eitaa logo
اخبار مهم روز
320 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
7.1هزار ویدیو
80 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⚠یک کانال فیک زده شده و چند بیانیه هم منتشر کرده که حزب الله اقلیم کردستان آن هم در عراق ایجاد شده ▪ خبر تاسیس حزب الله کردستان توسط هیچکدام از منابع رسمی یا غیر رسمی محلی یا رسانه های وابسته به مقاومت منتشر نشده اراده ای هم برای آن وجود ندارد. ▪توجه داشته باشید برخی اخبار از بیخ و بنیان کذب هستند و کسی که ذره ای قوه تحلیل یا اطلاعات محدود از شرایط منطقه داشته باشد میداند این خبر کذب است. 💢خبر کذب دیگری هم جدیدا منتشر شده که ایران و روسیه در حال مسلح کردن کرد های اقلیم کردستان هستند اما باید خدمت شما توضیح داده شود که...⚠ 💢کرد های اقلیم کردستان تحت حمایت و نفوذ مستقیم آمریکا و رژیم‌صهیونیستی هستند و قدرت گرفتن کرد های شمال سوریه مثل ترکیه برای ایران هم در طولانی مدت تهدید ژئوپلیتیک قلمداد میشود. و ایران یا روسیه متحدی در بین کرد های شمال سوریه ندارند.
مواظب باشید خوراک اخبار جعلی بعضی رسانه ها نباشید زندانی ویتنامی در زمان جنگ را بجای زندان مخوف بشار اسد جا میزنند
⚠️هشدار پلیس فتا؛ شما برنده شده‌اید! پلیس فتا با صدور هشداری خطاب به عموم مردم اعلام کرد: 🔹تماس‌های تلفنی و اعلام برنده شدن در قرعه کشی، شگرد کلاهبرداران برای خالی کردن حساب شماست. 🔹قرائت کد ارسالی برای افراد دیگر برابر با هک حساب‌های بانکی‌تان است. 🔹اکیدا از قرائت کدهای دریافتی برای دیگران خودداری کنید.
تغییر نام مسجد امام خمینی(ره) به مسجد سیده عایشه در منطقه زینبیه دمشق # سیده عایشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمله عجیب میرزازاد، دروازه‌بان سپاهان پس از پایان بازی با پرسپولیس که در فضای مجازی با واکنش‌های منفی زیادی مواجه شده است 🔹او خطاب به یکی از هم‌تیمی‌هایش می‌گوید: «دو تا رو نشون کردم!» 🔹در این بازی تمام تماشاگران بانوان بودند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رانت‌ پاشی میلیاردی به سبک  ایران‌خودرو؟! ایران‌خودرو با بوق و کرنای فراوان ۲۰ دستگاه ری‌را به قیمت یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون تحویل داد اما بلافاصله در سایت دیوار تا ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برای فروش گذاشته شد. ایران‌خودرو نمی‌خواهد راجع به آن ۲۰ نفر شفاف‌سازی کند؟ آنها چه کسانی بودند و چنین رانتی با کدام سازگار یه آنها تعلق گرفته؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بحث و جدل بر سر دلار، بورس و خودرو در تلویزیون 🔹کارشناس بازار بورس: از جیب ۸۸ میلیون نفر برمی‌داریم به جیب ۲ میلیون نفر در بورس می‌ریزیم 🔹عضو شورای عالی بورس: از جیب ۸۸ میلیون نفر برمی‌داریم به جیب یک مشت رانت خوار نرخ ارز می‌ریزیم
عکس ترسناکی که امروز صبح از تهران گرفته شد 🔹شاخص آلودگی هوای تهران هم‌اکنون و با وجود تعطیلی چند روزه مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات بر روی عدد ۱۵۲ و در وضعیت ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد./چندثانیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کسی که جلوی دوربین زانو میزنه تا این طرز تفکر را نشر بده احترام میزارم 👌🏻 + نسلی پرورش دادیم تحصیل کرده مهندس و دکتر ولی توانایی اداره یک زندگی معمولی را هم ندارن ادعا یه خروار ولی جنم پوچ