💠غزل زیبایی دروصف امام عصر
(عجل الله تعالی فرجه الشّریف)
از علامه ذوالفنون حسن زاده آملی
🍂محبوب من که دائم هستم به گفتگویت
معشوق من که دائم هستم به جستجویت
🍂آیا شود که روزی، روزی شود حسن را
احسان گونه گون و الطاف نو به نویت؟
🍂بشنیده ام که خویت چون روی تست دلکش
ای من فدای رویت ای من فدای خویت
🍂آیا شود که روزی با چشم خویش بینم
آن قامت رسا و رخسارۀ نکویت؟
🍂ای که به لیله القدر کرّوبیانِ بالا
اسرار هر دو عالم گویند مو به مویت
🍂آیا شود که روزی تفتیده جان ما را
از تشنگی رهایی زآب زلال جویت؟
🍂ای آستان قدست دارالسلام جانها
بس کاروان که بسته بار سفر به سویت
🍂آیا شود که روزی این زارِ ناتوان را
باری دهی ز لطفت، پایی نهد به کویَت؟
🍂ای شاهد دل آرا در بزم آفرینش
و ای شاهدان عالم مشتاق دید رویت
🍂آیا شود که روزی این عاشق وصالت
دستی رساند اندر دامانِ مُشکبویت؟
🍂ای کعبه امید خوبان درگه عشق
چون تو خدیو باشی خود آبرو خدویت
🍂آیا شود که روزی اندر بَرَت حسن را
گویی چه خوش رسیدی اینک به آرزویت؟
📕دیوان اشعار علامه حسن زاده آملی
💠#حدیث_روز
⚜#امام_زمان_ع:
ستمکاران پنداشتهاند که حجت خدا از بین رفتنی است. اگر به ما اجازهٔ سخن گفتن داده شود، تردیدها از بین میرود.
📚#کمال_الدین_وتمام_النعمه_ج2
❤️تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان علیه السلام صلوات💚
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج💔
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
•✾هیئت حضرت علی اکبر«ع»✾•
🌐@hazrate_aliakbar99
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#معیار
⛔️ محمدتقی فاضل میبدی #اصلاح_طلب، عضو مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم: مغزهای متفکر از عرصه مدیریت کشور کنار گذاشته شده و عدهای سودجو و رانتخوار را در راس کار گذاشتهایم و هر کس رنگ و لعاب ایدئولوژیک دارد، میگوییم تو بهتری و مدیر باش.
💠 غلط کردید که با #حمایت_از_روحانی، مغزهای متفکر را از عرصه مدیریت کشور کنار گذاشته و عدهای سودجو و رانتخوار را در راس کار گذاشتهاید.
البته در حمایت از روحانی تنها چیزی که مدنظرتان نبود دین و ایدئولوژی بود آنچنانکه همراه با دیگر #اصلاح_طلبان_ابن_الوقت یقه دریدید و به دروغِ سخیف دیوارکشی پیاده رو برای از صحنه بیرون کردن رقیب دست یازیدید.
جناب وقیح! شرمتان باد
🌵🌵🌵
اینجا مازندران ایام کروناست
همان زمانی که ورود به قم ممنوع است!
مسئولین محترم #مازندران که بدون تشکیل #ستاد_کرونای_استان دعای عرفه و ایام فاطمیه را ممنوع کردید نسبت به حضور میلیونی مسافران در مازندران و صف های طویل تلکابین و تفرجگاه ها نظری ندارید؟
رسانه های مازندران هم انگار تعطیل شدند😔
وعده ما #ماه_رمضان و پروتکل های سخت گیرانه و احساس مسئولیت شدید استاندار و ریاست دانشگاه علوم پزشکی😉
💠 تحقق#مسکن_اجتماعی!!
شعار عباس آخوندی #اصلاح_طلب؛ دانشآموخته دکترای اقتصاد سیاسی رویال هالووی، دانشگاه #لندن، وزیر سابق مسکن و شهر سازی دولت روحانی
🌵🌵🌵
⛔️ صادق خرازی (معاون اسبق وزارت امور خارجه، سفیر اسبق ایران در فرانسه و دبیرکل حزب ندای ایرانیان):
- همه میدانند که روحانی رای نداشت و رای روحانی تا ۲۰ روز تا یک ماه قبل از انتخابات، بین دو تا سه درصد بود.
- اصلاحطلبان آقایان روحانی و عارف را مد نظرشان بود و بخشی از اصلاحطلبان، کارگزاران و شخص آقایان هاشمی، خاتمی و عده دیگر مردد بودند؛ به ازای روزهایی که میگذشت ساعت به ساعت رای آقای روحانی بالا میرفت و این موضوع سه علت اساسی داشت. حمایتهای آقایان هاشمی و خاتمی و نقش جوانان.
- اینکه اطرافیان آقای روحانی میگویند اصلاحات نقشی نداشت، طنز سیاسی است. اگر آقایان هاشمی و خاتمی نبودند، روحانی حتی رایش به دو سه میلیون هم نمیرسید.
- کلی پروژه فشارهای آقای هاشمی و خاتمی و ناراحتی عارف، منتج به این شد که روحانی آمد.
💠 نشر دهید
شاید از وقاحت #اصلاح_طلبان_ابن_الوقت ی که در ایام باقیمانده به #انتخابات1400 در تریبونهای متعدد نعره میزنند که #دولت_روحانی، #دولت_اصلاح_طلبان نیست اندکی کاسته شود. شاید!!
🌵🌵🌵
غرب، مردم یا نظام سلطه؟
خبرنگار: این تقابل دو جریان یعنی اصولگراهایی که می گویند باید بر سر آرمان های انقلاب بایستیم واصلاح طلبانی که می گویند باید با غرب صلح کرد را چگونه می توان با هم جمع کرد؟
⛔️ احمدی نژاد: بر اساس خواست مردم ؛ مردم ما به دنبال تقابل با جایی هستند یا به دنبال دوستی؟ مردم ما واقعا دوستی با مردم آمریکا و اروپا را بد می دانند ؟ مردم طالب صلاح هستند یا جنگ؟ مردم طالب عدالتند یا طالب ظلم؟
خبرنگار: یعنی شما معتقدید که مردم می گویند می شود با #آمریکای_امروز هم صلح کرد؟
⛔️ احمدی نژاد: چرا نمی شود؛ ما باید ابتدا موضوع آمریکا را باز کنیم؛ در ابتدای انقلاب موضوع مقابله با آمریکا شکل گرفت. بعدا این قلب ماهیت شد وقتی ما می گوییم آمریکا منظور کیست؟ مردم آمریکا یا دولت آمریکا یا جریان پشت صحنه آمریکا؟ یعنی ما با دولت آمریکا دشمنیم؟ چرا دشمنیم؟ با مردم هم که نمی شود دشمن بود، می شود؟ چرا مردم دو کشور باید با هم دشمن باشند؟ همه ملت ها باید با هم دوست باشند.
چرا ما باید با دولت آمریکا دشمن باشیم؟ ما با عملکرد مخالفیم؟ یعنی ما می گوییم ظلم نکن، سلطه جویی نکن. حالا اگر سلطه طلبی و ظلم نبود آیا ما با اسم دعوا داریم؟ این را هم اضافه کنید که در آمریکا اصلا دولت درصدر کار است و اصل کار آن هیات حاکمه و سرمایه داران بزرگ جهانی پشت پرده هستند و ما با آنها مشکل داریم اما الان موضوع قاطی شده است و هی گفته می شود که ما باهم دشمنیم. ما با کی دشمنیم؟ آیا اشکالی دارد الان مردم ایران و آمریکا با هم رابطه داشته باشند؟
💠 مغالطه ای در دنیای سیاست رایج است بنام #تیرانداز_تگزاسی
(texas sharpshooter)
اسم این مغالطه براساس یک داستان قدیمی انتخاب شده که در آن، یک تیرانداز اهل تگزاس تعداد زیادی گلوله به سمت دیوار یک طویله شلیک میکند و بعد به سمت دیوار میرود و یک هدف (سیبل) روی بخشی از دیوار میکشد که اکثر گلولهها به آنجا برخورد کردهاند. او در نهایت، برخورد گلولهها به هدف را دلیل مهارت بالای خودش در تیراندازی توصیف میکند.
کسانی که از مغالطهی تیرانداز تگزاسی استفاده میکنند، اول نتیجهی مورد نظرشان را انتخاب میکنند و بعد فقط بخش خاصی از اطلاعات و دادهها که میشود با استفاده از آنها به نتیجهی مشخصشده رسید را در نظر میگیرند و باقی شواهد را کنار میگذارند.
در حالیکه خبرنگار از تعامل یا تقابل با #غرب بویژه با #دولت_آمریکا میپرسد که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون #مقابله با آمریکا، قلب ماهیت نشده و در فرهنگ سیاسی ملت ما مترادف با #نظام_سلطه در تمام ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و..." است و جریانهای سیاسی نیز بر اساس این تعریف #غربگرا یا #غرب_ستیز نام گرفته اند جناب محمود، بعد از جدا کردن دولت آمریکا از جریان پشت صحنه آمریکا و تقلیل سلطه طلبی و ظلم در حد یک اسم، غرب را مردم آن دانسته و نتیجه میگیرد که "آیا اشکالی دارد الان مردم ایران و آمریکا با هم رابطه داشته باشند؟"
جناب محمود! این جنگولک بازیها دیگر رنگی ندارد.
یک لاقبای پابرهنه
🌵🌵🌵
🔰مقام معظم رهبری:
🔹مطلب در باب روز جمهوری اسلامی و روز رفراندم خیلی زیاد است و البته خاطراتی هم از آن روز طبعاً داریم که لابد نمیشود همهی آن مطالب را در این گفتار کوتاه آورد. به طور خلاصه روز جمهوری اسلامی یک مقطع تاریخی بینظیری در تاریخ کشور ماست، زیرا که برای اولین بار بعد از صدر اسلام و پس از فَترَت کوتاه اولین سالهای فتح ایران به دست مسلمین - یعنی که در آن سالهای کوتاه البته حکومتها تا حدود زیادی اسلامی بودند در طول این تاریخ ممتدی که کشور ما داشته - برای اولین بار بعد از آن فَترَت و بعد از آن دوران کوتاه صدر اسلام یک حکومتی اعلان شد، یک نظامی اعلان شد که دارای دو خصوصیت مردمی بودن و الهی بودن هست؛ یعنی جمهوری اسلامی.
🔹اصلاً این خاطره را با هیچ خاطرهای در تاریخ کشورمان نمیشود مقایسه کرد. نقطهی مکمل و متمم انقلابِ بیست و دو بهمن بود یعنی خلاصه محصول بیست و دو بهمن روز جمهوری اسلامی روز دوازدهم فروردین بود.
۱۳۶۴/۰۱/۱۰
🌹۱۲ فروردین، روز مردمسالاری دینی مبارک