#اطلاعات دکتر سید محمد رضا #مرندی
- ✅ دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق.
- ✅ عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی.
- ✅ معاون سابق پژوهشی دانشگاه پیام نور.
- ✅ رئیس سابق پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات.
- ✅ دبیرکل جبهه دانشگاهیان انقلاب اسلامی.
عنوان کارگاه : #مردم_سالاری_دینی از منظر آیت الله العظمی خامنهای.
🏨 #مکان : دانشگاه شیراز، ساختمان #مدیریت ، #سالن_مصطفوی
لینک ثبت نام رایگان در #کارگاه:
🔻🔻🔻
tamhid.ir/k3
کانال اطلاع رسانی #دوره_معارف_انقلاب
👇👇👇
https://eitaa.com/mefars
بیانات در دیدار رئیس جمهور و اعضای محترم هیئت دولت.pdf
553.6K
#فایل_PDF
#فایل پی دی اف متن بیانات هفتم شهریورماه 1397 رهبر معظم انقلاب با #اعضای_هیئت_دولت که جهت تحلیل در کارگاه #مهر_ماه انتخاب گردیده است .
داوطلبین عزیز لطفا قبل از حضور در کارگاه با استفاده از روش های آموزش داده شده در کارگاه های پیشین اقدام به #تحلیل_بیانات نمایند.
کانال اطلاع رسانی دوره مطالعاتی و آموزشی #معارف_انقلاب
👇👇👇
⭕️ https://eitaa.com/mefars
کارگاه سوم معارف انقلاب :
#مردم_سالاری_دینی از منظر آیت الله العظمی خامنهای.
✅ استاد : #دکتر_سید_محمد_رضا_مرندی (دکتری علوم سیاسی و #عضو_هیئت_علمی_دانشگاه_شهید_بهشتی)
🏨 #مکان : دانشگاه شیراز، ساختمان #مدیریت ، #سالن_مصطفوی
لینک ثبت نام رایگان در #کارگاه:
🔻🔻🔻
tamhid.ir/k3
کانال اطلاع رسانی #دوره_معارف_انقلاب
👇👇👇
https://eitaa.com/mefars
#اطلاعیه
لطفا به آدرس محل برگزاری کارگاه امروز توجه فرمایید :
🏨 #مکان : دانشگاه شیراز، ساختمان #مدیریت ، #سالن_دکتر_مصطفوی
کانال اطلاع رسانی #دوره_معارف_انقلاب
👇👇👇
https://eitaa.com/mefars
گزارش اختصاصی سایت تمهید از کارگاه
(#مردم_سالاری_دینی_از_دیدگاه_آیت_الله_خامنه_ای)
➕
#دانلود_فایلهای_صوتی_کارگاه
#دکتر_سید_محمد_رضا_مرندی
متن کامل در
🔻🔻🔻
yon.ir/h0iMH
#نظريه_جمع بر آن است که مبناي مشروعيت فقهي نظام سياسي دوگانه (خدا و مردم) است؛ و اين دو مبنا، قابل جمع، بلکه لازم الجمع هستند، لذا حاکم اسلامي براي تحقق و تکميل مشروعيت خويش بايد دو سطح و مرتبه از مشروعيت را کسب کنند:
1- #مشروعيت_در_مرتبه_احراز_صلاحيت؛ که لازمه آن، احراز صفات و شرايط منصوص در منابع شرع در حکومت و حاکم اسلامي به عنوان حق الله و شرط لازم براي تحقق مشروعيت حکومت است.
2- #مشروعيت_در_مرتبه_اعمال_حاکميت؛ که لازمه آن، قبول و رضايت امت اسلامي به عنوان صاحبان حکومت به عنوان حق الناس و شرط کافي براي تکميل مشروعيت حکومت است.
الف ) مفاد دیدگاه #انتخابی_ولایتی:
مطابق اين برداشت، نصب فقها از براي حکومت رد مي شود؛ مشروعيت الهي، از طريق تعيين شرايط و صفات در رهبر؛ و مشروعيت مردمي، از طريق انتخاب يک نفر از ميان آنان از سوي مردم تأمين مي گردد.
مطابق اين ديدگاه، نصبي در کار نيست ( چه به صورت بالفعل و چه به صورت بالقوه) و تعيين شرايط حاکم اسلامي از سوي معصوم(ع) از باب بيان حکم شرعي است .
بنابراين کسي حق اعمال ولايت و حکومت بر امت اسلامي را دارد که واجد شرايط و صفاتي باشد که در شرع تعيين شده لذا امت اسلامي موظف است در انتخاب رهبر و حاکم خويش، اين صفات و شرايط را مراعات نمايد تا انتخاب او مشروع باشد.
ب) مفاد دیدگاه #انتخابی_نصبی
مطابق اين برداشت، نصب فقها به صورت بالقوه مي باشد يعني تمامي فقهاي جامع شرايط به صورت يک نصب عام از جانب معصوم(ع) ، منصوب می باشند، حال هرگاه يکي از اين فقهاي منصوب بالقوه از طريق انتخاب امت اسلامي به حکومت دست يافت، نصب وي از قوه به فعل مي رسد و وي حاکم منصوب از جانب معصوم(ع) و منتخب از طرف مردم، مي گردد.
متن کامل در:
🔻🔻🔻
yon.ir/h0iMH
درحقيقت در اينجا انتخاب امت، دو کار را انجام مي دهد يکي تکميل #مشروعيت_ديني_حکومت و ديگري از قوه به فعل رسانيدن ( #فعليت_دادن) نصب الهي.
از جمله پیروان این دیدگاه می توان به :
آخوند خراساني ، ميرزاي نائيني ، #امام_خميني(ره) ،آيت الله سيدمحمدباقرصدر ، آيت الله مطهري،آيت الله جعفر سبحاني، آيت الله صالحي نجف آبادي، آيت الله منتظري و حضرت #آيت_الله_خامنه اي اشاره نمود.
کانال های اطلاع رسانی #تمهید :
🔻🔻🔻
http://telegram.me/tamhid_ir
http://eitaa.com/tamhid_ir
گزارش پایگاه خبری و تحلیلی #حلقه_وصل از سومین کارگاه معارف انقلاب اسلامی
🔻🔻🔻
http://hvasl.ir/content/48592
شاید برای شما جالب باشد و تا کنون نشنیده باشید که حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در سالهای قبل از انقلاب اسلامی ۱۳ عنوان اثر ترجمه ای و تالیفی دارند که با توجه به مشغله فراوان ایشان در دوران مبارزه در نوع خود بسیار قابل توجه می باشد .
در این نوشتار تلاش می کنیم این آثار را برای شما معرفی نماییم .
🔻🔻🔻
yon.ir/6jOC7
کانال #معارف_انقلاب
👇👇👇
⭕️ https://eitaa.com/mefars
هدایت شده از تمهید
yon.ir/nNx1T
❌ #روش_اجتهادی نقطه موازنه بین #عقلانیت_و_خلاقیت
#حجت_الاسلام_دکتر_محمود_قاسمی
✅ گزارش اختصاصی #سایت_تمهید از اولین کارگاه آموزشی #معارف_انقلاب_اسلامی :
متن کامل در:
🔻🔻🔻
yon.ir/BSwkl
🔷 همواره در پارادایم های علمی دوگانه ای به نام عقلانیت و خلاقیت مطرح می شود، یکی از سوالات اساسی که ما با منطق انقلاب اسلامی باید به آن پاسخ بدهیم - که پاسخ ساده ای هم نیست – تعیین نقطه موازنه عقلانیت و خلاقیت در منطق انقلاب اسلامی است.
🔷 در جوامع غربی به انقلاب اسلامی برچسب سنت گرایی می زنند ، در حالیکه تفکر انقلاب ما کاملا با این امر مخالف است. خیلی از روشنفکران امروزه همین دوگانه را برای ما طراحی می کنند و معتقدند که مشکل اساسی انقلاب اسلامی این است که جامعه را دوقطبی کرده است و بین دوقطبی سنت و تجدد گرفتار آمده است و در نهایت یک شکاف عمیق بین سنت گراهای اجتماعی و تجدد گرا ها ایجاد شده است. در صورتیکه اگر دقیق بنگریم ترسیم این دوگانه اساسا غلط است و ما در یک مغالطه آشکار – طناب پوسیده یا – گرفتار شده ایم ، یا تجددگرا یا سنت گرا ؟!
🔷 تفکر انقلاب اسلامی تفکری است که بر محور حق است و مطالبه آن، احقاق حق و ازاله باطل است . درانقلاب اسلامی نه تجددگرایی مسئله بوده است که بخواهد غرب گرا بشود و نه حفظ سنت مسئله بوده است که بخواهد سنت گرا بشود. انقلاب اسلامی ما حق گرا و واقع گراست و طرفدار آن امری است که به حقانیت نزدیک است ، حال این امر ممکن است در سنت نهفته باشد ، یا اینکه یک امر مدرن باشد که در غرب ظهور و بروز پیدا کرده است.
🔷 امروزه در فکر جامعه در فرهنگ جامعه پرسش ها و شرایط نوین و متغیرهای جدیدی در حال شکل گیری است و این ماجرا ضرورتا ما را نیازمند به نواندیشی و خلاقیت می کند ، رهبر معظم انقلاب از جوانان درخواست می کنند که بروید به مسائل انقلاب فکر کنید ، حرف نو بیاورید ما امروزه برای مسائل خودمان به حرف نو ، ادبیات نو و به نواندیشی نیاز داریم و در عین حال به عقلانیت نیز نیاز داریم .حال اینکه بین این ثبات و تغییر چگونه می توانیم موازنه ایجاد کنیم مسئله امروز ماست.
🔷 مطرح کردن اندیشه دین بعنوان یک مسلک اجتماعی و توجه به نیازهای اجتماعی جامعه و پاسخ منطقی به آن ، باید به نظامات و به قواره های اجتماعی ختم شود .حرفی که ما می زنیم فقط در ذهنیت محض نباید باقی بماند ، تفاوت تفکر رهبر معظم انقلاب با سایر گونه های اندیشه ای در همین مسئله ی توجه به مسائل اجتماع است.اینکه دین یک ذهنیت محض نیست بلکه ناظر به اعمال ما انسانها ، کارکردها و کاربردهای و مسائل اجتماعی روز نگاه دارد.
🔷 امروزه یک آسیبی که به صورت جدی مطرح می شود بحث کارآمدی نظام است آیا نظام کارآمد بوده یا نه ؟ اما یک آسیب مهمتری که وجود دارد بحث معناداری است. برای بخشی از جامعه ما خیلی از نکاتی که ما میگوییم اصلا قابل فهم نیست، چون با آنها ارتباط نگرفته ایم .این تاکید که حضرت آقا در زمینه گفتمان دارند به این معناست که گفتمان را باید انتقال داد، کد های ذهنی و طبقه بندی ذهنی که برای ما شکل گرفته است را باید به جامعه انتقال بدهیم.
متن کامل در:
🔻🔻🔻
yon.ir/BSwkl
کانال های اطلاع رسانی #تمهید
👇👇👇
http://eitaa.com/tamhid_ir
http://telegram.me/tamhid_ir
لینک ثبت اطلاعات جلسات #مباحثه دوره آموزشی معارف انقلاب اسلامی #ویژه_سرگروه_های_مباحثه:
👇👇👇
http://tamhid.ir/regmaaref/
کانال اطلاع رسانی #معارف_انقلاب
👇👇👇
⭕️ https://eitaa.com/mefars
#اطلاعیه:
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام #اربعین_حسینی به اطلاع می رساند کارگاه های ماهیانه دوره #آموزشی_معارف_انقلاب_اسلامی که طبق معمول ماه های اخیر در اولین #پنجشنبه هر ماه برگزار می گردید در #آبان_ماه به دلیل همزمانی با ایام #پیاده_روی اربعین حسینی ؛ در تاریخ #پنجشنبه_24_آبان_ماه_1397 برگزار خواهد شد.
موضوع جلسه و استاد مدعو انشاالله از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد.
@mefars