📢 پرداخت ۶۰ درصد کارانه پزشکان متخصص در بیمارستانهای دولتی استان لرستان
🔹در راستای افزایش رضایتمندی پزشکان متخصص و ارتقاء کیفیت خدمات درمانی در مناطق محروم استان، ۶۰ درصد از کارانه پزشکان متخصص جدیدالورود در ماههای اردیبهشت ، خرداد و تیر ۱۴۰۴ به حساب بیمارستانهای دولتی استان واریز و در دستور پرداخت قرار گرفت.
🔻به گفته دکتر سیف، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، پرداخت کارانه پزشکان متخصص در ششماهه نخست سال جاری بهروز شده است. همچنین طی این مدت، هفت مرحله پرداخت کارانه برای پزشکان متخصص شاغل در بیمارستانهای دولتی استان انجام شده که هدف آن ایجاد انگیزه، حفظ و ماندگاری نیروهای متخصص درمانی بهویژه در مناطق کمبرخوردار بوده است.
📅 تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴
🌐 [سایت رسمی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان](https://mdarman.lums.ac.ir)
📲 [عضویت در کانال معاونت درمان در ایتا](https://eitaa.com/joinchat/1296433941C7baedf93f8)
✍ روابط عمومی معاونت درمان
انتقال تجهیزات پزشکی بین بیمارستانهای استان لرستان با هدف ارتقاء خدمات تشخیصی
🔶 در راستای ارتقاء سطح خدمات درمانی و بهبود دسترسی بیماران به تجهیزات پزشکی پیشرفته، یک دستگاه سونوگرافی از بیمارستان امام علی ( ع) شهرستان ازنا به بیمارستان شهید چمران بروجرد منتقل شد.
🔸این اقدام با هماهنگی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با هدف تقویت زیرساختهای تشخیصی در شهرستان بروجرد و افزایش کیفیت خدمات درمانی در منطقه صورت پذیرفت .
سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
🌐 سایت رسمی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان
http://mdarman.lums.ac.ir
عضویت در کانال معاونت درمان در ایتا
https://eitaa.com/joinchat
✍ روابط عمومی معاونت درمان
🔷 برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع الکترونیکی از امروز کلید خورد
🔹نشست پزشک خانواده و نظام ارجاع با حضور دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، معاونین وی و روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور صبح امروز به صورت وبینار برگزار شد.
♦️ در ابتدای این نشست؛ اهداف برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع الکترونیکی توسط دکتر ظفرقندی بیان شد و بر اجرای برنامه های عدالت محور در عرصه سلامت و صرفه جویی و بهینه مصرف و همچنین بر جلوگیری از فعالیت های غیر ضروری در حوزه سلامت تاکید شد و در همین راستا معاونین وزیر گزارشی از اقدامات حوزه کاری خود را ارائه دادند.
🔰 در این وبینار بر خودمراقبتی، ارتقا سواد سلامت جامعه، آموزش، پرداخت به موقع مطالبات پرسنلی، بحث تجهیزات و آمبولانس، نوبت دهی الکترونیکی و بازخورد آن در سطوح یک تا سه تاکید شد.
✅ دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، غنیمت شمردن فرصت ها را مهم دانست و گفت: همکاران ما در وزارت، به طور جد پیگیر بودجه پزشک خانواده و نظام ارجاع هستند و می خواهیم شروع عملیات در سطوح مختلف و با اجرای نسخه الکترونیکی، این کار به خوبی صورت بگیرد تا در این دوره مسئولیت یک قدم مثبت برداشته شود و در سطح دانشگاه ها، همکاران ما هم باید گام هایی مثبت بردارند.
✅ وزیر بهداشت در بحث مطالبات دانشگاهی گفت: از محل فروش سهام کارخانجات و شرکت های صنعتی که مصوبه دولت است؛ قرار است ۸۰ همت به عنوان پرداخت سهم سلامت به دانشگاه های علوم پزشکی، تخصیص داده شود.
✅ وی افزود: ۷۰ همت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی نیز قرار است به طور غیر مستقیم به بخش بهداشت و درمان و با عنوان؛ نشاندار پرداخت غیر مستقیم و جهت پرداخت مطالبات، به دانشگاه ها پرداخت شود.
✅ وزیر بهداشت آغاز اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را به صورت تدریجی و پایلوت دانست که هزینه های اجرای برنامه توسط سازمان برنامه و بودجه تامین می شود.
◀️ در ادامه ی برگزاری این نشست، در خصوص نقش سازمان های بیمه گر، خودمراقبتی با مشارکت مردم، تفویض برخی اختیارات حوزه سلامت به بهداشت، تشکیل پرونده خانواده به صورت الکترونیکی، ارجاع الکترونیکی، بحث استفاده از هوش مصنوعی در آینده و تله مدیسین، شروع برنامه از خانه های بهداشت و همچنین نقش تعاملات اجتماعی و فعالیت های بین بخشی، بحث و تبادل نظر شد و شروع برنامه نیز از امروز کلید خورد.
💠 در این نشست که بصورت وبینار برگزار شد؛ دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، معاونین بهداشت و درمان، مدیران گسترش و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و کارشناسان مربوطه حضور داشتند .
📎 سه شنبه ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۴
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
#جهاد_تبیین_از_ضروریات_جامعه
#فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
#نه_به_تصادف
https://eitaa.com/webdalorestan
https://eitaa.com/webdalorestan120
https://ravabet.lums.ac.ir/
برگزاری جلسه بررسی چالشهای اجرایی برنامه «تجهیز یار» در معاونت درمان
🔹به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، صبح امروز سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ جلسهای با محوریت بررسی چالشها و مشکلات اجرایی برنامه «تجهیز یار» در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
🔹در این نشست، دکتر یاری مدیر درمان دانشگاه، کارشناسان اداره اقتصاد درمان، نمایندگان شرکت پشتیبان HIS، مهندسین واحد IT دانشگاه، و رئیس اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو حضور داشتند.
🔹در ابتدای جلسه، دکتر یاری با تأکید بر اهمیت مدیریت درآمد مراکز درمانی، به موضوع کسورات بیمارستانی و تأثیر آن بر منابع مالی مراکز اشاره کرد.
🔹در ادامه، کارشناسان بیمارستانها، مسئولان درآمد و کارشناسان تجهیزات پزشکی به بحث و تبادل نظر پیرامون چالشهای اجرایی برنامه تجهیز یار پرداختند. محورهای اصلی این گفتگو شامل نحوه ثبت و ارسال اسناد، تعامل میان واحدهای HIS و IT، و موانع اجرایی در پیادهسازی کامل برنامه بود.
🔹در پایان، آقای برجاسبی رئیس اداره اقتصاد درمان و مهندس شورمیج رییس اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو ، توضیحاتی درباره نحوه ارسال اسناد مشمول برنامه تجهیز یار ارائه دادند و راهکارهایی جهت تسهیل فرآیند اجرایی مطرح شد.
سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
🌐 سایت رسمی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان
http://mdarman.lums.ac.ir
عضویت در کانال معاونت درمان در ایتا
https://eitaa.com/joinchat
✍ روابط عمومی معاونت درمان
🔷 افتتاح دو بخش آی سی یو ۳ و اورژانس پشتیبان در بیمارستان شهدای عشایر
♦️صبح امروز دو بخش مهم آی سی یو ۳ با ده تخت ICU (بازسازی بعد از ۳۵ سال) و افتتاح اورژانس پشتیبان با انبار دارویی و ۱۵ تخت بزرگسال و دو تخت اطفال و امکان احداث یک اتاق عمل با ظرفیت ۳ تخت، با حضور دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان و دکتر محمد سیف سرپرست معاونت درمان دانشگاه افتتاح شدند.
🔰 گفتنی است؛ این دو بخش با اعتباری بالغ بر ۲۶ میلیارد ریال (هزینه اورژانس پشتیبان ۸ میلیارد ریال و هزینه آی سی یو ۱۸ میلیارد ریال) در بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد افتتاح و به بهره برداری رسیدند.
📎 سه شنبه ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۴
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
عکس: مبین حیدری
#جهاد_تبیین_از_ضروریات_جامعه
#فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
#نه_به_تصادف
https://eitaa.com/webdalorestan
https://eitaa.com/webdalorestan120
https://ravabet.lums.ac.ir/
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷کلیپ / افتتاح دو بخش آی سی یو و اورژانس پشتیبان بیمارستان شهدای عشایر خرمآباد با حضور دکتر امیری
🎞تصویر و تدوین: مبین حیدری و مصطفی باقری
🇮🇷روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan
🔹 بازدید تیم خبره ارزیابی اعتبار بخشی وزارت از بیمارستان روانپزشکی مهر خرمآباد
♦️به گزارش روابط عمومی بیمارستان روانپزشکی مهر امروز سهشنبه ۲۵ شهریورماه ، تیم کارشناسان خبره ارزیاب وزارت بهدا شت و درمان جهت انجام اعتبارسنجی ملی از بیمارستان روانپزشکی مهر بازدید مدیریتی و فنی به عمل آوردند .
🔹این بازدید در راستای ارزیابی نهایی بیمارستان جهت اعتباربخشی ملی انجام شد. تیم ارزیابی ضمن بازدید میدانی، به بررسی کلی سنجه های بیمارستانی از نظر فنی،درمانی،اداری،مدیریتی پرداخته و گزارشی از وضعیت موجود از کلیه واحدها خواستار شدند.
🔹فرهاد مومنی مدیریت بیمارستان ضمن قدردانی از تلاش کلیه پرسنل که در این مدت با تمام توان وقت خود را برای بهبود کیفیت بیمارستان گذاشتن، اعتباربخشی را عاملی مؤثر در بهبود فرآیندها دانسته و بر نقش محوری مدیریت در اجرای صحیح استانداردها تأکید کرد.
🔹در پایان جلسه ای با حضور کارشناسان ارزیابی اعتبار بخشی وزارت بهداشت و درمان،مدیر بیمارستان ،مترون وسایر مسئولین واحدها و بخشها بیمار بیمارستان برگزار شد
🖊روابط عمومی بیمارستان روانپزشکی مهر خرمآباد
✅ اطلاعیه برگزاری مسابقه انتخابی شطرنج بانوان جهت شرکت در المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت
📎 پنجشنبه ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۴
✍ روابط عمومی دانشگاه
#جهاد_تبیین_از_ضروریات_جامعه
#فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
#نه_به_تصادف
https://eitaa.com/webdalorestan
https://eitaa.com/webdalorestan120
https://ravabet.lums.ac.ir/
📢 نشست بررسی نیازسنجی پزشکان متخصص جهت مراکز درمانی استان لرستان در وزارت برگزار شد.
🔻به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، روز چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ نشست تخصصی با محوریت بررسی وضعیت نیروهای تخصصی و نیاز مراکز درمانی استان به پزشکان متخصص برگزار گردید.
🔻این نشست با حضور دکتر لک علی آبادی نماینده محترم شهرستان دورود، دکتر امیری ریاست دانشگاه، دکتر سیف معاون درمان، کارشناس امور متخصصین معاونت درمان، و همچنین رئیس توزیع نیروی تخصصی و کارشناس مربوطه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در محل معاونت درمان وزارت تشکیل شد.
🔻در این جلسه، ضمن بررسی وضعیت موجود نیروهای تخصصی در مراکز درمانی استان، به نیازسنجی دقیق جهت توزیع پزشکان متخصص در سال جاری پرداخته شد. همچنین پیشنهاداتی در خصوص بهینهسازی فرآیند جذب و توزیع نیروهای تخصصی مطرح گردید.
💠 شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴
🌐 [سایت رسمی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان](http://mdarman.lums.ac.ir)
📲 [عضویت در کانال معاونت درمان در ایتا](https://eitaa.com/joinchat)
✍ روابط عمومی معاونت درمان