فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 مدارس همچنان غیرحضوری؛ حضوری سال بعد، پس از واکسیناسیون
◀️🔹سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: بعد از اجرای واکسیناسیون و قطع زنجیره انتقال کرونا در سال آینده مدارس حضوری برگزار میشود. بازگشایی حضوری مدارس که برای پایههای اول و دوم مطرح شده بود در کمیتههای ستاد رای نیاورد و همه غیرحضوری هستند.
https://eitaa.com/meduisf61
🔺اتصال ۶۳هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت/طرح اولیه سیم کارت اختصاصی دانش آموزی آماده شد
🔹مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت تهیه و توزیع سیمکارت دانش آموزی گفت: طرح اولیه سیم کارت دانش آموزی با احصای قابلیتهای مورد نیاز سیم کارت اختصاصی دانشآموزان آماده شده و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است.
https://eitaa.com/meduisf61
🔺برگزاری دو نوع آزمون برای ارزشیابی نیمسال اول دانش آموزان
🔹حاجیمیرزایی : ما دو نوع آزمون داریم، یکی آزمونهای تکوینی است و یکی هم آزمونهای پایانی که سهم اینها در تعیین نمره پایانی دانشآموزان متفاوت است. آزمون تکوینی آزمونی است که بر اساس ارزیابی یک معلم از میزان فراگیری دانشآموزان در طول سال انجام میشود و ارزیابی پایانی هم که در پایان هر نوبت امتحانی انجام میشود و امسال در پایان دیماه به شکلهای مختلف انجام میشود.
🔹وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: هرجایی که ستاد مقابله با کرونا اجازه دهد و مقررات منعی نداشته باشد، ترجیح ما برقراری آزمون حضوری است اما اگر با مخالفت ستاد مواجه شود در برخی مناطق، به صورت غیرحضوری برگزار میشود.
🔺تاکید والدین بر کسب نمره ۲۰ و فشارهای روانی وارد بر دانش آموزان
🔹یک مشاور با اشاره به آغاز فصل امتحانات دانش آموزان و تاکید والدین بر کسب نمره کامل، مطرح کرد: لازم است والدین در تعریفی که از موفقیت دارند بازبینی کنند. متاسفانه در فرهنگ ما کسب نمره ۲۰ در دروس به معنای هوش بالای افراد است چه بسا بسیار والدینی که در تلاشاند به هر قیمتی شده فرزندان خود را از طریق معلم خصوصی و مدارس گران قیمت در گروه دانش آموزان تیزهوش و سرآمد قرار دهند اما توجهی به فشار روانی و اضطراب وارد شده بر فرزندان ندارند.
♦️آغاز توزیع کارت آزمون استخدامی سال ۹۹ از فردا
🔹کارت ورود به جلسه هشتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور از فردا دوشنبه ۸ دی ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور توزیع میشود.
https://eitaa.com/meduisf61
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش در اجرای سند تحول بنیادین اظهار کرد؛
"تربیت تمام ساحتی"، مرکز ثقل سند تحول بنیادین است.
جلسه ویدئو کنفرانس مدیران مدارس شهرستان نجف آباد با حضور مشاوران وزیر آموزش و پروش برگزار گردید.
https://eitaa.com/meduisf61
اخبار آموزش و پرورش نجف آباد
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان نجف آباد، در سومین روز از دی ماه ۹۹جلسه آموزشی ساحت های تعلیم و تربیت مبتنی بر سند تحول در آموزش و پرورش، به صورت ویدئو کنفرانس در جمع مدیران مدارس شهرستان و با حضور مهدی نوید ادهم و رضا مددی مشاوران وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.
در ابتدای این جلسه محمد اعتدادی مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ضمن عرض خدا قوت به مدیران مدارس شهرستان و خیر مقدم به دو میهمان حاضر در این جلسه، از اقدامات شورای عالی آموزش و پرورش در راستای اجرایی شدن سند تحول بنیادین در استان ها گفت : تا کنون اقدامات خوبی در جهت پیاده سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در استان اصفهان انجام شده و در اجرایی کردن آن از تمام توان خود استفاده نموده ایم.
وی اظهارداشت: از مولفه های این سند، چرخشهای تحول آفرین است که هدف آن تغییر دیدگاه سنتی از آموزش حافظه محور، به سوی وضعیت مطلوب و کسب تجربههای تربیتی و مدرسه کارآمد است.
https://eitaa.com/meduisf61
اخبار آموزش و پرورش نجف آباد
در ادامه جلسه مهدی نوید ادهم مشاور وزیر آموزش و پرورش در سند تحول بنیادین، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خصوص پیاده سازی سند تحول و گسترش مفهوم مدرسه پژوهنده و لزوم متناسب سازی نسخه کرونایی سند تحول بنیادین و بسته های تحولی با توجه به شرایط موجود، تاکید نمود و افزود: فعالیت همه نهادهای اجتماعی از جمله آموزش و پرورش دچار تغییر گشته لذا در فرآیند آموزش های مجازی بایستی علاوه بر ارائه آموزش به دانش آموزان بر تربیت اجتماعی، جسمانی، سیاسی و دینی آنها نیز پرداخته شود.
وی تصریح کرد :اکنون رسالت مدیران در دوران کرونا ارائه خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر سند تحول با تاکید بر حضور فیزیکی دانش آموزان در مدرسه و اطمینان از عدم توقف چرخه یادگیری، صیانت از شرایط روحی و روانی معلمان و دانشآموزان، تاکید و مراقبت از تحقق تربیت در ساحتهای شش گانه، توانمندسازی و به روز آوری مهارت های مدیریتی، تلاش برای تحقق مدرسه تربیت محور و و تبدیل آن به "مدرسه، کانون تربیتی محله" ، فراهم آوردن زیرساختها، منابع، امکانات و تجهیزات برای استفاده هوشمندانه از فناوری های نوین و برنامه ریزی برای دستیابی به مدرسه ای در تراز سند تحول، آینده پژوهی و باور به تحولات اساسی در سبک زندگی و نهایتا متناسبسازی روند و فرایند های مدرسه با شرایط و اقتضائات زیستبوم جدید است.
وی در پایان سخنانش پیرامون الزامات مدیریت تغییر بر مبنای حاکمیت اخلاق اسلامی در مناسبتهای انسانی گفت: صبر و شکیبایی، عدالت خواهی، مشارکت پذیری و مشارکت جویی، مثبتاندیشی و شایستهسالاری از خصیصه ها و الزامات یک مدیر تغییر است.
رضا مددی، مشاور وزیر آموزش و پرورش و رییس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین در بخشی دیگر از این جلسه با یاد کردن از تربیت تمام ساحتی به عنوان مرکز ثقل سند تحول بنیادین افزود: مهمترین پیام سند تحول برای مدیران مدارس این است که رویکرد مدیران به تعلیم و تربیت باید رویکرد تربیت همه جانبه و متوازن باشد. مدیران مدارس در تدوین برنامه سالانه باید رویکرد تمام ساحتی و اهداف برنامه درسی را مورد توجه قرار دهند. هر فعالیتی در مدرسه باید رابطه خود را با ساحتها و اهداف برنامه درسی مشخص کند. هر فعالیتی که نتواند رابطه خود را با ساحتها و اهداف دورههای تحصیلی تعریف کند، اجرای آنها در مدارس توجیه تربیتی ندارد. ساحتها و فعالیتها از هم جدا نیستند و فعالیتهایی که به اجرا درمیآیند باید مرتبط با چند ساحت باشند.
مددی؛ با اشاره به گفتمان سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در ۶ بخشِ تربیت زیستی، بدنی، علمی، اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی، ابراز کرد: این سند مسیر حرکت تعلیم و تربیت را تعریف کرده و دارای چارچوب تئوریک، راهبردی، نظام فکری و کاربردی بوده و به عنوان نسخه تحقق تعلیم و تربیت اسلامی است و معلمان را بایستی نسبت این مباحث به ویژه روش آموزش تلفیقی آشنا و همسو کرد.
https://eitaa.com/meduisf61
اخبار آموزش و پرورش نجف آباد
🔺تغییر محتواهای آموزشی مهدهای کودک و پیش دبستانیها از سال ۱۴۰۰
رئیس گروه پیش دبستانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی:
🔹 تاکنون محتواهای ما جنبه آموزشی محض یا جنبه دانشی داشتهاند که با راهنمای جدید یک تعادل و توازنی ایجاد میشود.
🔹 با دستورالعمل «مدیریت تولید محتوا و فرصتهای تربیتی و اجرایی آن در مهدهای کودک و پیش دبستانی» که ۲۸ آبان ماه امسال ابلاغ شد، محتوای مناسب در اختیار بچهها قرار می گیرد.
🔹 دستورالعمل بر این موضوع تاکید دارد که بیش از چهار کتاب نباید در اختیار کودک قرار بگیرد و هر کتاب باید زیر ۴۰ صفحه باشد و بیشتر این محتوا غیر مداد کاغذی باشند.
♦️معلمان غیررسمی باید در آزمون استخدامی شرکت کنند
🔺وزیر آموزش و پرورش:
🔹برای افرادی که بعد از سال ۹۲ به هر طریقی با آموزش و پرورش همکاری کردند، مسیر ماده ۲۸ یعنی آزمون استخدامی و دانشگاه فرهنگیان وجود دارد که از آن طریق میتوانند وارد آموزش و پرورش شوند.
✅ به وقت حاج قاسم
📣 مسابقه بزرگ از "وصیت نامه سیاسی- معنوی" #سردارسپهبدشهیدحاجقاسم_سلیمانی 📝
علاقهمندان به شرکت در این مسابقه بزرگ میتوانند با مراجعه به سایت BookRC.ir نسخه بارگزاری شده وصیتنامه را مطالعه کنند. سپس از تاریخ 6 تا 15 دیماه فرصت دارند تا با شرکت در این مسابقه بزرگ به سئوالات طراحی شده پاسخ دهند.
اسامی برگزیدگان مسابقه به وقت «حاج قاسم» 20 دیماه اعلام میشود و متعاقباً از برگزیدگان آن با اهدای جوائز ویژهای تقدیر میشود.
https://eitaa.com/meduisf61
1_674421431.pdf
12.99M
فایل pdf وصیت نامه سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی
https://eitaa.com/meduisf61
رئیس ستاد اجرائی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش؛
مهمترین شعار در سند تحول بنیادین، استقرار تربیت تمام ساحتی در مدرسه است.
رضا مددی مشاور وزیر آموزش و پرورش در جمع مدیران مدارس نجف آباد گفت: اگر مدیران مدارس بتوانند رابطه فعالیتهای خود را با ساحتهای شش گانه تربیتی سند تحول و اهداف دوره تحصیلی برقرار کنند، نگاه تحولی که هدف اصلی ماست محقق میشود.
https://eitaa.com/meduisf61
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان نجف آباد، در نهمین روز از دی ماه ۹۹ دومین جلسه از سلسله نشست های آموزشی ساحت های تعلیم و تربیت مبتنی بر سند تحول در آموزش و پرورش، به صورت ویدئو کنفرانس در جمع مدیران مدارس شهرستان و با حضور رضا مددی مشاور وزیر و رئیس ستاد اجرائی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و عبداللهی معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی آموزش و پرورش نجف آباد برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مددی با تأکید بر تعلیم و تربیت همهجانبه و تمام ساحتی گفت : مسیر تحول بر بستر شش زیر نظام برنامه درسی، راهبری و مدیریت تربیتی، تربیت معلم و تامین منابع انسانی، تامین و تخصیص منابع مالی، پژوهش و ارزشیابی و تامین فضا و تجهیزات و فناوری پایه ریزی می شود و لازمه آن تربیت تمام ساحتی در مدارس است.
وی سند تحول بنیادین را پشتوانه عظیمی برای ایجاد تحول در آموزشوپرورش دانست و گفت: این سند کار اساسی و علمی است که مورد تائید همه ارکان نظام است و چرخشهای تحولآفرین در این سند بیان میکند که نباید در ظواهر امور غرق شد و آن چیزی که مهم است تغییر نگرش است .
https://eitaa.com/meduisf61
رئیس ستاد اجرائی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با اذعان به اینکه لازم است تا با آگاهی از 47 چرخش تحول آفرین از وضعیت موجود برای رسیدن به یک نظام تعلیم و تربیت مطلوب استفاده بریم، از انحصار انگاری در تربیت، یکسان سازی و تولید انبوه، ایجاد رقابت فردی و تنش زا، انباشت اطلاعات و حافظه محوری در دانش آموزان به عنوان نقایص آموزش و پرورش در شرایط موجود یاد کرد و کسب شایستگی در تمام ساحت های تربیتی و پرورش متربی فعال را از مدیران خواستار شد.
وی در پایان افزود: اگر مدیر مدرسهای بتواند رابطه فعالیتهای خود را با ساحتها و اهداف دوره تحصیلی برقرار کند، درواقع نگاه تحولی پیداکرده و این هدف اصلی ما است .
https://eitaa.com/meduisf61
♦️حتی یک دانش آموز هم نباید از تحصیل بازبماند
🔺محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش:
🔹مدیران مدارس باید از وضعیت هر یک از دانش آموزان اطلاع داشته باشند و اجازه ندهند حتی یک نفر از تحصیل بازبماند.
🔹نقش مدیران مدارس در این دوران بسیار حساستر از قبل است. اساس مدارس بر پایه برنامهریزیهای صحیح مدیران مدارس منطبق است.
🔹یکی از وجوه بارز زندگی، نقشآفرینی است. این کار در شرایطی که از قبل قابل پیشبینی نبوده، بسیار سختتر از حالت عادی است. امروز به دلیل شیوع ویروس کرونا شرایط تغییر کرده و ادامه مسیر طبق برنامهریزی سالهای قبل، امکانپذیر نیست.
🔹در وضعیت جدید، تهدید این است که دچار استیصال و درماندگی شویم و نتوانیم کار را بهخوبی انجام دهیم اما فرصتهای طلایی نیز آن است که بیاموزیم و خود را محک بزنیم توانایی خود را توسعه دهیم.
♦️رایزنی برای افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور
🔺دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش
🔹موضوع کنکور همچنان پابرجاست و دیدگاه های فراوانی نسبت به آن مطرح است. با وجود اینکه در دوران کرونا همه چیز عوض شده اما فضای کنکور عوض نشده است.
🔹خوشبختانه تصور می کنم یک حساسیت، آگاهی و هوشیاری ملی در باب کنکور در حال شکل گیری است که تغییراتی را در پی خواهد داشت. معاونت متوسطه رایزنی هایی را در زمینه افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در دست انجام دارد. مسئله کنکور از دید ما رها نشده، اما مشکلاتش همچنان پابرجاست تا با پیگیری های جدی بهبود یابد.