⭕️نرمافزار آزمایشی توییتر در دسترس قرار گرفت
💢توییتر یك نرمافزار آزمایشی عرضه كرده كه در آن ویژگیهای تحت بررسی برای كاربران عرضه و بازخورد آنان رصد میشود.
به گزارش مهر و به نقل از دیلی میل، توییتر یك نرمافزار آزمایشی عرضه كرده كه كاربران میتوانند در آن ویژگیهای جدید را قبل از عرضه در برنامه رسمی تست كنند.
🔺در همین خصوص این شبكه اجتماعی اعلام كرد برخی كاربران میتوانند به نرمافزار آزمایشی Twttr دسترسی یابند. در این برنامه ویژگیهای جدید برای كاربران ارائه و باز خورد آنان بررسی میشود. در مرحله بعد درباره عرضه گسترده این ویژگی تصمیمگیری میشود.
🔻نخستین تستها روی چت متمركز و شامل ابزارهایی جدید حبابهای چت و پاسخهای رنگی است.
این شبكه اجتماعی در یك توییت نوشت: نمونه اولیه نرمافزار Twttr برای نخستین گروه از كاربران ارائه شده است.
نام Twttr در حقیقت نشاندهنده نام اصلی شركت است.
#اخبار #سواد_دیجیتال
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️تغییر نگرش هالیوود برای معرفی الگو و ابرقهرمان
💢منتقدان سینمایی میگویند افتتاحیه كاپیتان مارول تا امروز بهترین افتتاحیه تاریخ سینما برای یك فیلم ابرقهرمانانه زنمحور بوده است.
كمپانی والتدیزنی و شركت مارول، تهیهكننده این فیلم هستند و برای تولید آن 150 میلیون دلار هزینه كردهاند. با احتساب رقم فروش افتتاحیه فیلم، میتوان از آن به عنوان یك فیلم بسیار موفق و بلاك باستر اسم برد. اهل فن عقیده دارد كاپیتان مارول تا پایان زمان نمایش عمومی خود بیش از یك و نیم میلیارد دلار فروش جهانی (آمریكا و بقیه كشورهای دنیا) خواهد كرد.
خانمها را جدی بگیرید!
🔻در عین حال، همین منتقدان به نكته مهم دیگری هم اشاره میكنند: موفقیت كلان مالی كاپیتان مارول به معنی آن است كه تهیهكنندگان و كمپانیهای بزرگ فیلمسازی، باید خانمها را جدی تر گرفته و تعداد بیشتری فیلم با محوریت شخصیت آنها تولید و اكران عمومی كنند.
💢 بعد از تابستان 2017 و «واندرز وومن/ زن سرگردان» برادران وارنر، كاپیتان مارول دومین فیلم كمیك استریپی صنعت سینماست كه یك خانم را در مقام ابرقهرمان داستان خود دارد. واندر وومن با افتتاحیهای 103 میلیون دلاری در آمریكای شمالی نمایش خود را شروع كرد. این اكشن ابرقهرمانانه با بازی گال گادوت در نقش اصلی، توانست 409میلیون دلار در آمریكا و بقیه كشورهای دنیا فروش كند. اما رقم فروش سه روز اول جهانی كاپیتان مارول بیشتر از رقم كلی فروش این فیلم است!
🔻تجدیدنظر طلبی
👤میگن كالیگان، یكی از بازاریابهای سینمایی در رابطه با موفقیت دور از انتظار كاپیتان مارول میگوید: «فكر كنم باید در تمام دیدگاههای قبلی خودمان تجدیدنظر كنیم و آنها را دور بریزیم. یك سری چیزهایی كه تا همین چند روز قبل برای ما حكم حقیقت مسجل را داشتند، حالا تبدیل به حرفهایی غیرواقعی و دروغین شدهاند. چه كسی فكرش را میكرد كه تماشاگران مرد سینما به تماشای یك فیلم ابرقهرمانانه زن محور بروند؟ چه كسی تصورش را میكرد تماشاگران از فیلمی كه یك ابرقهرمان سیاهپوست را در راس ماجراهایش دارد، استقبالی بینظیر كند؟ اما واقعیت این است كه این اتفاقها رخ داده و همه ما باید خیلی دقیق به این موضوعات تازه توجه كنیم. تهیه كنندگانی كه این واقعیتهای تازه را در نظر نگیرند، در آینده با مشكلات متعددی روبهرو خواهند شد.»
همذات پنداری تماشاگران
💢پل درگارابدیان تحلیلگر سرشناس سینمایی هم، موفقیت كلان كاپیتان مارول را این گونه ارزیابی میكند: «هیچ شك و تردیدی وجود ندارد كه تماشاگران و مردم عادی همیشه فیلمهایی بزرگ با داستانهایی قوی و خاص و شخصیتهایی قابل باور و دوست داشتنی میخواهند. آنها مایلند آدمها و داستانهایی را روی پرده ببینند كه بتوانند با آنها همذاتپنداری كنند. موفقیت كاپیتان مارول در این است كه توانسته این شرایط را برای بینندگانش فراهم كند.»
#هالیوود
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️افزایش 70 درصدی جرایم سایبری
👤رئیس پلیس پایتخت از افزایش كشف پروندههای سرقت، قتل و سرقت مسلحانه در تهران خبر داد و گفت: وقوع جرایم سایبری در سال 97 بیش از 70 درصد رشد داشته است.
💢به گزارش جامجم، سردار حسین رحیمی دیروز در همایش فرماندهان و مدیران فاتب با اشاره به اجرای طرح رعد در پایتخت گفت: در اجرای ۲۲ مرحله طرح رعد، بالغ بر 1800نفر دستگیر و در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.
رئیسپلیس تهران درباره آمار كشف سرقت توضیح داد: ۱۶۶ هزار و ۷۹۴فقره سرقت در ۱۱ ماه گذشته منجر به كشف شده كه در مقایسه با سال گذشته، رشد 11 درصدی داشته است.
🔺جرایم جنایی موضوع دیگری بود كه رحیمی به آن اشاره كرد و افزود: در حوزه جرایم جنایی نظیر قتل، آدمربایی، سرقت مسلحانه و …. باید بگویم ۹۵ درصد این جرایم در تهران كشف میشود. ضمن اینكه طی این مدت با كاهش در وقوع این جرایم روبهرو بودهایم.
وی با اشاره به اقدامات پلیس فتا خاطرنشان كرد: پلیس فتا در این مدت ده هزار و ۲۰۵ پرونده را كشف كرد كه برداشت غیرمجاز، مزاحمت اینترنتی، كلاهبرداری رایانهای و دسترسی به اطلاعات حریم خصوصی از جمله این جرایم است. جرایم در حوزه فضای مجازی امسال بیش از ۷۰ درصد رشد داشته، اما در عین حال توان و قدرت پلیس نیز افزایش چشمگیری داشته است.
رحیمی با بیان این كه امسال پلیس به پروندههای كلان و جرایم اقتصادی نیز ورود كرد، تصریح كرد: رسیدگی به این پروندهها بار اصلیاش بر دوش پلیس بود؛ به طوری كه امسال ۲۱ پرونده ستاد اقتصادی پلیس مورد رسیدگی قرار گرفته و 1905 نفر نیز در این زمینه احضار شدند كه منجر به دستگیری ۴۹۳ نفر شد و از این میان ۳۸۷ نفر با حكم قضایی به زندان رفتند.
#اخبار
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️تاکتیک های جنگ روانی
💢جنگ روانی از واژههايي است كه تاكنون تعاريف متنوع و گوناگوني بر اساس شرايط استفاده از آن ارائه شده است.
💢ارتش امريكا در مارس ۱۹۵۵ در آييننامه رزمی خود تعريفی جالب از جنگ رواني در عرصه بينالمللی ارائه كرد؛ جنگ روانی در آييننامه ياد شده اين گونه تعريف شده است: «جنگ روانی دقيق و طراحی شده از تبليغات و ديگر اعمالی است كه منظور اصلي آن تأثيرگذاری بر عقايد، احساسات، تمايلات و رفتار دشمن، گروه بيطرف و يا گروه دوست است به نحوی كه پشتيبانی برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی باشد».
👤به اعتقاد ويليام داواتي جنگ رواني عبارت است از: «مجموع اقداماتي كه از طرف يك كشور به منظور اثرگذاری و نفوذ بر عقايد و رفتار دولتها و ملتهای ديگر در جهت مطلوب و با ابزارهايي غير از ابزار نظامي، سياسی و اقتصادی انجام ميشود». طرفداران اين نگرش اغلب بر اين باورند كه تبليغات جزء اصلی و اساسی جنگ روانی است نه همه آن.
💢جنگ رواني همچنین عبارت از مجموعه اقدامات تبليغی ـ روانی يك كشور يا گروه به منظور اثرگذاری و نفوذ بر عقايد و رفتار دولتها و مردم در جهت مطلوب.
#جنگ_روانی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تاکتیک ها و تکنیک های خلاق در تبلیغات
👤آلاستیر کرومپتون گفته است :
مثل یک شخص خلاق بیندیش اما مانند یک حسابدار سخن بگو .
🔻در تبلیغات خلاق ، تکنیک های مختلفی ابداع و ارائه شده است از جمله :
💢توفان فکری
💢تصمیم گیری گروهی
💢تکنیک اس آی ال
💢دوئل تبلیغاتی
#تبلیغات
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️بچهها چه احساسی به گوشی پدر و مادرهایشان دارند؟
💢در تابستان سال ۲۰۱۳، سه زن به کلانشهر بوستون رفتند و بهمدت دو ماه، در روزهای کاری هفته برای شامخوردن به رستورانهای فستفودی میرفتند. غذا سفارش میدادند و تا جای ممکن بدون جلب توجه روی صندلیهایشان مینشستند تا هیچ سوءظنی برنینگیزند. بعد شروع میکردند به جمعآوری مخفیانۀ اطلاعات. آنها دنبال آن دسته از مشتریها بودند که جمعشان شامل یک بزرگسال و دستکم یک کودک کوچکتر از ۱۰ سال باشد.
🔺این سه زن، پژوهشگرانِ دانشگاهی از رشتههای تخصصی اطفال، رشد کودک و مردمشناسی بودند و نیاز داشتند آنقدر به سوژههای خود نزدیک شوند تا بتوانند تغییر حالات چهره و لحن صدا را متوجه شوند. یادداشتهای فراوانی برداشتند. مأموریت آنها مشاهدۀ نحوۀ تعامل کودکان و مراقبان آنها با فناوریهای همراه و نیز بررسی نوع تعامل آنها بین خودشان بود، آنهم با ظریفترین جزئیات. نتیجۀ پژوهشْ پیشگامانه بود؛ اولین پژوهشی بود که چگونگی استفادۀ والدین از فناوریهای شخصی را در پیرامون کودکان بررسی میکرد و کشف اصلی آن نگرانکننده بود: مراقبان هرچه بیشتر مجذوب گوشیهای هوشمند خود بودند، رفتارشان با کودکان همراهشان خشنتر بود.
💢کاترین استاینر-ادر۸، روانشناس بالینی کودکان در بوستون و نویسندۀ کتاب انفصال بزرگ: محافظت از دوران کودکی و روابط خانوادگی در عصر دیجیتال۹، مینویسد «یکی از چیزهایی که در کودکان بسیار نادر است، شنیدن جوابی مشابه از کودکان از همۀ سنین به پرسشی بدون جواب قطعی۱۰ است.» او ازطریق پژوهشاش که طی آن با بیش از هزار فرزند، از خردسالان تا دانشجویان مصاحبه کرده، دریافت که «بچههای کوچک، چهار یا پنجساله، چیزهایی مثل این میگویند که ’بابام از گوشی هوشمند استفاده میکنه. گوشی مسخرهایه.‘ ’مامانم گوشی هوشمند داره. گوشی مسخرهایه، چون گفت که دو دقیقه دیگه میآد و برام قصه میخونه، یا بازی میکنه، اما اصلاً نیومد.‘ این غمانگیز است.»
🔺حواسپرتی دیجیتال والدین بیشازهمه زمانی استاینر-ادر را نگران میکند که به نوزادان مربوط است. او هشدار میدهد که برای مثال، نگاهکردن به گوشیتان زمانیکه به نوزاد شیر میدهید، نوزاد و مغز درحالرشد او را از لحظات حیاتی اتصال و محبت محروم میکند. میگوید «زمانیکه دارید برای کسی پیام میفرستید نمیتوانید کودک را در آغوش گرفته و به او شیر بدهید، به چشمهایش خیره شوید و به او آن پرورش بینافردیای را بدهیم که لازم دارد.» و فقط مغز کودک نیست که به این لحظات اتصال نیاز دارد. «اگر به آنها اجازه بدهیم، بهمرور زمان نوزادانمان ما را آرام میکنند. یاد میگیریم چطور فریاد نزنیم، چگونه صبور باشیم. نوزادان و خردسالان ما را والدین بهتری میکنند، اما اگر دائماً حواستان پرت چیزهای دیجیتال باشد، در مقام والد تغییر نخواهید کرد.»
#اعتیاد_دیجیتال
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️مشهور نیستی اما همه تو را میشناسند
💢صنعت چند میلیارد دلاریِ اینفلوئنسرهای شبکههای اجتماعی چندین و چند لایه دارد؛ از «فیتفلوئنسرها»یی که تمرکزشان بر سلامت و تناسب اندام است تا مرشدان مد و زیبایی و وبلاگنویسان سفر. این تولیدکنندگان محتوا صفحاتی مجازی برای تبلیغ چیزهای گوناگون، از جواهر و زیرپوش زنانه تا غذا و تجربههای مختلف، را اداره میکنند. شصت درصد از یک میلیارد کاربر اینستاگرام میگویند در این شبکهٔ اجتماعی محصولات جدیدی پیدا کردهاند. شبکههای اجتماعی به زمینی حاصلخیز برای بازاریابانی تبدیل شده است که میخواهند کالاهایشان را بفروشند. کالاهای رنگارنگی از قبیل محصولات مخصوص کودکان، مانند شیر خوراکی و اسباببازی، و محصولاتی برای پدر و مادرها، مثل لوازم آشپزخانه. و برای تبلیغ اینهمه محصول چه کسانی بهتر از کودکان نوپایی که چهرهای سرزنده و دنبالکنندگانی اختصاصی دارند؟
💢اما موفقیت همهٔ این سلبریتیهای جوان اینستاگرامی نتیجهٔ فعالیت والدین در پشت صحنه است، والدینی که عکس میگیرند و پشت دوربین کسبوکار را میچرخانند.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma