eitaa logo
اخبار مهم روز
320 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
7هزار ویدیو
80 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
39.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 فیلم: مداحی عربی «هل صلیت» باصدای ملاباسم کربلایی ➕ ترجمه زیبای این نوحه را مطالعه بفرمایید. متاسفانه جای اینگونه مداحی‌ها با این مضامین بلند اخلاقی و احکامی در بین اشعار مداحان کشور ما کم است. 🔰 شاه‌بیت این اشعار این است: آیا نماز خوانده‌ای یا نه؟! 👌 این نوحه در سالهای اخیر بسیار مورد استقبال زایران‌اربعین قرار داشت. ✅ جا دارد پس از پیام اخیر رهبر حکیم انقلاب‌اسلامی، شاعران و مداحان عزیزمان بصورت جدی در این عرصه وارد شوند و به فرهنگ‌سازی بپردازند.
🔻شهادت کودک ۱۳ ساله فلسطینی در غزه 🔹همزمان با جنایت امروز صهیونیست‌ها در اردوگاه ، منابع بیمارستانی در نوار غزه محاصره شده اعلام کردند که «نايف العويدات» کودک ۱۳ ساله فلسطینی که در جریان حملات هوایی سال میلادی گذشته رژیم اسرائیل به نوار غزه مصدوم شده بود، امروز در اثر جراحات وارده به شهادت رسیده است. 🔹با شهادت این کودک فلسطینی شمار شهدای امروز فلسطین به ۱۱ نفر افزایش یافت و طی ۲۴ ساعت گذشته رژیم تل‌آویو ۱۴ فلسطینی را در اراضی اشغالی به شهادت رسانده است.
▫️رقم این مشترک نجومی نیست بلکه آنچه نجومی‌ست مصرف و یارانه دریافتی اوست. مصرف گاز این مشترک ۱۲ برابر الگوست ولی باز هم ۳۵ میلیون تومان یارانه پنهان گرفته؛ ۲۴ برابر عموم مردم. اما اینجا رسانه‌ها به نام مردم و به کام تعدادی از مرفه‌نشینان پرمصرف مطالبه‌گری می‌کنند!
▫️کشف دستکم ۶۶ گور دسته جمعی جدید در محوطه مدارس شبانه روزی کودکان بومی کانادا مدرسه مذکور از سال ۱۸۸۶ تا ۱۹۸۱ تحت کنترل کلیسای کاتولیک فعالیت می‌کرد. بیش از ۱۵۰ هزار کودک بومی به اجبار توسط دولت کانادا از خانواده‌هایشان جدا و به ۳۹ مدرسه شبانه روزی تحت مدیریت کلیسای کاتولیک منتقل شدند؛ بیش از ۶ هزار کودک بومی هیچگاه به خانه‌های خود بازنگشتند.
آیا می‌دانید مفهوم جملۀ: «شرایط آرام شده است؛ محدودیت استفاده از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی آمریکایی را بردارید» چیست❓ 🔻یعنی این‌که گویندۀ آن هنوز در درک الفبای فضای مجازی مانده است. 🔻یعنی هنوز ابعاد اداره یک کشور و حکمرانی و استقلال آن را درک نکرده است. 🔻یعنی این‌که هر چقدر از یک سوراخ گزیده شویم، سریع یادمان برود و دوباره نیاز است که گزیده شویم!! 🔻یعنی با این همه خسارت‌های مادی و معنوی که به بار آمده است و با فتنه‌ای به این بزرگی، هنوز عده‌ای هستند که سر عقل نیامده‌اند. ◀️ یعنی این‌که دشمن به شما حمله می‌کند و شما دفاع کرده و دشمن را به عقب رانده‌ای؛ کمی که می‌گذرد خودت راه را برای حملۀ دوباره و اشغال‌گری دشمن باز می‌کنی❗️ به همین سادگی❗️ یعنی اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ🤲 #⃣
از دیروز چیزی ذهن ما را مشغول کرده که فعالان خودرو و کسانی که مخالف عرضه خودرو در بورس کالا هستند بهتر است پاسخ بدهند ... در فروش خودرو شاهین 4000 دستگاه در بورس کالا عرضه شد و با قیمت تمام شده تقریبا 345 میلیون تومان فقط 1540 نفر تقاضا داشت و خودرو روی دست عرضه کننده ماند دیروز در قرعه کشی با هزار منت و سلام و صلوات این خودرو با قیمت 345 ثبت نام میشد ... 2 ثانیه بیشتر طول نمیکشد ،سایت خراب می شود ،تقاضا بالامی رود و خلاصه دست هیچ کسی به این خرید نمیرسد ! چه کسی ازاین شرایط نفع می برد ؟؟!!🤔 یک جای کار ایراد دارد !ندارد ؟!😒😏
♦️موضوع تیراندازی در سفارت شخصی و ناموسی بوده است 🔹برابر اخبار تکمیلی صبح امروز جمعه ۷ بهمن ماه برابر خبر دریافتی از مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ در خصوص ورود یک نفر به سفارت آذربایجان، واقع در خیابان شریعتی  شروع به تیراندازی با اسلحه کلاشینکف نموده است که بلافاصله فرمانده انتظامی تهران بزرگ به همراه عوامل در موقعیت سفارت حاضر شدند که پس از بررسی مشخص گردید:  فردی حدودا ۵۰ ساله با یکدستگاه خودرو پراید به همراه دو سرنشین دختر۱۴ ساله و پسر ۷ ساله به مقابل سفارت  به سمت درب سفارت حرکت و  با تهدید سرباز نگهبان که بدون اسلحه بوده وارد سفارت شده و شروع به  تیراندازی به سمت درب ورودی سفارت نموده که در این خصوص یک نفر کارمند مرد۴۳ ساله سفارت فوت و ۲ نفر کارمند دیگر۳۰ الی ۳۵ ساله که یک نفر از ناحیه دست و  پا مورد اصابت گلوله و نفر دیگر مورد ضرب و جرح قرار گرفته که با حضور سریع و به موقع عوامل انتظامی و اطلاعاتی و امدادی سریعا نفرات مصدوم با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند‌. 🔹شایان ذکر است با حضور شخص فرمانده انتظامی تهران بزرگ در داخل سفارت، موضوع و علت انگیزه در حال بررسی می باشد، اما به گفته برخی منابع علت موضوع شخصی و ناموسی بوده است و ضارب نیز بلافاصله توسط نیروی انتظامی دستگیر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاتک حزب‌الله به اقدام صهیونیست‌ها ♦️ ارتش رژیم صهیونیستی چندی پیش در مرز لبنان ساخت دیوار دفاعی بتنی با ارتفاع ۹ متر را آغاز کرده بود تا مانع دید مرزبانان لبنانی شود؛ حالا رأی‌الیوم نوشته که حزب‌الله ساخت برج دیده‌بانی ۱۸ متری را در مرز آغاز کرده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرد مهاجم به سفارت جمهوری آذربایجان: برای نجات همسرم به سفارت حمله کردم 🔹فرزند مهاجم: با مادرم در ارتباط هستم و او در جمهوری آذربایجان است.
🔴نشانه‌های بیشتر از انگیزه مهاجم سفارت آذریایجان / متهم فروردین شکایت‌ مفقودی همسرش را ثبت کرده 🔹ساعت هشت صبح امروز یک مهاجم مسلح به سفارتخانه جمهوری آذربایجان در تهران حمله کرد که در این حادثه یک نفر کشته و دو نفر مجروح شدند. اندکی پس از تیراندازی فرد مسلح، رئیس پلیس پایتخت اعلام کرد که با سرعت عمل پلیس، فرد مهاجم بلافاصله دستگیر شد و تحقیقات از وی ادامه دارد. 🔹سردار «حسین رحیمی» اعلام کرد که این فرد به همراه دو فرزند خردسال خود وارد سفارت شده است که در تحقیقات اولیه، فرد مهاجم انگیزه خود را مشکلات شخصی و خانوادگی اعلام کرده است. 🔹در اظهارات اولیه متهم حادثه آمده بود که همسرش فروردین ماه امسال به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران مراجعه کرده و از آن پس به منزل مراجعه نکرده است. 🔹با مراجعات متعدد متهم به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران و عدم دریافت پاسخ مناسب از سوی مسئولان سفارت، متهم سرانجام تصمیم به حمله به سفارت می‌گیرد. 🔹بررسی سوابق متهم نشان می‌دهد متهم در ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ شکایتی را مبنی بر مفقودی همسرش در ارومیه ثبت کرده است. 🔹همسر وی اهل باکو بوده است. 🔹پرونده مفقودی پس از پیگیری و مشخص شدن اینکه همسر وی به جمهوری اذربایجان بازگشته است در این موضوع خاص بسته میشود و پس از ان این فرد موضوع را از وزارت خارجه و سفارت جهوری اذربایجان پیگیری می کرده است. 🔹در ابتدای سال همسر فرد مهاجم با کمک دو نفر دیگر از اعضای خانواده اش به جمهوری اذربایجان می رود و دیگر برنمی‌گردد.
19.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ دو نفر که اقدام به اتش زدن قران کرده بودند توسط یک زن کشته و مجروح شدند. 🔹️ در این فیلم که لحظه تعقیب و اقدام این زن را نشان میدهد اتومبیل این فرد توسط یک زن واژگون شد و درجا یک نفر کشته شد و شخص دیگر دچار مجروحیت شد.
▫️چندی‌پیش یک فرد دیوانه با چاقو به سفیر ایران در دانمارک‌ حمله کرد و او را زخمی کرد و شیشه‌ خودرو‌های سفارت را شکست. نه حمله تروریستی نام گرفت نه کسی عذرخواهی کرد. پلیس دانمارک‌ هم با نیم ساعت تاخیر رسید و پلیس با چند‌ماه حبس مهاجم را مجازات کرد