⭕️ذائقه سازی برای مردم
❌ این مانکن های بی روح در مقابل پاساژها و فروشگاهها به هیچوجه نشانه هایی خنثی و بیطرف نیستند. برای افرادی که مدام در پاساژها پرسه می زنند مانکن ها حامل پیغام و شیوه زیست خاصی هستند.
مانکن ها نشانه بدن خاصی هستند، بدنی که لاغر و کشیده است و هر لباسی که به آن بپوشانند زیباست. مانکن ها الگوی مصرفی خاصی می افرینند تا سوژه های خود را ترغیب به مصرف و خرید بیشتر و بیشتر نمایند.
❌ مانکن ها دروغ می گویند. مانکن ها با ظاهری انسانی خالی از هرگونه روح و احساساتی هستند. مانکن در کارخانه ها ساخته می شوند تا نقش بت های جهان مدرن را ایفا کنند. آنها در معابد جدید(پاساژها) مورد پرستش قرار می گیرند. آنها تولید شده اند تا به جای سوژه ها فکر کنند و به جای آنها تصمیم بگیرند. به جای سوژه هایی که هر روز با سختی و تلاش بسیاری در ادارات و کارخانه ها در تلاشند تا درآمدی کسب کرده و در نهایت با پرسه زدن در این مکان ها و خرید و مصرف مداوم از رنج و خستگی و افسردگی خود بکاهند اما در نهایت در سیکل ناپایانی از مصرف و خرید به اسارت گرفته می شوند
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
💢طبق گزارش مرکز داده کاوی «دیتاک»:
🔺 از ابتدای انتشار اخبار شهادت سردار سلیمانی تاکنون، بیش از 55000 پست پیرامون این موضوع در تلگرام فارسی انتشار یافته است. محتواها با محوریت پاسداشت و تسلیت درباره شهادت سردار سلیمانی و ابراز تنفر نسبت به اقدام خصمانه آمریکا بوده است. بیشترین تولیدات و بازدیدها مربوط به کانال های داخلی بوده و حضور کانال تلگرام BBC فارسی در بین 10 کانال اول قابل توجه بوده است
💢همچنین واکنش کاربران توییتر فارسی به شهادت سردار سلیمانی، از طریق مشارکت حدود 65000 کاربر بروز داشته است. مجموع توییت های تولید شده با هشتگ های موضوع مذکور، حدود 200 هزار توییت فارسی و بیش از 200 هزار توییت عربی بوده است.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️تلطیف موج شهادت قاسم سلیمانی به سبک BBC
💢صفحه ی اینستاگرام بی بی سی فارسی در پستی به تحلیل هشتگه ای برگزیده توییتر پرداخته و در بخش از این تحلیل به هشتگ ایران عزیز توسط آمریکایی ها ترند شده اشاره کرده که این محتوای هشتگ ها عموما به حالت طنز و تمسخر در واکنش به انتقام ایران می باشد اما نکته ی اصلی محتوای این هشتگ ها این است که طنز و تمسخر به خود دولت آمریکا و ترامپ برمی گردد نه واکنش ایران
بی بی سی با این اقدام بدنبال تلطیف و نرم کردن موج شهادت قاسم سلیمانی در فضای مجازی است
✍️کارگروه رصد و تحلیل آرما
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️اقدام نامتقارن
💢پس از فشارهای دولت تروریستی آمریکا به اینستاگرام برای حذف پستهای حمایتی در مورد سردارشهید سلیمانی، کاربران ایرانی در اقدامی جالب، شروع به انتشار پستهای متعدد با عکس این سردار شهید کردند.
🔺 کاربران با انتشار هزاران پست حاوی تصویر سردار سلیمانی، اینستاگرام را برای حذف این پستها دچار چالش جدی کردند.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⚫️ مهدی #ترابی بازیکن تیم پرسپولیس که پس از شهادت سپهبد #سلیمانی اقدام به انتشار عکس از سردار سرافراز کرده بود، اینستاگرام در اقدامی عجیب صفحه وی را نیز بست.
پی نوشت:
تیمی متشکل از یگان سایبری براندازها بامدیریت افراد معلوم الحالی چون شکیلا منفرد درحال گزارش دهی پیجهای معروف و پر فالور به اینستاگرام هستند
امثال شکیلا منفرد بهایی نباید راست راست بچرخد و مشغول جفتک پراکنی در فضای مجازی باشد
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
🌐رسانههای دنیا چگونه در مواقع بحران #تصویر منتشر میکنند؟
🌀نگاهی به چند رویداد و بررسی عکسهای منتشر شده در رسانهها
🔻نوارهای زردرنگ عکسها را محدود میکند
در اروپا یا آمریکا زمانی که یک حادثه، حمله تروریستی یا بلای طبیعی اتفاق میافتد، یک قاعده مرسوم وجود دارد؛ شما هیچ عکسی از کشتهشدگان یا صحنههای دلخراش نمیبینید. به محض اینکه نیروهای پلیس به صحنه میرسند، یک نوار زردرنگ اطراف منطقه حادثهدیده کشیده میشود تا ورود عکاسان خبری و خبرنگارها را محدود کند. همیشه در بخشهای مختلف خبری تنها یک تصویر از دور نشان داده میشود که ماشینهای پلیس یا خودروهای امدادی در صحنه حضور دارند و به این شکل کنترل اوضاع توسط پلیس و امدادگران را هم نشان میدهند. از آن مهمتر احساس امنیتی است که به مردم منتقل میشود و در عینحال که اخبار و جزییات مربوط به آن حادثه در متن خبر بهطور کامل آورده میشود، به ناخودآگاه مخاطبان اطمینان داده میشود که همهچیز تحت کنترل است.
🔻کلمات جای عکسها را پر میکنند
در مورد جنگهایی که در نقاط مختلف دنیا اتفاق میافتد هم همین قاعده وجود دارد. امانوئل طیب، استاد علوم سیاسی دانشگاه لیون فرانسه در این خصوص میگوید: در حالی است که بیشتر اخبار را مرگ، خشونت و جنگ تشکیل میدهد اما در اخباری که بیوقفه در تلویزیون یا مطبوعات منتشر میشود، تصاویر مربوط به این خشونتها اغلب حذف میشود. در فرانسه، در مورد این موضوعات بیشتر «حرف میزنند» تا اینکه تصاویر را نشان دهند؛ گاهی حتی بینندگان هیچ تصویری در مورد اتفاق بدی که در کشورشان افتاده است را نمیبینند. این موضوع در خصوص تصادف رانندگی یا صحنههای جرم و جنایت نیز اتفاق میافتد و عکسهای تکاندهنده مربوط به این حوادث، هیچوقت نشان داده نمیشود.
🔻عکسهایی مثبت برای خبرهایی منفی
اما این رویه فقط محدود به حوادث نیست و برای هر نوع اخبار منفی، سعی میشود عکسی انتخاب شود که از شدت تلخی خبر کم کند. بهعنوان نمونه عکسهایی است که برای اخبار گرمازدگی و مرگومیرهای ناشی از آن استفاده میشود را مورد بررسی قرار میدهیم. در گزارشهایی که حول این موضوع کار شده است، «عکسِ یک» در عین حال که درباره گرمای شدید هواست، هم احساس خنکی را به مخاطب منتقل میکند و هم بسیار شاد و پرانرژی است؛ و اغلب قریب به اتفاق تصاویر، مربوط به آببازی یا آبتنی مردم است. نه تصویری از افراد گرمازده در اورژانس مشاهده میشود و نه بیخانمانهایی که از شدت گرما در گوشهای افتادهاند و جانشان را از دست دادهاند.
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️ دروغگویی به اسم #طالبان برای تخریب حاج قاسم؟
🔹از صبح گذشته بیانیهای منتسب به طالبان پیرامون شهادت حاج قاسم و محکوم کردن جنایت آمریکا در اینترنت منتشر شده که متاسفانه برخی از رسانه های داخلی نیز به بازنشر آن پرداختهاند
🔹این بیانیه از پایه و اساس کذب محض است:
اولا: این بیانیه در هیچ کدام از صفحات و رسانههای رسمی طالبان منتشر نشده؛ چند روز قبل سهیل شاهین از مسئولین طالبان هم با منتشر کردن توییتی اعلام کرد فقط بیانیههایی که در رسانه های رسمی طالبان منتشر می شود مورد تایید است
ثانیا: ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان کسی که تمام اقدامات طالبان را نشر می کند اصلا این بیانیه را منتشر نکرده است
🔹به نظر میرسد این بیانیه تلاش فتوشاپی اعوان و انصار آمریکا برای همراه و همکار نشان دادن سردار سلیمانی با طالبان به عنوان یک گروه تروریستی است تا به این صورت جهان را متقاعد کنند که سردار بصورت سلیمانی یک تروریست و حامی تروریستها بوده نه یک رزمنده و فرمانده که علیه تروریستها مشغول مبارزه است.
#سواد_رسانه_ای
✅ آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
هدایت شده از مهدیاران | mahdiaran
⭕️ ما تا آخر ایستادهایم؟!
این یک شعار نیست، یک هدف است که به علامت سوال نیاز دارد. سوال اما این است که آخرش کجاست؟ وقتی میگوییم ما تا آخر ایستادهایم، یعنی تا کِی باید ایستادگی کرد؟
باید بدانیم که به چه شکل، به نتیجه میرسیم؛ چون اگر بدانیم با انجام کارهایی میتوانیم زودتر به آخرش برسیم
و قطعا با آگاهی، در ایستادگی راسختر میشویم.
اما آخرش این است:
استکبار جهانی ریشه کن شود و انقلاب جهانی پدیدار شود.
و این محقق نمیشود مگر با ظهور امام زمان؛
و ظهور امام زمان محقق نمیشود مگر با یاری منتظرانش.
سردار ما تا آخر ایستادهایم و آخرش را میبینیم
✅ کانال مهدویت مهدیاران
http://eitaa.com/joinchat/2885222402Ce75349b11c