eitaa logo
اخبار مهم روز
330 دنبال‌کننده
12هزار عکس
7.8هزار ویدیو
85 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
▫️میخواستن پول هاشون رو از بانک های ایران بکشن بیرون حالا پول ها از بانک های آمریکا داره میره بیرون ▫️در طول ۴۸ ساعت ۴۲ میلیارد دلار از موجودی بانک سیلیکون ولی از بانک خارج شده و این باعث ورشکستگیش شده!
◽فاصله این دوتا توییت کمتر از ۱۲ ساعته! ◽آفتاب پرست اگه سیاستمدار بود حتماً اصلاح طلب میشد
در شبکه‌های اجتماعی عضو میشیم تا از نظرات مختلف آدم‌های متنوع اطلاع پیدا کنیم اما افرادی رو که مخالفمون هستند، بلاک می‌کنیم. بعد غرق در نظرات همفکرهامون میشیم و توهم اکثریت بودن پیدا میکنیم. این چرخه احمقانه برای خیلی از توییتری‌ها در جریانه و نتیجه حضورشون عکس نیت اولیه‌شون شده. 👤 سیدمیلاد ناظمی
🔻تنفس مصنوعی به اغتشاشات به سبک اصلاح‌طلبان در آستانه سال نو ! درحالی‌که استراتژی جریان برانداز زنده‌نگه‌داشتن اغتشاش ولو با انتشار اخبار دروغ یا بزرگنمایی حوادث کوچک در فضای مجازی است، تعدادی از مطبوعات اصلاح‌طلب داخلی هم در یک تقسیم‌کار ظاهراً نانوشته (!) تلاش می‌کنند با دنباله‌سازی تئوریک در حوزه‌های مختلف به اغتشاشات براندازانه پائیز، تنفس مصنوعی بدهند. انتشار مکرر تصویر جلد از علی دایی در "خبر ورزشی"، انتشار پرونده ویژه شروین حاجی‌پور [ خواننده ترانه فساد جنسی ذهنی ] در یکی از مجلات زرد سبک‌زندگی، عکس مهسا امینی با تیترهای مثبت از آشوب‌ها در "اندیشه پویا"، ویژه‌نامه سال سازندگی [ متعلق به فرزندان معنوی هاشمی رفسنجانی ] و هم‌میهن [ متعلق به کرباسچی شهردار اسبق تهران ] و انتشار اشعار و مقالات در مدح اغتشاشات و شعارهای آن در نشریات فرهنگی مثل مروارید تنها بخشی از این اقدامات است.