✅ به وقت حاج قاسم
📣 مسابقه بزرگ از "وصیت نامه سیاسی- معنوی" #سردارسپهبدشهیدحاجقاسم_سلیمانی 📝
علاقهمندان به شرکت در این مسابقه بزرگ میتوانند با مراجعه به سایت BookRC.ir نسخه بارگزاری شده وصیتنامه را مطالعه کنند. سپس از تاریخ 6 تا 15 دیماه فرصت دارند تا با شرکت در این مسابقه بزرگ به سئوالات طراحی شده پاسخ دهند.
اسامی برگزیدگان مسابقه به وقت «حاج قاسم» 20 دیماه اعلام میشود و متعاقباً از برگزیدگان آن با اهدای جوائز ویژهای تقدیر میشود.
https://eitaa.com/meduisf61
1_674421431.pdf
12.99M
فایل pdf وصیت نامه سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی
https://eitaa.com/meduisf61
رئیس ستاد اجرائی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش؛
مهمترین شعار در سند تحول بنیادین، استقرار تربیت تمام ساحتی در مدرسه است.
رضا مددی مشاور وزیر آموزش و پرورش در جمع مدیران مدارس نجف آباد گفت: اگر مدیران مدارس بتوانند رابطه فعالیتهای خود را با ساحتهای شش گانه تربیتی سند تحول و اهداف دوره تحصیلی برقرار کنند، نگاه تحولی که هدف اصلی ماست محقق میشود.
https://eitaa.com/meduisf61
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان نجف آباد، در نهمین روز از دی ماه ۹۹ دومین جلسه از سلسله نشست های آموزشی ساحت های تعلیم و تربیت مبتنی بر سند تحول در آموزش و پرورش، به صورت ویدئو کنفرانس در جمع مدیران مدارس شهرستان و با حضور رضا مددی مشاور وزیر و رئیس ستاد اجرائی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و عبداللهی معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی آموزش و پرورش نجف آباد برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مددی با تأکید بر تعلیم و تربیت همهجانبه و تمام ساحتی گفت : مسیر تحول بر بستر شش زیر نظام برنامه درسی، راهبری و مدیریت تربیتی، تربیت معلم و تامین منابع انسانی، تامین و تخصیص منابع مالی، پژوهش و ارزشیابی و تامین فضا و تجهیزات و فناوری پایه ریزی می شود و لازمه آن تربیت تمام ساحتی در مدارس است.
وی سند تحول بنیادین را پشتوانه عظیمی برای ایجاد تحول در آموزشوپرورش دانست و گفت: این سند کار اساسی و علمی است که مورد تائید همه ارکان نظام است و چرخشهای تحولآفرین در این سند بیان میکند که نباید در ظواهر امور غرق شد و آن چیزی که مهم است تغییر نگرش است .
https://eitaa.com/meduisf61
رئیس ستاد اجرائی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با اذعان به اینکه لازم است تا با آگاهی از 47 چرخش تحول آفرین از وضعیت موجود برای رسیدن به یک نظام تعلیم و تربیت مطلوب استفاده بریم، از انحصار انگاری در تربیت، یکسان سازی و تولید انبوه، ایجاد رقابت فردی و تنش زا، انباشت اطلاعات و حافظه محوری در دانش آموزان به عنوان نقایص آموزش و پرورش در شرایط موجود یاد کرد و کسب شایستگی در تمام ساحت های تربیتی و پرورش متربی فعال را از مدیران خواستار شد.
وی در پایان افزود: اگر مدیر مدرسهای بتواند رابطه فعالیتهای خود را با ساحتها و اهداف دوره تحصیلی برقرار کند، درواقع نگاه تحولی پیداکرده و این هدف اصلی ما است .
https://eitaa.com/meduisf61
♦️حتی یک دانش آموز هم نباید از تحصیل بازبماند
🔺محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش:
🔹مدیران مدارس باید از وضعیت هر یک از دانش آموزان اطلاع داشته باشند و اجازه ندهند حتی یک نفر از تحصیل بازبماند.
🔹نقش مدیران مدارس در این دوران بسیار حساستر از قبل است. اساس مدارس بر پایه برنامهریزیهای صحیح مدیران مدارس منطبق است.
🔹یکی از وجوه بارز زندگی، نقشآفرینی است. این کار در شرایطی که از قبل قابل پیشبینی نبوده، بسیار سختتر از حالت عادی است. امروز به دلیل شیوع ویروس کرونا شرایط تغییر کرده و ادامه مسیر طبق برنامهریزی سالهای قبل، امکانپذیر نیست.
🔹در وضعیت جدید، تهدید این است که دچار استیصال و درماندگی شویم و نتوانیم کار را بهخوبی انجام دهیم اما فرصتهای طلایی نیز آن است که بیاموزیم و خود را محک بزنیم توانایی خود را توسعه دهیم.
♦️رایزنی برای افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور
🔺دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش
🔹موضوع کنکور همچنان پابرجاست و دیدگاه های فراوانی نسبت به آن مطرح است. با وجود اینکه در دوران کرونا همه چیز عوض شده اما فضای کنکور عوض نشده است.
🔹خوشبختانه تصور می کنم یک حساسیت، آگاهی و هوشیاری ملی در باب کنکور در حال شکل گیری است که تغییراتی را در پی خواهد داشت. معاونت متوسطه رایزنی هایی را در زمینه افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در دست انجام دارد. مسئله کنکور از دید ما رها نشده، اما مشکلاتش همچنان پابرجاست تا با پیگیری های جدی بهبود یابد.