🔻توهین علی کریمی به سیستانیها
🔹در ادامه اقدامات «علی کریمی» برای ایجاد اغتشاشات در کشور؛ او این بار با منتشر کردن یک استوری به زابل و زابلیها بابت اینکه در اغتشاشات شرکت نکردند هتاکی کرد.
🔹به نظر میرسد علی کریمی در تلاش است تا با اینگونه استوریها جنگ قومیتی را در بلوچستان به راه بیندازند و بلوچها را علیه زابلیها تحریک کند.
«ایران به زابلش افتخار میکند و زابل به ایرانی بودنش»
♨️ تروریستهای اصفهان دستگیر شدند
یک منبع آگاه به خبرگزاری ایرنا گفت:
🔻 این تروریستها با تلاش نیروهای امنیتی ساعاتی پیش پس از شناسایی دستگیر شدند.
🔻شامگاه چهارشنبه ۲۵ آبان جاری در پی آشوب اغتشاشگران و ایجاد نا امنی در ملک شهر و "خانه اصفهان" ، ۲ نیروی بسیجی حافظ امنیت به نام محمدحسین کریمی، محسن حمیدی و نیروی یگان ویژه سرهنگ اسماعیل چراغی که در حال برقراری آرامش و امنیت در فلکه نگهبانی "خانه اصفهان" بودند توسط افراد مسلح به شهادت رسیدند.
شهادت دو مرزبان فراجا در مرز سراوان
ظهر روز گذشته مرزبانان سراوان واقع در استان سیستان و بلوچستان حین پایش و کنترل نوار مرزی دچار سانحه شده و بر اثر آن سرباز رضا رضوانی و سرباز امیرحسین نیک پور از مرزبانان فراجا بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند.
شهید رضوانی اهل و ساکن مشهد و شهید نیک پور اهل و ساکن مازندران هستند.