🔺مردان و زنان در چه بازه سنی طرفدار اینستاگرام هستند؟
🔹بر اساس تازه ترین آمار و گزارشهای منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی statista، به نظر میرسد که مردان در میانگین سنی ۲۵ تا ۳۴ سال تقریبا استفاده برابری نسبت به زنان از شبکه اجتماعی اینستاگرام دارند این در حالیست که در سایر گروههای سنی از میزان استفاده آنها از این شبکه اجتماعی محبوب و پرطرفدار کاسته میشود.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
پیام رسان
💢پیامرسانها در سادهترین شکل خود ابزارهای تبادل اطلاعات میان دو یا چند کاربر هستند. این پیامرسانها میتوانند به شکل شبکههای اجتماعی مستقل باشند مثل تلگرام و واتسآپ و یا بخشی از یک رسانه یا شبکه اجتماعی بزرگتر باشند مثل مسنجر فیسبوک و یا دایرکتهای توییتر. همانطور که از تفاوت میان این پیامرسانها میتوان دید، آنها گستره متنوعی از تبادل پیام را فراهم میکنند.
💢مثلاً در تلگرام میتوان اطلاعات متنوعتری را نسبت به مسنجر فیسبوک مبادله کرد. ویژگی این پیامرسانها امکان ارسال پیام توسط هر یک از اعضای گروه یا مکالمهای است که ایجاد میشود، یعنی همه کاربران عضو یک گفتگو در یک پیامرسان میتوانند پیام بفرستند و در گفتگو مشارکت کنند.
بزرگترین انتقاد به این پیامرسانها عدم پیوستگی آنها به وب است.
به عبارتی میتوان گفت پیامرسانها سیاه چالههای وب هستند. آنچه در تلگرام نوشته شده است فقط در تلگرام مانده است و قابل استحصال توسط سایر کاربران وب و گوگل نیست.
📚مدیریت شبکههای اجتماعی و کسب و کارهای پلتفرمی، داتیس خواجه ئیان، ص 8
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️کاربرد رنگ در القای مفهوم
💢در ادبیات سیاسی ایران رنگ ها تبدیل به نماد جریانی خاص هستند که مفهومی را با خود همراه دارد
💢رنگ سبز نماد جریان سیاسی سال 88 و رنگ بنفش نماد دولت آقای روحانی است در برنامه ی میدان انقلاب از این دو رنگ به گونه ای استفاده شده که مفهومی سیاسی را به مخاطب القا می کند
رنگ سبز و افرادی که در آن طراحی شدند همه کابینه ی پیشنهادی میرحسین موسوی در سال 88 (در صورت پیروزی در انتخابات و تشکیل دولت) بودند ، در سمت راست عکس آقای روحانی با رنگ بنفش طراحی شده است که نسبت ایشان با عکس سمت چپ القای مفهومی سیاسی است یعنی:
کابینه ی حسن روحانی همان کابینه ی میرحسین موسوی است
#سواد_رسانه_ای
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
📌مرکز سواد فضای مجازی سراج برگزار میکند :
نخستین دوره تخصصی تربیت راهنمایان فضای مجازی با حضور اساتید برجسته کشوری در تهران 👇
✅ظرفیت این دوره محدود و اولویت حضور با دانش آموخته های رشته های روانشناسی،علوم ارتباطات و علوم اجتماعی میباشد.
✅ شرکت کنندگان بعد از پایان این دوره و دریافت گواهی، عضو باشگاه مدرسین سواد فضای مجازی میشوند و به عنوان مربی به مراکز و نهاد ها اعزام خواهند شد.
شرکت کنندگانی که تا 2 هفته قبل از شروع دوره اقدام به ثبت نام نمایند شامل 30% و شرکت کنندگانی که تا یک هفته قبل از دوره اقدام نمایند شامل 15% تخفیف ویژه میشوند.
سرفصل های این دوره عبارتند از :
🔸مبانی سواد فضای مجازی
🔸انقلاب اسلامی و رسانه
🔸منظومه فکری شهید آوینی و رسانه
🔸شیوه تحلیل پیام و تفکر انتقادی
🔸اعتیاد اینترنتی و رژیم مصرف رسانهای
🔸مدیریت رسانه و خانواده
🔸سواد بازی های رایانه ای
🔸سلبریتی ها و فرهنگ شهرت
🔸شبکه ملی اطلاعات و امنیت کاربری
📞برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید :
02166530552
02166530567
لینک ثبت نام : http://serajeduc.ir
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
🚦یکی از کارکردهای فضای مجازی امکان داشتن هویت چندگانه است. افراد میتوانند با نقابهای مختلف و شخصیتهای حتی گاه متضاد با دیگران در ارتباط باشند.
📍فقدان اعتماد به نفس، میل به پنهانکاری، لذت کنجکاوی و سرک کشیدن به دنیای دیگران با حفظ محرمانگی، سرگیجه هویتی و ... از جمله علل این رفتار هستند.
🎨شهاب جعفرنژاد
✅آرما(آرمان ناتمام )
@media_arma
⭕️سرطان اطلاعات
⁉️آیا شما نیز از چاقی اطلاعات در رنج هستید؟
💢در دنیای دور و بر ما، اتفاقات بد زیادی میافتد و واقعاً جای تامل دارد که دانستن این همه اطلاعات ناگوار، به چه کارمان می آید که باید از آنها آگاه بود!
این «اتفاقات بد» شامل جنایات، قحطی، گرسنگی، جنگ، خشونت، ناآرامیهای سیاسی، بیعدالتی و.. است.
💢از طرفی رسانهها، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تمایل سیری ناپذیری برای احساسی کردن اخبار خود داشته و صرف نظر از کم بودن احتمال وقوع، آنها را پررنگ می سازند و با هیجانی کردن داستان خبر، از هر موقعیتی در جهت جلب توجه مخاطبین، سودجویی و گاهاً ایجاد رعب و وحشت استفاده میکنند.
⁉️سوال مهم این استکه:
از بین هزاران هزار گزاره خبری که در یکماه گذشته خوانده یا شنیدهاید، کدامیک از آنها توانسته است در تصمیم بهتر برای امور مهم و تاثیرگذار زندگی یا مثلا کسب و کار بهترتان، نقش داشته باشد و دردی از شما دوا کند!
❓براستی اخبار با ذهن ما چه می کند؟
💢وقتی غذایی پرحجم و متضاد، سیستم گوارش انسان را بهم میریزد، این حجم هلههولههای خبری نیز ذهن و مغر آدمی را از هم گسیخته میکند!
بی تردید، شکل و محتوای هر خبری، بر سلامت روانی ما تاثیرگذار است. تاثیرات مستقیم بر روحیه ما و در نتیجه، تفکر و رفتار ما تغییر میکند.
💢تکرار روزانه اخبار، بویژه درباره موضوعات و وقایعی که امکان اثرگذاری از طرف فرد بر روی آن نیست، بالاخره او را منفعل میکند. این اخبار چنان فرد را تحت فشار می گذارد که در نهایت، دچار یک جهانبینی بدبینانه، بیاحساس، نیشدار و جبری میشود!
💢عنوانی که از آن به «بیپناهی اکتسابی» یا Learned Helplessness یاد می شود!
❌همراه با حالاتی چون:
🔺افزایش هیجانات کاذب
🔺قضاوت های سطحی و ناصحیح
🔺دوری از دنیای واقعی و انزواطلبی
🔺فاجعه سازی و بزرگنمایی از وقایع 🔺خلاصهخوانی و بیتوجهی به مطالب عمیق و در نهایت «کم عمق شدن اندیشهها»
🔺تاثیر پذیری افراطی از اطلاعات ارسالی از منبع خبر
🔺افزایش امکان ابتلا به برخی از مشکلات روانپزشکی چون: ترس،اضطراب،افسردگی و پرخاشگری 🔺تحریک مفرط منطقه Limbic مغز و ترشح مواد بیوشیمایی که در نهایت موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.به عبارتی، بدن همیشه خود را در وضعیت استرس مزمن احساس میکند.
⁉️چه باید کرد؟
🔺انتخاب آگاهانه خبر و پرهیز از دانلود هر بسته صوتی یا تصویری
🔺مدیریت زمان حضور در فضای مجازی
🔺توجه به فعالیت های هدفمند در دنیای واقعی(بویژه: فعالیتهای ورزشی، هنری و اجتماعی)
بشدت مراقب اعتیاد خبری باشید /دکتر
👤علیرضا سفید چیان
#رژیم_مصرف
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️هفت گروهی که ما را در شبکه های اجتماعی آزار می دهند
✍️بخش ششم
۶. تشنۀ توجه
💢در مواجهه با پستهای این افراد، انگار در حال تعامل با فردی واقعاً برجسته هستیم. آنها در عکسهایشان همیشه لبخند به لب دارند و ظاهراً اوقات فوقالعادهای را سپری میکنند. برای تعطیلات به شگفتانگیزترین و هیجانانگیزترین مکانها میروند. مخصوصاً همیشه از بهترین و جدیدترین آرمانها طرفداری میکنند. در حین بچه بزرگکردن، دارند چهارمین رمانشان را مینویسند و درعینحال کسبوکار تازه و داغی را شروع میکنند. همیشه نقلقولهایی مینویسند که نگرش مثبت و ارزشهای معنوی را تبلیغ میکند و به همه توصیههایی میکنند. شاید هم ویدئوها و تصاویری تحریکآمیزی پست کنند که آنها را به نظر بسیار خلاق و برجسته نشان میدهد.
💢بعد از سومین یا چهارمین باری که این پستها و تصاویر را میبینید و داستانهایشان را میخوانید، کمی آزاردهنده میشوند. در مقطعی آنها کاری جز دامنزدن به تشویشهایمان انجام نمیدهند: «آیا دارم خوب پیش میروم؟ یک رمان هم ننوشتهام، چه برسد به اینکه کسبوکاری هم شروع کنم». و «توصیه»هایشان کفرمان را درمیآورد؛ ایدههایشان ظاهراً کمی پوچ و تحمیلی است. اگر این روال ادامه داشته باشد، آزردگیمان به حسادت و خصومت تبدیل میشود.
💢واقعیت این است که با فردی شدیداً خودشیفته سروکار داریم. آنها از درون تهی هستند و نیاز دائمی به تأیید و تصدیقی دارند تا پیوسته باید با جلبتوجه انبوهی از فالورها پر شود (حتی اگر مجبور شوند تعدادی دوست و فالور بخرند تا اعداد و ارقامشان را بالا ببرند). در زندگی واقعی، سریع پشت حقهبازیهای چنین آدمهایی را میبینیم. آنها به آنچه مینازند دست نیافتهاند؛ فقط تفننی دست به ریسک و قمار میزنند، مثل هر کس دیگری معمولی و ناراحت بوده و بهزحمت فردی معنوی هستند. تلاشهایشان برای جلبتوجه کاملاً از روی احتیاج است، اما در دنیای مجازی تشخیص این واقعیت دشوار است. آنها میدانند چطور توهم هیجان، موفقیت و خلوص اخلاقی ایجاد کنند.
💢این مدل افراد بهاندازۀ بقیه مخرب یا شرور نیستند؛ درواقع، باید متأسف باشیم که پوچی درونیشان آنها را پیش میبرد. تنها خطرشان تشویش و حسادتی است که در ما به وجود میآورد. وقتی آزردگی ایجاد میشود، بهترین کار این است که در دنیای مجازی دوستیِ با آنها را قطع کنیم، بدون اینکه بفهمند از نیوزفید حذفشان کنیم و خودمان را در معرض عقاید آزاردهنده قرار ندهیم.
ادامه دارد...
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️مسمومیت اطلاعاتی
💢تقریباً تمام اطلاعاتی که ما روزانه دریافت میکنیم، اطلاعات دسته چندمی است که بارها از فیلتر اندیشهها و قضاوتهای دیگر رد شده و از آن تأثیر پذیرفته است و اولین درس از سواد رسانهای در چنین شرایطی این است که بدانیم آنچه در رسانه میبینیم، لزوماً واقعیت نیست و میتواند ضد واقعیت نیز باشد.
👤نیوتن مینو، پژوهشگر معروف میگوید در سال 1981 نگران بودم که فرزندانم نخواهند توانست از تلویزیون منفعتی ببرند. 30 سال بعد نگرانیم از این بابت بود آیا نوههایم از صدمات تلویزیون در امان خواهند بود؟
👤مالکوم ایکس میگوید: اگر مراقب نباشید روزنامهها با شما کاری خواهند کرد تا از کسانی که به آنها ظلم میشود متنفر باشید و به کسانی که به آنها ظلم میکنند عشق بورزید. این دو جمله شاید بتوانند بهترین توصیف از عواقب آلودگی اطلاعاتی باشند.
🔺عنوان قبلی این مطلب با موضوع سرطان اطلاعات را در لینک زیر مطالعه کنید
🌐https://t.me/media_arma/1160
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام )
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مراقب کلاهبرداری ها باشیم
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤اسم این آقا پاول دمیرتف شوپوف ، نماینده پارلمان بلغارستان هست.
🔺 از دیروز چندین کانال و پیج درفضای مجازی ایشون رو ایرانی و مسئولی که آبروی ایرانی ها رو برده معرفی کردن.
#سواد_رسانه
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
فیلم اسرائیلی که در خیابانهای تهران ساخته شد!
🔺 این روزها در سینماهای اروپا فیلمی اسراییلی روی پرده است که در تهران ساخته شده . فیلم داستان یک جاسوس اسراییلی با بازی دایان کروگر را روایت میکند که برای انجام ماموریتی به تهران آمده است.
🔺گفته میشود فیلم «مامور مخفی» ساخته یوال آدلر به صورت مخفیانه در تهران فیلمبرداری شده و زمستان گذشته در جشنواره فیلم برلین نمایش داده شد و بهواسطه ترسیم رابطه عاشقانه میان جاسوس اسراییلی بهنام راشل با مدیر یک شرکت الکترونیکی مرتبط با برنامه هستهای ایران بهنام فرهاد کنجکاویهای زیادی برانگیخت.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma