارهایی که با فشردن تک تک دکمه ها انجام می دهید باشد. #کی_لاگر ابزاری است که دقیقا امکان چنین کاری را برای صیادان دنیای مجازی مهیا می کند و به کمک آن می توانند به ضبط تمام تعاملات صورت گرفته یا دکمه های فشرده شده روی کیبورد شخصی اقدام نمایند. به عبارت کلی کی لاگر به نرم افزارهایی گفته می شود که «کلیدهای فشرده شده بر روی صفحه کلید را ذخیره می کنند»؛ به صورتی که می توان از آن، #اطلاعات_تایپ_شده کاربران؛ از قبیل #رمزهای_عبور آن ها را سرقت نمود.
↩️ادامه دارد
#جرائم_سایبری
#امنیت_سایبری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
☎️تخلیهی تلفنی
☑️قسمت اول
❔آیا میدانید یک #مکالمهی_ساده و به ظاهر بیاهمیت میتواند یکی از #تکنیکهای_مهندسی_اجتماعی و روشی برای #جمعآوری_اطلاعات_حساس باشد؟
📎#تخلیهی_تلفنی به معنای سوءاستفاده از غفلت مخاطب و فریب او، جهت #کسب_اطلاعات مورد نیاز از افراد مسئول و غیرمسئول از طریق #برقراری_ارتباط_تلفنی است.
📎در واقع تخلیهی تلفنی به نوعی #سرقت_اخبار_و_اطلاعات_محرمانه با همکاری ناآگاهانهی دارندهی اخبار #به_وسیلهی_تلفن است. این روشی است که برای #کسب_اطلاعات_مهم و طبقهبندی شده و یا در بعضی مواقع #اطلاعاتی_که_در_ظاهر_ارزش_چندانی_ندارند ولی برای دشمن مهم هستند از طریق تلفن و با گرفتن #پوشش و از طریق #جلب_اعتماد مخاطب انجام میشود.
📎در تخلیهی تلفنی، فرد پس از برقراری ارتباط تلفنی با مخاطب، #بدون_فاش_کردن_هویت_واقعی خود و یا #با_استفاده_از_عنوان_و-هویت_جعلی اقدام به جمعآوری اطلاعات مینماید.
📎گاهی #هدف از تخلیهی تلفنی علاوه بر کسب اخبار و اطلاعات، #القای_خواسته و خط مشی موردنظر فرد تماس گیرنده در #تصمیمگیریها و #اظهارنظرهای_تأثیرگذار مخاطب مسئول است.
↩️ادامه دارد
#تخلیه_تلفنی
#مهندسی_اجتماعی
#جاسوسی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تحلیل فیلم :
این قسمت : یازده یار اوشن
🔸نفوذ به یک سیستم امنیتی به ظاهر قدرتمند و جلب توجه مسئولین امنیتی به مسائل حاشیه ای
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#تحلیل_فیلم
@matsa_ir
❌❌❌
دستگیری یکی از فرماندهان گروهک حدکا در عملیات مشترک نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران و آسایش اقلیم کردستان عراق
❌❌❌
🔻سعدی محمدی که قصد نفوذ به داخل کشور و ارائه طرح و نقشه عملیات ترور به هستههای داخلی و ارتباط گیری با عناصر تروریستی در داخل کشور را داشت در اقدام مشترک نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران و آسایش سلیمانیه دستگیر شد
🔻دستگیری نامبرده در چهارچوب تعهد مقامات اقلیم کردستان عراق به معاهدات خلع سلاح و کنترل گروهک های تروریستی است و نشان از عزم جدی جمهوری اسلامی ایران و مقامات اقلیم کردستان عراق در عدم مماشات با تروریست های مستقر در این اقلیم است.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
💻 #متا شناسایی کرد؛
🖇کمپین #رژیم_صهیونیستی در #فیسبوک و #اینستاگرام با #حسابهای_جعلی
🔶این شرکت شهروندان #آمریکایی و #کانادایی را هدف گرفته و محتوایی درباره درگیری های رژیم صهیونیستی و حماس منتشر می کرده است.
🔻محققان متا در کل ۵۱۰ حساب کاربری فیس بوک ، ۱۱ صفحه، ۳۲ حساب کاربری اینستاگرام و یک گروه کشف کردند که به این کمپین مرتبط بودند.
این موارد شامل حساب های کاربری #جعلی و #هک_شده نیز بودند. حساب های کاربری مذکور در #پوشش دانشجویان #یهودی، شهروندان #آفریقایی_آمریکایی و شهروندان #نگران فعالیت می کردند و پستهایی در مدح اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی و انتقاد از آژانس UNRWA سازمان ملل و اعتراضات دانشجویان کالج ها به اشتراک میگذاشتند.
🔻همچنین این حساب ها اظهارات #اسلام_هراسانه در کانادا به اشتراک گذاشته و مدعی می شدند اسلام رادیکال تهدیدی برای ارزش های لیبرال در این کشور به حساب می آید.
🔶محققان متا اعلام کردند این کمپین به یک شرکت بازاریابی سیاسی و تجارت اطلاعات در #اسرائیل مرتبط است، هرچند انگیزه آن را نمی دانند.
▪️ STOIC همچنین در پلتفرم ایکس و یوتیوب نیز فعال است و وبسایتهایی متمرکز بر جنگ رژیم صهیونیستی- حماس و سیاستهای خاورمیانه را مدیریت می کند.
🔻به گفته متا، این کمپین قبل از آنکه بتواند کاربران زیادی را جذب کند کشف شد و بسیاری از حسابهای کاربری #جعلی توسط سیستم خودکار شرکت فناوری غیرفعال شدند. این حساب ها در فیس بوک، حدود ۵۰۰ فالور و در اینستاگرام حدود ۲ هزار فالور داشتند.
🔻همچنین در گزارش ذکر شده به نظر میرسد افرادی که این حساب ها را ایجاد کردهاند از ابزارهای #هوش_مصنوعی_مولد برای نوشتن بسیاری از اظهار نظر ها در صفحات سیاستمداران، رسانهها و شخصیتهای اجتماعی استفاده کرده اند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬سخنان #پیتر_جنتوکوفسکی استاد دانشگاه نیویورک درباره فرهنگ 🇮🇷ایران:
▫️"ایران مرکز جهان قدیم و چهار راه دنیا بوده است. از سمت غرب مقدونیان و اعراب و از مشرق ترکان و مغولان به این سرزمین یورش آوردهاند اما همه رفتند و 🇮🇷#ایران_باقی_ماند🇮🇷 و این #پیروزی_فرهنگ_برتر بر #شمشیر است."
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
❌ #کی_لاگر نوعی نرمافزار #جاسوسی
☑️قسمت دوم
🔻کی لاگر ها به دو دسته #نرم_افزاری و #سخت_افزاری تقسیم می شوند.
🔻کی لاگر نرم افزاری در قالب و پوسته نرمافزار کاربردی یا سیستمی بر روی دستگاه نصب و به صورت مخفیانه به دور از دید کاربر اجرا می شود.
🔻این نرم افزارها زمانی که توسط افراد با نیت پلید به کار گرفته می شوند، ماهیت جاسوسی می یابند که قادر به #مانیتورینگ_لحظهای فعالیت های مختلف شما منجمله دکمههای فشرده شده کیبورد و اسکرین شات های ثبت شده، ذخیره سازی داده روی هارد دیسک یا هر ابزار ذخیره سازی، سپس ارسال اطلاعات برای مجرمان سایبری هستند.
🔻برخی از آن ها علاوه بر تمام این کارها، قادر به ثبت و ضبط تمام اطلاعات کپی شده در کلیپ برد (حافظه موقت متنی سیستم عامل) نیز هستند و حتی می توانند به اطلاعات موقعیت مکانی فعلی یا میکروفون و دوربین دستگاه دسترسی پیدا کنند.
‼️‼️‼️
این ابزارها که به مراتب بسیار خطرناک هستند، در سطوح مختلف و متنوعی سیستم را درگیر می کنند.
⬇️انواع کی لاگرهای سختافزاری عبارت است از:
▫️صفحه کلید یا کیبورد: کیبورد قطعه ای نام آشنا است و کی لاگر سخت افزاری از نوع صفحه کلید در میان سیم کشی کیبورد و کامپیوتر قرار می گیرد یا مستقیما به کیبورد متصل می شود.
▫️درایو فیزیکی: متداول ترین منفذ ورود ویروس تروجان در این روش معمولا از طریق یک درایو با پورت USB یا Mini PCI به سیستم می باشد. بدین ترتیب ویروس کی لاگر نیز می تواند از طریق مسیرهای اعلام شده وارد سیستم شوند.
↩️ ادامه دارد
#جرائم_سایبری
#امنیت_سایبری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید:
#روایت_یک_تجربه_تلخ
هرگز درخواست انتقال هیچ بستهای به خارج از کشور را قبول نکنید. #قدرت_نه_گفتن میتواند از وقوع یک فاجعه جلوگیری کند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
♦️ *هلاکت دو فرد مسلح غیر ایرانی در ایرانشهر*
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:
🔹ساعتی قبل در شهرستان ایرانشهر دو نفر عناصر مسلح با ذکر الله اکبر، اقدام به حمله به سمت واحد گشتی یگان امداد نموده اند.
🔹با هوشیاری ماموران انتظامی و آتش برتر آنان دو نفر شرور به هلاکت رسیدند و یک قبضه کلت، ۱۶ عدد فشنگ و یک ضامن نارنجک در صحنه کشف شد.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
💬روانشناسی می گوید:
▫️مسائل خود را هر جایی و نزد هر کسی مطرح نکنید.
▫️حریم شخصی و حفظ اطلاعات شخصی قدرت به دنبال دارد.
▫️مردم آنچه نمی دانند را نمی توانند خراب کنند.
#حریم_شخصی
#رازداری
#حفاظت_اطلاعات
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 ارائه خدمات درمانی خاص یکی از ابزارهای به دام انداختن افراد توسط سرویسهای اطلاعاتی
بر اساس داستانی واقعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#مدیون_سازی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
❌ #کی_لاگر نوعی نرمافزار #جاسوسی
☑️قسمت سوم
🔴🔴🔴
راه های #شناسایی کی لاگر چیست؟
🔴🔴🔴
🔻به جهت انجام موفقیت آمیز عملیات افشای اطلاعات، معمولا بدافزار مطروحه طوری طراحی می شود که به راحتی قابل تشخیص نباشد و کاربران عادی از آن جایی که آیکونی برای این برنامه نمی بینند متوجه وجود آن نمی شوند. برای تشخیص کی لاگر سخت افزاری بهتر است که کلیه قسمت های ورودی کامپیوتر مانند پورت های USB یا PS2 و غیره بررسی شوند تا از امنیت آن مطمئن باشید. به علاوه اینکه کیبورد و سایر قطعات خود را از مکان مطمئن خریداری کنید.
🔻در مقابل نوع سخت افزاری برای نوع نرم افزاری یک سری نشانه ها می توانند بیانگر رد پای نصب کی لاگر بر روی موبایل یا کامپیوتر شما باشند:
▫️ مشاهده پیام های متنی عجیب و غریب یا کاراکترهای نامفهومی که مطمئن هستید توسط خود شما به مقصدی ارسال نشده اند.
▫️خالی شدن سریع شارژ باتری تجهیزات شارژی مانند لپ تاپ ها. البته باید قبل از پی بردن به موضوع وجود کی لاگر و گذر از مرحله حدس و گمان، از صحت عملکرد و سلامتی قطعات دخیل مانند باتری اطمینان حاصل نمایید.
▫️داغ شدن تلفن همراه یا کامپیوتر. در این مورد نیز باید مطئمن بود که تمام قطعات و تجهیزات سالم هستند و یا آداپتور برق وصل نبوده و سیستم برقدار نباشد، اما در صورت وصل بودن و برقدار بودن سیستم، هم زمان با اجرای فعل شارژ دستگاه، در صورتی که کاربر با آن سیستم کار نموده و مشغول فعالیت روزمره خود می باشد، این امر موجب تحت شعاع و فشار قرار گرفتن قطعات دستگاه می شود. پس به منظور افزایش سطح سلامتی قطعات در سیستم ها در زمان شارژ از آن ها بهره برداری ننمایید یا این عمل را در مواقع الزام و استثنائات به حداقل برسانید.
▫️ بارگذاری وب سایت ها با سرعتی کمتر از سرعت همیشگی. در این مورد هم باید از صحت عملکرد دستگاه سرویس دهنده اینترنت مطمئن شوید. یا کلیات ISP دارای اختلالات نیست. در کل عاملی به غیر از کی لاگر موجب این امر نشده باشد.
▫️خاموش و روشن شدن غیرطبیعی سیستم آلوده شده. در صورتی که ایراد نرم افزاری مانند نصب اشتباه درایور قطعات در سیستم عامل ویندوز وجود نداشته باشد یا فن CPU به درستی در محل خود نصب شده باشد و در مقابل سیستم عامل گوشی موبایل دستکاری نشده باشد.
▫️رفتار های عجیب و غیرعادی موس و کیبورد. در صورتی که هر دو از لحاظ سخت افزاری سالم هستند.
- نمایش مداوم پیام های خطا. در صورتی که عامدا یا سهوا سیستم عامل را دستکاری نکرده باشید یا نرم افزاری که مغایر با ساختار سیستم عامل می باشد را نصب ننموده باشید.
↩️ ادامه دارد
#جرائم_سایبری
#امنیت_سایبری
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
☎️تخلیهی تلفنی ☑️قسمت اول ❔آیا میدانید یک #مکالمهی_ساده و به ظاهر بیاهمیت میتواند یکی از #ت
☎️تخلیهی تلفنی
☑️قسمت دوم
🟣 #سرویسهای_اطلاعاتی از #تکنیکها و #شگردهای متنوعی برای کسب اطلاعات از طریق #تخلیهی_تلفنی استفاده میکنند. برخی از مهمترین این شیوهها عبارتند از:
🟪1. شناسایی: در تخلیهی تلفنی شناسایی#اهداف،#مراکز و#افراد مناسب برای کسب اطلاعات و اخبار، اهمیت اساسی دارد. مراکز #سیاسی، #اقتصادی، #نظامی یا #دفتر و #منزل_مسئولین و شخصیتهایی که به #اطلاعات_طبقهبندی شده دسترسی دارند، جزء اهداف تخلیه هستند. انتخاب فرد تخلیه شونده بر اساس #ویژگیهای_روانی و شخصیتی او صورت میگیرد؛
🟪2. استفاده از پوشش جعلی: یکی از شگردهای تخلیهی تلفنی استفاده از #نام و #سمت_جعلی و معرفی کردن خود به عنوان #فردی_آشنا یا دارای #اختیارات_گسترده و #روابط_نزدیک با #نهادهای_حکومتی و دولتی است. گاهی فریب و جلب اعتماد تخلیه شونده از طریق معرفی خود به عنوان #کارمند_یک_ارگان و نهاد خاص است که در این مورد، #سوءاستفاده_از_حسننیت مخاطب برای #گرهگشایی از کار یک فرد یا نهاد، موجب میشود او #ناخواسته #اطلاعات_مهمی را #بازگو کند؛
🟪3. بازکردن باب صحبت در خصوص #مشکلات یا #مسائل_مورد_علاقهی مخاطب برای #جلب_اعتماد و ادامهدار شدن گفتگو؛
🟪4. کوچک شمردن اطلاعات مورد نیاز و استفاده از اطلاعات بیاهمیتی که قبلاً به دست آورده است برای آگاه و ذیصلاح نشان دادن خود؛
🟪5. استفاده از اصول روانشناسی برای #انتخاب_لحن و شیوهی گفتگو مثل استفاده از #زنان برای برقراری تماس یا گرفتن #لحن_دوستانه و دلسوزانه تا همراهی و همدلی مخاطب را برانگیزد.
#تخلیه_تلفنی
#مهندسی_اجتماعی
#جاسوسی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir