eitaa logo
اخبار مهم روز
321 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
7هزار ویدیو
80 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 آقای رئیسی.! واقعا چنین وزیری وصله ناچسب دولت شما نیست؟! 🖌معلوم نیست که این آدم فهم دینی ندارد که امربمعروف و نهی از منکر از واجبات الهی و از تصريحات قرآن کریم است،یا بدنبال تمسخر حکم خداست یا فکر می کند با این موضع گیری های باصطلاح روشنفکرانه در انتخابات آینده ریاست جمهوری در میان جماعت سلبریتی ها و.... جایگاهی پیدا کند 🖌هر کدام باشد جای تاسف دارد ای کاش رئیس جمهور با عزل این وصله ناچسب، به ملت ایران و خانواده های شهدا هدیه ای می داد و آن ها را دلشاد می کرد.
از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ از صدر تا ذیل دولت دانشگاه برجام بود. با کارشناسان و مدیران عالی دولت که صحبت می کنم تفکرشان همین است... و ثمره اش رو هم همه مردم دیدند. دولت اگر می‌خواهد مقاوم و موفق شود باید از صدر تا ذیلش دانشگاه مقاومت شود. ✍دهقانی
♦️جنگ ترکیبی چیست؟ 🔹جنگ ترکیبی یعنی: +هفتاد نفر بریزند بر سر مدافعان امنیت و آنها را بکشند +سلبریتی های داخلی و خارجی آنها را معترض بخوانند +همزمان قیمت دلار توسط دلال ها بالا رود +مجله فرانسوی کاریکاتور توهین آمیز از رهبر منتشر کند +در داخل هم آخوند و استاد دانشگاه و دولیبریتی های اجیر شده از آشوبها حمایت کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاهش نرخ بیکاری به ۸.۹ درصد 🔹سخنگوی اقتصادی دولت: در شش ماه اول امسال ۳.۹ درصد افزایش سرمایه‌گذاری در کشور است. نرخ بیکاری به ۸.۹ درصد کاهش پیدا کرده. 🔹در نه ماه اول امسال مجموع درآمد وصولی کشور ۳۱۷ هزار میلیارد تومان است که ۸۸ درصد درآمد وصولی بودجه است. 🔹دولت ۳۱۷ هزار میلیارد تومان نسبت به سال قبل کمتر استقراض کرده. انضباط پولی و مالی و بودجه ای در دستور کار جدی است. 🔹لایحه بودجه ۱۴۰۲ نهایی شده و به‌زودی در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد. حداقل حقوق کارکنان دولت ۷ میلیون تومان و میزان افزایش حقوق ۲۰ درصد دیده شده.
کمبود تخت برای سالمندان بیمار تنها 🔹رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی سالمندان: تمام تخت‌های سالمندی کشور ۱۴ هزار و ۵۰۰ تخت است یعنی تقریباً برای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت در سرای سالمندان؛ در حالی که در کشورهای توسعه یافته برای هر ۱۸ سالمند یک تخت وجود دارد. 🔹در سرشماری ۱۰ سال گذشته، حدود ۵ فرزند از یک سالمند مراقبت می‌کردند اما در ۱۰ سال آینده این عدد به زیر ۲ نفر می‌رسد و ما با جمعیت میلیونی سالمندان تنها مواجه خواهیم بود. 🔹راهکار اصلی و درست معضل هزینه‌های کمرشکن مراقبت سالمندان، ایجاد بیمه مراقبت طولانی‌مدت است. یعنی از حقوق یک فرد شاغل، مثلا به‌طور متوسط ۳ درصد کم شود تا اگر یک بازنشسته جزو آن گروه از سالمندان شد که نیاز به مراقبت دارد، تحت پوشش بیمه مراقبت طولانی‌مدت قرار گیرد. 🔹باید از امروز یک جهاد ساخت سرای سالمندان تشکیل دهیم و افراد خیر و واقف را به بحث نگهداری و مراکز نگهداری سالمندان ورود بدهیم تا برای سال ۱۴۱۰ که مشکلات خود را نشان می‌دهد، شرایط برای نگهداری آبرومندانه سالمندان فراهم شود.
داعش در اوکراین داعش زاده اجوزه آمریکا تصویر الشیشانی در اوکراین
برخی شرکتهای مرتبط با جناب بهرام دارایی، رییس سازمان غذا و دارو؛ البرز دارو، تک تازان، آروان فارمد وــــ هیچی دیگه همین، شما دز ششمت رو بزن!
❓ عدالت یا آزادی این نظرسنجی که 1200 دانشجوی دانشگاه علامه در آن شرکت کرده اند 4 نکته دارد 1️⃣ 32درصد از دانشجویان دانشگاه علامه سعی میکنند نفهمند! حقیقتا سخت است بین این دو گزینه، عدالت را انتخاب نکنی! چون عدالت ارزشی مطلق است و انتخاب نکردنش یعنی نفی خود! کسی که بین آزادی و عدالت، آزادی را انتخاب کند و عدالت را انتخاب نکند یعنی ظلم را انتخاب کرده است! حتی اگر از خود فرد بپرسی بین آزادی و عدالت یکی را انتخاب کن که در مورد خودت اجرا کنیم قطعا میگوید عدالت نه ظلم! 2️⃣ اساسا این دوگانه غلط است. عدالت و آزادی در عرض هم نیستند که اصلا تعارضی داشته باشند. عدالت در طول و بالاتر از آزادی است و ارزشی مطلق است. برای آزادی میتوان افراط و تفریط در نظر گرفت اما در مورد عدالت هرگز. اساسا عدالت است که آزادی را حد میزند و عدالت حد نمیخورد. 3️⃣ شاید بپرسید چرا برعکس مردم عادی، کسانی که وارد دانشگاه، آن هم علوم انسانی می‌شوند چنین اشتباهات بزرگی را مرتکب می‌شوند و چنین فهم غلطی دارند از مفاهیم؟ دلیل آن این است که اساسا علوم انسانی غربی به تعبیر مقام معظم رهبری ذاتا مسموم هستند و در حقیقت ایدئولوژی‌هایی هستند که پشت واژه مقدس علم پنهان شده‌اند. حتی خود اندیشمندان غربی هم چنین ادعایی ندارند که آزادی را بالاتر از عدالت بدانند، اما اینجا باید چنین تصوری ساخته شود برای دانشجوها و اساتید غرب زده. 4️⃣ با این حال اکثریت همین دانشجویان به عدالت رأی دادند. یعنی در مورد عموم مردم بروید بالای 90 درصد! اخبار مهم روز @mdaynews
🔴تلخ‌ترین مثالی که می‌توانست در سخنان رهبری بیان شود، همین مثال سکوت و تعلل توابین نسبت به حادثه کربلا بود! 🔹امروز اگر نفر به نفر من و شما حرف نزنیم و نفهمیم تبیین حقایق و شرح تاریخ انقلاب به چه اندازه اهمیت دارد، مصداق همان توابین خواهیم بود! خواب نمونیم!
📌با ضوابط شما من هيچ نمى‏دانم و بهتر است كه ندانم! کمتر از یک ماه پس از تسخیر لانۀ جاسوسی در تهران و در تاریخ ۹ آذر ۱۳۵۸، خبرنگار هفته‌نامۀ تایم برای مصاحبه با به قم رفت. در یکی از سؤال‌هایش از امام، چنین پرسید: «شما زندگى خيلى منزوى ای داشتید. شما اقتصاد جديد و حقوق روابط بين المللى را مطالعه نكرده‏ايد. تحصيل شما مربوط به علوم الهى است. شما در سياست و گرفتن و دادن یک زندگى اجتماعى درگير نبوده‏ايد. آيا اين در ذهن شما اين یک را به وجود نمى‏آورد كه ممكن است عواملى در اين معادله باشد كه شما نمى‏توانيد درک كنيد؟!» روشن است که این خبرنگار، می‌خواسته به امام القا کند که در عرف روابط بین الملل، گروگان گرفتن دیپلمات های آمریکایی یک خطای آشکار بوده و بهتر است امام خمینی هرچه زودتر دستور تحویل آن ها را به مقامات آمریکایی صادر کند. اما پاسخ امام به این پرسش را بخوانید: «ما و معيارهاى اجتماعى و سياسى‏اى كه تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجيده مى‏شده است را شكسته‏ايم. ما خود چارچوب جديدى ساخته‏ايم كه در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاك حمله گرفته‏ايم. از هر عادلى دفاع مى‏كنيم و بر هر ظالمى مى‏تازيم، حال شما اسمش را هرچه مى‏خواهيد بگذاريد. ما اين سنگ را بنا خواهيم گذاشت. اميد است كسانى پيدا شوند كه ساختمان بزرگ و و ساير سازمان ها و شوراها را بر اين پايه بنا كنند، نه برپايه نفوذ و قدرتمندان كه هر موقعى كه خواستند هر كسى را محكوم كنند، بلافاصله محكوم نمايند. آرى با ضوابط شما من هيچ نمى‏دانم و بهتر است كه ندانم». آری، افتخار این نظام مقدس این بود که از معادله های جهانی نظام استکباری بین المللی هیچ نمی‌داند و به هیچ یک از قواعد و فرمول های ظالمانۀ مستکبران عالم پای بند نیست؛ حتی اگر نام یا بر آن نهاده باشند. امام راحل عظیم الشأن ما، زیر میز بازی کثیف استعمارگران عالم زد و بازی آن ها را به هم ریخت و میدان جدیدی برای نقش آفرینی در این عالم طراحی و معرفی کرد و شجاعانه اعلام کرد که «اميد است كسانى پيدا شوند كه ساختمان بزرگ سازمان ملل و شوراى امنيت و ساير سازمان ها و شوراها را بر اين پايه بنا كنند، نه برپايه نفوذ سرمايه داران و قدرتمندان». اکنون برخی از مسئولان و وامداران مجاهدت های امام انقلاب و خون شهدا را چه شده است که نان سفرۀ انقلاب اسلامی را می خورند، ولی می ترسند از اینکه دروغ های بزک شده با نام علم را که واردات اصلی از جهان غرب است، کنار بگذارند. از نفوذ این مدل ها در شیوۀ ادارۀ اقتصاد و معیشت مردم گرفته، تا الگوی معماری و شهرسازی، رد پای این خودباختگی پیدا است و نتیجۀ آن، تحمیل قوطی کبریت های عمودی به مردم نجیب و شریف ایران است تا مثلاً در آن زندگی کنند و برای تأمین مورد نیاز برای آیندۀ فرزندآوری و فرزندپروری کنند. ✍ حسین زمانی میقان
▫️مدارس سیاتل آمریکا از مالکان شبکه های اجتماعی آلفابت، متا، اسنپ‌چت و تیک‌تاک شکایت کردند، دلایل: اُفت تحصیلی دانش آموزان هزینه مازاد برای مدرسه و والدین پ.ن: مگه در مهد "آزادی" زندگی نمی‌کنید مگه اینترنت آزاد ندارید پس از چی شکایت می‌کنید؟!