¦همه عمر برندارم سر¦
¦از این خمار مستی.. ¦
¦که هنوز من نبودم.. ¦
¦که تو در دلم نشستی¦
با خوندنشون حسشون کن:
صدای بارون رو شیروونی، صدای باد بین برگای درخت تو سکوت، صدای اتیش و سوختن چوب وسط زمستون، بوی خاک بارون خورده،بوی پوست پرتقال روی بخاری، بوی کتاب نو، طعم چایی تازه دم وسط یه روز سرد، طعم قهوه ی بدون شکر، دیدن اقیانوس از پشت پنجره، دیدن درختای بلند از بالکن کلبه ی چوبی، آرامش، سکوت، لمس ماسه های نرم و روشن ساحل، لمس هوای خنک از پنجره ماشین با چشمای بسته، لمس قسمت خنک بالش وسط تابستون، حس دوست داشته شدن..:))
🔹️رسانه طلوع
https://eitaa.com/media_toloue
🤔تا حالا جوجه تیغی یک روزه دیده بودید؟
.
.
🙂☘️
🔹️رسانه طلوع
https://eitaa.com/media_toloue
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫
⚡️ ۵ روز مانده تا نیمه شعبان
#امام_زمان
🌺🌼🌸❀━┅┉┈
🔹️رسانه طلوع
https://eitaa.com/media_toloue
🦋تنها به امید دیدن روزگارت، هر شب و روز نفس میکشم...
ای که نگاهم فرش راهت و جانم فدای نگاهت.
روزی که ظهور کنی؛ هیچ دلی نباشد، مگر روشن از فروغ سیمایت...
و هیچ ویرانه ای نماند، مگر گلشن از بهار دیدارت.
🦋#امام_زمان ♥️
❤️ دنبال نخود سیاه فرستادن
هر گاه می خواهند به بهانه ای کسی را از سر باز کنند و به جایی بفرستند که به این زودی ها بر نگردد از این ضرب المثل بهره می گیرند.
نخود از دانه های روغنی است که چند نوع از آن در ایران و به ترین آن در قزوین عمل می آید و دارای انواع گوناگونی است. این انواع عبارتند از: "نخود علوفه ای" که دانه های آن گرد و رنگ آن زرد یا سبز است، "نخود الوند" که دانه های آن گوشه دار و رنگ آن سبز یا قهوه ای است. "نخود فرنگی" که ریشه ی آن دوای ضد کرم است و سرانجام "نخود سیاه" که فقط برای تهیه ی "لپه" کاشته می شود. یعنی همه ی انواع نخود به همان صورتی که درو می شوند مورد استفاده فرار می گیرند و تغییر شکلی نمی دهند مگر نخود سیاه که هیچ گاه به همان صورت برای فروش به بازار نمی آید و چون به عمل آمد نخست آن را در آب می ریزند تا خیس بخورد و به صورت "لپه" دربیاید و سپس به عنوان لپه به بازار آورده و می فروشند.
از این رو در گذشته چون در هیچ دکان بقالی و فروشگاهی نخود سیاه پیدا نمی شد، هیچ کس هم دنبال نخود سیاه نمی رفت و در اصطلاح اگر کسی را به دنبال نخود سیاه می فرستادند، در واقع او را به دنبال چیزی فرستاده بودند که در هیچ دکان و فروشگاهی پیدا نمی شد و به همین دلیل از معنی مجازی آن این طور فهمیده می شد که می خواسته اند او را از سر خود باز کنند و از خود برانند تا از حقیقت موضوعی آگاه نشود.
🔹️رسانه طلوع
https://eitaa.com/media_toloue
🌱🌺
استوری های صفحه مجموعه مونو از دست ندیاااا
عکسهای جشن سه سالگی مجموعه استوری شده اکی دیر رسیدی و استوری ها ا از دست دادی میتونی به هایلایت جشن سه سالگی یه سری بزنی🙃
#آموزش_پیشرفت_اشتغال
•┈••✾•✨🌺✨•✾••┈
🔹️صفحه مجموعه ما در روبینو
https://rubika.ir/media_toloue
💠🔰
🌱شنبه ۱۳ اسفندماه
در رسانه طلوع چه خبره؟
دورهمی همراه با تمرین
گروه رادیو طلوع ۱
و
واحد اجرا و گویش مون
😉با حضور سرکارخانم شقایق همایونی
🌱همه مجری های مجموعه شرکت کنید
نکات ارزنده ای مطرح میشه
💠🔰