هدایت شده از معیار اسکو
هم اکنون از شبکه ۳
پخش مستند غیر رسمی آغاز شده
پیشنهاد تماشا می دهیم.
هدایت شده از معیار اسکو
🌺حضرت عیسی(ع):درخت كامل نمى شود مگر با ميوه اى گوارا، همچنين دين دارى كامل نمى شود مگر با دورى از حرام ها.
تحف العقول، 511
🌺میلاد حضرت مسیح (ع) مبارک
@meyarosku
هدایت شده از معیار اسکو
❌ شایعه
قاضی نمونه، همسرش را به دلیل استفاده از برنامه شاد به قتل رساند
✅ واقعیت
اصل داستان صحت دارد، اما اولا قاتل قاضی نبوده ثانیاً علت اختلافات خانوادگی بوده است.
جعل کنندگان، با تحریف این واقعه تاسفبار، همزمان دستگاه قضا (که این روزها امید و ملجأ مردم شده) و برنامه داخلی شاد را هدف تخریب خود قرار دادهاند.
@meyarosku
هدایت شده از معیار اسکو
❌ شبهه ۸۱۲
ببینید انقلاب چه کرده که مردم از دین و هرچه آخوند و روحانی است، برگشتهاند
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 برخلاف القائات دشمن و احیاناً تصورات برخی افراد، محبوبیت دین و روحانیت نه تنها کاهش پیدا نکرده است بلکه افزایش هم پیدا کرده و حتی عمیقتر و قویتر شده است.
توهین یا بی احترامی عدهای معدود به روحانیون، چیز تازه ای نیست گ؛ اگر این موارد ملاک قضاوت باشد از پیامبر و امامان آخوندتر نداریم و به همه آنها توهین های زیادی (نه توسط کفار، بلکه از مسلمانان جاهل) شده است؛ قرآن کریم و تاریخ برخی موارد آن را ذکر کرده است. حتماً داستان گوهای آن را تحت عنوان اخلاق خوب و برخورد اسلامی امامان با دشمنان، زیاد شنیدهاید. حتی حضرت علی علیه السلام متهم به کفر و بی نمازی می شد. پس توهین به روحانیت پدیدهی تازهای نیست این در حالیست که امامان معصوم بودند، ولی روحانیت بالاخره معصوم نیست و ممکن است برخی از آن ها برخی اشتباهات رفتارهای نامناسب داشته باشند که مزید علت شود.
در تاریخ معاصر نیز نه فقط روحانیون ساده بلکه مجتهدین بنام و تراز اول مورد هتک حرمت قرار میگرفته اند تا جایی که شیخ فضل الله نوری را به دار آویختند!
اما در زمان ما کافی است ببینید، پای منبر روحانیون چه خبر است؟ اگر قبل از انقلاب تنها مرحوم کافی و مرحوم فلسفی میتوانستند، جمعیت قابل توجهی از مردم را جذب کنند، امروزه پای منبر روحانیون درجه چندم (از نظر شهرت) بیش از آن جمعیت حاضر میشوند و اغلب از جوانان!!
همین اردیبهشت سال پیش، (سال ۹۸) یک طلبه گمنام همدانی، چگونه توسط جمعیت زیاد و کمنظیر مردم تشییع شد؟(مقایسه کنید با به دار آویختن مجتهد بزرگ تهران شیخ فضلالله نوری)
بله همواره دو گروه در مقابل روحانیت ایستادهاند و انواع بی حرمتی ها را نسبت به آنها مرتکب می شوند:
اول: افرادی که روحانیت و در حقیقت دین راه مزاحم منافع نامشروع خود میبینند؛ مانند ابوجهلها، معاویهها و... در گذشته و آمریکا، سلطنتطلبها و.... در زمان ما
دوم: فریب خوردگانی که تحت تاثیر تبلیغات گروه اول قرار گرفتهاند؛ توهین کنندگان به پیامبران و امامان و نیز برخی از افراد جامعه ما.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش..👈پاسخبهشبهاتفــجازی
@meyarosku
هدایت شده از معیار اسکو
🔴🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(5)
💠اهمیت و ضرورت مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻#انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشی نیست. پایهی نظام ما همین انتخابات است. مردمسالاری دینی با حرف نمیشود؛ مردمسالاری دینی با شرکت مردم، حضور مردم، ارادهی مردم، ارتباط فکری و عقلانی و عاطفی مردم با تحولات کشور صورت میگیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانی و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست.
🔹این مردمسالاری، عامل پایداری ملت ایران است. اینکه شما توانستهاید در طول این {42} سال از نهیب ابرقدرتها نترسید، اینکه ابرقدرتها هم غیر از نهیب نتوانستند ضربهی اساسی به شما بزنند، اینکه جوانان کشور در ورود به میدانهای گوناگون این #شجاعت و #اخلاص را نشان میدهند، ناشی از مردمسالاری دینی است؛ این را باید خیلی قدر بدانیم. انتخابات سرمایهگذاری عظیم ملت ایران است؛ مثل اینکه شما سرمایهی سنگین و عظیمی را در بانک میگذارید، بانک با آن کار میکند و شما از سودش استفاده میکنید؛ انتخابات یک چنین چیزی است.
🔸ملت ایران سرمایهگذاری عظیمی را میکند، سپردهگذاری بزرگی را انجام میدهد و سود آن را میبرد. آراء یکایک شما مردم سهمی است از همان سرمایهگذاری و سپردهگذاری. هر رأیی که شما در صندوق میاندازید، مثل این است که یک بخشی از پول آن سپرده را دارید تأمین میکنید. یک رأی هم اهمیت دارد.
🔹هرچه انتخابات پرشورتر باشد، #عظمت_ملت_ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد؛ برای ملت ایران حرمت بیشتری خواهند گذاشت؛ دوستان شما هم در دنیا خوشحال میشوند. عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان میدهد؛ بنده همواره در درجهی اول در انتخابات سعیم بر این است که به مردم عرض کنم حضور شما در این انتخابات مهم است. این، تصدیق و تأیید و مستحکم کردن نظام جمهوری اسلامی است. مسئله فقط یک مسئلهی سیاسی و فردی و اخلاقی محض نیست؛ یک مسئلهی همهجانبه است.
🔺انتخابات با سرنوشت مردم سر و کار دارد؛ بخصوص انتخابات ریاست جمهوری که سپردن قوهی اجرائیهی کشور به دست یک نفر و یک مجموعه است که کشور را برای مدت چند سال اداره کنند؛ اینقدر انتخابات اهمیت دارد.
🌺 «رهبر معظم انقلاب اسلامی 1388/1/1»
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔 @meyarosku
🔴🍁
🍁
هدایت شده از معیار اسکو
45.docx
15.9K
💢#یادداشت
🌐نسخه word
✅موضوع: گشایشی از سوی آمریکا و غرب وجود نخواهد داشت
✍️سعید نادری اصل
🔸🌹🔹
🔻عدم ثبات سیاست خارجی در آمریکا و کشورهای اروپایی
🔹سابقه تاریخی و تلاش های قبلی برای رفع تحریم ها
🔸برای گشایش نیازمند همت و شجاعت هستیم
🔺خواسته های آمریکا و غرب حدیقفی ندارد
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
@meyarosku
هدایت شده از معیار اسکو
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 ضد انقلاب شایعه کرده بودند، فرمانده لشکر از ترس یک تونل زیر خانه اش ساخته که بتواند فرار کند. خاک های جلوی خانه را دیده بودند.
گفته بود زیر زمین را طوری بسازیم که بشود داخلش روضه خوانی برگزار کرد. خودش هم هر وقت می آمد آنجا، دست بنّا را میبوسید که دارد حسینیه میسازد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
@meyarosku
🍁
🌠🍁
هدایت شده از معیار اسکو
🌠🍁
🍁
💢#عکس_نوشت
♻️موضوع: اقدامات در دست اجرا #مجلس_یازدهم
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مجلس_انقلابی
@meyarosku
🍁
🌠🍁
هدایت شده از معیار اسکو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 چرا برخی تلاش میکنند این صحبتهای آقا دیده نشود؟!
علاج مشکلات کشور #دولت_جوان_حزب_اللهی است و #کلید_کار، تشکیل این دولت به وسیله یک جوان است
✍"جواد نیکی ملکی"
🔘 ✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از معیار اسکو
💠🍁
🍁
✅یادداشت روز
🔴از #رقیبهراسی تا تخریب سپاه
✍️ عزیز غضنفری
🔸🌹🔹
🔻این روزها با استناد به بیانات حضرت امام(ره) درباره ورود #سپاه و ارتش به سیاست و #انتخابات، تحلیلهای گوناگونی مطرح میشود و در این میان یک جریان مشخص با اهداف معین خط تخریب سپاه را در پیش گرفته است:
💠نکات تحلیلی:
🔸1- سپاه تأکیدات حضرت امام(ره) و پس از ایشان #رهبر_معظم_انقلاب درباره عدم ورود به دستهبندیهای سیاسی را به دیده یک دستور شرعی و قانونی مینگرد و خود را بدان ملتزم میداند. در سپاه کمیسیونی تحت عنوان «فرمان حضرت امام» وجود دارد که با قاطعیت به مسئله ورود اعضای سپاه به فعالیتهای حزبی و انتخاباتی رسیدگی میکند. ضمن اینکه دکترین رفتار سیاسی سپاه که سند بسیار مهم در سپاه به حساب میآید، هرگونه ورود به احزاب و حمایت مصداقی از هر کاندیدا و گروه سیاسی در انتخابات را نهی کرده است.
🔹2- موضوع ورود نظامیان به انتخابات بر اساس رعایت قانون، نه منع قانونی دارد و نه مخالف با بیانات حضرت امام(ره) است؛ هرچند بر اساس دکترین رفتار سیاسی سپاه، سپاه از هیچ فردی با هرگونه سابقه، نظامی و غیرنظامی، حمایت نخواهد کرد.
🔸 3- در آغاز تشکیل سپاه برخی از فرماندهان سپاه مانند محسن رضایی و محمدباقر ذوالقدر عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز بودند که با تذکر امام مبنی بر اینکه یا در حزب باشید، یا در سپاه بمانید، با انصراف از فعالیتهای سیاسی در سپاه ماندند و برخی دیگر نیز چون محسن آرمین از سپاه انصراف دادند. تأکید امام(ره) مربوط به دورانی است که به خاطر شکلگیری تازه سپاه و عدم تجربه لازم، تعداد اندکی از اعضاء سپاه هر دو مسیر نظامیگری و کار حزبی را توأمان دنبال میکردند؛ که البته بهسرعت این رویکرد اصلاح شد و تاکنون نیز این اهتمام بهتصریح امام(ره) دنبال میشود؛ اما نهی حضرت امام هیچ منافاتی با ارتقاء آگاهیهای سیاسی در سپاه ندارد. چه اینکه ایشان در همان مقطع ضمن نهی از ورود به کارهایی به سبک سیاستبازان، فرمودند که قواى مسلح، باید داراى دید سیاسى باشند و هرگز کورکورانه عمل نکنند.
🔺نکته پایانی: کسانی که امروز به بیانات امام راحل استناد میکنند و بر اساس آن خط تخریب سپاه را در پیش گرفتهاند، باید به این سؤال پاسخ دهند که هماکنون آیا در سپاه اختلاط مشاغل نظامی و حزبی وجود دارد؟ آیا سپاه به غیر از اینکه به تبیین و بصیرتافزایی معتقد است، به تبلیغ یک حزب و کاندیدا روی آورده است؟ یقیناً اینگونه نیست و نخواهد بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
@meyarosku
💠🍁
🍁
هدایت شده از معیار اسکو
🔴🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(6)
💠 اهداف مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻در اندیشهی سیاسی شیعه در فضای فکری انقلاب اسلامی، برای اولین بار نوعی گذار از نظم سلطانی و نظام پادشاهی در عرصهی نظامسازی صورت گرفته است.
🔹برای اولین بار #امامخمینی (ره) بحث حکومت دینی و ولایتفقیه را در چارچوب نظم جدیدی مطرح کرده است که دیگر نظم سلطانی نیست بلکه نظم مردمی است؛ یعنی قرار است مناسبات سیاسیاجتماعی در این حکومت بر اساس خواست و رأی مردم شکل بگیرد. به همین دلیل است که بین ولایتفقیه و جمهوریت یا نظمی که جمهور یا اکثر مردم در آن نقش دارند، نوعی سازگاری و همنشینی صورت میگیرد.
🔸از این رو، میتوان گفت اولین و مهمترین دستاوردی که به وجود آمد این است که برای اولین بار امکان ارائهی الگویی از نظام سیاسی مردمی بر مبنای تفکر شیعه صورت گرفت. برای بازخوانی این دستاورد به نظر میرسد که از دو زاویه میتوان به آن اشاره کرد.
1️⃣یک زاویه این است که گفته شود اسلام هم با #دموکراسی مخالف نیست یا سعی در اثبات سازگاری اسلام با دموکراسی داشته باشیم؛ اما به نظر میرسد امام (ره) با تعابیری که داشتهاند از زاویهی دومی وارد بحث شدهاند. در بعضی از فرمایشات ایشان چه قبل و چه بعد از انقلاب اسلامی میبینیم که ایشان وقتی بحث دموکراسی را مطرح میکنند، تعبیرشان این است که اسلام ذاتاً یک دین دموکرات یا مردمسالار است و ذاتاً با دموکراسی موافق است و دموکراسی اسلام، دموکراسی واقعی است. در واقع این نوع نگاه میخواهد بگوید که دموکراسی یک امر تلفیقی و ترکیبی نیست که ما آن را از غرب بگیریم و با بعضی از مؤلفههای اسلامی آشتی داده و سازگار کنیم و ترکیبی را به نام مردمسالاری دینی و دموکراسی اسلامی درست کنیم. بلکه دموکراسی یک حقیقت واحد و امری بسیط است و اسلام، دموکراسی خاصی را به رسمیت شناخته است و ما میتوانیم از متون دینی، مدل و گونهی خاصی از مردمسالاری را استخراج کنیم.
2️⃣اگر از زاویهی دوم وارد بحث شویم، هدف اساسی در طرح مردمسالاری دینی این است که مدل و الگویی دموکراتیک و مردمسالار از اسلام و متون اسلامی استخراج شود و ظرفیت متون و آموزههای دینی برای استخراج یک الگوی بومی و اسلامی مردمسالار نشان داده شود. برای این مسئله هدفی هم در عرصهی سیاست خارجی قابل تصور است و آن اینکه ما مردمسالاری دینی را در سطحی مورد بررسی قرار داده و مطرح کنیم که قابل رقابت با الگوهای دیگر دموکراسی و بهطور خاص الگوی لیبرال دموکراسی در دنیا باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
@meyarosku
🔴🍁
🍁