پاياني ن 1.mp3
43.83M
🎙#کتاب_صوتی_مهدوی
#شش_ماه_پایانی_قبل_از_ظهور
🔺فصل اول:(عصر غیبت و دوران پیش از ظهور_ قسمت اول)
◼◼◼◼◼◼◼◼◼
◼@mazhabane_313◼
◼◼◼◼◼◼◼◼◼
🌼زندگی نامه شهید حاج قاسم سلیمانی
✍استان کرمان، شهرستان «رابر»، روستان قنات ملک، خانواده هفت نفره حاج حسن سلیمانی!قاسم فرزند سوم بود و با نان کشاورزی و لقمه حلال بزرگ شد. "نوجوان روستازاده، جهانی شد چون نام بلندی داشت" راهی کرمان شد، بنایی می کرد، درس می خواند، کاراته کار می کرد، برنامه و تدبیر داشت برای زندگیش، هوای برادر کوچکترش و دیگران را هم داشت. مربی رزمی شد؛ مجاهد بود. فرمانده شد، بنده بود. سردار شد، انقلابی بود. شهید شد، عاشق بود.
شهر و روستا ندارد. کشور و قاره ندارد. امکانات و... ندارد. آن چه که انسان را می سازد،همتی است که خدا به همه داده است. آن چه که زندگی ها را پیش می برد، عزم و اراده ای است که از لطف الهی سرازیر شده است. آن چه که انسان را جاودانه می کند و مؤثر، بندگی خداست. غفلت از خدا تمام آنچه که داریم را می برد. و گناه مانع شهادت!
📚منبع: کتاب حاج قاسم
•┈┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈┈•
@mazhabane_313
•┈┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈┈•
🔴فرمانده سابق پیشمرگان اقلیم کردستان عراق: اگر شهید سلیمانی نبود امروز داعشیها در دمشق و بغداد حکمرانی میکردند
✍فرمانده سابق پیشمرگان اقلیم کردستان عراق گفت: شهید سلیمانی باعث بسیج مردمی در منطقه علیه داعش شد و اگر این سردار شجاع نبود، دمشق و بغداد اکنون در سلطه داعش بود.
محمد حاجیمحمود با بیان اینکه شهید سلیمانی نقش محوری و مهمی در مقابله با فتنه داعش در کشورهای عراق و سوریه داشت، اظهار داشت: حضور شهید سلیمانی باعث مردمی شدن مقاومت در این کشورها شد و همین مسئله باعث شکست فتنه داعش شد.
دبیرکل حزب سوسیالیست دموکرات کردستان بیان داشت: اگر شهید سلیمانی و مجاهدتهای الهی این سردار نبود دمشق و بغداد اکنون در سلطه داعش بود.
این همرزم شهید سلیمانی در مورد اخراج آمریکاییها از منطقه اظهار داشت: پارلمان و دولت عراق باید در این زمینه اقدام کنند ولی به دلیل وجود احزاب مختلف در عراق این بستر برای خروج آماده نشده است.
🔺فرمانده سابق پیشمرگان اقلیم کردستان عراق افزود: متاسفانه برخی از احزاب سیاستهای خود را کشورهای دیگر دریافت میکنند و این خروج آمریکا را با مشکل کرده و اگر نه آمریکا باید برود.
•┈┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈┈•
@mazhabane_313
•┈┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈┈•
✍ روایت خاطره:
فرش کوچکی انداخت گوشهی حیاط خانهی پدریاش توی آفتاب پیرمرد را از حمام آورد، روی فرش نشاند و سرش را خشک کرد. دست و پیشانیاش را میبوسید و میگفت: همهی دلخوشی من توی این دنیا، پدرمه. دوباره پیشانیاش را بوسید. خندید پدرش خندید
#مرد_میدان
•┈┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈┈•
@mazhabane_313
•┈┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈┈•
15.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کوتاهی از شبی که اربیل در آستانه سقوط بهدست داعش بود و هیچ کشوری به کُردها کمک نمیکرد تا اینکه حاج قاسم تنها با ۵۰ نفر وارد غائله شد
🔹مجموعه خردهروایتها؛ قسمت توکل
#براساس واقعیت
#مرد_میدان
•┈┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈┈•
@mazhabane_313
•┈┈••✾•🌿🥀🌿•✾••┈┈•