دولت انقلابی ثابت کرد حل مشکلات وابسته به برجام نیست
👤لطفالله فروزنده، کارشناس مسائل سیاسی:
🔸اصلاحطلبان نمیتوانند ادعایی داشته باشند و باید پاسخگو باشند؛ حتی من اعتقاد دارم که دستگاههای نظارتی باید بررسی کنند و اگر لازم باشد برخوردهای لازم را انجام دهند.
🔹مسئولان دولت قبل و اصلاح طلبان درباره ابلاغ نشدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، کوتاهی دستگاههای مختلف در انجام وظایف، در خصوص ارز و تورم و نقدینگی و سایر مسائل باید پاسخگو باشند.
🔸امروز روزی نیست که اصلاحطلبان پرسشگری کنند، بلکه روزی است که باید نسبت به عملکرد ضعیف و غلطی که داشتهاند در برابر ملت و قانون پاسخگو باشند.
🔹عملکرد یک ماه، رئیسی نشان داد که مشکلات بدون اینکه وابستگی به «برجام» داشته باشد و وصل به توافق باشد، قابل حل است
*📸 همینقدر کارشناسانه، همینقدر آیندهبینانه!/میشود، اما شما نمیتوانید*
*👤فلاحتپیشه: به دلیل چالش در برجام و FATF، ایران شانسی برای عضویت در شانگهای ندارد!*
*📰 روزنامه اصلاحطلب اعتماد ۱۴۰۰/۶/۲۴: تحریم، مانع پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای*
*📃 روزنامه تعادل ۱۴۰۰/۶/۲۵: عضویت ایران در شانگهای در گروی حل مشکل تحریمها و FATF*
*📄 خبرگزاری اصلاحطلب ایلنا ۱۴۰۰/۶/۲۱: ایران برای عضویت در پیمان شانگهای راه سادهای ندارد*
*🔻پ.ن: امروز ایران بدون عضویت در FATF و برداشته شدن یک تحریم به عضویت پیمان شانگهای درآمد.*
@mdaynews
هدایت شده از بورس بازار
🔐🔐 شایعه یا فاجعه
در انتخاب رئیس بانک مرکزی
🌏🌏شایعاتی منتشر می شود که طیب نیا وزیر اقتصاد دولت خیانتکار روحانی ویکی از اصلی ترین عوامل خیانتهای بی حد و حصر این باند جاسوز و خیانتکار به نظام اسلامی
مثلا قرار است رئیس کل بانک مرکزی شود
💎💎سپردن امور مرکز فرماندهی مالی و پولی کشور به این خیانتکاران غربزده جاسوس ومنافق، فاجعه ای غیر قابل جبران
وصد درصد خیانت به انقلاب خواهدبود
و هم باعث شکست حتمی دولت سیزدهم در اصلاح امورخواهد بود
مبادا که این که شایعه به یک فاجعه تبدیل شود.
البته این امکان دارد فرار به جلو برای تصرف مرکز مالی کشورتوسط، باند نفاق برای ضربه باشد.
اما اگر چنین حماقتی به واقعیت بپیوندد،
وزیر اقتصاد دولت سیزدهم بداند این گونه انتخابها ضربه به ملت و تک تک رای دهندگان، خدمت به آمریکا وخیانت به نظام اسلامی است.
💎💎💎 وچه خوب است که انتخاب وزیر مسکن روحانی که خانه نساختن برای فشار به مردم شعارش بود، به عنوان رئیس سازمان انرژی هسته ای!
اخرین اشتباه این دولت در انتخاب باشد.
@tanzefarhangian
صفآرایی اتمی چین و آمریکا در برابر هم
خاورمیانه حالا نفس راحتی میکشد. بیشتر از دو قرن است که ابتدا انگلستان و سپس آمریکا استخوانی در گلوی این منطقه پرسرگذشت بودند. سرتاسر قرن بیستم و دو دهه آغازین قرن بیست و یکم برای خاورمیانه چیزی جز جنگ و خشونت و تکه پاره شدن کشورها در نقشه جغرافیا در بر نداشت. جنگ و نزاعی که حاصل زیاده طلبیهای قدرتهای بزرگ بویژه در بخش نفت و انرژی در این متطقه بود.
حالا اما ورق برگشته است. با انقلاب اول انرژی و فناوری شکست هیدرولیکی، آمریکا با دستیابی به نفت شیل از نفت خاورمیانه بی نیاز شد. و اکنون با حرکت به سمت انرژیهای فراگیر و پاک، اولویتهای ژئوپولیتیک خود را دیگر نه در خاورمیانه که در منطقه هند و اقیانوس آرام میجوید.
چیزی که دانیل یرگین، تاریخنگار برجسته نفت، در کتاب تازه خود به نام < نقشه جدید > که روز سهشنبه ۲۳ شهریور در نیویورک انتشار داد، عمیقا به این تغییرات ژئوپولیتیکی در دنیای پس از نفت پرداخته است. او میگوید همانگونه که پس از جنگجهانی اول در سرآغاز قرن بیستم نقشه جغرافیای جهان تغییر کرد، در قرن بیست و یکم نیز برای دنیا نقشه جغرافیای تازهای رقم خواهد خورد.
جهان سالهاست که در انتظار تقابل استراژیک و ژئوپولیتک چین و آمریکا به سر میبرد. تقابلی که خواه ناخواه به وقوع میپیوست اما به هر حال و به هر علت رهبران دو کشور آن را به عقب میانداختند.
روز پنجشنبه ۲۵ شهریور/ ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۱ یک روز تاریخی دیگر برای جهان رقم خورد. در این روز به ناگاه رهبران سه کشور استرالیا، انگلستان و آمریکا بر صفحه تلویزیونهای جهان ظاهر شدند و خبر از یک پیمان دفاع امنیتی و هستهای سه جانبه دادند. بیانیهای که جهان را لرزاند. چین، در نخستین واکنش، استرالیا را به حمله اتمی تهدید کرد. روزنامه گلوبال تایمز، ارگان انگلیسی زبان حزب کمونیست چین بی درنگ به این بیانیه واکنش نشان داد و با عریانترین کلمات به این پیمان تاخت. پیمانی که حروف اختصاری تازهای را به ادبیات سیاسی دنیا عرضه کرد. AUKUS حروف اختصاری این پیمان تازه است که به تعبیر پایگاه خبری پولیتیکو تازهترین و زشتترین حروف اختصاری برای آمریکاست.
پیمان سه جانبه امنیتی استرالیا، انگلستان و آمریکا در طی هجده ماه استرالیا را به هشت فروند زیردریایی هستهای مجهز میکند و بعلاوه تکنولوژیهای هوش مصنوعی، کونتوم و امکانات دفاعی و امنیتی بسیاری را در اختیار استرالیا قرار میدهد.
به عبارت دیگر، آمریکا در حالی که از افغانستان، عربستان، عراق و سوریه یا خارج شده و یا در حال خارج شدن است، حالا در اقیانوس آرام و در برابر چین اردوی هستهای و امنیتی زده است. اتفاقی که رویترز از آن به جنگ سرد جدید تعبیر کرده است که ژئوپولیتیک جهان را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
اردوکشی آمریکا به اقیانوس آرام، اروپا و بویژه فرانسه را بشدت آزرده است. تا جایی که فرانسه آن را خنجری از پشت نامید و لودریان در مصاحبه با رادیو فرانسه آن را یک تصمیم وحشیانه، یکجانبه و غیرقابل پیشبینی نامید که یادآور کارهای ترامپ است. لودریان که نمیتوانست عصبانیت خود را پنهان کند افزود: < من عصبانی و تلخ هستم. این کار بین متحدان انجام نمی شود.>
اما چرا فرانسه تا به این حد عصبانی است؟ علت عصبانیت فرانسه در دو چیز است: نخست اینکه پیش از این قرار بود فرانسه در قالب یک پیمان ۴۰ میلبارد دلاری، زیردریاییهای هستهای به استرالیا بفروشد و حالا از یک قرارداد سودآور محروم شد. اما علت مهم دیگر این است که در نخستین پیمان بزرگ امنیتی فراآتلانتیکی، نه فقط فرانسه که اروپا نادیده گرفته شده است. نادیده گرفته شدنی که جوزپ بورل در بیانیهای که والاستریت ژورنال منتشر کرد، آن را دردناک نامید.
آنچه از اتفاق روز پنجشنبه در صحنه ژئوپولیتیک جهان دیده میشود این است که آمریکا در برابر پیشرفتهای روزافزون چین تاب تحمل نداشته و سرانجام به صفآرایی نظامی آنهم در ماهیت هستهای اقدام نموده است. پشت کردن آمریکا در این رویکرد تازه، به متحدان خاورمیانهای خود قابل فهم است؛ اما اینکه چرا در نخستین پیمان فراآتلانتیکی، متحدان اروپایی خود و بویژه فرانسه را نیز کنار زده است، سوالی است که آینده به آن پاسخ خواهد داد.
🔴 پیشرفت در پرتو حمایت هوشمند؛ مطالعه موردی کره جنوبی(۱)...
عقل و نقل و تجربه بشری میگویند #پیشرفت یک "فرآیند تدریجی" است اما دستگاه معرفی لیبرالیسم که از نقل محروم است و با رویکرد "اینجا و اکنون" به فهم پدیدهها، تجربه را نیز کنار میگذارد، پیشرفت را یک "فرآورده دفعی" میداند؛ و طبیعی است که وقتی پیشرفت به یک فرآورده دفعی تقلیل یافت در چارچوب این تفکر راهی سهلتر و مطلوبتر از #واردات و #انتقال این فرآورده برای تحصیل آن وجود نخواهد داشت....
میرزا ملکم خان، پدر این تفکر در ایران، تا جایی در این نگاه راه افراط پیموده بود که میگفت "همانطوری که تلگراف را میتوان از فرنگ آورد و بدون زحمت در تهران نصب کرد، به همانطور نیز میتوان اصول نظم ایشان را اخذ کرد و به بدون معطلی در ایران برقرار ساخت"...
در عالم واقع اما چنین رویکردی هرگز به پیشرفت نمیرسد؛ چه، پیشرفت، #آبادانی صرف نیست، بلکه دستیابی به "توان آباد کردن" است؛ پیشرفت، مصرف محصولات پیشرفته نیست، بلکه توان #تولید محصولات پیشرفته است و این توان، شاید آموختنی باشد اما حتما وارد کردنی نیست...
طی چند دهه گذشته صاحبان نگاه فرآوردهای به پیشرفت در ایران، کره جنوبی را مثال و مصداق "پیشرفت دفعی و انتقالی" معرفی کرده، صنعتی شدن این کشور را به روابط حسنهاش با #آمریکا گره زده و نتیجه گرفتهاند که باید چون کره، با آمریکا پیوند خورد، پیشرفت را وارد کرد و بدون معطلی در ایران برقرار ساخت...
این اصل "پیوند با آمریکا" گاه در تلاش لیبرالیسم ایرانی برای پیروی از روش و منش آمریکایی متجلی شده و گاه در تقلا برای #مذاکره و برقراری رابطه با کشور آمریکا....
لیبرالهای ایرانی وقتی با پدیدهای مواجه میشوند و آن را خلاف باورهای خود مییابند، چون حق تجدیدنظر در باورشان را ندارند، سعی میکنند پدیدهها را به گونهای روایت کنند که مؤید ایدئولوژیشان باشد؛ لذا قلب واقعیت در آثار آنها شایع است...
پیشرفت کره جنوبی نهتنها محصول #امدادهای_آمریکایی نبوده، بلکه از جهاتی منجمله نداشتن یک قطره نفت برای صادرات و حتی مصرف داخلی، کمبود شدید منابع ارزی برای واردات، حضور بسیار کمرنگ شرکتهای خارجی در اقتصاد و...، در شرایطی بهظاهر بغرنجتر از "ایران مبتلا به تحریم" قرار داشتهاست....(ادامه دارد)
📚دولت و بازار؛ سیدیاسر جبرائیلی
@mdaynews
⭕️ با حکم وزیر اقتصاد؛
🔸سعید محمد به دبیری شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی منصوب شد
🆔 @mdaynews
هدایت شده از خبر فرهنگيان
📸#بسته_عکس | جشن شکوفهها در مدارس
🔸تصاویر بیشتر:
👉 yjc.news/00XAM3
👉 yjc.news/00XAIe
👉 yjc.news/00XAIN
🆔 @farhanginewss
خرافاتی بنام تک چشم آبی
🔸متاسفانه گرایش اشخاص به هرزباوری، در همه کشورهای غربی و شرقی دیده میشه که یکی از اونها چشم زخمه و مردم اونو تبدیل به خرافات کردن و جزئی از فرهنگشون میدونن.
🔸اصل چشم زخم در متون دینی اسلام مورد تاییده ولی قطعا راه درمانش خرافاتی مثل تخم مرغ شکستن و آویزون کردن تک چشم آبی نیست.
🔸متاسفانه در حالی نماد چشم نظر امروزه در بیشتر خونههای ایرانی، ماشینها و جواهرات تزیینی برای رفع بلاها و بیماریها مورد استفاده قرار گرفته که تا الان هیچ دلیل و برهان محکمی بر رفع چشم خوردن از این شیء شیشهای ارائه نشده. جالبه بدونید تاریخچه این نماد به قبل از میلاد مسیح در یونان باستان بر میگرده.
@mdaynews
هدایت شده از خبر فرهنگيان
«کمیکال» در کمین نوجوانان!
🔸کمیکال ماده مخدر جدید و ناشناختهای هست که بیشتر در بین نوجوونها رواج داره و با توجه به عوارض شدیدش، ترکش راحت نیست و نیازمند حمایت روانپزشکه.
👆🏼تو اینفوگرافیک بالا نشونهها و عوارضش رو مطالعه کنید و برای آگاهی بقیه واسشون بفرستید.
@farhanginewss
#قصههای_پیشرفت
#ایران_دومین_تولیدکننده_ربات_جراح🇮🇷🇮🇷
♦️ سال ۱۳۸۲، استادی مقالهی فناوری جراحی با ربات را در کلاس خواند...
چندتا از دانشجویان با حسرت گفتن:
حیف که تحریمیم و به ما نمیفروشن...
👈اما یکی از دانشجوها، که جوون و پرانرژی بود جرقهی ساختش در ذهنش شکل گرفت. کسی که نمیخواست مثل همکلاسیهاش تحریم براش یک مانع باشه👉
❌ اما راه سخت بود چون👇
1⃣ فناوری پیچیده بود،
2⃣ انحصار فناوری برای یک شرکت #آمریکایی بود که، فناوری رو جایی منتشر نکرد (مرگ بر آمریکا اینجا کاملا صادقِ)
3⃣ عدم وجود نمونه برای مهندسی معکوس
اما وقتی دکترا به بیماران پیشنهاد میکردن برای جراحی با ربات به اروپا برن، انگیزهاش بیشتر شد، چون بعضی از مردم امکان رفتن به اروپا رو نداشتن.
✅ سال ۱۳۸۵ ربات دستیار جراح وارد اتاق جراحی شد.
❎ جوان مخترع از از دانشگاه جانس هاپکینز #آمریکا پذیرش داشت. بین دوراهی بود، که قطره اشک تشکر بیمار باعث شد 👈 ایران بمونه و خدمت کنه👉
✅ بعد از ربات دستیار جراح، در حال طراحی سامانهی جراحی رباتیک از راه دور هستند.
💪خبر در دنیا پیچیده چون انحصار بیست ساله آمریکا رودارن میشکنن💪
⛔️ خودتحقیرها آیا میدانستید👇
شرکتهای چین، انگلیس، روسیه، اندونزی درخواست انتقال فناوری رو دادن⁉️
🎙راوی: دکتر علیرضا میرباقری عضو تیم طراحی و تولید ربات جراح ایرانی با نام سینا
➖➖➖➖➖➖➖
چه میشود که این همه قصهی خوب پیشرفت و شکستن انحصار جهانی در هیاهوهای رسانهای شنیده نمیشود⁉️
ایران هنوز با بازگشت به مذاکرات وین موافقت نکرده
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا:
🔹تاکنون از ایران موافقت برای بازگشت به مذاکرات در وین دریافت نکرده ایم.
🔹 ما به طور آشکار و محکم به اصول دیپلماسی معنادار با هدف بازگشت به تعهدات متقابل بر اساس برجام پایبند هستیم.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔹️ 🔹🔹ایران باید به دلیل تهدید اتمی بودن پاکستان سریعتر از آژانس بینالمللی انرژی اتمی خارج شده و اتمی شود. مذاکره و گفتگو خسارت محض و ضد امنیت ملی است.
تمام
─┅━━┅──┅━━┅─
🆔 Https://splus.ir/mdaynews