هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ «جریان جان» با موضوع حرکت بزرگ پیادهروی به سمت بارگاه مطهر امام رضا (ع)
@Farsna
هدایت شده از شبکه خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دوستي که ۲۰۰ کیومتر (هشت روز) با پای پیاده ویلچر امیرحسین رو برای رسیدن به حرم #امام_رضا (ع) هل داد تا امیرحسین شفا بگیره
@irinn_channel
🌴 روایت دربارۀ صبر 🌴
رسول اکرم(ص) در کلام گهربار دیگری صبر و شکیبایی را بهترین و گستردهترین هدیه الهی به انسان معرفی نموده است:
«مَنْ یتَصَبَّرْ یصَبِّرْهُ اللهُ وَمَنْ یسْتَعْفِفْ یعِفَّهُ اللهُ وَمَنْ یسْتَغْنِ یغْنِهِ اللهُ وَما اعْطِی عَبْدٌ عَطاءً هُوَ خَیرٌ وَ اَوْسَعُ مِنَ الصَّبْرِ».
کسی که خود را در گردونۀ شکیبایی قرار دهد، خداوند او را به شکیبایی وامیدارد و هر کس خود را به عرصهگاه عفت و پارسایی بکشد، خداوند او را به پارسایی بیندازد و هر کس از خدا بینیازی بخواهد، خداوند او را بینیاز کند و به عبد بهتر و گستردهتر از صبر چیزی عطا نشده است.
🌸 درود خداوند بر حضرت محمد و خاندان پاک و مطهرش 🌸
هدایت شده از شبکه خبر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| شرح حدیثی از #امام_رضا علیهالسلام توسط رهبرانقلاب
@irinn_channel
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان شجاعانه مجری شبکه یزد خطاب به مسئولین
🔹ملت از مشکلاتی که منشاء خارجی داره هراسی نداره از مشکلاتی هراس داره که منشاء داخلی داره و ناشی از خلف وعده و سوءتدبیر و سوءمدیریته...
@Farsna
🌴 نکاتی دربارۀ دهه محسنیه!!
چند سالیست که شاهد پدیده دهه سازی عزاداری در رابطه با مصیبت های وارد بر اهل بیت هستیم، دهه هایی که هم جامعه را ناراضی کرده است و هم مراجع را مجبور به موضع گیری در مقابله با آن کرده و هم دستاویزی برای دشمنان دین شده است تا با آن متدینین را مورد استهزاء قرار دهند.یکی از این دهه های بی دلیل، دهه محسنیه است. برخی از شیعیان از بیست و هشتم صفر تا هشتم ربیع الاول را به عزاداری می پردازند چون معتقدند واقعه حمله به حضرت زهرا سلام الله علیها و سقط شدن جنینی در لحظه قرار گرفتن حضرت بین در و دیوار، در همین دهه رخ داده است.
وجود فرزندی سقط شده در جریان حمله به منزل امیر المومنین قطعی تاریخ است، و همچنین بر هیچ کس پوشیده نیست که این حادثه مهم ضرری عظیم به بدنه تشیع وارد کرد، چراکه یک بخش از نسل شیعه به واسطه این قتل هیچگاه به وجود نیامد. اما این یادداشت به دنبال آن است که بگوید گرفتن این دهه و دهه های نظیر آن نه تنها ضرورتی ندارد، بلکه ضررهایی را هم در پی خواهد داشت.
🌴🌴در سیره اهل بیت دهه محسنیه نداریم
در رابطه با اینکه باید در رفتارها و حرکت دینی و مذهبی به اهل بیت تاسی کنیم و از آن ها پیروی کنیم هیچ جای شک و شبهه ای نیست و لذا اگر کسی بخواهد بداند که یک دهه ای مثل محسنیه و یا بزرگداشت روز شهادت آن حضرت حجیت دارد یا ندارد، باید به سیره ائمه رجوع کند.
اگر به سنت امامان رجوع کنیم اثری از دهه محسنیه نخواهیم یافت، بلکه با احادیثی مواجه می شویم که عزاداری را در مواردی خاص محدود کرده اند، نظیر «کل الجزع و البکاء مکروه سوی الجزعو البکاء علی الحسین» (بحارالانوار، ج45، ص 313)
🌴🌴سیره علما خالی از دهه محسنیه است
از آنجایی که علماء بسیار در این مسئله حساس بوده اند که خلاف سیره اهل بیت عمل نکنند ، نظر به سیره آن ها اهمیت دارد. اما هیچگاه در طول تاریخ مشاهده نشده است که علما و مراجع در این دهه به عزاداری پرداخته باشند و یا دیگران را به عزاداری دعوت کرده باشند، بلکه عکس این مطلب را تاکید کرده اند. و مراجع فعلی نیز در استفتائاتی که از آن ها به عمل آمده است این پدیده را تایید نکرده اند. البته ذکر مصیبت شهادت حضرت محسن در دهه فاطمیه مرسوم بوده و علما به آن می پردازند.
🌴🌴 دهه گرفتن برای کودکی که بدنیا نیامده است!!
فلسفه بزرگداشت ها و برگزاری مجالس در سالروز فوت اشخاص برای معرفی آن شخص و ایجاد شناخت نسبت به افکار یا سیره آن شخص می باشد. همچنین وقتی برای امام حسین علیه السلام در دهه اول محرم مراسم های بی شماری برگزار می شود، هدف شناخت امام و حرکت تاریخی او می باشد و نه اینکه صرفا دور هم جمع شویم و گریه کنیم.
حالا باید از کسانی که از دهه محسنیه حمایت می کنند پرسید شما در این دهه که بنام حضرت محسن نامگذاری شده است چه چیزی می خواهید از آن حضرت بگویید؟ آیا جز این است که در این دهه از مصیبت های حضرت زهرا می گویید؟ خب چرا کمی تحمل نمی کنید و همین حرف ها را در جای خود یعنی دهه فاطمیه نمی زنید؟
🌴🌴کم شدن منزلت محرم و فاطمیه
زمانیکه دهه های عزاداری کثرت پیدا کنند ممکن است به شکوه و عظمت محرم و فاطمیه آسیب وارد شود، چراکه این دو واقعه محل پذیرفته شده جامعه برای ترویج افکار ائمه در قالب عزاداری است و در این زمان اکثریت مردم حاضر به حضور در جلسات می شوند. حال اگر دهه هایی نظیر محسنیه زیاد شوند، بالتبع جلساتی از فاطمیه و محرم کم می شوند و به مرور زمان این فروع جایگزین آن مراسم های اصلی می شوند.
🌴🌴🌴 افراط در عزاداری به تفریط آن می کشد
اگر بخواهیم برای همه مصیبت های وارد بر اهل بیت دهه بگیریم و عزاداری کنیم، باید تمام سال را مشکی پوشیده و عزاداری کنیم، که این حرکت ضررش بیشتر از نفعش خواهد بود. وقتی بیش از حد جامعه را مجبور به گریه و عزا کنیم، بعد از مدتی جامعه تاب نمی آورد و خواستار تعطیل شدن آن می شود. به همین دلیل حضرت آیت الله شبیری زنجانی این خطر را گوشزد کردند و درباره آن هشدار دادند و فرمودند: «افراط در عزاداریها به تفریط میانجامد. از آنجا که جامعه نمیتواند نسبت به همه عزاداریهای پیاپی مراقبت داشته باشد، سرانجام به انکار مجموع عزاداری روی میآورد.»
🌹 نقل از تبیان 🌹
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرا رسیدن ماه ربیع الاول و ایام با سعادت میلاد آخرین پیام آور الهی، پیامبر رحمت، حضرت محمد مصطفی (ص) بر همه مسلمانان جهان مبارک.
@Farsna
رهبر انقلاب: والدین نقش زیادی در ایجاد محبت دارند. والدین دختر و پسر باید دائماً همتشان این باشد که این را نسبت به دیگری با محبت کنند. اگر هم چنانچه یک چیزی دیدند از طرف مقابل که برایشان خوشایند نبود، آن را برای فرزند خودشان ذکر نکنند. بگذارید این دو با یکدیگر روز به روز مأنوستر و با محبتتر باشند. ۷۱/۶/۳۱
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
⭕️ بزرگنمایی و غلو درباره ابعاد زندگی شهدا خطر بزرگی است
حجتالاسلام مرادی با هشدار نسبت به بزرگنمایی و غلو پیرامون ابعاد زندگی شهدا، تصریح کرد: از نظر من خطر بزرگی است که از شهدا، یک انسان دست نیافتنی میسازیم. شهدا از خود ما و همجنسمان هستند، نباید آنها را آنقدر غیرواقعی جلوه داد که یک جوان امروزی نتواند خودش را جای آن شهید بگذارد.
hawzahnews.com/detail/News/468342
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
◾️شهادت یازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام حسن عسکری (علیه السلام) تسلیت باد.
Eitaa.com/kowsarnews
Hajmahdirasuli-shahadatamamhasanasgari-zamine.mp3
2.29M
🎙توی غربت بیقراریم... با نوای مهدی رسولی
🏴شهادت امام حسن عسکری(ع)
@Farsna
🔰 روایت حضرت آیتالله خامنهای از تلاش علمی و فرهنگی علامه طباطبایی
🔻رهبر انقلاب: ما در برنامههای کاری خود باید جریان خلاق فکرییی را که در حوزههای ما بحمد الله از دورهی قبل از ما شروع شده...، #وسعت و #عمق بیشتری بدهیم.
🔸 کسی مثل مرحوم علامهی طباطبایی(ره) در حوزهی علمیهی قم پیدا شد؛ ایشان، هم فقیه بود و هم اصولی؛ ... اما او به کاری پرداخت که آن روز آن را لازم میدانست. بعد هم حوادث و وقایع شهادت داد بر اینکه اینها لازم است.
🔹 او گفت من میبینم که دارند تفکرات و فلسفهی کاذب مارکسیستی را در ذهنها جا میدهند؛ نمیشود با توضیح المسائل اینها را پاسخ دهیم... جواب این شبههها را با چیز دیگری باید داد.
🔺 ایشان «اصول فلسفه و روش رئالیسم» را نوشت. یکی از تربیتشدههای او مرحوم شهید مطهری(ره) است. ۸۳/۴/۱۵
◾️ سالروز رحلت علامه طباطبایی(ره)
@irinn_channel
👈فقط خداست که ...
میشود با دهان بسته صدایش کرد ...
میشود با پای شکسته هم سراغش رفت ...
تنها خریدار یست که اجناس شکسته را بهتر بر میدارد ...
تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ...
وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید ...
وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود ...
و تنها سلطانیست که ...
دلش با بخشیدن آرام می گیرد ، نه با تنبیه کردن ...!
😊 @de_bekhand ☺️
هدایت شده از کانال درسی عبدالرضا بختیاروند
🌴 درس تفسیر قرآن روز شنبه 26 آبان 97 🌴
جواب سؤال 18: قرآن کریم چه ویژگی هایی را برای دوران جاهلیت ذکر می کند؟ 📝
📚 امام علی (ع) فرمودند: هیچ حرکتی نیست مگر اینکه در آن حرکت، تو نیازمند شناخت هستی؛ کسی که بدون شناخت حرکت می کند، هر لحظه از مقصدش دورتر می شود؛
اگر زندگی مهارت است و مهارت آموختنی است؛ پس باید زندگی را آموخت.
فراگیری مهارت تصمیم گیری، حل مسأله، ارتباط صحیح با دیگران، نقد، تفکر خلاق و بسیاری از این مهارت ها، باعث داشتن تجربه زندگی بهتر و پیشگیری از بسیاری بحران های جوانی است.
هدایت شده از کانال درسی عبدالرضا بختیاروند
😄 لحظه ای برای شاد زیستن 😊
حواسمون باشه داشته هامون را به خاطر ناداشته ها خط نزنیم؛
هر چند چشم نداری و نمی تونی ببینی؛ اما گوشهات، دست و پات و خیلی از اعضای دیگه بدنت سالم هستند.
پس طوری زندگی نکن که گویا کر و شل هم هستی.
نگذار ناتوانی هایت در متن باشند و توانایی ها در حاشیه.
یا علی بگو و با تمام وجود بازی کن و شاد باش. 🏌
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
آداب همسر داری:
علت پشيماني بعد از ازدواج :
چون در مورد عادت های همسر خود تحقیق نكرده ايم.
چون نمی دانيم که همسر ما محبت خود را چگونه اظهار می کند.
چون در مورد تعداد فرزندان و تربیت آنها تفاهم و توافق نداشته ایم.
چون از روابط خانواده گی همسر خود نمیدانستیم.
چون نمی دانیم که همسر ما با مشکلات چطور برخورد می کند.
چون از نظر مذهبی اعتقادات مشابهی نداریم و نتوانستیم به تفاوت ها احترام بگذاریم.
چون نمیدانستیم که همسر ما انتظارش از ازدواج چیست.
چون نميدانستيم که اهداف همسر ما در زندگی چیست.
چون نپرسیدیم که همسر ما در مورد شغلش در آینده چه هدف دارد.
چون چند سال بعد از ازدواج خود را پیش بینی نمی کنیم.
چون در مورد همسر خود همه جانبه تحقیق و بررسی نمی کنیم.
چون ازدواج ما بر اساس وابستگی بوده نه عشق.
🆔http://Eitaa.com/kowsarnews
هدایت شده از دبخند
تو اتوبوس نشستم بغل دست یه آقایی. تلفنش زنگ خورد و جواب داد: سلام عزیز دلم! سلام همه کس و کارم! سلام زندگیم! قربونت برم دخترم... بعدش هم دخترش گوشی رو داد به مادر و باز هم همون مهربانی در کلام.
چقدر کیف کردم از این رابطهی پدر دختری. دیدم پدری که اینهمه مهربانی بی سانسورخرج دخترش میکنه مگه میشه پیش خدا مقرب نباشه؟ دختری که اینهمه مهر از پدر میگیره مگه ممکنه چهار روز دیگه دست به دامن غریبهها بشه برای جلب محبت؟
توی جامعه که با هم مهربان نیستیم و مشغول خراش دادن دلهای هم هستیم، اقلاً تو خانواده به هم محبت کنیم. همین شاید تمرینی بشه برای مهربان بودن با دیگران❤️❤️
😊 @de_bekhand ☺️