یال لیبرالهای کاسهلیس عددی نیستند که از آنها کاری ساخته باشد. در این میان برخی از مسئولان محترم باید مراقب باشند در گفتار و رفتار و مواضع خویش -بیآنکه بدانند و بخواهند- تیغ فریب دشمن را تیز نکنند.
۶- و بالاخره به مصداق؛ «بهتر آن باشد که سر دلبران ... گفته آید در حدیث دیگران» این دو نمونه از میان صدها نمونه مشابه دیگر وصفالحال است؛
خانم کاندولیزا رایس وزیر خارجه وقت آمریکا در گفتوگو با رویترز میگوید؛ «رهبر ایران میتواند نقشههایی را که بهترین ذهنها با صرف بیشترین بودجهها در زمانی بسیار طولانی کشیده و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفتهاند، با یک سخنرانی یکساعته خنثی کند».
روزنامه آمریکایی یواسایتودی به نقل از اندیشکده آمریکن اینترپرایز مینویسد: «بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک «ابر حریف» به نام آیتالله خامنهای است که نقشه راه را میشناسد و مردم به او اعتماد آمیخته بااعتقاد دارند»
بسم الله الرحمن الرحیم باعرض تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت امام علی النقی علیه السلام، بمناسبت این تولد خجسته مراسم جشنی با سخنرانی و مولوی خوانی حضرت حجت الاسلام حاج آقای ترکاشوند امروز سهشنبه ۹۹/۵/۱۴ بعد فریضه مغرب و عشاء در مسجد امام حسین علیه السلام برگزار میشود😁 #اللهمعجللولیڪالفرج #من_ماسک_میزنم #مسجد_امام_حسین_علیه السلام
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین حضرت علی ابن ابی طالب علیه السلام* بمناسبت بزرگترین عید مسلمین جهان،عیدالله الاکبر،عید ولایت، عید سعید غدیر خم مراسم جشن باشکوهی روز جمعه ۹۹/۵/۱۷ بعداز نماز مغرب وعشا * در مسجد امام حسین علیه السلام واقع در پردیسان، بلوار امام علی (ع), خ شجاعت ، کوچه سوم* با برنامه های : استفاده از بیانات حضرت حجةالاسلام والمسلمین حاج آقای رحمانی، نوای دلنشین حاج آقای سبزی، برنامه تجلیل از فعالان عرصه جهادی و بسیج پایگاه شهید بنیادی مسجد امام حسین علیه السلام* و در پایان نورافشانی* برگزار میگردد* #ولایت_عشق #اللهم صل علی محمد و آل محمد #من_ماسک_میزنم #مسجد_امام_حسین_علیه السلام
خاطره ای از مولوی شریف زاهدی از علمای برجسته اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید . او در بیان خاطرات خود چنین می آورد ؛
« خیلی فکر کردم که با کدام روایت یا کتاب برای اهل تسنن ثابت کنم که «مولی» در حدیث غدیر، به معنای دوست نیست، بلکه به معنای پیشوا و رهبر است.
❕تا این که روزی مشغول مطالعه یکی از کتابهای «مولوی محمد عمر سربازی» بودم. مطالعهام که تمام شد و کتاب را که بستم، دیدم روی جلد آن نوشته شده: «نویسنده مولانا محمد عمر سربازی» فوراً به ذهنم آمد که از مولوی ها، معنای کلمه ی مولانا را بپرسم و سؤال کنم که چرا به محمد عمر سربازی، مولانا میگویند؟ از چند مولوی سؤال کردم. پاسخی که به من دادند، این بود که: «مولانا» یعنی واجه ؛ یعنی رهبر ما، پیشوا ی ما. به آنها گفتم: من تعجب میکنم «مولا» درباره ی بزرگانتان معنای واجه و رهبر میدهد ولی در سخن پیامبر (صلی الله علیه وآله) به معنای دوست آمده است!
❕ روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه ی حضرت رسول اکرم ( صلی الله علیه وآله ) در غدیر خم استناد کردم. ایشان میگفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد. یک ساعت از رفتنش گذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی. گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانوادهام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو. گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی.
👌خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟ گفتم: میخواستم بهت بگم: دوستت دارم. گفت: همین! گفتم: بله. همین را خواستم به شما بگویم. دوستم ناراحت شد و گفت: خانوادهام منتظرم بودند و باید میرفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت میکنی؟ گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند میروی و شما را از راهتان بر میگردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت میشوی و در عقل من شک میکنی، ولی وقتی پیامبر اسلام| دهها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود میرفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه میدانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمی کردند؟ با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خنده داری زده است و اقرار کرد که پیامبر - در جریان غدیر خم - میخواست نکته ی مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (علیه السلام) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.»
📚باید شیعه می شدم ، خاطرات شریف زاهدی ،ص 138
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أميرالمؤمنين و اولاده المعصومين عليهم السلام.
#مسجد_امام_حسین_ع
💠گزارش تصویری توزیع بیش از ۱۰۰۰ وعده غذای گرم متبرکی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها همزمان با ولادت امام هادی علیه السلام.
💠 در روز های کرونایی هزینه های عید غدیر را به نیازمندان از شیعیان مولای متقیان علی علیه السلام اختصاص داده و از ثواب ذکر شده در روایات بهرمند شویم.
شماره حساب مرکز نیکوکاری مسجد امام حسین
6037997950143371
به گزارش جهان نيوز، «حسین شریعتمداری» مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «این رد پاها را دنبال کنید» نوشت:
ابتدا، این چند خبر مستند را مرور کنید و سپس درباره نتیجهای که از مجموع آنها گرفته شده است، قضاوت کنید:
- انفجار مهیب عصر سهشنبه بیروت در انبار شماره ۱۲ این شهر بندری اتفاق افتاده و تاکنون بیش از ۱۰۰ کشته و ۵۰۰۰ مجروح برجای گذاشته و این درحالی است که هنوز تعداد قابل توجهی از قربانیان زیر آوار هستند و جستوجو برای یافتن کشته شدهها و مجروحان ادامه دارد.
- در سال ۲۰۱۴ میلادی -۶ سال قبل- کشتی روسوس که با پرچم مولداوی از باتومی گرجستان به سوی موزامبیک میرفت در آبهای مدیترانه و در نزدیکی سواحل بیروت دچار نقص فنی میشود و در بندر بیروت پهلو میگیرد. این کشتی حامل ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم بود.
- مقامات لبنانی بعد از بازرسی کشتی و پیبردن به محموله آن، کشتی را متوقف میکنند و سپس کاپیتان و ۴ خدمه آن را بازداشت و به بقیه اجازه بازگشت به کشورهایشان را میدهند.
- مقامات لبنانی برای پیشگیری از خطر احتمالی تصمیم میگیرند محموله را به یکی از انبارهای بندر بیروت منتقل کنند تا برای فروش و یا انتقال آن به کشور مبدأ اقدام شود و در پی این تصمیم ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم به انبار بزرگ شماره ۱۲ بندر بیروت منتقل شده و دپو میشود.
- در فاصله زمانی میان توقف کشتی روسوس در بندر بیروت و انتقال محموله نیترات آمونیوم به انبار شماره ۱۲ تا زمان انفجار هولناک عصر سهشنبه، بارها مقامات بندر بیروت با اشاره به مخاطرهآمیز بودن محموله دپو شده، خواستار انتقال و یا اتخاذ تدبیر دیگری برای پیشگیری از خطر احتمالی آن شده بودند که ظاهراً به این درخواستها توجه چندانی نشده است!
- بندر بیروت که اکنون به ویرانه تبدیل شده است اصلیترین بندر تجاری لبنان بود و سالانه بیش از ۳ هزار کشتی در آن پهلو میگرفته و عمدهترین مرکز واردات و صادرات لبنان بوده است. بیشترین و تقریباً نزدیک به تمامی ذخایر گندم، دارو، مواد غذایی و مایحتاج روزانه مردم لبنان در انبارهای این بندر نگاهداری میشد که در اثر انفجار از بین رفته است.
بیش از ۳۰۰ هزار نفر از مردم بیروت خانه و کاشانه خود را از دست داده و آواره شدهاند.
بیمارستانها تخریب شده و چند بیمارستان باقی مانده نیز به بیماران کرونایی اختصاص دارد که به ناچار تعداد فراوانی از آنها را برای مداوای مجروحان تخلیه کردهاند. بیش از ۵ میلیارد دلار برآورد اولیه خسارات است که با توجه به شرایط کنونی لبنان، تحریمها و کاهش ارزش پول این کشور، بر ابعاد فاجعه میافزاید.
- دولت لبنان مدتی بعد از پهلو گرفتن کشتی روسوس با توجه به مخاطرهآمیز بودن محموله کشتی که قابلیت اشتعال و انفجار زیادی داشت به صاحبان و وکلای این کشتی اعلام میکند که میتوانند کشتی و محموله آن را به مقصد و یا مبدأ بارگیری بازگردانند، ولی نه صاحبان کشتی روسوس و نه وکلای آنها به این دستور توجهی نمیکنند و کشتی در بندر بیروت رها شده باقی میماند!
این درخواست بیش از ۳بار به صاحبان کشتی و وکلای آنها ابلاغ میشود و نتیجهای به دست نمیآید و آنها همواره از تحویل کشتی و محموله آن خودداری میورزند! و این سؤال در میان است که چرا اصرار داشتهاند این محموله خطرناک و قابل انفجار در بیروت باقی بماند؟! و اگر موضوع در چارچوب تجارت بوده است چرا صاحبان کشتی از تحویل گرفتن کشتی و حمل محموله ۲۷۵۰ تنی آن که به مقصد موزامبیک بارگیری شده و در اسناد این محموله نیز آمده است، خودداری ورزیدهاند؟!
- در گزارشهای بندر بیروت از پهلو گرفتن کشتی روسوس که اعلام شده به علت نقص فنی در آبهای ساحلی لبنان بوده است، اشارهای به نوع نقص فنی نشده است.
این نکته از آن جهت حائز اهمیت است که بندر بیروت در مسیر تجاری گرجستان به موزامبیک نبوده است و این احتمال را قوت میبخشد که نقص فنی روسوس بهانهای برای پهلو گرفتن در بندر بیروت بوده است! مخصوصاً آنکه کشتی یاد شده حتی بعد از برطرف شدن نقص فنی نیز حاضر به ترک بیروت نشده و این تاخیر سؤالبرانگیز را تا تخلیه کامل محموله مخاطرهآمیز ۲۷۵۰ تنی نیترات آمونیوم و دپوی آن در انبار شماره ۱۲ بندر بیروت ادامه داده است!
- سندی که از وزارت دفاع (بخوانید وزارت جنگ) رژیم صهیونیستی منتشر شده و به صورت عکس هوایی است نشان میدهد که محل انبار شماره ۱۲ بندر بیروت یعنی انباری که ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در آن دپو شده بود، در سال ۲۰۱۸ به عنوان یکی از اهداف حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی علامتگذاری شده است!
- در فرهنگ سیاسی و نظامی از عملیاتی یاد میشود که دشمن علیه حریف به کار میگیرد ولی بنا به دلایلی، از جمله ترس از انتقام و عملیات مقابله به مثل، ترجیح میدهد اولاً سند مشخصی باقی نگذارد که از انتساب عملیات به او حکایت کند و ثانیاً؛ به طور ضمنی و از زبان دیگران احتمال ان
جام آن عملیات به خود و هدف از آن را تبلیغ کند.
به عنوان مثال بعد از خرابکاری اخیر در سایت نطنز که توسط عوامل نفوذی وابسته به رژیم صهیونیستی صورت گرفته بود، درحالی که مقامات رسمی رژیم صهیونیستی از وحشت انتقام ایران اسلامی درباره ارتباط آن با اسرائیل ساکت بودند، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ سابق این رژیم که مسئولیت رسمی نداشت اعلام کرد از یک مقام اطلاعاتی شنیده است که انفجار سایت نطنز کار اسرائیل بوده است! (بگذریم که چه پاسخی در انتظار این جرثومههای فساد و تباهی خواهد بود).
- ساعاتی بعد از انفجار مهیب سهشنبه بیروت، دو رسانه رسمی رژیم میهمان و کودککش آلسعود، العربیه و ایندیپندنت، اعلام کردند که انفجار کار اسرائیل بوده است و این هزینهای است که مردم لبنان بهخاطر حضور حزبالله در این کشور متحمل شدهاند!
حکومت وحشی عربستان نه فقط نزدیکترین کشور عربی بلکه یکی از نزدیکترین کشورهای دنیا به رژیم صهیونیستی است و نمیتوان پذیرفت که این رژیم را به جنایت هولناک انفجار بیروت متهم کند! ولی چرا چنین میکند؟! مخصوصاً آنکه بعد از انتساب انفجار به اسرائیل علت این جنایت را همراه با آدرس پیشگیری از آن را نیز گوشزد میکند! باید حزبالله لبنان از دایره سیاسی و امنیتی این کشور حذف شود تاجنایت مشابه دیگری در پی نباشد!
- همین حرکت را از جانب آمریکا نیز شاهد هستیم. دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا با سعدحریری، نخستوزیر برکنار شده و مهرهاسرائیلی- آمریکایی شناخته شده تماس میگیرد و با وی درباره انفجار بیروت گفتوگو میکند.
دقت کنید، بر اساس عرف شناختهشده سیاسی، رئیسجمهور آمریکا باید با آقای«حسن دیاب» که همتای اوست تماس بگیرد ولی چرا با سعد حریری؟!
پاسخ هرگز نمیتواند غیر از این باشد که ترامپ در پی آن بوده است که نارضایتی در حد و اندازه عصبانیت آمریکا از برکناری سعد حریری -مهره وابسته آمریکایی اسرائیلی- را به مردم لبنان نشان بدهد. نکته درخور توجه اینکه سعد حریری نیز بلافاصله بعد از تماس ترامپ، در مصاحبهای، دولت لبنان را مقصر معرفی میکند! یعنی همان دولتی که آمریکا و اسرائیل به شدت از روی کار آمدن آن و تن ندادنش به باجخواهی آنها نگران و عصبانی هستند.
- همانگونه که ملاحظه میکنید بسیاری از اسناد و شواهد موجود از دستهای پشت پرده آمریکا و رژیم صهیونیستی در انفجار جنایتکارانه عصر سهشنبه بیروت حکایت میکنند.
مخصوصاً آنکه این دو رژیم صدها جنایت مشابه دیگر را نیز در کارنامه سیاه خود دارند و بارها نشان دادهاند که برای رسیدن به اهداف پلید خود از انجام هیچ جنایتی رویگردان نیستند.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴شاید اگر غدیر به درستی به گوش همگان رسیده بود در عاشورا امام زمانی به قتلگاه نمیرفت. این بار برای آن که امام به قتلگاه نرود و ظهور رخ دهد باید پیام غدیر را به یک دنیا برسانیم...
✍️بیداری ملت
@bidariymelat