وقتی حضرت آقا میگن من به دولت آقای رئیسی خوشبینم و شهادت میدهم مسئولین دولت با همه وجود دارن کار میکنن..
دیگه منِ نوعی نباید به این نتیجه برسم که حالا که دلار بالا رفته رئیسی مملکت داری بلد نیست!
چون این کلام نه از یک فرد عادی بلکه رهبر انقلاب و نائب عام امام زمان روحی فداه هست..
اگر ایشون شهادت دروغ بدن مشروعیتشون رو از دست میدن!
💥پس سرباز واقعی بدون چون و چرا اقتدا به رهبرش میکنه،پای مشکلات صبر میکنه چون میدونه همه اینها میگذره همونطوری که فتنه ی عالمگیر "زن زندگی آزادیشون" گذشت... فقط یکم صبر باید بکنیم،همین!
🛑به هوش باشیم در جنگ ترکیبی دشمن ؛ مقهور امپراطوری رسانه ای استکبار جهانی نشویم و تیشه به ریشه دولت مستقر نزنیم.
همان طور که فرمود:
مطالبه گری کنید و انتقاد سازنده داشته باشید اما «تخریب» حرام است.
#لبیک_یا_امام_زمان
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_قوی
#کانال_معماران_وطن
🇮🇷@meamaranvatan1
✅ ۱۰ اقدام محافظتی در برابر مسمومیت های شیمیایی
#آموزش
#لبیک_یا_امام_زمان
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_قوی
#کانال_معماران_وطن
🇮🇷@meamaranvatan1
✳️مسموم سازی: انتقام از
آینده سازان پیشرفت ایران
🔹باید به اسرائیل، آمریکا و انگلیس تبریک گفت که از سودا های بزرگ اما خام، به #بیو_تروریسم و مسموم سازی رسیده اند!
♦️شبکه عنکبوتی وابسته به این طیف، تا همین چند ماه قبل و در ماجرای اغتشاشات، چنین انگاره سازی می کرده اند که فرزندان دانش آموز و دانشجوی ملت ایران، به خدمت غرب درآمده اند.
🔹تصویر چند دانش آموز، یا چند ده دانشجوی هیجان زده در فلان دانشگاه ده هزار نفری را به جای جمعیت چند میلیون نفری دانشجو و دانش آموز جا می زدند تا مدرسه و دانشگاه را مقابل اسلام و انقلاب وانمود کنند؛ نسلی که امید آینده ساز و پیشران پیشرفت و اقتدار کشور در چهار دهه گذشته بوده است.
♦️اما دشمن در آن عملیات فریب پیچیده، تا حدود زیادی شکست خور و از جمله، راهپیمایی ۱۳ آبان امسال (روز دانش آموز/ روز ملی مبارزه با استکبار) به یکی از با شکوه ترین راهپیمایی های دهه اخیر تبدیل شد. بنابراین آیا عجیب است دشمنان شکست خورده که نتوانستند دانشگاه و مدرسه را به تعطیلی بکشانند، از دانش آموزان و دانشجویان انتقام بگیرند؟
🔹جمهوری اسلامی، امکان تحصیل و پیشرفت را از انحصار طبقات برخوردار در رژیم طاغوت بیرون آورد. این پیشرفت چشمگیر به ویژه در میان دختران و زنان، مورد اعتراف سازمان های جهانی است و اصلا نمی توان احترام و پیشرفت زنان در بعد از انقلاب را با قبل از آن مقایسه کرد.
♦️زنان و جوانان اگر در رژیم طاغوت -به تقلید از سرمایه سالاری غرب- ابزار انگاری شده و ملعبه دست قدرت ها و کارتل ها بودند، با انقلاب اسلامی کرامت یافتند و بخش مهمی از بنیه و بنای اقتدار مردمی جمهوری اسلامی را بر ساختند.
🔹دشمن اگر بتواند، سعی می کند ولو بخش کوچکی از این اقشار را برای زدن "ایران قوی" به خدمت در آورد؛ و اگر نتواند، همین اقشار متولی پیشرفت را رذیلانه هدف می گیرد.
♦️البته مزدوران وطن فروش و اجاره ای سیا، موساد و ام آی سیکس، کمی پیشرفت کرده اند. قبلا به شکل علنی جنایت می کردند و اسنادش را به کارفرمایان نشان می دادند. همین هم مایه سرشکستگی منافقین و ریگی و الاحوازیه و تندر و داعش و کارفرمایان غربی شد.
🔹بنابراین چند صباحی است به شگرد معاویه و عمروعاص متوسل می شوند که دستور داده بودند اموال مردم را غارت کنند یا آسیب بزنند و کشته بسازند، اما خود را علوی و حسنی (علیهما السلام) وانمود کنند! مسموم سازی دانش آموزان و دانشجویان و مسموم سازی افکار عمومی از این طریق.
♦️اجمالا، باید به اسرائیل و آمریکا و انگلیس و مزدوران اجاره ای آنها تبریک گفت که از لاف گزاف "کار جمهوری اسلامی" تمام است در این ۴۴ سال -به ویژه پنج ماه قبل- و ادعای سقوط شهر ها، یا ادعای حمله نظامی و نابودی تاسیسات ایران ظرف ۴۸ ساعت، به بیو مسموم سازی دانش آموزان و دانشجویان رسیده اند!
🔹می گویند مرد متوهمی وارد کابین خلبان شد و داد زد؛ این، عملیات هواپیما ربایی است؛ فورا برو نیویورک! خلبان گفت نمیرم. یارو دوباره گفت؛ برو پاریس، لندن، یا تلآویو. اما خلبان بی محلی بیشتری کرد. هواپیما ربا که بادش خالی شده بود، این دفعه گفت؛ جون مادرت ما رو جلوی مسافرها ضایع نکن! اقلّا بذار یه بوق بزنم!
محمد ایمانی
#لبیک_یا_امام_زمان
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_قوی
#کانال_معماران_وطن
🇮🇷@meamaranvatan1
#سلام_امام_زمانم💚
سلامی از ذره به خورشید ...
سلامی از فرش به عرش ...
سلامی از قفس به پرواز ...
سلامی از التهاب به آرامش ...
سلامی از طوفان به ساحل ...
سلامی از درد به طبیب ...
سلامی از رنج به نجات ...
✋سلامی از منتظران بر منجی عالم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🤲
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردارِ یاری...
#لبیک_یا_امام_زمان
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_قوی
#کانال_معماران_وطن
🇮🇷@meamaranvatan1
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍️امام على عليه السلام:
با نفْس خود جهاد كن و از او حساب كِش، همچنان كه شريك از شريكش حساب مى كِشد، و حقوق خداوند را از او مطالبه كن، همچنان كه طرف دعوا، حقوق خود را از ديگرى مطالبه مى كند
#لبیک_یا_امام_زمان
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_قوی
#کانال_معماران_وطن
🇮🇷@meamaranvatan1
─═┅┅═༅🍃🌼🍃༅══┅─
🔮◁ در روایتی امام صادق علیه السلام میفرماید: اولین قدم خوبی که انسان برمیدارد این است که نام نیک بر فرزند خود بگذارد، پس در این کار کوتاهی نکنید
✪ از سیره اهل بیت این بوده که روی فرزندانشون اسامی بزرگان دینی و قهرمانان اسلام رو میذاشتن. این کار موجب میشه که نام اون بزرگان در تاریخ باقی بمونه و یک انگیزه و انرژی مضاعف به فرزندان بده که بتونن راه اون بزرگان رو ادامه بدن.
💬 خیلی جالبه که این موضوع انقدر برای ائمه معصومین مهم بوده که حتی برخی اسامی رو روی چند تا از فرزندانشون به طور مشترک میذاشتن!
🌤 مثلا برای دو تا از دخترانشون اسم فاطمه رو میذاشتن و برای اینکه اشتباه نشه از صغری و کبری استفاده میکردند.
❖ یا مثل امام حسین علیه السلام اسم همه پسراشون رو نام زیبای علی گذاشتند... علی اکبر، علی اوسط، علی اصغر....که هر کدومشون ستاره های درخشان تاریخ حیات بشر شدند....اینا همش به ما درس میده...
☄ چقدر زیباست که ما هم این سنت خیلی ارزشمند رو رعایت کنیم و اسم فرزندانمون رو از اسامی اهل بیت علیهم السلام انتخاب کنیم.