برگزاری جلسه مدیر محترم با اعضای هیات امنای مدرسه علمیه با حضور مدیر حوزه های علمیه خواهران استان مازندران حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا قائمی
#مدرسه_علمیه_خواهران_شهید_مطهری_ره_و_مدرسه_علمیه_تخصصی_زینب_کبری_س_تنکابن
@mazandaran_hozeh
برگزاری جشن عبادت و بندگی دانش آموزان پایه سوم دبستان در مدرسه علمیه همراه با اهدای هدیه از مدرسه علمیه
#مدرسه_علمیه_خواهران_شهید_مطهری_ره_و_مدرسه_علمیه_تخصصی_زینب_کبری_س_تنکابن
@mazandaran_hozeh
برگزاری نشست اخلاقی و معرفتی با حضور سرکار خانم طرقی
وی در خصوص سبک زندگی اسلامی با محوریت تقویت حافظه بیان داشت: طلبه می بایست به قوای جسمانی خود توجه داشته باشد
او ادامه داد: با توجه به انواع مزاج ها باید توجه داشته باشید که تغذیه خود را چگونه کنترل نمایید تا جسمی سالم و ذهنی پویا داشته باشید.
او در خصوص مواردی که موجب ضعف حافظه می باشد مطالب مهمی را خطاب به طلاب بیان داشت.
#مدرسه_علمیه_خواهران_شهید_مطهری_ره_و_مدرسه_علمیه_تخصصی_زینب_کبری_س_تنکابن
@mazandaran_hozeh
در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س)صورت گرفت: آزمون دوره های ضمن خدمت اساتید روش تحقیق با آموزش هایی که با محتوای « نرم افزارهای استناددهی و مندلی،پایگاه داده گول اسکالر» در کارتابل اساتید بارگزاری شده بود، با حضور استاد روش تحقیق به صورت آنلاین در تاریخ سه شنبه 1403/2/4 برگزار گردید
•┄❁┄┄❁┄┄❁┄•
ما ࢪا دࢪ ایتا دنبال کنید:
╔═••••═════╗
🆔@howzehnarjes
╚═════••••═╝
@mazandaran_hozeh
انبارگردانی و اهدای کتاب همراه با استقبال طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس (س)از کتب موجود .
#کارگروه_کتابخانه
#کتابخوانی
•┄❁┄┄❁┄┄❁┄•
ما ࢪا دࢪ ایتا دنبال کنید:
╔═••••═════╗
🆔@howzehnarjes
╚═════••••═╝
@mazandaran_hozeh
#مازندران
باید یاد حقیقت و خاطره شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن، زنده نگه داشت. مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی»
به گزارش خبرنگار حوزه در مازندران، در برنامه ماهیانه دیدار طلاب با خانواده شهدا؛ همزمان با بزرگداشت روز شهدای ورزشکار، دیداری با خانواده شهید محمود زادسر با حضور کادر، اساتید و جمعی از طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء «س» ساری صورت گرفت.
شهید محمود زادسر از مادری پاکدامن و پدری مُحبِّ اهل بیت «علیهمالسلام»، در ۲۸ آبان سال ۴۳ در روستای خوش آب و هوای «گُلورد» ساری چشم به جهان گشود،اگرچه مهرداد نام گرفته بود، اما همه محمد صدایش می زدند، مهرداد علاوه بر تحصیل، در ورزش نیز درخشش چشمگیری داشت.
وی در ۱۹ دی سال ۱۳۶۵ عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل گشت، سرانجام بعد از ۱۳ سال انتظار طولانی در سال ۷۷ باز آمد. حالا سالهاست که مهرداد زادسر، در گوشهی بوستان شهدای «ملامجدالدین» زادگاهش در کنار همسنگران خود آرام گرفته است.
«بخشی از وصیتنامه شهید»؛
به شما عزیزان توصیه میکنم که مطیع امر رهبر باشید و از روحانیون متعهد پیروی کنید، برادرانم از شما تقاضا دارم بسیج، این نهاد اسلامی و مردمی را خالی نگذارید، چرا که بسیج دنباله رو نهضت امام است.
ادامهی خبر👇
╔═🍃🌺🍃══════╗
@hozeh_alzahra_sari
╚══════🍃🌺🍃═╝
ـــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
@mazandaran_hozeh
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
🌿 پذیرش حوزه علمیه خواهران حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها آمل در مقطع سطح دو (کارشناسی) 🌿
🔸ویژه بانوان دارای مدرک دیپلم و حداکثر ۴۰ سال
🌱دارای امتیازاتی همچون:
تربیت مبلغ و مشاور
کسب مهارت سخنرانی
حضور در المپیادهای علمی
برگزاری نشستهای علمی و فرهنگی با حضور اساتید مجرب
اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و مناسبتی
کسب مهارت پژوهشگری
🔹 زمان ثبت نام: از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ تا پایان خرداد
☎️شمارههای تماس:
۴۴۲۲۴۴۳۴
۰۹۱۱۱۲۵۶۳۴۴
۰۹۱۱۹۱۴۳۴۲۶
🌐سایت پذیرش:
www.whc.ir
📎آدرس: آمل. خیابان طالب آملی. دریا ۱۶. کوچه شهید اسدی. حوزه علمیه خواهران حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
سرکار خانم رستمی، معاون محترم فرهنگی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان مازندران
درگذشت همسر بزرگوارتان غمی است که هیچ صبری از وسعت غم نزدیکترین عزیزان نمیکاهد و تسلیت واژه کوچکی است در برابر غم شما.
با نهایت تأسف و تألم ضایعه درگذشت همسر گرامیتان را خدمت حضرتعالی و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبری جمیل و اجری جزیل مسئلت مینمائیم.
#مدرسه_علمیه_الزهرا_س_محمودآباد
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
----✿❀🍃﷽ﷻ🍃❀✿----
آغاز پذیرش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا «سلام الله علیها» ساری؛ مقطع عمومی«سطح ۲ » و عالی «سطح ۳»
شروع ثبت نام ۱۴۰۳/۰۲/۱
شماره تماس :۰۱۱۳۳۳۰۳۵۸۸
آدرس: ساری خیابان جمهوری،کوچه مقداد جنب مسجد رانندگان
╔═🍃🌺🍃══════╗
@hozeh_alzahra_sari
╚══════🍃🌺🍃═╝
ـــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
----✿❀🍃﷽ﷻ🍃❀✿----
آغاز پذیرش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا «سلام الله علیها» ساری؛ مقطع عالی «سطح ۳»
شرایط پذیرش:
فارغالتحصیل سطح ۲ و یا شاغلین به تحصیل در ترم آخر
شرط معافیت از آزمون کتبی:
_ افراد فارغالتحصیل سطح ۲ معدل کل بالای ۱۹؛
_ حافظ قرآن، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه؛
_ رتبه اول مرحله استانی و رتبههای اول تا سوم مرحله کشوری المپیادهای علمی در سه سال اخیر
شروع ثبت نام ۱۴۰۳/۰۲/۱
شماره تماس :۰۱۱۳۳۳۰۳۵۸۸
آدرس: ساری خیابان جمهوری،کوچه مقداد جنب مسجد رانندگان
╔═🍃🌺🍃══════╗
@hozeh_alzahra_sari
╚══════🍃🌺🍃═╝
ـــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
#حوزه_علمیه_خواهران_مازندران
#روابط_عمومی
@mazandaran_hozeh
حضرت عبدالعظیم حسنی از مشهورترین امامزادگان مدفون در ایران است؛ عصر امام رضا و امام جواد(ع) را درک نمود و ایمان خود را بر امام هادی(ع) عرضه کرد. مقام معظم رهبری در سخنی جالب، او را «آبروی ری» میخوانند و می فرماید: «جناب عبدالعظیم ـ با اینکه اهل ری نیست، اما حقّاً و انصافاً به ری و تاریخ ری آبرو داد و حقّ عظیمی به گردن همه تهرانی ها و اهل ری دارد».
ایشان با چهار واسطه به امام حسن مجتبی(ع) می رسند. مدّت 79 سال عمر با برکت او با دوران امامت امام موسی کاظم، امام رضا، امام محمّد تقی و امام علی النّقی(علیهم السلام) مقارن بود. زمینه های مهاجرت حضرت عبدالعظیم(ع) از مدینه به ری و سکونت در دیار غربت را باید در اوضاع سیاسی و اجتماعی آن عصر جستجو کرد؛ در چینن دوران دشوار و سختی بود که به خدمت امام هادی(ع) رسید و عقاید دینی خود را بر ایشان عرضه کرد که این داستان معروف، خود به تنهایی بیانگر ایمان و تدّین والای اوست.
دیدار حضرت عبدالعظیم(ع) در سامرا با حضرت امام هادی(ع)، به خلیفه گزارش داده شد و دستور تعقیب و دستگیری وی صادر شد، او نیز برای مصون ماندن از خطر، خود را از چشم مأموران پنهان داشت و در شهرهای مختلف به صورت ناشناس رفت و آمد می کرد و شهر به شهر می گشت تا به شهرستان «ری» رسید و آنجا را برای سکونت انتخاب کرد.
ایشان از عالمان، عابدان، و محدثان بزرگ شیعه و شخصیتهای برجسته جهان اسلام است. زمانشناسی، اعتقاد راستین به اهل بیت علیهم السلام و اخلاص و تکاپوی آن گرانمایه در پاسداری از آموزههای خاندان رسالت، ستودنی و درخور الگوگیری است. بیلاف و گزاف، مانند ما را چنانکه باید یارای توصیف و ستودن ایشان نیست؛ در عظمت آن عزیز، همین بس که امامان ما علیهم السلام از آن حضرت به بزرگی یادکرده و زیارتش را همسان با زیارت سیدالشهدا علیه السلام دانستهاند.صاحب بن عَبّاد در رسالهای که در شرح حال حضرت عبدالعظیم علیه السلام نوشته، در وصف علمی ایشان آورده: ابوتراب رویانی، روایت کرد که شنیدم ابوحمّاد رازی میگفت: خدمت امام هادی علیه السلام در سامرّا رسیدم و درباره حلال و حرام از ایشان مطالبی پرسیدم. امام به پرسشهای من پاسخ دادند و هنگامی که خواستم از ایشان خدا حافظی کنم به من فرمودند: «ای ابو حماد، هنگامی که چیزی از امور دینی در منطقهات برای تو مشکل شد، از عبدالعظیم بن عبدالله حسنی بپرس و سلام مرا به او برسان».
پنجم اردیبهشت، سالروز شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس است. مزدوران آمریکایی قصد آزادسازی گروگان ها را داشتند. شکست شیطان بزرگ در این عملیات، حمله فیلداران ابرهه را به خانه کعبه در ذهن ها زنده می کند. در این روز نیز، دانه های ریز شن، دسیسه بزرگ آمریکا را فرو شکست و در ذهن مردم ایران منفور باقی ماند. امروز هم اگر دشمن دست از پا خطا کند، سایبریان و افسران نرم حزب الله آنها را در نطفه خفه خواهند کرد.
در شامگاه چهارم اردیبهشت 1359 ه.ش هفت فروند هواپیمای غول پیکر نظامی 130 - C و هشت فروند بال گرد نظامی مجهز امریکایی مرزهای هوای جنوبی ایران را بدون کوچک ترین مقاومتی پشت سر گذاشته و وارد حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران می گردند. یکی از پاسگاه های مرزی عبور آنها را گزارش می دهد، امّا به دلایلی نامعلوم به آن گزارش ترتیب اثر داده نمی شود. هواپیماها و بال گردها پس از طی مسافتی بیش از هزار کیلومتر در حریم هوایی ایران بدون برخورد با هیچ گونه مانعی جهت سوخت گیری و احتمالاً برای هماهنگی شروع عملیات در یک فرودگاه متروکه - که در جنگ جهانی دوم در نزدیک رباط خان طبس توسط قوای متفقین ساخته شده بود - فرود می آیند. توطئه گران مجهز به تمامی تجهیزات نظامی و حتی تانک، موتورسیکلت های پرقدرت سریع و سنگین (تریل) اتومبیل جیپ و سلاح های مختلف بودند. زمان فرود اندکی قبل از نیمه شب چهارم اردیبهشت بود. یک اتوبوس مسافربری از کوره راه نزدیک عبور می کند. با پنتاگون تماس گرفته شد که چه تصمیمی در مورد چهل سرنشین اتوبوس بگیرند، دستور داده شد که تمامی مسافران را بازداشت نموده و درون یک هواپیمای 130 - C قرار داده و به طور موقت آنان را از ایران خارج سازند. یکی از ایرانیان گفت: آنها به ما گفتند که دوباره بر اتوبوس سوار می شویم، یک امریکایی اتوبوس ما را به نزدیک هواپیمایی راند. او به ما گفت: پیاده شویم و سوار هواپیما گردیم. حساس ترین لحظات مأموریت فرا می رسید. یکی از مسافران ایرانی گفت: ما در حال سوار شدن به داخل هواپیما بودیم که ناگهان مشاهده کردیم یکی از هواپیماها آتش گرفت. حقیقت مطلب این بود که یکی از بال گردها در زمین از هواپیمای 130 C-بنزین گیری کرده بود، از زمین بلند شد تا بال گرد دیگری جهت سوخت گیری آماده شود، اما در این لحظه خلبان، بال گرد RH-S3D را به سرعت به سوی جلو راند. در این لحظه پروانه آن با بدنه هواپیما برخورد نمود و در همان موقع هر دو آتش گرفتند و هشت امریکایی هلاک گردیدند. هم چنین قبل از آتش سوزی یک کامیون به طرف جاده می آمد که راننده اش پس از تیراندازی به سوی تانکر متواری شد. ترافیک غیر منتظره در جاده ای کویری و احتمال فاش شدن مأموریت، مرگ کماندوها و احتیاج فوری به رسانیدن زخمی ها به بیمارستان یک تصمیم بسیار دشواری را پیش می کشید که امریکایی ها باید هر چه زودتر صحرا را ترک کنند. زمانی باقی نمانده بود تا بدنه هواپپیما خنک شود و آنها اجساد را بیرون بکشند. در عوض نجات دهندگان باید در مرحله اول خود را از این وضع می رهانیدند. پس به سوی هواپیمای 130-C رفتند و سوار آن شدند و پا به فرار گذاشتند. یکی از کسانی که در این مأموریت نقش داشت، با حضور جیمی کارتر در مصاحبه مطبوعاتی پس از عملیات نافرجام نجات، جزئیات چندی از این مأموریت را فاش نمود، اما وزیر دفاع امریکا - هارولد براون - سرّی تر برخورد می نمود و کم تر اطلاعات می داد.
حضور کارتر در یک مصاحبه مطبوعاتی، آن هم درست چند ساعت پس از فرار امریکایی ها از خاک ایران با چشمانی سرخ و ورم کرده حاکی از بی خوابی، خشم، ترس و ناامیدی نشان دهنده این موضوع بود که می خواست به عوامل خود در درون ایران بفهماند که عملیات عقیم مانده و آنان را از ادامه برنامه بازدارد.
آمریکا که تمام تلاش خود را در حمایت از رژیم شاه و جلوگیری از پیروزی انقلاب به کار بسته بود، با پیروزی انقلاب اسلامی، سفارت خود را به عنوان پایگاهی برای طراحی و اجرای توطئه علیه انقلاب تبدیل کرد؛ تا بتواند آن بخش از اقداماتش را که می توانست در پوشش دیپلماتیک برای شکست یا به انحراف کشاندن نظام نو پای اسلامی انجام دهد، با مرکزیت سفارت، به اجرا درآورد. افسران سازمان سیا (CIA) با استفاده از شرایط نابسامان بعد از انقلاب و درهم ریختگی و نامشخص بودن حوزة مسئولیت ها که نتیجة طبیعی هر انقلابی است، سعی کردند با نفوذ در مناطق کلیدی و حساس، از تعمیق و گسترش هر چه بیشتر انقلاب اسلامی، جلوگیری کنند. لانة جاسوسی آمریکا با ایجاد شبکه های جاسوسی و اطلاعاتی، در پی آن بود تا با بحران آفرینی، تضعیف نیروهای اصیل انقلاب و جایگاه و شخصیت حضرت امام و همچنین ایجاد گسست و شکاف میان رهبری و نسل جوان، فعال ترین و انقلابی ترین نیروی اجتماع را از رهبری دور کند؛ تا بتواند با تاثیر بر آنها و نفوذ در ارتش، حرکت انقلابی مردم ایران را آسیب پذیر سازد. با اشغال لانه جاسوسی از سوی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام - که در حقیقت انقلاب دومی به وقوع پیوست - توطئه های مزورانه امریکا در نفوذ، رسوخ و مسخ انقلاب اسلامی به شکست منجر شد. دست های خیانت بار همساز با شیطان بزرگ نیز در این ماجرا افشا گردید. لذا تهدیدات نظامی و اقتصادی از ابتدایی ترین اقدامات جهت غلبه بر این پیروزی بزرگ بود.
واقعه طبس، یک ماجرای شگفت تاریخی است که شکست هیمنه و ابهت نظامی آمریکا را در بـرابر امواج اقتدار الهی انقلاب اسلامی در هماره تاریخ به یادگار نهاده است و بزرگداشت آن،به طور یـقین اقتدار نظام و ذلت و خواری سـردمداران آمـریکایی را به دنبال دارد. حادثه پنجم اردیبهشت 1359،یادآور معجزه قرن در صحرای طبس است که مصداقی دیگر از سوره فیل را به رخ جهانیان و نیز از خدا بی خبران کشاند،تا آن ملحدان از خدا بی خبر به خود آیند ودست از شرارت ها و خباثت های خـود بردارند. زمانی دور، سپاه ابرهه با فیل های بزرگ برای تخریب کعبه راهی مکه شدند، تا در این سرزمین امن، جنایتی وحشتناک را رقم بزنند. مردم شهر که توان مقابله با این سپاه را نداشتند برای حفظ جان خـود شـهرها را خالی کردند و به کوهها پناه بردند و اراده خداوند به گونه دیگری محقق شد. انبوه پرندگان در آسمان ظاهر شدند و با سنگ هایی ریز، ابرهه و سپاهش و نیز فیل های بزرگ را از پای درآوردند: «مکروا و مکر اللّه و اللّه خیر الماکرین»
سال روز شهادت حضرت حمزة بن عبدالمطلب علیه السلام
یکی از شهدا در جنگ احد، حمزة بن عبد المطلب بود. او زمانی به رسول خدا (ص) ایمان آورد که حضرت تحت فشار مشرکان و اهانت و تمسخر آنان در مکه بود. حمزه با شهامت در برابر مشرکان ایستاد و اهانت به رسول خدا (ص) را اهانت به خود تلقی کرد. آن عزیز به مدینه هجرت کرد و فرماندهی اولین نیروهای مهاجم به مشرکان را بر عهده داشت. در جنگ بدر گروه بسیاری از مشرکان را به هلاکت رساند؛ به گونه ای که هند، همسر ابو سفیان، کینه وی را به دل گرفت و وحشی را واداشت تا در احد به کمین حمزه نشیند و در موقع مناسب با نیزه وی را به شهادت برساند، و او نیز چنین کرد. آنگاه هند بر سر جنازه حمزه آمد و شکم او را پاره کرد و خواست از جگر حمزه بخورد که در دهانش سنگ شد. رسول خدا (ص) در شهادت حمزه، که از چهره های شاخص اصحاب بود، بسیار غمگین شد و به او لقب «سید الشهدا» داد.
حمزة بن عبدالمطلب، عموی پیامبر است.یکی از شجاع ترین و قوی ترین مردان قبیله ی قریش بود. مسلمان شدن او و حمایتش از پیامبر در دل مشرکان، هراس انداخت و باعث شد از برخی آزارهای خود دست بردارند.او در برخی جنگهای پیامبر، از جمله جنگ «ابواء» که اولین جنگی بود که پیامبر در آن بر ضد مشرکان شرکت داشت، پرچم لشکر پیامبر را بردوش داشت.
در جنگ بدر، بسیاری از دشمنان بزرگ اسلام به دست او کشته شدند. بنا بر این مشرکان کینه ی او را به دل گرفتند.«وحشی» غلام حبشی «حمیر» به تحریک او و «هند» که به او وعده ی آزادی داده بودند، حمزه را در جنگ احد، با پرتاب نیزه به شهادت رساند.پیامبر از شهادت حمزه بسیار غمگین شد چنانکه گفت: «هرگز مصیبتی چون مرگ تو به من نرسیده است.»حمزه عموی پیامبر لقب سیدالشهدا - به معنای سرور شهیدان- گرفت. شهادت او در روز 15شوال سال سوم هجرت واقع شد. این لقب تا زمان شهادت امام حسین - علیه السلام - متعلق به حضرت حمزه بود. امّا حماسه و ایثار امام چنان بود که او را بر همه شهیدان برتری داد و از آن به بعد لقب سیدالشهدا به امام حسین (ع) اطلاق شد.
فضیلت ها و جایگاه رفیع حمزه را در بعد عقیده و ایمان و عمل، از لابه لای صفحات زندگانی اش می شناسیمپیامبر اسلام(ص) فرمود: «بهترین برادرانم "علی" است و بهترین عموهایم، "حمزه"». و نیز فرمود: «یکی از آنان که در روز قیامت، سواره وارد محشر می شوند، عمویم حمزه است، شیر خدا و شیر پیامبر خدا، که سوار بر ناقه عضبا می آید.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙این صدای امامین انقلاب است:
🔹 چه کسی هلیکوپترهای آقای کارتر را ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟
شن ها ساقط کردند، شنها مأمور خدا بودند...
🔹 در طبس، بدون واسطه هیچ انسانی، خدای متعال مثل اصحاب فیل، آنها را از بین برد...
💢 به مناسبت ۵ اردیبهشت سالروز شکست هیمنه ی پوشالی آمریکا در مقابل شنهای طبس
💐 @elmikowsar
قربانی طلبه مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) قائمشهر اظهار کرد: برای ذکر و یاد خداوند آثار و برکات فراوانی نقل شده است. در روایتی نورانی که در کتاب شریف کافی آمده، مرحوم کلینی نقل میکند که امام صادق (ع) فرمودند، خدای متعال برای همه، تکالیف در حد و اندازه مشخصی قرار داده که اگر انسان آن تکلیف و آن حدود را انجام دهد، تکلیف ساقط است، یعنی بار تکلیف برداشته شده است.
اما در باب ذکر خدای متعال، حد خاصی معین نشده که بفرماید چقدر شما به یاد خدا باشید، بلکه دستور میدهد: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْراً كَثيراً» خدا را یاد کنید و ذکرتان نسبت به خدای متعال ذکر کثیر باشد.
او ادامه داد در مقابل ذکر خداوند غفلت قرار دارد. خدای متعال آن را در قرآن کریم بارها مورد مذمت قرار داده است؛ غفلت در واقع همان نقطه نفوذ شیطان است.
وی افزود انسان باید اهل ذکر قلبی، عملی و زبانی باشد. تمرین و مداومت در ذکر، آدم را به جایی میرساند که در هیچ لحظه ای از یاد خدا غافل نبوده و حتی در خواب نیز قلبش بیدار و ذاکر خداست.
#معاونت_فرهنگی_پژوهشی
#فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_قائم_شهر
#اردیبهشت_۱۴۰۳
@mazandaran_hozeh
🏴 «إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»
▪️سرکار خانم رستمی،معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان مازندران، درگذشت همسر گرامیتان را خدمت جنابعالی و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال رحمت و غفران الهی برای آن مرحوم، و صبر جمیل توام با شکیبایی برای شما و بازماندگان مسألت داریم.
#مدرسه_علمیه_الزهراء_کلاردشت
@mazandaran_hozeh
🔰 جلسه مدیریت و معاون آموزش با سفیران رضوان جهت تبلیغات جذب و پذیرش
✍️بیانات مطرح شده توسط اعضای حاضر در جلسه
✅دعوت از افراد واجد شرایط جهت شرکت در جلسه اخلاق استاد نصیرایی
✅بررسی مشکلات جذب و پذیرش
✅تبلیغ چهره به چهره و صحبت کردن با افراد واجد شرایط با صبر و حوصله جهت اقناع کردن افراد برای ثبت نام در حوزه.
#شهرستان_فریدونکنار
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س
@mazandaran_hozeh
"دومین جایزه ملی جوانی جمعیت" https://jameyat.ir
با سلام و احترام باتوجه به فرصت باقیمانده طلاب فعال حوزه جمعیت را در این رویداد معرفی نمایید.
🎁 💰 🎁
#جایزه #ملی #جمعیت
خانواده ها/ کارکنان بخش دولتی/ کارکنان بخش غیر دولتی/ مدیران/ دستگاههای اجرایی/ دانشجویان/ دانشگاهها/ موسسات غیر دولتی و... و... و...
می توانند وارد سامانه زیر شده و تمااااام فعالیتهای شخصی/ اجتماعی/ شغلی سازمانی و... مرتبط با قانون تحکیم بنیاد خانواده و جوانی جمعیت را بنام خودشان یا محل خدمت یا محل تحصیل خود ثبت نموده و در صورت کسب امتیاز لازم، از جوایز ملی جمعیت بهره مند شوند.
آخرین مهلت ثبت نام:
شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳
http://WWW.JAMEYAT.IR
🚨لطفا این پیام در تمام گروهها منتشر شود که انشاءلله ذینفعان بهره مند شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تنها فیلم بجا مانده از پدر رهبر معظم انقلاب.
ببینید و لذت ببرید. #آقا ؛ فرزند این عالم بزرگ است.