eitaa logo
بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی🇵🇸🇸🇾🇱🇧🇮🇷🇮🇶🇧🇭🇾🇪
306 دنبال‌کننده
20.5هزار عکس
20.7هزار ویدیو
437 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️دادگاه عالی از مسدود کردن قانون ایالتی تگزاس که جلوگیری از دسترسی خردسالان به محتوای مستهجن آنلاین هست، به دلیل نقض آزادی بیان خودداری کرد تناقض کهکشانی یعنی جایی که محتوای مستهجن برای کودکان آزاد ولی اعتراض به نسل کشی فلسطینی‌ها توسط sرائیل ممنوع!
⭕️واکنشی بی‌سابقه در تاریخ بشر! اعضای کنگره آمریکا به دادگاه کیفری بین‌المللی هشدار دادن که در صورت صدور حکم بازداشت علیه نتانیاهو و دیگر مقامات ارشد sرائیل، تحریم‌هایی علیه اعضای دیوان کیفری وضع میکنن جانسون،رییس مجلس نمایندگان آمریکا گفته اگه دولت بایدن به چالش کشیده نشه.. دیوان کیفری می‌تونه قدرت بی‌سابقه‌ای برای صدور حکم بازداشت علیه رهبران سیاسی، دیپلمات‌های آمریکایی و پرسنل نظامی آمریکایی ایجاد کنه و در اختیار بگیره و از این طریق اقتدار حاکمیت کشور ما رو به خطر بیندازه...
⭕️حالا شما به bbc میخندی یادتون نره پارسال نیویورک تایمزشون‌ اوایل فتنه مهسا گفت آقا در بستر بیماریه بعد همشون مثل گاو تیتر زدن با طنابش رفتن تو چاه، به یکباره چند روز بعد آقا در مراسم دانش آموختگی نیروهای مسلح شرکت کرد! وقتی منبع ملی و جهانی‌شون اون باشه ببین بقیه‌شون چقدر کثیفن
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حسن عباسی : " تروریست های اقتصادی "مروری بر تاریخچه پایه گذاران فساد اقتصادی...
🔸یک پلیس انگلیسی به خاطر حمایت از حماس دادگاهی می‌شود 🔹پلیس انگلیس اعلام کرد یک مامور پلیس این کشور به دلیل انتشار تصویری در حمایت از جنبش مقاومت فلسطین(حماس) به حمایت از تروریسم متهم شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ماجرای هدیه‌دادن سیدحسن نصرالله به معلم سردار زاهدی 🔹 معلمی که در قنوت نمازش برای رهبر انقلاب و سید حسن نصرالله دعا می‌کرد.
📣 چند افسر و سرباز اسرائیلی در جنگ غزه زخمی شده‌اند؟ 🔻 ارتش اسرائیل: ◽️ طی ۲۴ ساعت گذشته در نبردهای غزه، ۱۲ نظامی ارتش مجروح شده‌اند. ◽️ از ابتدای جنگ ۳۳۳۰ افسر و سرباز زخمی شدند که ۱۶۰۲ نفر از آنها پس از حمله زمینی به غزه مجروح شدند. ◽️ ۲۴۸ افسر و سرباز ارتش نیز که در نبردهای غزه مجروح شدند هم‌اکنون تحت مراقبت‌های پزشکی هستند که حال ۲۵ نفر از آنها وخیم است. 👈 البته ارتش اسرائیل معمولا در دادن آمار واقعی علی‌الخصوص شمار تلفات یا با تاخیر عمل کرده و قطره‌چکانی اطلاع‌رسانی می‌کند یا در اکثر مواقع آمار غیر واقعی ارائه می‌دهد.
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰سرلشکر سلامی: وعده صادق استثنائی‌ترین تصمیم نظام بود/ در وعده صادق دیدید هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید 🔸فرمانده کل سپاه پاسداران در همایش «گرامیداشت مقام استاد و مربی»: در عملیات «وعده صادق» دیدید هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید. با این که همه فکر می‌کردند دشمن عکس العمل خواهد داشت. 🔸هر ملتی پژواک شخصیت رهبر خویش است. خصوصیت امامت این است که شخصیت و هویت او در پیکره جامعه تکثیر و جاری می‌شود. 🔸عملیات « وعده صادق» استثنائی‌ترین تصمیم یک نظام بود. 🔸ممکن نیست هیچ رهبر و نظامی در هیچ نقطه‌ای از عالم در این موقعیت چنین تصمیمی بگیرد. تصمیمی که از طرفی به شجاعت عظیم و از طرفی به یک شجاعت عمیق تکیه دارد.
🔰حماس: اشغالگران حتی نباید یک دقیقه در کرانه باختری آرامش داشته باشند 🔸«عبدالرحمن شدید»، از رهبران جنبش حماس: نباید اجازه دهیم کهاشغالگران در کرانه باختری حتی یک دقیقه آرامش داشته باشند تا نتوانند شهرک سازی را گسترش دهند. 🔸از دانشجویان دانشگاهها در کرانه باختری می خواهیم رهبری رویارویی نظامی با اشغالگران را برعهده بگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تظاهرات در آلمان در حمایت از فلسطین 🔸شهروندان آلمانی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در نوارغزه و درخواست برای توقف جنگ نسل کشی در نوارغزه تظاهرات کردند.