آرما مدیا
🛑تکنیک های رسانه ای در انتخابات
🔺تکنیک سایه : این تکنیک از قدیمی ترین و پر استفاده ترین تکنیک ها محسوب میشود، در این تکنیک نامزد انتخاباتی با دیدارهای مکرر و تبادل نظر با یک فرد خاص یا یک جریان سیاسی فراگیر خودش را به آن جریان یا فرد خاص منتسب میکند و به این طریق میتواند رای طرفدارن آن فرد یا جریان را برای خود جمع کند.( مثل اعلام کاندیداتوری بنی صدر بعد از دیدار با امام خمینی (ره)
🔺تکنیک دره عمیق: از این تکنیک برای تخریب گسترده مسئولان قبلی پرداخته میشود تا در ذهن مخاطب بطوری القاء شود که عملکزد مسئولان قبلی به شکلی بوده که قابل جبران نیست تا عدم توانایی خود را با این موضوع بپوشاند. ( تخریب های مختلف دولت احمدی نژاد توسط روحانی با معرفی آن بعنوان عامل تمامی مشکلات حتی پس از ۸ سال!)
🔺شکستن آراء : در این تکنیک فرد با برنامه ریزی های دقیق سعی در ایجاد دو قطبی کاذب دارد و پس از آن با شروع مظلوم نمایی آراء رقیب را شکسته و در سبد خود می ریزد.( همتی : تلوزیون ابراهیم رئیسی را بعنوان سوپرمن معرفی میکند)
🔺تکنیک نامزد پوششی : از یک جریان سیاسی دو فرد وارد انتخابات میشوند و با کناره گیری یکی از آنها به نفع دیگری آراء بیشتری را برای دیگری جمع میکنند.( جهانگیری و روحانی در سال۹۶)
🔺تکنیک دشمن فرضی : مانند تکنیک شکستن آراء مورد استفاده قرار میگیرد با این تفاوت که مباحثی مانند حقوق اجتماعی زنان ، حقوق بشر ، آزادی زندانیان و... مطرح میشود ( همتی : نگذاشتم که ایران ونزوئلا شود)
✅ @media_arma
⭕️"سواد رسانهای" (Media Literacy) در یک تعریف بسیار کلی عبارت است از یک نوع درک متکی بر مهارت که براساس آن میتوان انواع رسانهها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد.
این درک به چه کاری میآید؟ به زبان ساده، سواد رسانهای مثل یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است که چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر؛ چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نه و یا اینکه میزان مصرف هر ماده بر چه مبنایی باید استوار باشد. سواد رسانهای میتواند به مخاطبان رسانهها بیاموزد که از حالت انفعالی و مصرفی خارج شده و به معادله متقابل و فعالانهای وارد شوند که در نهایت به نفع خود آنان باشد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تولیدات رسانه ای را به ساندویچ همبرگر تشبیه میکنند که از سه لایه تشکیل شده است ؛ یک لایه گوشت وسط آن است ، یک لایه نان روی آن و یک لایه زیرش .
🔺لایه میانی که دارای پیام آشکار و عناصر مستقیم ، و اصل تولید رسانه ای و محصول ملموس آن است را متن می نامند .(گوشت همبرگر)
🔺به پیام های پنهان و غیر مستقیمی که تولید کننده پیام با بهره گیری هدفمند از اصول اثر گذاری بر مخاطب ( مانند استفاده از کلام ، رنگ ، نور ، موسیقی ، تدوین و...) در لایه زیرین تولید رسانه ای جاسازی کرده است ، زیر متن میگویند . زیر متن یعنی زندگی نهفته در زیر پیام آشکار .(نان زیرین همبرگر)
🔺به لایه بالایی که خارج از متن پیام است و شامل شرایط محیطی ، فرهنگی و عوامل بیرونی حاکم بر درک و اثرگذاری پیام می شود فرامتن می گویند . این شرایط گاهی مفهوم یا هدف پیام را به ضد آن چیزی که مد نظد تولید کننده اش بوده است ، تبدیل می کند.(نان بالایی همبرگر)
✅ @media_arma
آرما مدیا
♦️در نبرد رسانه ای ، رسانه ای پیروز میدان جذب مخاطب است که خود را بی طرف تر "نشان دهد" .
🔺در حقیقت هیچگاه ، هیچ رسانه ای بی طرف نیست و قطعا مواضع و اهداف خاص خود را دارد که در تولیدات رسانه ای اش نقش بسزایی را ایفا میکند ؛ آقای حمید مولانا _ استاد و موسس دانشکده ارتباطات دانشگاه امریکن دی سی واشنگتن در رشته علوم سیاسی و روزنامه نگاری _ در این خصوص صریحا بیان میکند : "ما رسانه بیطرف نداریم!!"
🔺با اینکه همان طور که گفته شد رسانه ی بیطرف وجود خارجی ندارد و رسانه ها بازتاب خواسته ها و اهداف بلند مدت و کوتاه مدت و تمایلات حکومت ها یا نهاد ها یا مدیرانی هستند که سیاست های کلی آنها را در اتاق فکر حکومت ها ریل گذاری کرده اند اما رسانه ها همواره در جهت جذب مخاطب سعی میکنند مواضع ، اهداف و اغراض خود را پنهان کرده و خود را نسبت به مسائل مختلف بی طرف نشان دهند.
🔺بعنوان مثال bbc که به طور مشخص و واضح یک رسانه سلطنتی متعلق به انگلستان است و مدیرش توسط شخص ملکه الیزابت دوم انتخاب میشود با جهت گیری های رسانه ای خود توانسته خود را در ذهن بسیاری از مردم یک رسانه بی طرف نشان دهد که همین امر در اعتماد مخاطبین به این رسانه نقش بسزایی دارد.
🔺بعنوان نمونه به پنج تصویر بالا که سر تیتر های bbc در یک روز است با دقت نگاه کنید. در واقع در کنار هم قرار گرفتن سه خبر سیاسی با موضع گیری همسو با اهداف این شبکه نسبت به آقای رئیسی و دو خبر معمولی در خصوص پیروزی پرسپولیس و نجات یک جوان، بی طرف بودن این رسانه را نسبت به موضوعات مربوط به ایران به مخاطب القاء میکند که طبعیتا در ادامه موجب اعتماد بیشتر و در نتیجه تاثیرپذیری بیشتر مخاطبان در مقابل این رسانه میشود.
🔺اما به راستی مردم ایران کی واقعیت و حقیقت این خبرگزاری غربی فارسی زبان را درک کرده و به دست های پشت پرده این رسانه پی خواهد برد؟
✅ @media_arma
🛑 اضافه بار اطلاعات
یکی از اهداف سواد رسانهای نشان دادن اضافهبار اطلاعاتی است. در شرایط اشباع رسانهای و در فضای موجود افراد در معرض حجم بالایی از اطلاعاتی هستند که هرگز به برخی از آنها نیازی ندارند. به عنوان مثال امروزه بسیاری از نوجوانان در جهان، مارکها و علائم تجاری بینالمللی را بهخوبی میشناسند اما این اطلاعات در هیچ زمینهای به کار آنها نمیآید؛ نه قدرت خرید دارند و نه قدرت مصرف، ولی چون در معرض آگهیهای پیاپی قرار دارند، در این زمینه اطلاعات دارند. پس باید از پیامها و اطلاعات اطرافمان براساس نیازهایمان استفاده کنیم تا دچار سردرگمی نشویم. سواد رسانهای این امکان را هم در اختیار میگذارد.
✅ @media_arma
آرما مدیا
🔺امروزه بنگاه های خبری بزرگ جهان سربازان خط مقدم جنگ اندیشه ها هستند و هدفشان کاشتن فکری نادرست در ذهن انسان ها برای تغییر دادن مسیر و هدف درست زندگی شان بصورت ناخواسته و ندانسته است.
🔺در روزهای اخیر خبر دردناک واژگون شدن اتوبوس خبرنگاران ، جامعه ایران را بسیار متاثر کرد.در پی این خبر بنگاه های خبری bbc و ایران اینترنشنال در فرآیند پرداختن به این خبر بصورت هدفمند از یک کلید واژه بخصوص استفاده کردند : "خبرنگاران محیط زیستی".
🔺افرادی که اهل دنبال کردن اخبار ، خصوصا از طریق رسانه های خارجی، هستند به محض شنیدن یا دیدن کلید واژه ی "خبرنگاران محیط زیستی" ناخودآگاه به یاد افرادی چون کاوه مدنی، مراد طاهباز، کاووس سید امامی و کل اکیپ دلواپسان یوزپلنگ خواهند افتاد چراکه به خوبی چنین اشخاصی با مسائل محیط زیستی در ناخودآگاه مخاطبان جا افتاده اند.
🔺از سوی دیگر شبکه ایران اینترنشنال نقل قولی از سوی یکی از خانم ها مبنی بر وجود توطئه ای خطرناک برای کشتن عمدی این خبرنگاران منتشر میکند و با این کار دو کلید واژه را در ذهن مخاطبان خود تداعی میکند : "خبرنگاران محیط زیست" و "کشته شدن" که در ادامه با اتفاقات عجیب مربوط به فعالان محیط زیستی(بخوانید جاسوسان محیط زیستی) گره میخورد.
🔺حجم پرداختن این کمپانی های خبری به موضوعات هفته اخیر _که از اعتصابات کارگران صنایع نفت و پتروشیمی تا چپ کردن اتوبوس ها در یکروز و حمله دوباره به تاسیسات هسته ای_ به هیچ وجه طبیعی نیست در نتیجه بهتر است تا پایان دولت روحانی و چندی بعد از آن از هیچ خبری به راحتی عبور نکنید و همزمان از عدم تاثیرگذاری آن بر روی ناخودآگاه تان مطمئن شوید.
🔺و در آخر؛ اهل تحقیق و تفحص باشید تا راه و مسیر درست را تشخیص دهید.
✅ @media_arma
🔹موانع هویت سازی در فضای مجازی🔹
🛑ضعف ارتباطات میان فردی
اگر ارتباط افراد فقط مجازی باشد بعد از مدتی این افراد دچار ضعف ارتباطی میشوند و این ضعف ارتباط موجب بی اطلاعی از محیط واقعی و حقیقی میشود و این نیز منجر به تصمیم گیری و تحلیل اشتباه میشود!
✅ @media_arma
♦️هر مخاطب فعال و خلاق در رویارویی با هر پیام رسانه ای پنج پرسش کلیدی را مانند پنج گذر واژه یا نگهبان در ورودی در نظر می گیرد و با نگاه دقیق با آن رو به رو می شود :
🔺چه کسی این پیام را تولید کرده است؟ (فرستنده و مولف)
🔺چرا این پیام فرستاده شده است؟(هدف/انگیزه)
🔺از چه فنونی برای جلب توجه مخاطب استفاده شده است؟(قالب/چهارچوب)
🔺چطور افراد مختلف این پیام را متفاوت درک می کنند؟ (مخاطبان/گیرنده)
🔺چه سبک زندگی،ارزش ها و نظریاتی در این پیام ارائه شده یا از آن حذف شده است؟(محتوا/پیام)
✅ @media_arma
🔺️ اخبار بی هویت ملکه‼
🔺️یکی از تکنیک های رسانه ای که بنگاه خبری سلطنتی bbc تبحر زیادی در آن دارد، استفاده از منبع خبری مجهول الهویه است. نه نامی دارند و نه نشانی و نه هویتی،ولی این بی هویتی منبع را با یک تیتر نان و آبدار می پوشاند.
🔺️به عنوان مثال، در عکس بالا، خبری را مشاهده میکنید از اینکه «اگر توافق با آمریکا صورت بگیرد ایران سریع می تواند میلیون ها بشکه نفت بفروشد» اما وقتی به منبع خبر نگاه میکنی میبیند این خبر و این تحلیل از زبان هیچ کارشناس و مسئولی ویا شرکت معتبری که دارای هویت و شناسنامه باشد صادر نشده و فقط به این جمله که «شرکت های مشاوره نفتی» «چهار فعال بازار نفت» اکتفا شده.
⁉️باید پرسید:
کدام شرکتها؟
کدام فعالان؟
🔺️به این نوع خبرها، خبرهای بی هویت میگویند.
در اصلاح نه پدر دارند و نه مادر و کسی هم مسئولیتش را گردن نمی گیرد و فقط برای کاشت یک فکر غلط در ضمیر ناخوداگاه شما برای بهره برداری در جهت منافع خودشان استفاده می شود.
🔺️«استعمارگران از جهل مردم برای سود خودشان بهره می برند. ملت آگاه هرگز استعمار نمی شود»
✅ @media_arma
آرما مدیا
🔹 توصیههای در مورد استفاده از تلفن همراه 🔹
🔺 توجه کنید حتی در صورتی که تلفن همراه تان خاموش است سامانه ضبط می تواند فعال شود و مانند یک میکروفون عمل کند و به اطلاعات حریم صوصی شما دسترسی پیدا کند پس حتماً به این موارد احتیاط را رعایت کنید
🔺 استفاده از وای فای های عمومی درصد احتمال دزدی اطلاعات تلفن همراه شما را بالا میبرد در نتیجه در حد امکان از وای فای خصوصی و امن استفاده کنید
🔺 ممکن است پیام های تبلیغاتی و تجاری مختلفی دریافت کنید که در زمان کار با تلفن همراه موجب اتلاف وقت شما شود شما می توانید به اپراتور خود اعلام کنید که چنین پیامهایی برای شما ارسال نکند
🔺 ابزاری مانند گوگل پلاس در تلفن همراه شما به آسانی می توانند اطلاعات فهرست تماس و پیام های تان را بدون اینکه متوجه شوید از روی تلفن به سرورهای خود منتقل کند و در اهداف خود آنها را به کار گیرد همچنین با ذخیره سازی اطلاعات عکس ها و فیلم های خصوصی در تلفنتان به راحتی ممکن است با گم شدن یا حتی از طریق بلوتوث این اطلاعات در اختیار دیگران قرار گیرد و این امر برای تان درد سر آفرین شود نتیجه حداقل امکان از ذخیرهسازی اطلاعات خصوصی در تلفن همراهتان پرهیز کنید
🔺 ممکن است برای تان پیامک هایی جهت تکمیل اطلاعات شخصی یا مالی ارسال شود یا از شما بخواهند که اطلاعات کاربری خود را تایید کنید تا از این طریق اطلاعات شخصی تان آشکار شود یا از طریق پست الکترونیک یا متن از شما تکمیل اطلاعاتی مانند شماره حساب کلمات عبورتان را درخواست کند به هیچ وجه به چنین پیام های پاسخ ندهید و یا روی چنین نیروهایی که یک نکنید چرا که ممکن است اهدافی مانند کلاهبرداری یا نصب نرم افزار هایی که اطلاعات شما را هک می کند در پی چنین پیام هایی وجود داشته باشد
✅ @media_arma
🔺در فضای مجازی، یک کاربر با هزاران و بلکه میلیون ها و میلیارد ها محتوا مواجه می شود. جالب است بدانید که آمار سرچ در موتور جست و جو گر گوگل رقم باورنکردنی 6 میلیارد سرچ در روز است! این عدد صرفا میزان جست و جو در یک موتور جست و جو را نشان میدهد در حالی که جستجوگر های متعددی وجود دارد که اگر آمار آن ها به این عدد اضافه شود عدد باورنکردنی ای را شاهد خواهیم بود. این میزان سرچ نشان می دهد که بشر امروزه بسیاری از محتوای مورد نیاز خود اعم از سوالات، مقالات، کتاب ها، راهنمایی ها و... را از طریق فضای مجازی به دست می آورد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وقتی جای هدف و وسیله تغییر میکند...
@media_arma
🔺 ظاهرا باید پدیده #حماقت_رسانه_ای هم به تیترهای آموزشی رسانه اضافه شود!
شبکه منوتو این روزها رسما وارد مرحله جدیدی از حماقت و تحمیق شده
✅ @media_arma
آرما مدیا
✅ @media_arma
🔹فرا متن🔹
▪️ممکن است فرا متن یک شعر احساسی یا حماسی را، به نماد جنبش اعتراضی یا یک حرکت سازنده اجتماعی تبدیل کند .
▪️عناصر بیرونی متفاوتی مانند بافت تاریخی (زمانه تولید پیام) ، بافت جغرافیایی ( مکان تولید پیام) ، حوادث و موقعیت های اجتماعی هر دوره و حتی ویژگی های شخصی و شخصیتی مخاطب ( عقاید ، ارزش ها، تجربیات، دانش قبلی و...) در شکل گیری فرامتن اثر دارد و می تواند برای متون ثابت رسانه ای فرا متن های متعددی به نسبت اشخاص و موقعیت ها ، ایجاد کند .
▪️متن را تولید کننده پیام به شکلی صریح و بی واسطه می سازد . زیر متن توسط تولید کننده به کمک فنون رسانه ای رمز گذاری شده و توسط مخاطب ، بسته به دانایی و توانایی وی رمز گشایی می شود و حتی معنابخشی می شود.اما فرامتن فراتر از ساختار رسانه و خارج از خواست و اراده تولید کننده و مصرف کننده پیام بوده و به فرهنگ ، شرایط زمانی و مکانی و عناصر بیرونی پیام بر می گردد
▪️فرامتن در حوزه تولید رسانه ای ، فراتر از خواست و اراده و اختیار تولید کننده پیام است و به عوامل بیرونی به ویژه درک مخاطب و اوضاع فرهنگی_سیاسی مرتبط است ؛ به زبان دیگر گاهی یک محصول رسانه ای در محدوده زمانی ، مکانی و یا فرهنگی خاص ، مسئله آفرین می شود ؛ اما اگر همان محصول در زمان ، مکان و یا جامعه دیگری تولید و توزیع شده بود ، این همه پیامد نداشت . اینجاست که نان روی همبرگر رسانه ای ، گاهی اهمیتش از گوشتی بیشتر می شود که زیر آن است و حتی پیش از اینکه کار به گوشت برسد ، خودش به مسئله پیچیده ای ، تبدیل می شود.
🔺️برای مثال هنگامی که شرکت جنرال موتورز امریکا برای اولین بار اتومبیل شورلت نوا را به امریکای جنوبی وارد کرد ، آگاه نبود که واژه 《No Va》 در زبان این قسمت از قاره امریکا به معنای ( وسیله ای است که راه نمی رود) . این شرکت خودروساز در اقدامی سریع ، نام این محصول را در آن بازار ، به (کاراییب) تغییر داد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حقیقت الزاما آن چیزی نیست که میبینیم و میشنویم...
✅ @media_arma
آرما مدیا
✅ @media_arma
🔴 بنزین رسانه ها روی شعله اعتراضات
🔺️اعتراض، حق فرد و یا جمعی است که حقی از آنها سلب شده باشد. اما اگر این اعتراض مطابق هنجارهای اجتماعی و قوانین موجود کشور و از راه های مشخص شده حقوقی پیگیری نشود، منجر به ناهنجاری و قانون شکنی میشود.
🔺️به علت وجود سرویسهای مختلف جاسوسی در کشور، اغلب این اعتراضاتی که درست هم هستند، منجر به قانون شکنی و هنجار شکنی شده است و نظم و امنیت جامعه را در هم شکسته!
🔺️بعد از انتخابات 1400 و انتخاب شدن یک کاندید انقلابی، حجم زیادی از فشار های امنیتی در حال شکل گیری است و قابل پیش بینی بود که غربگراها در داخل و اربابان خارجیشان، به این راحتی صحنه را ترک نخواهند کرد. آنها این اعتراضات کوچک را شروع یک حرکت بزرگ برای براندازی و آشوب می پندارند و برایش برنامه ها دارند، البته در چند مرحله!
🔺️اینها شعله های کوچکی هستند که با بنزین ریزی رسانه های غربی فارسی زبان خصوصا bbc و ایران اینترنشنال، قرار است به شعله های بزرگ تبدیل شوند. در این چند روز، خبرگزاری های مذکور تیتر های فراوانی از این اعتراضات زده اند و خواهند زد اما اطمینان داریم که مردم هوشیار و فهیم ایران در پازل دشمن بازی نکرده و نمی کنند.
🔺️نکته دیگری که در خبر ها به چشم می آید این است که، آنها القا می کنند ایران یک کشور بحران زده و بی ثبات است و نویسنده سه هدف را دنبال می کند:
1️⃣ ترساندن سرمایه گذاران داخلی و خارجی در بخش نفت و گاز و پتروشیمی.
2️⃣ از بین بردن امید و نشاط در جامعه و کاشتن بذر احساسات منفی از انقلاب و نظام در درون مردم تا در موقع مناسب از آن بهره برداری نمایند.
3️⃣ هزینه زایی برای دولت آینده؛ از جمله اعتراضات اجتماعی، بحران امنیتی، بدهی های سنگین مالی و بحران هایی در حوزه صنعت و کشاورزی.
❓انگار این رسانه ها قبل از انتخابات یادشان رفته بود که باید اعتراض اقشار مختلف را پوشش دهند. یک دست پنهان انگلیسی و اسرائیلی مشترک در حال "بزرگ نمایی" این اعتراضات است،در هر بخش به یک بهانه!
قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَاصْبِرُوٓا ۖ إِنَّ الْأَرْضَ لِلَّهِ يُورِثُهَا مَنْ يَشَآءُ مِنْ عِبَادِهِ ۖ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ
موسی به قومش گفت: از خدا یاری بخواهید، و شكیبایی ورزید، یقیناً زمین در سیطره مالكیّت و فرمانروایی خداست، آن را به هر كس از بندگانش بخواهد میبخشد، و سرانجام نیك برای پرهیزكاران است. (۱۲۸)
اعراف - 128
قَالُوٓا أُوذِينَا مِنْ قَبْلِ أَنْ تَأْتِيَنَا وَمِنْ بَعْدِ مَا جِئْتَنَا ۚ قَالَ عَسَىٰ رَبُّكُمْ أَنْ يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ
گفتند: پیش از آنكه تو نزد ما بیایی شكنجه و آزار شدیم، و نیز پس از آنكه آمدهای [مورد شكنجه و آزاریم]. گفت: امید است كه پروردگارتان دشمنانتان را نابود كند، و شما را در این سرزمین، جانشین [آنان] گرداند، پس بنگرد كه شما [پس از فرعونیان] چگونه عمل میكنید؟ (۱۲۹)
اعراف - 129
✅ @media_arma
🔴نابودی گسترده یک نسل برای جذب مخاطب
🔺️اگر چرخشی در برخی پلتفرم های داخلی داشته باشید با محتواها و شبکه هایی مواجه میشوید که مشابه آن را حتی در بدترین شبکه های اجتماعی بیگانه هم پیدا نمیکنید. صاحبان برخی اپراتورها به بهانه جذب مخاطب و کاربر بیشتر اجازه داده اند محتوا بدون کمترین نظارت موثری در زیرساخت آنها منتشر شود
🔺️اما این تولید و انتشار محتوا با کمترین نظارت تنها باعث شده برخی نسلهای جدید آسیب های جدی فرهنگی و هویتی و اخلاقی ببینند. اگر سری به برخی کانالهای روبیکا بزنید با یک مهندسی محتوای عجیب و گسترده در حوزه های همجنسگرایی ، روابط مثلثی ، عشق های خیابانی ، خشونت و انزوای اجتماعی ،مصرف دخانیات ،کشف حجاب و..... مواجه خواهید شد .
🔺️بالای ۹۰ درصد کاربران روبیکا در سنین جوانی و نوجوانی قرار دارند که بصورت مداوم مصرف کننده این محتواهای مخرب هستند .
🔺️کاش نمایندگان مجلس یا نهادهای نظارتی به مسئله محتوا در زیرساخت های اپراتورهای تلفن همراه که برخی مدیران آنها این روزها سودای وزارت را در سر دارند ،یک ورود جدی داشته باشند و جلوی این فاجعه خانمان سوز فرهنگی را بگیرند.
✅ @media_arma
♦️بی طرفی رسانه ای یا بی شرفی رسانه ای
🔺با اینکه رسانه هایی همچون بی بی سی برای بی طرف نشان دادن خود مجبور به پرداختن به اخبار ناگوار کشور های غربی هستند اما برای کاهش بار منفی و تحت کنترل نشان دادن اوضاع و سطحی و بی اهمیت بودن اتفاق صرفا به تیتر های کوتاه و کلی در خصوص حوادث بزرگ در این کشور ها بسنده میکنند اما در مقابل به هر حادثه کوچک و بزرگی در ایران واکنشی وسیع نشان داده و با پرداختن به آن بصورت جزئی، آن را فاجعه بارترین رخداد ها جلوه میدهند.
✅ @media_arma
🔶️از تحریفات رسانه های آشنا تا به میدان آمدن خود آقای تَکرار
🔻واضح است آنچه که در قالب یک سخنرانی مطرح میشود اغلب همراه با عواملی غیر از خود متن مانند لحن ، تن صدا و حتی نوع نگاه و شکل صورت در انتقال مفهوم مورد نظر سخنران نقش بسزایی دارد که اگر حذف شوند ممکن است متن به تنهایی مفهوم را کاملا متفاوت و متناقض انتقال دهد ، حال اگر جملاتی هم در این بین حذف گردد که نور علی نور!
🔻 با تمام این توصیفات آقای تَکرار در اقدامی غیرمنصفانه و با حذف جملات میانی سخنان استاد رائفی پور ، صحبت هایی که بصورت عام و در مورد تمام حکومت ها مطرح شده به ایران، و سخنانی که از زبان حکومت چین خطاب به مسئولین چینی مطرح شده را ، خطاب به مردم ایران جا زده است.
🔻جماعتی که روزگاری یک ابزار رسانه ای ساده مثل "ویدئو" رو ممنوع میکردند، حالا با رسانه هایشان دوره افتادهاند برای تحریف سخنان اساتید انقلابی
✅ @media_arma