9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 صحبتهای قابل تأمل «احسان رستگار» منتقد سینما درباره نقش عدهای از سلبریتیها در نفرت پراکنی علیه کشور و سوءاستفاده از امکانات کشور
✅ @media_arma
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وزرای خارجه کدام کشورها نگران حقوق زنان در ایران شدند؟
✅ @media_arma
📝سی ان ان هم از هشتگ سازی رباتیک شاکی شد!
💢در هفته های گذشته حجم بالای ارسال مطالب و هشتگ سازی مجازی به خصوص در شبکه اجتماعی توییتر باعث بهت و حیرت مخاطبان شد به گونه ای که برای برخی فقط حس تسلیم و همراهی ایجاد می کرد.
🔹 رکورد تاریخ توییتر شکست!
حجم تولید محتوا، هشتگ سازی و به خصوص فعال شدن ریترها (ریتوییت کننده ها) کار را به جایی رساند که بنا بر ادعای رسانه ها، رکود تاریخ توییتر از چند جنبه شکسته شد. همه این رکوردشکنی ها بر اهمیت مسئله افزود که واقعا چه اتفاقی در جریان است؟
🔸️ کمپین های دستکاری هماهنگ چیست؟
سی ان ان مخفف (The Cable News Network) به عنوان نخستین شبکه خبری 24 ساعته امریکا به این ترندینگ گسترده و هشتگ سازی، حساس شد و در مطلبی با تیتر "جنگ روایتها در مورد ایران در شبکه های اجتماعی"، نقدهای جدی به موجودیت این ترند مطرح کرد و آن را زیر سوال برد.
مهمترین نقدی که این شبکه امریکایی مطرح کرد بر روی "کمپین دستکاری هماهنگ" (coordinated manipulation campaigns) استوار است. این کمپین ها بر روی عملیات از پیش تعیین شده و سازماندهی شده استوار است که یک مادرخرج و سفارش دهنده دارد. در این کمپین ها کاربران یا به طور مشخص ربات های سایبری، خود را جای مردم جا می زنند و عموما فقط ارسال محتوا و بازنشر با هشتگ انجام می دهند و کامنت گذاری بسیار پایین و مخاطبان محدودی دارند. برای همین به این نوع کنش در فضای شبکه اجتماعی، "عملیات تأثیر" (INFLUENCE OPERATION) می گویند.
کارشناسان تحلیل داده به سی ان ان گفتند: «تعداد قابل توجهی از حسابهای کاربری در موج جدید، تازه ایجاد شده» و «بسیار نادر است که این حجم از لشکرکشی آنلاین از حسابهای تازه ساخته شده را ببینیم که متعاقباً و به طور مداوم در فعالیتهای توییتری شرکت میکنند.»
🔹 سوال محوری سی ان ان که همه را به فکر فروبرد؟
نویسندگان گزارش سی ان ان به قطعیت رسیدند که موج هشتگی مهسا امینی در فضای توییتر، مصنوعی و بات محور است و در اینجا به یک سوال اصلی رسیدند: چه کسی پشت این همه فعالیت توییتری برای هشتگ #مهسا_امینی است؟
گزارش سی ان ان به دسته بندی کاربران پشت این هشتگ می پردازد. این دسته ها شامل مهاجران، حامیان تغییر رژیم از جناح راست و محافظه کار امریکا تا اسرائیل و در نهایت مجاهدین خلق (منافقین) ساکن در آلبانی هستند.
🔸 کنشگران این انقلاب رباتیکی چه سابقه ای دارند؟
سی ان ان با تمرکز بر سازمان مجاهدین خلق (منافقین) می نویسد: این گروه، قطعا قبل از درگذشت مهسا امینی، در دستکاری (Manipulation) رسانه های اجتماعی فعال بوده است. فیس بوک، سال گذشته صدها حساب جعلی مرتبط با مزرعه ترول ها در آلبانی را حذف کرد و گفت به این سازمان مرتبط هستند.
🔸️ عملیات سایبری فرامرزی با هدف تروریستی در ایران
همه آنچه از روز اول در مورد انقلاب رباتیک، رهبران فاکتوری – به صورت مشخص معصومه پولی نژاد - نوشتیم و گفتیم نه در داخل ایران که در خارج از آن نیز فریاد می شود. امروز کارشناسان کلان داده، شرکت های داده کاو و پژوهشگران رسانه باید توییتر را خطاب قرار داده و بپرسند: 1- حجم واقعی فعالیت رباتیک بنابر تحلیل های مبتنی بر باتومتر (پروژه مشترک رصدخانه رسانه های اجتماعی و موسسه علوم شبکه در دانشگاه ایندیانای امریکا) چه مقدار است؟ 2- در پروژه های "دستکاری هماهنگ" قبلی که توسط دولت ها یا گروههای قدرت به اجرا می رسید توییتر ورود می کرد و اقدام به غیرفعال کردن همزمان حساب های کاربری می کرد. در مورد هشتگ مهسا امینی هیچ گزارشی از اقدام جدی توییتر نیست. آیا قبل یا حین "عملیات تأثیر "، هماهنگی با توییتر انجام شده که نظاره گر باشد و آب به آسیاب آنها بریزد؟ 3- آنچه در طی این چند هفته در پلتفرم توییتر اتفاق افتاد و فعالیت مشهود ترول ها (هتاکان) ، استروتورفرها (مردم نمایان) و بات ها (کدهای برنامه نویسی شده) که برای خشونت، افراطی گری، تخریب، تعیین هدف انسانی و سازمانی برای جرح/قتل و قرارهای آشوب در ایران متمرکز بود آیا برای شرکت توییتر مصداق "حمایت از عملیات تروریستی" نیست؟!
🖋محمد لسانی
✅ @media_arma
🔻#احسان_کرمی وطنفروشی است که زندگی را دغلوار بازیگری کرد.
#شبکه_مخفی_زنان با فیلمنامهی ضد ایرانی سفارتپسند، پاتوق دوتابعیتیهایی است مثل کرمی؛
باران کوثری، حمید فرخنژاد و دیگران.
کاش ساترا و قوه قضائیه مانع رشد اینجنس شبکههای نفوذ سفارتی شوند؛
شبکه نمایش خانگی شده نفوذکده
✍ احسانرستگار
#توییت_گشت
✅ @media_arma
مهران مدیری پُست جنجالی را پاک کرد
🔹مهران مدیری پست جنجالی هفته گذشته خود را که در آن اعلام کرده بود رضایت ندارد قسمتهای جدید دورهمی از تلویزیون پخش شود، از صفحه شخصی خود در اینستاگرام پاک کرد.
🔹 فیلم سخنان مهران مدیری با واکنشهای زیادی از جمله ناصر قدیرکاشانی تهیه کننده دورهمی همراه بود. این تهیهکننده درباره اظهارنظر مهران مدیری گفت: مالکیت اینگونه برنامهها متعلق به سازمان صداوسیماست و تصمیم گیرنده در رابطه با پخش یا عدم پخش برنامه سازمان صداوسیماست".
✅ @media_arma
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۱۷ هزار دروغ رسانههای ضدایرانی در ۲۵ روز!
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
🔹دوستانی که از VPN استفاده میکنند و به دلیل قطعی های مکرر، سرورها رو تغییر میدهند حتما با اعمال این تغییرات دسترسی اپ اینستاگرام به لوکیشن را قطع کنید که به خاطر تغییر زیاد لوکیشن اکانتتون برای همیشه غیر فعال نشود/کاف
✅ @media_arma
📝کشورهای دیگر چگونه فضای مجازی خود را فیلتر می کنند؟/آیا سانسور دنیای مجازی فقط در ایران است؟!
🔹با توجه به فیلتر اینستاگرام، واتس اپ و برخی پلتفرم های غیربومی در جریان اتفاقات اخیر، برخی رسانه های و شخصیت ها، جوری به مردم القا می کنند که گویی محدودیت دنیای مجازی فقط در ایران رخ می دهد، اکنون چند نمونه از اعمال محدودیت های مجازی در کشورهای دیگر را بررسی می کنیم؛
🔹مجری برنامه ای در MTV آمریکا به اسم Tila Tequila حساب توییترش به خاطر توییت های ضد یهود بسته شد. توییتر در سانسورکردن او در فضای مجازی پیش قدم شد و بعدا فیس بوک و اینستاگرامش هم حذف شد.
🔹یکی از شخصیت های معروف یوتیوب ویدیوهایی با ۳۰۰ میلیون بازدید، به اسم PewDiePie به خاطر شوخی با رفتار آمریکا با داعش حسای توییترش بسته شد.
🔹خانم Marjorie Taylor Greene یکی از سناتورهای کنگره که طرفدار ترامپ نیز هست، ژانویه ۲۰۲۲ حساب شخصی تویترش به دلیل اظهار نظر درمورد واکسیناسیون کرونا بسته شد.
🔹یک خواننده آمریکایی رپ به اسم Azealia Banks که بیشتر به خاطر توییت های رک و پوست کنده اش شناخته می شود، به خاطر توییت های تند در خصوص همجنسگرایی، اکانتش بسته شد.
🔹آقای Alex Jones مجری تلویزیون و تهیه کننده برنامه Right-wing که تئوری پرداز توطئه نیز هست به خاطر حرف هایی که به نظر توییتر خوشایند نبود و تئوری توطئه بود، حساب توییتر، یوتیوب و فیس بوکش بسته شد و پادکست هایش از اپل سرویس حذف شد. به طور کلی سانسور شد.
🔹ادعاهای ضد یهود یکی از مهم ترین خطوط قرمز توییتر هست. برای همین موسیقی دان بریتانیایی، née اRichard Kylea Cowie از توییتر، فیس بوک، اینستاگرم و حتی یوتیوب حذف شد.
🔹در سال ۲۰۲۱ یک سرآشپز سلبریتی در استرالیا به اسم Pete Evans به دلیل حرف هایی که تئوری توطئه شناخته شد حساب توییتر و اینستاگرامش بسته شد.
🔹بسته شدن حساب ترامپ رئیس جمهور قبلی ایالات متحده و حساب توییتر و اینستاکرام Kanye West نمونه های بارز سانسور این پلت فرم ها و گزینش در انتشار است.
💢این ها تنها چند نمونه جزئی از محدودیت های دنیای مجازی در دیگر کشورهاست، حال ممکن است عده ای بپرسند؛ مثلا در آمریکا فقط حساب چند کاربر مسدود شده نه کل نرم افزار؟! پاسخ به این شبهه بسیار ساده است؛ این نرم افزارها بومی کشور آمریکا هستند و هر آنکس را بخواهند مسدود و معلق از فعالیت میکند. این دقیقا کاری است که اکنون انجام میدهند! این مسئله همان موضوعی است که ایران از اینستاگرام درخواست دارد یعنی مطابق قوانین کشور ما حرکت کند...
🖊مهدی پیشبین
✅ @media_arma
24.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوشههایی از بازدید رهبر انقلاب از پشت صحنه فیلم سینمایی محمد رسولالله
✅ @media_arma
اینروزها فریب بازیگران سریالی که کارگردان آن دشمن است را نخورید
🔹بعد چندروز پخش خبر دروغ شکنجه پانتهآ بهرام، حالا حسین لامعی (تهیهکننده) استوری زده که خود پانتهآ به دوستش گفته این عکس قدیمیه و بازداشت و شکنجه هم نبوده و اینو برای همدردی گذاشته!!
✅ @media_arma
خطرناک ترین گوشی هوشمند
🔹بالاترین SAR (این مقدار میزان امواج RF را تعیین می کند). شیائومی Mi A1 به عنوان خطرناک ترین گوشی شناخته شد.
✅ @media_arma