فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️🚨 میگویند یک طرحی داره تصویب میشه که توی دو سه سال آینده دیگه هیچ چیزی ازاین اینترنتی که امروزه میشناسیم باقی نمیمونه!
✅ پاسخ دقیق و کارشناسانه سید عباس مرادی (یکی از طراحان طرح) به شبهات پیرامون #طرح_صیانت
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️عکاسی VS تصویر سازی
🔹️بسیاری از تصاویری که در فضای مجازی با آن مواجه میشویم در اصل ادیت خورده اند و شاید شباهت بسیار کمی با تصویر نخستین داشته باشند.
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍کلاه برداری های #استارلینک ای!
سایتی که بیتکوین دریافت میکند تا به شما اشتراک #اینترنت_ماهواره_ای استارلینک بدهد یک کلاه برداری اینترنتی است!
✅ @media_arma
⭕️رژیم غذایی برای هرکس مشخص میکند چه موادی را باید مصرف کند و از مصرف چه موادی باید بپرهیزد تا سالم بماند، در فرآیند سواد رسانه ای یاد میگیریم رژیم مصرف رسانه ای مان را خودمان تعیین کنیم. برای اینکار باید به سه پرسش زیر به خودمان پاسخ دهیم:
1⃣با توجه به فواید رسانه مورد نظر، صرف چه میزان زمان برای آن مناسب است؟
2⃣میزان استفاده از رسانه مورد نظر در مقایسه با رسانه های دیگر باید چگونه باشد؟
3⃣چگونه باید از رسانه مورد نظر استفاده کرد؟
✅ @media_arma
🔺به تازگی ایسپا در طی نظرسنجی از افراد بالای ۱۸ سال در سطح کل کشور به آمار های جالبی در خصوص استفاده از رسانه های اجتماعی مختلف رسیده است که میتواند راهنمای خوبی برای فعالان رسانه ای باشد.
🔺در صدر جدول به ترتیب: واتساپ با ۷۱/۴ درصد مخاطب، اینستاگرام با ۵۳/۱ درصد مخاطب، تلگرام با ۴۰/۴ درصد مخاطب و روبیکا با ۸/۶ درصد مخاطب قرار دارد که این میزان مخاطب میتواند یکی از مولفه های تعیین کننده حضور فعالان مجازی برای تاثیر گذاری در هر یک پلتفرم ها باشد.
🔺البته باید دقت کرد اپلیکیشینی مانند واتساپ امکانات لازم برای اثرگذاری گسترده همچون اینستاگرام یا تلگرام را ندارد و حضور مخاطبین در این پلتفرم موجب تغییر این شرایط نخواهد شد و یا از سوی دیگر هیچگاه مخاطبان کم توییتر موجب کاسته شدن از ارزش بستر موجود در توییتر برای مطالبه گری و یا کار جهانی در این فضای خاص نمیشود و از طرفی کلاب هاوس نیز با وجود مخاطبین کم به علت حضور مسئولین یا چهره های سرشناس فراتر از گستره خود با خبرسازی در رسانه های دیگر اثرگذاری غیرمستقیم گسترده ای روی مخاطبین دارد.
✅ @media_arma
💯جذب مخاطب با ذائقه شناسی
🔅مسائل اجتماعی و موضوعات سیاسی مطالبی خشک و جهتداری هستند که مطرح کردن آنها به شکل خام ممکن است نه تنها موجب حل شدن آنها نشود بلکه مشکل را پیچیده تر نیز بکند به همین جهت باید برای طرح چنین موضوعاتی، آن را به وسیله طنز یا هنر برای مخاطب جذاب کنیم تا با ذائقه آن تطابق داشته باشد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تحولات در روزنامه نگاری
🔺با گذر زمان و شناخت ابعاد مختلف انسان و نحوه تفکر او، روزنامه نگاری به سمت سازمان یافته تر شدن حرکت کرد و دیگر در روزنامه نگاری از هر قلمی در خصوص هر موضوعی استفاده نمیشد. در ادامه این متون سازمان یافته آرام آرام جای خود را به تصاویر بیشتر و رنگی تر و مطالب کوتاه تر و جذاب تر برای مخاطبان دادند و بدین ترتیب شکل روزنامه نگاری دستخوش تغییرات اساسی قرار گرفت. این تغییرات ممکن است در آینده به اشکال دیگری ادامه پیدا کرده و روزنامه نگاری به شیوه های جدیدتری ادامه پیدا کند.
✅ @media_arma
🔶️جنگ روایت ها
🔹️جنگ روایت گری،جنگی قدیمیست که با گذر زمان مانند هر جنگی ابزار و شیوه و سطح تاثیرگذاری اش تغییر پیدا کرده و گسترده تر شده است.در این جنگ سرعت،برنده بازی را انتخاب میکند و در اختیار داشتن زمین بازی مولفه ای ست بسیار اثرگذار؛البته اصول این جنگ را مانند هر جنگ دیگری برخی جوانمردانه رعایت میکنند و برخی دیگر هم زیر پا له کرده و آن را سکویی برای برد نهایی قرار میدهند.
🔹️اگر حاکمان درگذشته جنگ روایت گری را به سهل انگاری در اقناع افکار عمومی و شایعه پراکنی سینه به سینه دشمنان بین مردم میباختند،مسئولین امروز هم باسهل انگاری در اقناع افکار عمومی زمین بازی را به دشمنان پر سر وصدای قدرتمند که دیگر نه به صورت سینه به سینه و پنهانی بلکه با بلندگوهایی با میلیون هامخاطب شایعات خود رادر ذهن مخاطب ثبت میکنند،سپرده و به راحتی درآن شکست میخورند.
🔹️نمونه این اتفاق رامیتوان درآنچه که در خصوص طرح صیانت میان مسئولین مجلس،رسانه های معاند و ذهن پراز سوال رسانه های انقلابی و مردم عادی رخ داد،مشاهده کرد که باوجود در اختیار داشتن زمین بازی بخاطر نبود سرعت وسهل انگاری به سهولت درجنگ روایت ها شکست خورد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨اعتیاد مجازی
🔸رسانه ها ساخته شدند تا آسایش را برای انسان ها رقم بزنند اما اغلب اوقات بخاطر استفاده غیر اصولی از این ابزار نوین و جابهجا شدن جایگاه هدف و وسیله، نه تنها آسایش حاصل نشد، آرامش هم از زندگی ها رخت بربست و رفت.
✅ @media_arma
آرما مدیا
@media_arma
⭕️نکات امنیتی برای حفاظت از اطلاعات شخصی
🔺یکی از مهم ترین راه های جلوگیری از دسترسی هکر ها به اطلاعات شخصی، پرهیز از نصب اپلیکیشن های مشکوک و عجیب از اینترنت است که میتوان آن را با مراجعه به اپلیکیشن های قابل اعتماد مثل گوگل پلی استور یا اپ استور انجام داد.
🔺هر چند وقت یکبار اپلیکیشن هایی که در گوشی نصب شده را مرور کرده و موارد مشکوک را به سرعت حذف کنید.
🔺آپدیت های سیستم های عامل که به صورت دوره ای برای گوشی های موبایل اندوید و ios منتشر میشوند، تغییرات امنیتی زیادی را شامل میشوند که نفوذ هکر ها به اطلاعات شخصی شما را سخت تر میکند.
🔺برای اپلیکیشن های مهم گوشی پسورد امنی انتخاب کنید تا امکان دسترسی هکر ها به اطلاعاتتان کاهش یابد، اگر با ایمیل خود اطلاعات مهمی را رد و بدل میکنید سعی کنید یک پسورد مناسب برای آن انتخاب کنید.
🔺قابلیت هایی مانند ذخیره پسورد در مرورگر گوشی با اینکه کارتان را سهل تر میکند اما ممکن است امنیت اطلاعات شما را به خطر بیندازد.
🔺در نصب اپلیکیشن ها، به دسترسی که آن اپلیکیشن از شما برای دسترسی شان مجوز میگیرد دقت کنید تا با این روش موارد مشکوک را شناسایی کرده و از هک شدن گوشی خود جلوگیری کنید.
🔺نصب یک آنتی ویروس خوب، از روش های موثر برای جلوگیری از هک شدن گوشی تان میباشد.
🔺به هیچ وجه به شبکه های وای فای رایگان، ناشناخته و غیر قابل اعتماد متصل نشوید تا حد امکان همیشه قابلیت بلوتوث گوشی خود را خاموش کنید یا گزینه Non_Discoverable را فعال کنید.
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍"رسانه" تنها #گزینه_روی_میز دشمنان!
ترفندها:
-ایجاد شایعه
-جلوگیری از انتشار اخبار مثبت با انبوه اخبار منفی
-سرکوب موفقیتها
-بزرگنمایی ضعفها
-تزریق یاس
-ایجاد ترس(راسویاب،تیک قرمز)
-هزینه تراشی برای مخالفان امپریالیست غیرایرانی.
#سواد_رسانه_ای یعنی بازی نکردن در این ترفند های دشمن.
✅ @media_arma
🚨ماهی گیری من و تو از قانون نانوشته مجلسیان
🔺یکی از روش های مهم در رسانه استفاده یا حتی سوء استفاده از تصاویر و پیوند دادن آنها با مفهومیت های ذهنی مخاطب است.
🔺چند روز قبل در خصوص تصویب بررسی طرح صیانت، من و تو با انتشار یک تصویر از نمایندگانی که در حال نشان دادن نماد ✌️ بودند با تیتری مغرضانه آنان را در حال ذوق زدگی بخاطر تصویب این طرح نشان داد درحالیکه حتی با صرفه نظر از اینکه اولا طرحی تصویب نشده و دوما طرح صیانت مساوی با محدودسازی اینترنت نیست، نشان دادن علامت ✌️ در مجلس در واقع دعوت بقیه نمایندگان برای رای "مخالف" دادن به طرح مذکور است و در مقابل نشان دادن عدد چهار نیز دعوت دیگر نمایندگان به رای مثبت دادن در رای گیری است.
🔺این موضوع حتی مدت ها قبل در سایت رادیو فردا نیز ذکر شده است و چنین مواردی نشان دهنده سطح بسیار پایین مطالب رسانه هایی همچون من و تو میباشد.
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍ مجلس دوما روسیه، قانونی را در دستور داشت که بهره برداران غیرمجاز از اینترنت ماهواره ای (#استارلینک، وان وب، یا دیگر اینترنت های ماهواره ای غیرروسی) جریمه خواهند شد
کاربران عادی، ۱۳۵ تا ۴۰۵ دلار
کاربران حکومتی، ۶۷۵۰ تا ۱۳۵۰۰ دلار
هیچ کشوری، مدیریت اینترنت خود را دست دشمنان نمیدهند.
✅ @media_arma
⭕️جلب توجه یا کسب آگاهی؟
🔺شبکه های اجتماعی دارای مجموعه ای از اطلاعات درست و نادرست با حجم بسیار بالا هستند که طبعا میتواند موجب آگاهی یا گمراهی ما شود، البته اطلاعات نادرست بغیر از گمراه کننده بودن حجمی از مغز و حافظه ما را نیز اشغال میکنند که موجب کاهش فرصت ذخیره اطلاعات مفید میشود و در زندگی روزمره ما اخلال ایجاد میکند.
🔺حال این مطالب بی ارزش یا گمراه کننده آیا جنبه اطلاعاتی دارد و به آگاهی و یا به اصطلاح سواد ما میفزاید؟ باید بگویم خیر، بیشتر مطالب انتشار پیدا کرده در رسانه ها موجب آگاهی و سواد ما نمیشود بلکه از سه سطح توجه، آگاهی و سواد، فقط توجه ما را تحت تاثیر قرار داده و نسبت به گذشته توجه مان را در خصوص موضوعی افزایش میدهند که این امر البته در نوع نگاه ما به زندگی و نسبت به موضوعات مختلف بسیار تاثیرگذار است اما از نظر علمی فاقد ارزش و اعتبار میباشد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 تکنیک #مدیریت_تصاویر در رسانه ها
به نحوه انتخاب عکس ها دقت کنید! عکسهای سمت راست از یک رسانه داخلی و عکسهای سمت چپ از رسانه های معاند جمهوری اسلامی انتخاب شده اند. داستان چیه؟
🔻 جامعه امروز ما تصویر زده است و تمایل دارد همه چیز را در قالب تصاویر بفهمد. بسیاری از رسانه ها تصاویر خود را خیلی هوشمندانه انتخاب می کنند. در واقع نحوه انتخاب تصاویر فارغ از محتوای همراه آن معنای خاصی را در ذهن مخاطب ایجاد می کند.
🔻 یکی از تکنیک ها، انتخاب سوگیرانه ی تصاویر شخصیت هاست. رسانه ها با توجه به هدف خود تصاویر را به گونه ای انتخاب می کنند تا تصویر معنای خاصی را در ذهن مخاطب ایجاد کند.
🔻 بعنوان مثال عمده مسئولین کشور ما در رسانه های غربی عبوس، متمول، غیرمردمی و بسیار فاصله دار از بطن جامعه تعریف می شوند. اگر چه ممکن است در جامعه، ما مسئولی را هم ببینیم که عبوس، متمول و... باشد اما تصویرسازی ذهنی پروژه ای مدت دار است و به امروز و دیروز محدود نمی شود.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑قهرمان سازی از شخصیت های پلید
⚠️رسانه های جهانی در گذشته اگر قصد انتقال پیام خاصی را داشتند آن را بصورت کد و بسیار پنهانی در میان متن تولیدات خود جای گذاری میکردند اما امروزه رسانه ها دیگر به سخن گفتن به صورت بی پرده و روشن روی آورده و آشکارا با بازبینی تولیدات گذشته خود به خوب جلوه دادن کاراکتر های شرور قدیمی روی آورده اند.
✅ @media_arma
بین نزاع هایِ مجازیِ حقیقی تر از واقعیِ دنیای سایبری آنچه نباید فراموش میشد ولی شد، رعایت اخلاقی است که برای حفظش در این فضا حضور پیدا کردیم.
✅ @media_arma
💢جنگ جهانی سوم
◾️اصلی ترین کار رسانه تصویرسازی و ایجاد ذهنیت برای مخاطبان است، تصاویری که با شنیدن یک واژه به یاد می آوریم و در ما احساس های مختلفی از قبیل حس خوشایند یا بیزاری ایجاد میکنند.
◾️ صحنه های ساخته شده توسط رسانه های داعش را به یاد می آورید؟ در واقع داعشیان با پخش کلیپ ها و تصاویری با موضوع انجام قتل و خونریزی توسط افرادی با ظواهر اسلامی، از اسلام آنگونه که میخواستند برای مخاطبین جهانی تصویر سازی کردند و با شلیک هر گلوله در قاب دوربین های روشن به سوی مظلومین نه فقط فرصت زندگی از یک نفر بلکه فرصت شناخت راه حقیقت به وسیله اسلام محمدی را از هزاران نفر با بی رحمی گرفتند.
◾️شاید بپرسید این سناریو پر سر و صدای پر دردسر برای چه اجرا شد؟ باید بگویم چون همه ما امروز در جنگ جهانی سوم یعنی جنگ رسانه ها قرار داریم... حال زمان آن است که بپرسیم ما کجای این جنگ ایستاده ایم و در ایجاد ذهنیت ها چه نقشی داریم؟
✅ @media_arma
📛 #رسانه ، تعیین کننده افکار آحاد مردم جهان
🔺چندی پیش تیرانداز کرهای پس از بازگشت به کشورش، طی اظهار نظری پیرامون مدال طلای جواد فروغی گفته بود: «چگونه یک تروریست میتواند مقام اول را کسب کند؟ این بیمعنیترین و مضحکترین چیز است.»
🔺و اما زمان زیادی نگذشت که خبر رسید این ورزشکار اهل کره جنوبی از اظهاراتش که خود آن را "نامناسب" خوانده، عذرخواهی کرد.
🔺نکتهی حائر اهمیت، جملهی تاملبرانگیز «جین جونگ او» در بخشی از متن عذرخواهی اوست، جایی که بیان کرد: «پس از شنیدن آنچه در رسانهها گزارش شده بود، در بررسی واقعیت اقدام نکردم.»
🔺جدا از این مسئله که تیرانداز کرهای دقیقا از کدام جهت نسبت به سخنان پیشین خود عذرخواهی کرده، تماشای دست برتر رسانهای برخی تفکرات در جهان امروز برای ارائهی تحلیلها و برداشتهای مدنظر خود به مخاطبان بینالمللی، قابل توجه است. جایی که حتی برای مخاطبی کرهای، "عضو سپاه پاسداران" با برچسب "تروریست" برابر دانسته شده و در سخنان خود با همین واژه از آن یاد میکند.
✅ @media_arma
⭕کم عمق های اینترنتی
وجود رسانه هایی که اطلاعاتی با موضوعات متنوع و گسترده اما سطحی ارائه میدهند موجب شده بیشتر مردم فرهنگ کتاب و کتابخوانی برای رسیدن به اطلاعاتی عمیق را کنار بگذارند و به اطلاعات سطحی رسانه ها بسنده کنند.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕تغییر سبک زندگی در بستر تغییر سطح تکنولوژی
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍وقتی رسانه ملی زبان مطالبات مردم جامعه نباشد، رسانه های دیگری جایگزین آن می شوند!
رسانه ضعیف، غیرمطالبه گر، چاپلوس و متملق، در مسئولان این توهم را به بار خواهد آورد که هرچه بگویند، کسی نیست آنها را به چالش بکشد!
#بیسوادی_رسانه_ای
✅ @media_arma
♨️برخی فنون امنیت سایبری
1⃣Use password manager!
🔶 از ابزارهای مدیریت کلمات عبور استفاده کنید!
2⃣Don't give away your SSN without asking why it's needed
🔶 کد ملی خود را بدون پرسش درباره علت نیاز به آن، فاش نکنید.
3⃣If you must use ...
🔶 اگر ناچارید از Wi-Fi عمومی استفاده کنید، با اطلاعات شخصی خود به سایتها وارد نشوید. حتی بهتر است از VPN استفاده کنید.
4⃣Don't share your travel plans and photos online until ...
🔶 برنامه های سفر و عکس های خود را تا زمانی که به خانه برنگشته اید، به اشتراک نگذارید
5⃣That "free" usb drive can infect ...
🔶درایو USB رایگانی که در اختیارتان قرار می گیرد، می تواند کامپیوتر شما را آلوده و یا به طور کامل نابود کند
6⃣Backup your data regularly!
🔶 به طور منظم از داده های خود، نسخه پشتیبان تهیه کنید!
7⃣Call the company directly to ...
🔶پیش از ارائه هرگونه اطلاعاتی، مستقیما با شرکت تماس بگیرید و اعتبار درخواست کننده اطلاعات را تحقیق کنید.
✅ @media_arma
👤 #توییت واحد سواد رسانه ای موسسه مصاف (آرما)
✍رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ: تمرکز اصلی دشمنان بر جنگ رسانه ای است.
در حوزه رسانه ضعف و کم کاری داریم.
---
اکنون #رسانه_انقلابی یک ضرورت اساسی است. توسعه تحول کشور با تحول رسانه ای شتاب چندبرابری خواهد گرفت.
✅ @media_arma
آرما مدیا
@media_arma
💢نخود سیاهی به نام طرح صیانت
◾️در پی تصویبِ "بررسی" طرح صیانت در کمیسیون تخصصی، رسانه های مختلف اصلاحات هم پای رسانه های معاندین و منافقین در حالی به پوشش خبری گسترده در خصوص این طرح و مطرح کردن آن بعنوان مسئله اول کشور پرداختند که چنین طرحی هنوز بررسی کامل نشده و تصویب آن نیز نهایی نیست و امکان ایجاد تغییرات مختلفی در آن وجود دارد.
◾️هدف و قصد رسانه های معاند از سیاه نمایی وضعیت موجود که کاملا واضح و مشخص است اما رسانه های ظاهرا خودی اصلاحات چرا هم پای این رسانه ها و همانند آنان رفتار کردند و این طرح درحال بررسی را به قدری بزرگ جلوه دادند که به مسئله اول کشور تبدیل شود؟ چطور با ادعاهای کذب در خصوص این طرح ناگهان به یاد عدالتخواهی و معیشت مردم افتادند؟ چطور دستور دهندگان برای توقیف ویدیو و همانند سازان رسانه ی روز با مواد مخدر به یاد حمایت از موجودیت رسانه ها افتادند؟
◾️نه، چنین افرادی نه درد معیشت دارند، نه درد رسانه و نه درد مردم، بلکه تمام این نمایش ها و شعبده بازی ها را پا به پا با دشمنان ایران زمین به راه انداختند که مردم و مسئولین، در واپسین روزهای دولت روحانی، یادشان برود چه کسی باید معیشت و آب و برق و خوزستان و کار و دلار و تورم و... را درست میکرد ولی نکرد و چه کسانی پشت او ایستادند و مردم را به تَکرار دعوت کردند؟
◾️ای کاش در این روزهای تاریخ ساز فردی یا رسانه ای، به مردم همه آنچه اتفاق افتاد و آنچه قرار بود بشود ولی نشد را یادآوری میکرد و با لحن معروف جهانگیری میگفت: مردم عزیز ایران، یادتان میآید...؟
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بت های عصر رسانه، سلبریتی هایی هستند که با زرق و برق های دروغینشان و سوء استفاده از ویژگی طبیعی احساساتی بودن نوجوانان آنان را جذب خودشان کرده و منافع خود را تامین میکنند.
✅ @media_arma
💢بارها گفته ایم و باز میگوییم
🔺رسانه ها بیطرف نیستند و این بی طرف نبودن اولا در اخبار و تحلیل های گوناگون جلوه میکند و دوما حتی اگر در خبرها و تحلیل هایی جلوه نکند، سوگیری های ناپیدایی در آنها ایجاد میکند که در نگاه مخاطبین تاثیر گذار است.
🔺در نتیجه بهتر است در سوگیری های آشکار، خط فکری رسانه ها را بشناسیم تا در مواجهه با اخبار دارای سوگیری های پنهان با دقت بیشتری رفتار کنیم.
🔺برای مثال با بررسی یکی از اخبار به ظاهر ورزشی BBC میپردازیم، که در آن زن هم جنس گرای سیاه پوست را به خاطر ابراز عقیده خود روی سکوی المپیک تشویق کرد، اما در مقابل، با بی توجهی کامل این رسانه به ابراز عقیده جواد فروغی با به همراه داشتن چفیه و سجده شکر مواجه شدیم به حدی که در عکس ها نیز سعی شده بود تا حد ممکن این موضوع پنهان بماند و یا همراه با تیتری مغرضانه نمایش داده شود، این موضوع کاملا گویای سوگیری کامل این رسانه برای ضریب دادن به یک نوع عقاید خاص به بهانه پرداختن به ورزشکاران و حواشی المپیک است.
✅ @media_arma
⭕کم عمق های اینترنتی
اینترنت و شبکه های اجتماعی ذره ذره ظرفیت تمرکز و تعمق ذهن و مغز ما را از بین میبرند، اگر در گذشته با مطالعه یک کتاب میتوانستیم در اقیانوس عمیق اطلاعات شنا کنیم، حال با دسترسی به اطلاعات سطحی به سبک اینترنت فقط قادریم با جت اسکی در سطح آن اطلاعات حرک گذرایی داشته باشیم.
راه حل تنها یکیست: شروع مطالعه مستمر و جایگزین نکردن مطالب سطحی مجازی به جای مطالب عمیق حقیقی.
✅ @media_arma