معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران مازندران:
طلاب از ابزار هنر و رسانه در تبلیغ استفاده کنند
مديريت حوزه علميه خواهران مازندران
حوزه/ معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: طلاب باید از ابزارهای روز دنیا به خصوص هنر و رسانه در این روزها استفاده کنند که یکی از مهم ترین آن ها ابزار شعر است.
خانم مهری رستمی، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، گفت: محفل شعر "بهار انتظار" با موضوعیت مهدی موعود و اشعار آئینی بهمناسبت نیمه شعبان با حضور جمعی از کادر، طلاب و شعرای این مدارس برگزار شد.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران مازندران ادامه داد: با توجه به این که یکی از پتانسیلهای مهم موجود در حوزههای علمیه، هنر است و طبق بیانات رهبر معظم انقلاب، یکی از قدیمی ترین پدیدههای تمدن بشری شعر است، لذا در این راستا باید به دنبال تقویت هنر اسلامی باشیم.
رستمی اضافه کرد: بیش از ۴۰ شعر به دبیرخانه این فراخوان ارسال و پس از ارزیابی توسط کارشناسان مربوطه، ۱۰ شعر از خواهران طلبه شاعر مازندرانی برگزیده شد و در این محفل از آنان تقدیر شد.
وی افزود: با توجه به اینکه یکی از رسالتهای حوزه های علمیه امر تبلیغ است لذا طلاب باید از ابزارهای روز دنیا به خصوص هنر و رسانه در این روزها استفاده کنند که یکی از مهم ترین آن ها ابزار شعر است.
رستمی تصریح کرد: جهت شناسایی طلاب، کانون هنر و رسانه در تمامی مدارس علمیه خواهران استان تشکیل شده است و برنامه راه اندازی کانون شعرا، نویسندگان و ... را نیز در دستور کار خود داریم.
https://www.hawzahnews.com/news/1014285/%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%86%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
#یادداشت
#خبر_استان
🔻يادداشت رسيده/عربستان و اوکراین؛ روی دوم حقوقبشر غربی
🔹مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران: سالیان سال در لابهلای بیانیهها و قطعنامهها، شاهد چماقی سهمگین در مسیر توسعه و آزادیخواهی جوامع خسته از غرب با نام حقوقبشر بودهایم.
🔸امروز که در عرصه بینالمللی شاهد دو خبر از جنگ اوکراین و کشتار بیرحمانه توسط آل سعود به جرم مخالفت عقیدتی بودهایم، به وضوح دو روی یک سکه حقوق بشر برای همگان به صورت توامان، عیان گشت.
🔹آزادگان دنیا دیدند که جنگ و کشته شدن انسان، اگر در میان انسانهای رنگین مو و چشم غربی رخ دهد، مخالف حقوقبشر و کرامت انسانی است ولی اگر تعدادی انسان را بدون محاکمه عادلانه، به سبک تاریخ یونان باستان، سر بزنند، نه تنها با هیچ کجای حقوقبشر دارای تضاد نیست! بلکه این کشور را میبایستی ناظر بر رعایت حقوق بشر در دیگر جوامع انسانی و نظامات سیاسی جهان دانست.
🔸از همه آزادیخواهان جهان خواستاریم که نگذارند در سلطه رسانهای غرب بار دیگر در عصر ما، جای شهید و جلاد عوض شود.
متن کامل:
|http://news.whc.ir/news/view/121130
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#رسانه_نشر
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
استاد حوزه علمیه خواهران:
جامعه به وسیله هنر با نگاه و رفتار توحیدی آشنا می شود
حوزه/ سیده زهرا پیشنمازی گفت: اگر در انجمنهای شعر وارد بشویم سرودههایمان را میبینند و با نوع نگاه، رفتار و گفتار ما آشنا می شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، سیده زهرا پیشنمازی در محفل بهار انتظار، در جمع کادر مدارس و طلاب و شعرای طلبه که توسط مدیریت حوزه علمیه خواهران مازندران برگزار شد اظهار کرد: روایات زیادی در مورد سرودن شعر در مورد اهلبیت(ع) داریم؛ در برخی سوره های قرآن هم میبینیم که هر کدام از آیات تا آخر با یک نظم تمام می شوند و وزن خاص خودشان را دارند؛ قرآن هم معجزه مفهومی و هم معجزه ارتباطات معانی و کلام را دارد.
وی ادامه داد: شما پای در وادی گذاشتید که قریحی و یک مسئله ذاتی است، اما مدیریت، تربیت و رشد این استعداد مسأله بسیار مهمی است؛ در جامعه امروز زبان و هنر بسیار غلبه و ابعاد مختلفی دارد و یکی از ارزش های زبان فارسی، کتاب شعرای گرانقدر مانند حافظ، سعدی و... است.
پیشنمازی اظهار کرد: وقتی که قرآن را تلاوت می کنیم، با انبوهی از مفاهیم مواجه می شویم، گاهی با خواندن بعضی از سرودهها نیز، انبوهی از مفاهیم را دریافت می کنیم و این ابیات آنقدر غنی است که انسان با خواندن یک مصرع یا بیت اوج حظ نصیبش میشود.
وی خاطر نشان کرد: چقدر خوب است که گروه های هنری از حوزههای علمیه رشد کنند؛ در این مباحث باید زیاد کار بشود، یکی از دلایلی که حوزههای علمیه در جامعه شناخته شده نیست همین می باشد، چون ما در محیط خودمان هستیم و در این زمینه ها با دیگران ارتباطی نداریم؛ اگر در انجمنهای شعر وارد بشویم ، سرودههایمان را میبینند و با نوع نگاه، رفتار و گفتار ما آشنا می شوند. شاعر باید بتواند با نگاه موحد خود به مسائل و مشکلات روز جامعه مانند خانواده، سبک زندگی، افزایش جمعیت، فرزند آوری و ... بپردازد.
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
#اخبار_استانها
#گلستان
🔹تسلیت مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان در پی ارتحال آیتالله العظمی علوی گرگانی(ره)
news.whc.ir/news/view/121093
#چهارمحالوبختیاری
🔸دیدار مدیر حوزه خواهران استان چهارمحال و بختیاری با سرپرست جدید مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
news.whc.ir/news/view/121128
🔹معاون آموزش حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری:
لزوم شناخت جبههبندیها و انتخاب موضع درست و آمادگی نقشآفرینی به سود جبهه حق از سوی طلاب
news.whc.ir/news/view/121077
#هرمزگان
🔸تجلیل از کانون های برتر قرآنی مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان
news.whc.ir/news/view/121092
🔹معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان:
مسابقات علمی طلاب مقطع تحصیلی سطح دو برگزارشد
news.whc.ir/news/view/120989
#سمنان
🔸پیام تسلیت مدیر حوزه علمیه خواهران استان سمنان در پی رحلت آیت الله العظمی علوی گرگانی
news.whc.ir/news/view/121132
#مازندران
🔹مدير حوزه علميه خواهران مازندران:
آيت الله علوي گرگاني(ره) عمر خویش را برای هدایت دینی و انقلابی مردم مصروف داشت
news.whc.ir/news/view/121110
🔸معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران مازندران:
طلاب باید از ابزارهای روز دنیا بویژه هنر و رسانه در تبلیغ استفاده کنند
news.whc.ir/news/view/121123
🔹برگزاری نمایشگاه فرهنگی هنری "عطر بهار" در مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(س) آمل
news.whc.ir/news/view/121104
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#رسانه_تولید
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
#اخبار_استانها
#گلستان
🔹مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان:
دولت آل سعود هرسال شمار زیادی از مخالفان خود را به بهانه مبارزه با تروریسم مجازات و اعدام میکند
news.whc.ir/news/view/121155
🔸مدارس علمیه خواهران گلستان در سوگ آیت الله علوی گرگانی
news.whc.ir/news/view/121154
🔹دوره مهارت های برقراری ارتباط موثر ویژه سفیران رضوان و کنشگران فرهنگی-اجتماعی گلستان برگزار شد
news.whc.ir/news/view/121156
#اصفهان
🔸مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان:
غربی ها جنایات قرون وسطایی آل سعود را نمی بینند
news.whc.ir/news/view/121168
🔹مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان ارتحال آیتالله العظمی علوی گرگانی(ره) را تسلیت گفت
news.whc.ir/news/view/121175
#سمنان
🔸استاد حوزه:
انتظاری که ایستایی بیاورد، انتظار واقعی و پویا نیست
news.whc.ir/news/view/121170
#قم
🔹نمایشگاه بهاره در مدرسه علمیه ایروانی قم برگزار شد
news.whc.ir/news/view/121148
#مازندران
🔸كارشناس مذهبي:
جامعه به وسیله هنر با نگاه و رفتار ما آشنا می شود
news.whc.ir/news/view/121152
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#رسانه_تولید
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ هواتو دارم
🎙گروه سرود رایة الزهرا(س)
🔸کارگردان : آرش آقاجانی
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#فضای_مجازی_تولید
#طلاب_خواهر
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
بانوی طلبه شاعر:
کانون هنر و رسانه در مدارس علمیه ایجاد شود
حوزه/شعر یکی از مهمترین ابزار انتقال پیام است که به صورت عمیق در روح و جان مخاطب اثر می گذارد.
سیده رقیه فرحبخش دانش آموخته سطح ۲ مدرسه علمیه حضرت آمنه(سلام الله علیها) فریدونکنار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار کرد: به لطف خداوند و عنایت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در جشنواره ملی «عید تا عید» با موضوع فعالیتهای مهدویت، رتبه اول رشته شعر را کسب کرده و در رشته عکس نوشته منتخب شدم.
وی ادامه داد: قطعا حضور یک بانوی طلبه به خاطر بار عاطفی که خدا در نهاد زن گذاشته، به عنوان یک شاعر می تواند تاثیر زیادی در جامعه داشته باشد، اما آنچه مهم است و به آن معتقد هستیم، عملکرد یک طلبه است که موجب اثر گذاری و نفوذ می شود.
فرحبخش اظهار کرد: شعر یکی از مهمترین ابزار انتقال پیام است که به صورت عمیق در روح و جان مخاطب اثر می گذار، قرآن به خاطر وزن و قافیه ای که در آیاتش وجود دارد، فوق نثرها و اشعار است و بالاتر از شعر روی مخاطب اثر دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به تغییر سلیقه هر نسل، امروزه در حوزه علمیه خواهران کانون هنر و رسانه ایجاد شود تا هر طلبه ای که داری انگیزه شعر یا زمینه ی هنری است، به صورت هدفمند آموزش داده شود.
26.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نماهنگ فوق العاده #سلام_فرمانده | گروه سرود ۳۱۳ نفری ماح
یه گروه سرود ۳۱۳ نفره دهه نودی😍
آثار خداباوری در مدیریت بر کرونا
حوزه/ اعتقاد قلبی و واقعی به خداوند و قدرت بی همتای او، اطمینان ویژه ای به انسان می دهد و آسیبهای روانی ناشی از بحران را التیام می بخشد و به تصمیم گیری های صحیح در شرایط بحرانی کمک می کند.
خانم عاطفه مهدیزاده طلبه سطح سه کلام اسلامی مرکز تخصصی نورالزهرا(سلام الله علیها) ساری، در مصاحبه ای با خبرنگار حوزه به توضیح مقاله خود با موضوع «آثار خداباوری در مدیریت بحران باتکیه بر کرونا» که در ششمین جشنواره علامه حلی(ره) مازندران موفق به کسب رتبه برتر شد، اظهار کرد: هدف از این مقاله تعیین نقش خداباوری در مدیریت روانی بحران کرونا است؛ سؤالاتی که در این مقاله به دنبال پاسخ به آنها بودم، آثار فردی و اجتماعی خداباوری در مدیریت بحران کرونا است.
وی ادامه داد: باورهای دینی در جامعه ما تحت فرهنگ و مکاتب غربی، در حال کمرنگ شدن است و در کنار شرایط نابسامان اقتصادی و اجتماعی، بشر امروز گرفتار اضطراب و جامعه جهانی درگیر بحرانی به نام کرونا شده است، در این شرایط اعتقاد قلبی و واقعی به خداوند و قدرت بی همتای او، اطمینان ویژه ای به انسان می دهد که آسیبهای روانی ناشی از بحران را التیام می بخشد و به تصمیم گیری های صحیح در شرایط بحرانی کمک می کند.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: جامعه ما این نیاز را دارد که معارف قرآن و اهل بیت در آن از حالت کلی گویی خارج شود و به عنوان دستورالعمل زندگی مورد بررسی قرار بگیرد؛ این پژوهش موضوع اعتقاد توحیدی را در حوزه رفتار به بررسی گرفته و مدیریت روانی بحران کرونا را در سایه خداباوری و معرفت توحیدی تشریح میکند.
وی اظهار کرد: در حوزه آثار فردی شخص خداباور نه تنها به یگانگی خدا در ذات و صفات و افعال اعتقاد دارد، بلکه ملکات نفسانی و فعالیت های فردی، اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی او تابع باور او می شود، شخصی که به خدا باور دارد همه رویدادهای زندگی اش را به اراده و مالکیت خداوند می داند.
این بانوی طلبه بیان کرد: نخستین اثر فردی که خداباوری ایجاد میکند، آرامش و اطمینان خاطر است که قرآن کریم منشا آن را ایمان و اعتقاد به خداوند میداند؛ این به آن معنا نیست که انسان خداباور در زندگی دچار سختی و مصیبت نمیشود، بلکه باور به اینکه روزی، قدرت و اراده مطلق، دست خداوند است و از احوال بندگان آگاه است، موجب میشود که انسان مومن بر او توکل کند و بدون ترس و دلهره مشکلات را پشت سر بگذارد، دومین اثر فردی آن خوش بینی و معنایابی زندگی است و باعث می شود آفرینش را هدف دار و زندگی را معنا دار ببیند،
مهدیزاده عنوان کرد: سومین اثر فردی، ایجاد احساس رضایت از زندگی با طرد احساس پوچی و ایجاد آرامش روانی است. چهارمین اثر ایجاد روحیه توکل در انسان ها است، شناخت خداوند به عنوان مبداء هستی و کمال مطلق که هیچ عیب و نقصی در آن راه ندارد و تمام عالم ملک مطلق اوست و بر تمام کارها قادر است؛ پنجمین اثر خداباوری، صبر و بردباری است، افراد خداباور در مواجهه با مصیبت میدانند که بی حکمت نیست و خداوند برای آنها بد نمیخواهد، او عمر دنیا و تلخی های آن را زود گذر می داند و از این بابت شکایت از خداوند ندارد و در گرفتاری ها بیتابی نمیکند.
وی ادامه داد: پذیرش واقعیتهای توحیدی که در بعد فردی اثرگذار است، موجب اثرگذاری در زندگی اجتماعی افراد میشود در صورتی که اکثریت افراد جامعه به خداوند متعال باور داشته باشند و باور به خدا در زندگی فردی و اجتماعی را نهادینه کنند، حاصل آن، زندگی مسالمتآمیز اجتماعی است.
برگزیده جشنواره علامه حلی تصریح کرد: خداباوری از جایگاه ویژهای برخوردار است و مانند چراغی روشنگر، مسیر زندگی را برای انسان مشخص می کند و انسان را از تنگناهای زندگی نجات می بخشد و موجب میشود که فرد در بحران، آرامش خود را حفظ کند، هیچ حادثه ای نزد او مصیبت نخواهد بود و همچنین در جامعه میشود و روحیه همکاری و تعاون در جامعه را بیدار میکند.
https://hawzahnews.com/xbDyN
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
#اخبار_استانها
#مازندران
🔹معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران:
600 اثر به ششمین جشنواره علامه حلی(ره) مازندران ارسال و 39 اثر از آنها برگزیده شد
news.whc.ir/news/view/121157
🔸طلبه برگزیده جشنواره ملی عیدتاعید:
شعر به صورت عمیق در روح و جان مخاطب اثر می گذارد
news.whc.ir/news/view/121176
#چهارمحالوبختیاری
🔹مدیر حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری:
مبادا سختی های دینداری در عصر غیبت، دست ما را از دامن امام زمان(عج) جدا کند
news.whc.ir/news/view/121187
#تهران
🔸کارگاه توانمندسازی مدیران در مدرسه حضرت قاسم بن الحسن(ع) تهران برگزار شد
news.whc.ir/news/view/121044
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#اخبار
#رسانه_تولید
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
#خبر_مرکز
#خبر_استان
🔻دیدار نوروزی سرپرست حوزه های علمیه خواهران کشور با نماینده ولی فقیه در استان مازندران
💢آیت الله لائینی در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین فاضل:
🔹ضرورت توجه به تأسیس مدارس علمیه در عین توسعه کمی و کیفی مدارس علمیه خواهران با توجه به جمعیت پنجاه در صدی زنان در جامعه ضروری است.
🔸رشد روحیه اعتماد به نفس در دانش آموختگان مدارس علمیه خواهران برای عهده داری امور زنان در جامعه و در عین حال طراحی فرایندی قانونی برای جذب دانش آموختگان در نهادهای مختلف آموزشی و فرهنگی اهمیت ویژه ای دارد.
متن کامل:
news.whc.ir/news/view/121226
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#مازندران
#رسانه_تولید
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
یادداشت رسیده | ۱۲ فروردین تجلی اعتقاد قلبی امام(ره) به مردم
حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در یادداشتی به بیان نقش مردم در انتخاب جمهوری اسلامی پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، حجت الاسلام محمدجواد قائمی، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران، در یادداشتی با عنوان ۱۲ فروردین تجلی اعتقاد قلبی امام به مردم، آورده است: تجارب زیست فردی و اجتماعی بشری، گواه آن خواهد بود که همواره تغییر و اراده تغییر از امورات سخت و مهم زندگی بشر بوده است و این مشقت و سختی در مسیر ایجاد تحولات سیاسی و اجتماعی دو چندان خواهد بود و در عین حال باید گفت یکی از سخت ترین مراحل حرکت انقلابی و تحول خواهی در سطح جوامع انسانی پس از کسب قدرت سیاسی توسط جریانهای تحول خواه، تعیین مدل حکومت سیاسی آن است که عمدتا در جریانات انقلابی و حتی انقلابهای اجتماعی، توسط پیشگامان و طراحان اصلی با استفاده از جایگاه کاریزماتیک و شخصیتی رهبران، اقدام به تعیین مدل و ماهیت حکومت پس از انقلاب می کنند، ولی در جریان شکل گیری و تحقق انقلاب اسلامی ایران، علی رغم اینکه پس از قیام مردمی ۱۵ خرداد در حمایت از موضع ضد امپریالیستی امام خمینی (ره) همگان به نقش اساسی و بی رقیب امام و عهده داری رهبری نهضت از سوی ایشان اعتراف داشته و در سالهای پس از آن شاهد شکل گیری شخصیت ویژه و کاریزماتیک از امام و اندیشه ایشان در میان همه انقلابیون بوده ایم، به طوری که همگان بدون هیچ تأملی از فرمان ایشان از تخلیه سربازخانه ها و اعتصاب کارخانجات تا شکستن حکومت نظامی، تردیدی به خود راه نمی داده اند؛ شاهد این اقدام از سوی امام در تعیین مدل حکومت نبوده ایم.
رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران که همواره از مردم بعنوان ولی نعمتان این انقلاب یاد می کرده اند و بارها در تحولات مختلفی اعتقاد قلبی خود به مردم و اراده مردم بر تغییرات عظیم سیاسی – اجتماعی را به معرض دید همگان گذاشته بودند، این بار هم تعیین مدل حکومت را به خواست و اراده آنان واگذار نمود و یکی از اولین و مهمترین گام های خود در راستای ایجاد تحول در سرزمین کهن اسلامی یعنی تعیین مدل را به مردم واگذار نمود و مردم هم با حضور حداکثری و قریب به اجماع خود، پاسخ این اعتماد را با آرای بیش از ۹۸ در صدی به انقلاب اسلامی و مدل حکومت اسلامی مبتنی بر نظریه ولایت فقیه، نشان دادند.
شاید که همگان این تصمیم امام که در بدو حیات انقلاب اسلامی و در دورانی که جریانهای مختلف لیبرال و سوسیال در اوج فعالیت خود بوده اند را امری پر از ریسک و خطر و متاثر از فضای دموکراسی خواهی جهانی تحلیل می کردند، ولی گذر تاریخ موید این مطلب بود که این بار هم امام (رحمه الله علیه) در تصمیمات، با نگاه بلند خود، آینده ای را ترسیم کرد که مردم باید خود را صاحبان انقلاب می دانستند تا بتوانند در پیچ های سخت تاریخی، سرمایه گذاری لازم را برای آن داشته باشند و الا شاید شاهد آنچه در دفترچه ایثارگری ملت در پای انقلاب ثبت شده است از تقدیم جوانانی که فقط یک روز از عقد آنان تا یک روز از تولد فرزندانشان گذشته بود، نمی بودیم و همه این ها ایثارگری نبوده مگر اینکه این مردم همواره خود را مالک انقلاب دانسته و برای حفظ آن از هیچ هزینه ای فروگذار نکرده اند و این همان وجه تفاوت میان انقلاب اسلامی ایران و دیگر انقلاب ها است که در پیچ سخت تاریخی که مردم باید در پای کار و پرداخت هزینه های انقلاب خواهی می بوده اند، در دیگر جوامع انقلابی بجهت نبود همین حس مالکیت از سوی مردم نسبت به انقلاب خود، شاهد منزوی شدن و در نتیجه، استحاله انقلاب آنان بوده ایم.
لذا باید ۱۲ فروردین را در عین اینکه روز تعیین مدل حکومت از سوی مردم بر اساس یک مدل کاملا دموکراتیک و از روی اراده و خواست قلبی از سوی مردم دانست، باید آن را روز تجلی اعتقاد و اعتماد امام به مردم بعنوان ولی نعمتان انقلاب دانست؛ لذا هرگز نمی توانیم در کنار بر شمردن عوامل موفقیت امام خمینی (رحمه الله علیه) در کناراعتقاد و اعتماد به خدا و راه منتخب از سوی ایشان، از اعتقاد راسخ و راستین ایشان به مردم سخنی به میان آورده نشود، همان اعتقاد و باوری که شاید بتوان امروز متاثر از گذر زمان آن را در میان مسئولین و تصمیم سازان تا حدودی کم رنگ و بی رونق دید و از مهمترین مطالبات رهبری در طول سالیان اخیر و به خصوص از دولت سیزده هم است که یقینا اگر بار دیگر این گفتمان مالکیت مردم بر انقلاب در فضای فکری و رفتاری تصمیم سازان خرد و کلان کشور شکل بگیرد، شاهد بسیاری از مشکلات متاثر از سوی تدبیر و اعتماد به کدخدا نخواهیم بود.
درود و رضوان همیشگی خداوند بر ارواح شهدای بزرگ انقلاب و امام انقلاب که این مسیر تعالی را برای جامعه بشری مهیا ساخت تا بتوانند با تکیه بر اراده خود و قدرت لایزال الهی، هر سختی را از پیش روی حرکت خود بردارند و لو کدخدایان دوران آن را بر نتابند.
نشست صميمانه مدیر و معاونین مدیریت حوزه علمیه خواهران مازندران با مدیر و کادر مدرسه علمیه الزهرا (س) ساری
@mazandaran_hozeh
🔹معاون فرهنگی مدرسه علمیه امام حسین(ع) چالوس:
🔹ماه رمضان دانشگاه خودسازی است
🔹معاون فرهنگی مدرسه علمیه امام حسین(ع) چالوس گفت: رمضان دانشگاه خودسازی است که انتخاب واحد در آن بر عهده روزه داران است و هر کس به تناسب ظرفیت خویش از آن انتخاب می کند؛ دانشگاه تربیتی که دروس تربیت نفس، اخلاق، روح، ولایت پذیری و ... را باید در آن گذراند.
🔸متن كامل خبر:
https://hawzahnews.com/xbFGY
@mazandaran_hozeh
ختم قرآن کریم در ایام ماه مبارک رمضان در برنامه صبحگاهی
#مدرسه_علمیه_صدیقه_طاهره_س
#نوشهر
@mazandaran_hozeh
تفسیرآیه ۸۳بقره جزء اول.m4a
12.79M
🌙 شهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ
سلسله نشست های تفسیری_اخلاقی ماه مبارک رمضان
تفسیر آیه 83 سوره بقره
#جزء_اول
#حوزه_علمیه_خواهران_قدسیه_بهشهر