🔷 برگزاری نشست بررسی کاهش هزینه های دارو و تجهیزات و معرفی نرم افزار جدید
♦️نشست بررسی کاهش هزینه های دارو و تجهیزات و معرفی نرم افزار جدید سمین جهت خریدهای راهبردی و اصلاح فرآیندها، همخوانی و نظم بخشی به انبارهای دارویی برای ارائه خدمات بهتر، صبح امروز با حضور معاونین توسعه مدیریت و منابع فیزیکی، غذا و دارو، مشاور رئیس دانشگاه، مدیران ستادی، نمایندگان بیمارستان های دانشگاهی در سطح شهرستان خرم آباد و کارشناسان فناوری دانشگاه به اتفاق نمایندگان شرکت مربوطه، به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف نرم افزارهای فعلی و رفع مشکلات موجود و معرفی نرم افزار جدید سمین برگزار شد.
🔰 در این نشست معاونین، مدیران ستادی و کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه و بیمارستان ها، پیشنهادات و نقطه نظرات سازنده خود را در راستای مدیریت هوشمند سامانه خرید و رصد تمام جوانب امر برای عملیاتی کردن خریدهای راهبردی و کاهش هزینه های دارو و تجهیزات، بیان کردند تا مسئولین شرکت نرم افزار مربوطه، توانمندی ها و قابلیت های سیستم نرم افزاری خود را متناسب با نیازها و انتظارات ریاست دانشگاه باز تعریف و قابل اجرا کنند.
💠 در این نشست، دکتر عادلی معاون توسعه مدیریت و منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان داشت: هدف ما این است که با برنامه ریزی کلان بتوانیم مشکلات دانشگاه را در بحث دارو و تجهیزات مرتفع کرده و در خصوص کاهش هزینه های دارویی و تجهیزات بیمارستانی، بتوان به صورت راهبردی و منطقی تر عمل کرد و در سیستم HIS بیمارستانی، همه چیز مشخص و قابل رویت باشد.
📎 سه شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴
✍ علی حیدری / وبدا لرستان
#جهاد_تبیین_از_ضروریات_جامعه
#فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
#نه_به_تصادف
https://eitaa.com/webdalorestan
https://eitaa.com/webdalorestan120
https://ravabet.lums.ac.ir/
📌با حکم وزیر بهداشت؛
🇮🇷 «دکتر جلالالدین امیری» رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان شد
🔹به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با صدور حکمی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر جلالالدین امیری بهعنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان منصوب شد.
🏷در متن این حکم، با سلام :
🔹پیرو ابلاغ شماره ۱۰۰/۱۲۷۰ مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ و با توجه به نامه شماره ۱۴۰۴/۱۹۳۸۶/دش مورخ ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ دبیر محترم کمیته منتخب تائید روسای دانشگاه ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی و مصوبه هفتادم جلسه کمیته مذکور به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لرستان منصوب میشوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی و شرعی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.
🔸امید است در انجام وظایف مربوطه موفق و موید باشید.
✅گفتنی است دکتر جلالالدین امیری، متخصص اطفال و عضو هیات علمی دانشگاه است و مسئولیتها و سوابق اجرایی متعددی در حوزه بهداشت و درمان بر عهده داشته است.
✍خبر: مصطفی باقری
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan
51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ در موشن گرافی بالا ببینید؛ 👆👆
➖ شتاب گیری روند پرداخت مطالبات معوقه ی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در هشت ماه نخست سالجاری
🇮🇷 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
گزارش تصویری / میلاد بانوی دو عالم، روز زن و روز مادر
در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اسوهی بیبدیل مهر، ایمان و فداکاری، معاون درمان با اهدای شاخه گل به بانوان همکار، از تلاشهای ارزشمند آنان در عرصه سلامت تقدیر کرد.
این حرکت صمیمانه، نمادی از احترام به مقام زن و مادر در جامعهای است که زنانش همواره در خط مقدم خدمترسانی درخشیدهاند.
🔹روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان
گزارش تصویری / میلاد بانوی دو عالم، روز زن و روز مادر
در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اسوهی بیبدیل مهر، ایمان و فداکاری، معاون درمان با اهدای شاخه گل به بانوان همکار، از تلاشهای ارزشمند آنان در عرصه سلامت تقدیر کرد.
این حرکت صمیمانه، نمادی از احترام به مقام زن و مادر در جامعهای است که زنانش همواره در خط مقدم خدمترسانی درخشیدهاند.
🔹روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان
پیام تبریک معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) و روز زن
بسمه تعالی
فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها)، اسوهی بیبدیل ایمان، ایثار و پاکی را به تمامی همکاران گرامی، بهویژه بانوان فرهیخته و پرتلاش عرصه سلامت، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض مینمایم.
این روز فرخنده که به شایستگی «روز زن» و «روز مادر» نامگذاری شده است، فرصتی ارزشمند برای تجلیل از مقام والای بانوانی است که در نقشهای گوناگون مادری، همسری و بهویژه بهعنوان اعضای متعهد نظام سلامت، با عشق، صبر و مسئولیتپذیری، نقشآفرینان اصلی در ارتقای سلامت جامعه هستند.
امید است با تأسی از سیرهی نورانی حضرت صدیقه طاهره (س)، در مسیر خدمترسانی شایسته به مردم شریف کشورمان، همواره موفق، سلامت و سربلند باشید.
دکتر محمد سیف
معاون درمان
دانشگاه علوم پزشکی لرستان
⛔️ پلمب مرکز غیرمجاز دندانپزشکی در شهرستان دلفان
🔻 به گزارش روابط عمومی معاونت درمان عصر روز سه شنبه 18 آذر ماه 1404با تلاش کارشناسان نظارت بر درمان شهرستان دلفان، یک مرکز غیرمجاز دخالت در امور درمان دندانپزشکی شناسایی و پلمپ شد.
🔻 این مرکز غیرمجاز دندانپزشکی که بدون هیچ گونه مدرک علمی و معتبر دانشگاهی و دریافت مجوز از وزارت بهداشت فعالیت میکرد و سلامت شهروندان را در معرض خطر قرار داده بود، پلمپ و جهت سیر مراحل اداری و قانونی به مراجع قضایی معرفی گردید.
✅ دانشگاه علوم پزشکی لرستان سلامت مردم را خط قرمز خود میداند و هیچگونه مماشاتی با مراکز غیرمجاز نخواهد کرد و هر فعالیت درمانی بدون مجوز و خارج از چارچوب قانونی را تهدیدی مستقیم برای جان شهروندان محسوب میداند و با آن بهصورت جدی و بدون اغماض برخورد خواهد کرد. و از افرادی که ممکن است بهطور آگاهانه یا ناآگاهانه در فعالیتهای غیرقانونی حوزه دندانپزشکی مشارکت داشته باشند، خواست پیش از برخورد قانونی، فعالیت خود را متوقف نمایند.
همچنین معاونت درمان دانشگاه از عموم مردم تقاضا دارد که برای دریافت خدمات درمانی و دندانپزشکی تنها به مراکز دارای مجوز رسمی مراجعه کرده و هرگونه فعالیت مشکوک یا غیرقانونی را از طریق سامانه ملی ۱۹۰ گزارش دهند.
┅┅┅┅❀🇮🇷❀┅┅┅┅┄
⏳چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴
🌐 سایت رسمی معاونت درمان
Http://Mdarman.lums.ac.ir
لینک عضویت در کانال معاونت درمان
https://eitaa.com/joinchat/1296433941C7baedf93f8
✍ روابط عمومی معاونت درمان
گزارش تصویری / حضور دکتر امیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در مرکز جامع سلامت اسدآبادی و تبریک به بانوان شاغل در این مرکز به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن
به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان به همراه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون بهداشت، با حضور در مرکز جامع سلامت اسدآبادی، از بانوان شاغل در این مرکز تجلیل کردند.
در این برنامه که با هدف پاسداشت مقام والای زن و قدردانی از تلاشهای ارزنده بانوان برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ضمن تبریک این مناسبت فرخنده، نقش مؤثر و بیبدیل بانوان در ارتقای سلامت جامعه را بسیار حائز اهمیت دانست و از خدمات صادقانه آنان تقدیر کرد.
همچنین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به سیره حضرت فاطمه زهرا (س)، ایشان را الگوی کامل برای زنان مسلمان دانست و بر ضرورت تکریم و حمایت از بانوان، بهویژه در عرصههای خدمترسانی به مردم، تأکید کرد.
در پایان این دیدار، با اهدای گل از زحمات و تلاشهای بانوان شاغل در مرکز جامع سلامت اسدآبادی قدردانی به عمل آمد.
خبر و عکس: مصطفی باقری
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan