⚫️ روستای #آوان در بخش #خاروانا شهرستان #ورزقان - #آذربایجان_شرقی ( محل سقوط بالگرد #شهید_رئیسی )
پزشکیان ۱۶۳
جلیلی ۱
#دلم_برای_رئیسی_سوخت💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خادم ملت یعنی... 😭
همه بگن یه خوابه راحت کن...
🌷روحت شاد و راهت پاینده باد، مرد خدا...
#انتخابات #شهید_جمهور #جلیلی
❌با ریاست جمهوری #پزشکیان، وارد فاز جدیدی از تحولات ظهور شدیم! ❌
⛔️اصلاحات، قطعا هدفی جز ایجاد تورم سنگین و فقر به مردم برای گسترش نارضایتی و ایجاد شورش و جنگ داخلی نداره... البته به خیال خودش برای ساقط کردن نظام ایران!!!!
اما اراده ی الهی اینه که خرابکاری های اون ها، وسیله ی آزمایش شیعیان ایرانی قبل ظهوره! و این حوادث به ظهور ختم میشه ان شاءالله...
❌امتحان اهل غزه جنگ مستقیم با اسرائیله
✅و امتحان شیعیان ایران قبل ظهور، تحمل دولت فتنه انگیز پزشکیان!!! و موندن پای علمدار امام زمان(عج)(حضرت آقا) تحت هر شرایط و با هر سختی...
وقتی هرچه تلاش کردیم و هرقدر دست به دعا شدیم و خدا نخواست، یعنی اراده ی الهی بر این امر مقدر شده و وارد مراحل سخت امتحانات الهی شدیم...
غربال سخت پیش از ظهور... 💔
کمربندهای ایمانمان را محکمتر کنیم... باید به مصاف اسلام امریکایی برویم
#مکتب_شهدا
🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدید بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهای ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشند که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسند و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشند، ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که در از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود را بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پزشکیان: ما به همه دست دوستی خواهیم داد و از همه برای اعتلای کشور استفاده خواهیم کرد
✅ رقبا هم برادران ما هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از متین سلطانخواها! !!
قشنگ گفت، نه؟
🔻در انتظار سیلی سخت
🖋آزاده محمودیان
۱. امام خمینی(ره) رأی به بنیصدر را اشتباهی خواند که ملت را مستوجب سیلی کرد. علت این اشتباه رأی ندادن به فرد «صددرصد مکتبی» بود؛ وگرنه بنیصدر با جملاتی پرطمطراق و دهانی پر از ایده و نظر به میدان پا گذاشته بود. او لفاظانه سخن میگفت، روشنفکرانه رفتار میکرد و خود را انقلابی نشان میداد، تا جاییکه بسیاری -حتی نزدیکان امام راحل- او را دور از کارآمدی و انقلابیگری نمیدانستند. رهبر انقلاب نیز در روز عید غدیر امسال مهمترین ویژگی فرد اصلح را ایمان قلبی به انقلاب-بخوانید همان فرد صددرصد مکتبی- معرفی کرد. اما اینبار نزدیک به هفده میلیون نفر ایرانی آگاهانه به رفتار سخیف و کوچهبازاری، و تفکر «نمیدانم» و «نمیتوانم» و «نمیشود» رأی دادهاند و درهای عمیق میان آرمانهای انقلاب و تفکر مکتبی را برگزیدهاند. این اشتباه را به مراتب فاحشتر از اشتباه قبلی باید دید. پس سیلی آن نیز به مراتب دردناکتر و سختتر از قبل خواهد بود.
۲. اما چطور چنین اشتباه آشکار و فاحشی رخ میدهد؟! چه کسانی و عواملی مسبب چنین سیلیای شدهاند؟ این هفده میلیون نهجماعت کف میدان، که همان قربانیان فضای ولنگار مجازی هستند. همانها که از پس زایل شدن اعتماد عمومی به رسانههای رسمی سر در آخور رسانههای تامغزاستخوان دشمن کردهاند و از آنجا خوراک میگیرند. مجلس دوازدهم که چهار سال برای صیانت از این فضا فرصت پردازش و عمل داشت، طرح صیانت را برای ذخیره محبوبیت افراد معلق نگه داشت؛ محبوبیتی که بهوقتش حاصل نشد و میوه وارونه داد. افرادی که عامل تعلیق و تعطیلی طرح صیانت بودند با هر سابقهای، عمیقترین ضربه را به ریشه انقلاب زدهاند.
شورایعالی فضای مجازی که بیش از دو سال موظف به اصلاح فضای مجازی بود را باید متهم ردیف دوم این ولنگاری منحرفکننده دانست. که در اوج ناکارآمدی نه توان فیلتر داشت و نه ایجاد انگیزه همکاری در پلتفرمهای بیگانه. این دو در رأس امر در کنار برخی دیگر چنان فضایی ایجاد کردند که بیش از هفده میلیون نفر را مسموم کرد، و سمی به جان ایشان ریخت که درد آن را همگی، نود میلیون ایرانی، باید بهجان بچشیم.
۳. در این میان عملکرد سست و محافظهکارانه دستگاه قضایی در عدم محاکمه مسئولین خطاکار دولتهای قبلی، آنان را در پیش چشم مردم قهرمانانی جلوه داد که چون میتوانند ناجی ملت باشند مورد تنگنظری نظام قرار گرفتهاند! پس به ایشان فضای موجسازی داد؛ و آن متهمان ردیف اول در خیانت و خسران، با سوار شدن بر فضای مجازیِ ول، موج آفریدند. بیتردید عمل به وظیفه در دستگاه قضا میتوانست شبهات موجود در این حوزه را پاسخی علنی دهد و مانع از تغییر جای ظالم و مظلوم گردد و اثر فضای مجازی در قدرت دادن به خاطیان را بیاثر کند.
۴. به فرموده امام راحل، این اشتباه بزرگ سیلی دردناکی درپی خواهد داشت. اما این اشتباه صرفاً ناشی از عمل جماعت ول در فضای مجازی ولنگار نیست. بلکه جماعت انقلابی که فریاد جهاد واجب تبیین را از ولی خود شنیدند و عافیت طلبانه آن را به دیگری حواله کردند نیز در این فاجعه سهیم هستند. رهبر انقلاب پیشتر برای «دفع» فتنه و بلا، فرمان جهاد تبیین داد و اطاعت نشد، پس امروز ناچار باید برای «رفع» آن دوصد چندان کوشید. که البته نتیجهبخشی این کوشش نیز تضمینی ندارد، چه اینکه امام فرمود:«چنانچه سستی بکنید، کسانی که میخواهند این کشور را به باد فنا بدهند، ممکن است پیروز بشوند» و امروز پیروز شدهاند.
سخن آخر؛ بنظر میرسد پزشکیان بسیار ضعیفتر از آن است که تا پایان راه نابودی وطن دوام بیاورد. او در همین جلسات رقابت نیز بارها شکوِه کرد از اینکه نمیداند چه بگوید و حجم نوشتههایی که برای خواندن بهدستش میدهند، او را گیج و ملول کرده؛ بسیار محتمل است دوران ریاستجمهوری او همچون دوران وزارتش به ناکامی بیانجامد. اما در این فاصله از سوزاندن معیشت مردم و تمام دستاوردهای شهید رئیسی و آبرویی که برای ایران در جهان کسب شده، فروگذار نخواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جناب آقای دکتر پزشکیان لطفاً این ویدیو را ببینید!
🔹این گوی و این میدان....
هدایت شده از طنز فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادتون میاد رنجبران رو؟!
به اسم جوان انقلابی، براتون تاریخ انقلاب رو مرور میکرد...
همون زمان هم هرکس به رنجبران انتقادی میکرد، اسمش میشد تفرقهافکن و ضدوحدت!
#نفوذ
#تحلیل_وارده
🔹اون افرادی که فکر میکنند مردم به خاطر نوع نگاه اقای جلیلی و یا لج بازی با نظام به آقای پزشکیان رای دادند باید بدونند که مهمترین و شاید تنها دلیل پیروزی پزشکیان سوار شدن بر روی گسل قومیتی بوده و هیچ دلیل دیگری نداشته و این انتخاب به هیچ عنوان بیان کننده گریزان بودن مردم از رویکرد شهید رییسی و جبهه انقلاب و نماینده تفکر آقای رییسی و یا لج بازی با نظام نیست. بقینا اگر رأیهای قومیتی نبود یقینا سعید جلیلی با اختلاف فاحش منتخب مردم بود.
نتایج انتخابات در آذربايجان شرقی رو ببینید:
پزشکیان: یک میلیون و ۶۷۲ هزار و ۱۹۳ رای
جلیلی: ۲۹۱ هزار و ۵۵۹ رای
میزان مشارکت: ۶۲.۲۲ درصد
فقط اختلاف در این استان: 1,380,634 رأی
اختلاف کل: 2,846,224 رأی
ترکهای اردبیل، زنجان، آذربایجان غربی و ترکهای ساکن شهرهای دیگه رو اگه به این اختلاف رای اضافه کنیم بیش از 4_5 میلیون رای میشه.
بعبارتی اگه این شهرها مثل شهرهای دیگه و بر اساس توانمندی و شناخت از کاندیداها بدون توجه به قومیت رأی میدادن و گرایشهای قومیتی رو وسط نمیکشیدن موضوعی که پزشکیان به خوبی از اون استفاده کرد، جلیلی یقینا برنده انتخابات بود.
بقیه تحلیل ها در دوگانه های پزشکیان_ قالیباف و.... که ادعا شده در صورت کنار کشیدن جلیلی و در دوگانه پزشکیان _قالیباف این قالیباف بود که برنده انتخاب میشد هم کاملا بی اساس و بدون پشتوانه علمی هست.
وقت اما و اگر نیست ولی باید برای گرایشها و تعصبات قومیتی و برخورد با افرادی که با سوار شدن بر روی موج گسل های قومیتی به دنبال قدرت طلبی هستند فکری کرد و شورای نگهبان باید قوانینی تصویب نماید که اگه افرادی مثل اقای پزشکیان با سوار شدن بر موج گسل های قومیتی و تضعیف امنیت کشور به دنبال کسب آرای مردم هستند به شدت و بدون اغماض با انها برخورد نماید.
#ما_اهل_کوفه_ایم
فردا #محرم شروع میشود. در #حسینیه_اعظم_زنجان باشکوه ترین عزاداری های ایران، شب و روز برپا خواهد شد. قرنهاست در همه آذربایجان مداح های #آذری_زبان جانسوز ترین و زیباترین نوحه ها رو میخوانند. آن قدر جانسوز که حتی بدون دانستن معنی اش هم میشود مدتها پای آن اشک ریخت.
ما خوب گریه میکنیم برای امام شهید. #ما_امت_گریه_هستیم. برای امامی که اکنون یار نمیخواهد همراهیم. از همه چیزمان خرج میکنیم. اما برای زندگی، علی وار و حسین وار زندگی کردن را نمیپسندیم. آزاده بودن و تن به ذلت مصالحه با یزیدیان ندادن را نمیپسندیم. ما نشان دادیم کسانی را دوست داریم که از کربلا هم درس مذاکره گرفته اند نه رشادت. ما در معرکه و به وقت انتخاب، همان گونه رفتار میکنیم که قبل از اسلام رفتار میکردند. ما به #قوم_و_قبیله خودمان رای میدهیم بدون در نظر گرفتن اصلح بودن. ما امام زنده منتظر را یاری نمیکنیم، ما برای ظهور انتخاب نمیکنیم، ما ۹ ماه به خاک و خون کشیده شدن کودکان غزه رو نمیبینیم. ما تانک و موشک های آماده حمله به لبنان را که سید حسن نصر الله گفت منتظر انتخاب ما هستند نمیبینیم. ما فقط خودمان رو میبینیم.
برای آب و نانمان، برای وعده آزادی از نوع ضد دین، برای قوم و قبیله مان، ننگ زیر یوغ دشمن رفتن و با خفت و ذلیلانه التماس و مذاکره کردن را ترجیح میدهیم.
ما فقط خوب گریه میکنیم. همین.
#امام_زمان_نیا. ما هنوز هم بر رسم جاهلیتیم. حتی سوختن #بهترین_رئیس_جمهور ، #بهترین_وزیر ، #بهترین_امام_جمعه ، #بهترین_استاندار و ... آن هم درست جلوی چشممان، حتی در فاصله چند کیلومتری ما، ما را تغییر نمیدهد. البته ما برایشان خیلی خوب گریه میکنیم، خیلی خوب تشییع میکنیم، خیلی خوب یادبود میسازیم، همین کافی است دیگر. مگر نه؟؟
اما به فاصله فقط ۴۰ روز، فقط به اندازه یک #اربعین ، همانند قوم موسی فراموشکار میشویم و کسانی را انتخاب میکنیم که در تلویزیون و پشت تریبون به #شهدای_خدمت جسارت میکنند. تلاشهای آنها را نادیده میگیرند، راه آنها را اشتباه و تمام شده میخوانند، زحمات آنها را به باد تمسخر میگیرند...
امام زمان ما حتی به اندازه ۴۰ روز هم حافظه نداریم. شما بعد از ۱۲۰۰ سال میخواهی بیایی روی کدام حرف ما حساب کنی؟؟
نیا آقا. ما هنوز #اهل_کوفه_هستیم. #دروغ_میگوییم که پشت علی هستیم. ما پشت مسلم را هم خالی میکنیم. ما درد دنیا داریم. دین برای ما، دین جدا از سیاست است. ما همان اهل کوفه ایم که به وعده وعید و سکه های ابن زیاد مسلم را فروختیم. ما با اختلاف بیجا آب به آسیاب دشمن ریختیم. ما تاریخ و آینده انقلاب خمینی را منحرف کردیم. ما برای دنیای دیگران پشت مقاومت را خالی کردیم.
البته برای جد شهیدت خوب گریه میکنیم. ۲ ماه شب و روز. روی ما فقط به اندازه گریه حساب کن. همین.
راستی، چه خوب شد آقای #جلیلی انتخاب نشد. او هم میخواست راه #شهید_جمهور را برود. میخواست شبانه روز از جانش مایه بگذارد برای آسایش و آرامش ما. برای رفاه مردم روستاهای دور افتاده، برای مردم رنج کشیده ترک و کرد و لر و عرب و بلوچ و فارس و ... میخواست مقابل فساد بایستد با اینکه میدانست اهل دنیا راحتش نمیگذارند. میخواست حق ما را از حلقوم اهل زر و تزویر بگیرد، میخواست عدالت را نشانمان دهد و ... ما هم که نشان دادیم اهل شکر نعمت نیستیم. کفران میکردیم نعمت حضور و تلاشهای او را. همانگونه که نعمت وجود #رئیسی_عزیز را کفران کردیم و خدا او را از ما گرفت. چه خوب شد این بار قبل از اینکه رییسی دیگری بیاید، ناسپاسی خود را نشان دادیم. حداقل اکنون جلیلی را داریم .
ما لیاقتمان همین انتخابی است که کردیم. دیدن نتیجه اش هم زیاد طول نمیکشد.
إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ
🔴 هر آنچه که اصلاحطلبها، به جبهه انقلاب نسبت داده و میدن، مثل متحجر، منزوی در جهان، کمونیست، دگم و ... رو از زبان اطرافیان قالیباف شنیدم...
شاید شخص قالیباف نه، اما حلقه اصلی اطراف او در حال بردن بخشی از انقلابیون به سمت پرتگاه لیبرالیسم و اصلاحطلبی است
@tahlilgar_siasi ``•°~.mp3
8.05M
پلن نظام با وجود پزشکیان در سیاست خارجه چه خواهد بود؟ نقاط ضعف و قدرت
3.51M
📢 بشنوید
🔶🔹 نکات بسیار مهم در توضیح شرایط پس از انتخابات/ تکلیف بسیار مهم ما برای حرکت به سمت قله
🔻این صوت را حتماً بشنوید
❇️ تبریک ویژه بابت مشارکت مردمی بیش از ۵۲ درصد در انتخابات
💢 محورهای موضوعی
1⃣ وظیفهی ما در صورت انتخاب دکتر جلیلی؛
2⃣ وظیفهی ما در صورت انتخاب دکتر پزشکیان؛
3⃣ مراقب فتنهی چندوجهی و پیچیدهی ملامت و سرزنش باشید:
🔻 سرزنش حامیان دکتر جلیلی و دکتر قالیباف نسبت به یکدیگر؛
🔻 سرزنش جریان انقلاب و خواص انقلاب نسبت به یکدیگر؛
🔻 سرزنش مسئولان و مردم در جریان انقلاب نسبت به یکدیگر
⭕️ علی علیزاده یکی از کسانی است که سعی کرده کدهای فوق را به بدنهی انقلابی تزریق کند
4⃣ #فقر_اطلاعاتی، مهمتریم عامل رأیآوری جریان غیرانقلابی و غربگرا؛
5⃣ در ایام دولت دکتر پزشکیان، حامی باشیم، نه مهاجم؛
6⃣ برای شرایط سخت احتمالی که دشمن طراحی کرده (حتی منجر به ناپایداری دولت چهاردهم) آماده باشیم؛
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
بعد از خبر به قدرت رسیدن پزشکیان، غرق شدن ناو سهند، تلخترین خبری بود که منتشر شد.
ایران یکی دیگر از ناوهای ارزشمند خود را از دست داد!!!
این ناو طی واقعهای ناشناخته در پایگاه یکم نیروی دریایی ارتش ایران، بندر عباس، غرق شد!!!
punisher346
🔴ایران در بین ۱۰۰ کشور در جایگاه ۹۵ دسترسی آزاد به اینترنت قرار دارد!
🔹روزنامه اعتماد نوشت: نگاهی به گزارش سوم انجمن تجارت الکترونیک تهران نشان میدهد ایران در بین ۱۰۰ کشور در جایگاه ۹۵ دسترسی آزاد به اینترنت قرار دارد و اگر کشورهای بدون اطلاعات کافی در رابطه با محدودیت را حذف کنیم، اینترنت ایران در وضعیتی پایینتر از چین و کامرون در صدر کشورهای دارای محدودیت در دسترسی آزاد به اینترنت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 دیالوگ ماندگار فیلم خداحافظ رفیق :« اگه توی شهر همه فقط دنبال منفعت خودشون باشن اون شهر میشه جنگل .»
♦️هزینه انتخابات چقدر شد؟
🔹با توجه به مصوبه ۱۰ تیر ماه هیئت دولت هزینههای انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری تا حداکثر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
این رقم براساس پیشنهاد وزارت کشور و تایید سازمان برنامه و بودجه مشخص شد.
از مجموع رقم هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده، هزار میلیارد تومان مربوط به وزارت کشور و ۲۰۰ میلیارد تومان مربوط به شورای نگهبان بوده است./تسنیم
به همان میزان که قومیتگرایی مناطق آذری در انتخابات محل انتقاد است،
قبیلهگرایی و رفیقبازی سرداران سپاه نیز در معرفی نامزد اصلح، زیر سوال میباشد!
لجبازی برای انصراف اصلح مقبول با رای ۳برابری به نفع صالح نامقبول با رای ۳میلیونی، یکی از فرصتسوزیهای بزرگ بود که منجر به شکست جریان انقلابی شد.
اما دلیل اصلی شکست دکتر جلیلی را اجماع و وحدت نمیدانم که در دور دوم نیز این واژگان بیمعنا میشوند.
علت اصلی شکست جلیلی، فقدان «غیرت» و «مایه» نگذاشتن دولتمردان فعلی و سیاستمداران پیشین جریان انقلاب برای او در میدان بود.
پیروزی پزشکیان نیز پای کار بودن و «جهاد» دولتمردان روحانی و جریان اصلاحات بود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
نمیخواستم درباره جزئیات انتخابات و دوگانه جلیلی/قالیباف صریحا سخن بگویم
اما صحبت های نسنجیده برخی منتسبین آقای قالیباف ضرورت موضع گیری شفاف و روشن را ایجاد کرد تا درباره آن صحبت داشته باشیم
آقای قالیباف بخوبی بداند که مشاورین و اطرافیان ایشان عمدتا به فکر منافع شخصی و آلام و آرزوهای خود هستند و نتایج انتخابات دور اول مهر تاییدی بر بی لیاقتی بسیاری از اطرافیان ایشان هست که با خطای محاسباتی عمیق این شخص را برای همیشه از کرسی ریاست جمهوری دور ساخته است
چهارشنبه شب جلسه سه نفره قالیباف/جلیلی/قاآنی در مشهد برگزار می شود و آقای قالیباف برای اقناع سازی جلیلی جهت کناره گیری از انتخابات به سردار قاآنی متوسل شد،البته کار به اینجا ختم نشد و قالیباف به نقل از منابع خود در بیت رهبری از تاکید رهبر انقلاب بر کناره گیری آقای جلیلی از انتخابات خبر داد بگونه ای که تحکما از آقای جلیلی خواسته شد بنفع جبهه انقلاب کناره گیری کند
سعید جلیلی با ارتباط غیر مستقیم با بیت رهبری متوجه غیر واقعی بودن ادعای قالیباف شد و در جلسه پایانی پنجشنبه برای نتیجه گیری اجماع/عدم کناره گیری به آقای قالیباف موضوع کذب بودن ماجرا را منتقل کرد و آقای قالیباف: من نگفتم رهبری انقلاب این حرف ها را زدند بلکه برداشت خودم را منتقل کردم
جلیلی در ادامه جلسه چهارشنبه شب که با اخوی خود وحید جلیلی نیز مشورت کرده بود گفت در نظرسنجی ها من با فاصله از آقای قالیباف جلو هستم و اقبال عمومی جبهه انقلاب نیز با من همراه است و دلیلی ندارد کناره گیری کنم ،دلیل بیاورید که از صحنه رقابت بیرون بروم
ظاهرا اسرائیل در همین ساعات نقاطی را در سوریه هدف حمله قرار می دهد و آقای قاآنی جلسه را ترک می کنند.
محسن رضایی نیز که در انتخابات مجلس شورای اسلامی بخاطر برخی اختلافات بر سر اجماع با امناء وسایر جبهه انقلاب انشقاق خود را از شورای ائتلاف اعلام کرده بود و ذر انتخابات ریاست جمهوری و با اصرار بزرگان مسئولیت مجدد این شورا را برعهده گرفته بود در ساعات پایانی از قالیباف خواست بنفع آقای جلیلی کناره گیری کند که با پاسخ منفی ایشان روبه رو می شود و شورای ائتلاف در ماجرای انتخابات ریاست جمهوری از هیچ یک از آقایان قالیباف و جلیلی حمایت صریح نداشته موضوعی که با نگاه مثبت جلیلی از اقدام محسن رضایی روبه رو شد و در جلسه ای که در منزل شخصی آقای رضایی برگزار شد جنابان آقایان جلیلی/محسن رضایی/زاکانی/قاضی زاده/ و یک شخص دیگر حضور یافتند.
محسن رضایی از عدم حضور و همراهی قالیباف در جلسه و حمایت از کاندید جبهه انقلاب ناراحت بود و آن را چالش بسیار مهم دور دوم انتخابات توصیف کرد موضوعی که با تایید مسعود پزشکیان در مناظرات دور دوم انتخابات روبه رو شد و از حمایت بخشی از ستادهای قالیباف و شهید رئیسی از خود خبر داد
و در نهایت جلیلی با ماندن در عرصه انتخابات و رای نزدیک به ده میلیونی دربرابر رای سه میلیونی قالیباف مشخص کرد که خواسته های غیر منطقی و شکست قالیباف و اطرافیان، ریشه در جایگاه نامشخص آقای قالیباف در دو گفتمان انقلابی و اصلاحاتی و وسط بازی او دارد و این نیز خطای محاسباتی بعدی مشاورین آقای قالیباف بود که افول تدریجی او از انتخابات مجلس شورای اسلامی تا ریاست جمهوری را سرعت بخشیده است
ابوقاسم
متن سند ۲۰۳۰.pdf
1.5M
📚دستور کار ۲۰۳۰ یا سند توسعه پایدار
سلام دوستان همراه
✅ضرورت داره که سند ۲۰۳۰ را مطالعه کنیم تا بتونیم حوادث جهان و کشور را خوب بشناسیم.
✅توی کانال متخصصان این موضوع آقایان میزوجی و شکوهیان راد سرچ کنید مطالب زیاده:
استاد شکوهیان راد:
1⃣https://eitaa.com/SHRChannel
استاد میزوجی:
2⃣https://eitaa.com/CoronaDeception
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چالش چینستیزی در دوره پزشکیان
🍃✨🔥🍃✨🔥🍃✨🔥
🔹مسعود پزشکیان با بیان گزارههای نادرست درباره صادرات نفت به چین، خشت اول در رابطه با دومین قدرت اقتصادی دنیا را کج گذاشت. اما آیا تجربه دولت روحانی تکرار میشود؟
✍طرفمون فکر میکنه ما از قیافه پزشکیان خوشمون نمیاد بلکه برعکس به شخصه نوع حرف زدن لوتی مسلکش رو دوست دارم.
جنس نگرانی ما متفاوته!
به عنوان صاحب یک شرکت تولیدی دانش بنیان عرض میکنم که چین در دوران تحریم ضربه گیر تمام واحدهای تولیدی ایرانی در برابر تحریم ظالمانه غربی ها بود.
ترس ما اینه دوستان ناباب غربگرای پزشکیان که زندگی خودشون و فرزندانشون در اروپا و آمریکا بسته شده، نظراتشون رو به ایشون تحمیل کنن.
عاقلانه این هست اولین جلسه آقای پزشکیان با مخالفانشون باشه تا استدلال ها رو بشنون.
🌹🇮🇷🌹
🔴 #شکایت از #آذری_جهرمی به جهت طالبان و دیوانه خواندن حامیان دکتر جلیلی
ریاست محترم قوه قضائیه
احتراما با توجه به توهین و افتراهای مکرر جناب آذری جهرمی در کارزار انتخابات و "دیوانه" و "طالبان" خواندن حامیان دکتر جلیلی که بیش از سیزده میلیون جمعیت ایران را شامل میشود؛ خواستار بررسی موضوع و برخورد قضایی و اعاده حیثیت از ایشان میباشیم.
ضمنا به نظر ما یکی از دلایل بزرگ رایآوری نامزد مورد حمایت ایشان، ایجاد همین دو قطبی و افتراهای بیاساس بوده است.
با تشکر
▪️کارزار برای امضای شکایت👇
https://www.karzar.net/134835
╰┅───────────┅╯