در هدفگیری و نشانهگرفتن برای دورخیزهای تاریخی، باز مسئلهِ مهدویّتنقشدارد. میان آن ملّتیکه برای خودش آیندهای نمیبیند و فکر میکند که بالآخره موجفساد، دنیا را روزبهروز بیشتر میگیرد. ما همچند صباحی محض تکلیف، مقاومتی هم میکنیم؛ امّا آخرش چه؟ و آن ملّتی که میداند این مقاومت، ایجاد یک گام بلند به سمت آن آیندهای است که خدای متعال وعده داده که برای بشریّت پیش میآید، آن هم نه یک وعدهِ مبهم، بلکه یک وعدهِ روشن، فرق هست. رهبر آن ماجرا هم مشخّص است که چه کسی است. او، حیّ و حاضر و زنده است، و دل او، متصل به ملا اعلا و غیب است. ملّتی که به چنین چیزی اعتقاد دارد، ببینید که برای چه اهدافی دورخیز میکند و چهطور همتاش بالا میرود (دیدار با اعضای بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود، ۷/۱۰/۱۳۸۰)
#اربعین
اربعین پایان چله ی سلوک عاشورایی است.
اربعین روز وصال سالک حسینی است.
اربعین اتمام اسارت خاندان اهل بیت و آغاز اسارت اهل باطل است.
اربعین چهل چراغ راه هدایت است.
اربعین کمالِ قیام است.
اربعین جَرسِ بیدار شدن است.
اربعین روز خروج از کثرت و به وحدت رسیدن است.
اربعین محل اتصال و آرام بخش ذهن ها و دل های پریشان است.
#سعیدحیدری
@mehshekan
💠 یک دستاورد مهم دفاعی
🔺سلاح ۲۰ کیلومتری؛ ابتکار سهل و ممتنع سپاه برای جنگ سوریه/ ایران به باشگاه دارندگان موشکهای خارج از میدان دید پیوست + عکس
🔺سپاه اکنون وارد یک باشگاه خاص از دارندگان سلاحی تاکتیکی و مهم شده که می تواند توان نیروهای زمینی را کاملا ارتقا ببخشد؛ ارتقایی هر کشور قدرتمندی در دنیا توان دستیابی به آن را نداشته است.
در گزارش زیر ببینید 👇
mshrgh.ir/902888
@mehshekan
💠 آیت الله بهجت( ره) برای زائرین کربلا پیامی دارد.
امام حسین علیه السلام می خواهد بگوید....
کتاب رحمت واسعه، ص۲۲۱
@mehshekan
💠اینجاست که سخن امام صادق علیه السلام را بهتر می توان درک کرد:
«مَنْ یَمُوتُ بِالذُّنُوبِ اَکْثَرُ مِمَّنْ یَمُوتُ بِالْآجال؛ آنها که با گناهان می میرند بیشترند از کسانی که با مرگهای طبیعی می میرند ...
@mehshekan
#رزق_برائت
...وَ رَزَقَنِی الْبَراَّئَةَ مِنْ اَعْداَّئِکُمْ.
در این فراز از زیارت عاشورا، به یک رزق و روزی مهم اشاره دارد و آن برائت و بیزاری از دشمنان اهل بیت علیهم السلام است.
گاهی گمان می شود رزق ما آدم ها فقط امورات مادی مثل آب و نان و... است و حال آنکه باید توجه به چنین رزق هایی نیز داشت و از خداوند طلب کرد.
حداقل اثر این چنین رزقی، انسان را از بی تفاوتی نسبت به ظلم و ظالم در می آورد و تلاش را در او زیاد می کند.
#سعیدحیدری
@mehshekan
#مهم
در ابتدای جلسهی درس خارج فقه بیان شد:
سخنان رهبر انقلاب درباره شفافیت مسئولین با مردم و عدم پنهانکاری
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی صبح دوشنبه گذشته (۹۷/۰۷/۲۳) در ابتدای جلسهی درس خارج فقه خود، در توضیح «نامهی حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) خطاب به مسئولان و فرماندهان نظامی»(۱) برخی وظایف آنان را برشمردند و این نامه را به مثابه دستورالعملی برای همه مدیران نظام اسلامی دانستند و با اشاره به فرازهایی از این نامه گفتند: در منطق حکومت علوی اگر کسی به خاطر مسئولیتش دارای امتیاز و احترامی شد، این موضوع نباید اخلاق و رفتار او را با مردم تغییر بدهد و او را از مردم دور کند. حضرت آیتالله خامنهای افزودند: مسئولان نظام اسلامی بدانند شکر نعمت مسئولیتشان در این است که به بندگان خدا نزدیکی بیشتری پیدا کنند، با آنان نشست و برخاست کنند و نسبت به آنها مهربانی و توجه بیشتری به خرج دهند.
ایشان سپس به فراز دیگری از این نامه درباره موضوع شفافیت مسئولان پرداختند: «اَلا وَ اِنَّ لَکُم عِندِی اَن لَا اَحتَجِبَنَّ دُونَکُم سِرّاً اِلّا فی حَرب».
ایشان در شرح این فراز از نامه حضرت علی (علیهالسلام) گفتند: «این نکتهی بسیار مهمّی است؛ این شفّافیّتی که حالا سر زبانها است که «آقا شفّاف، شفّاف»، در کلام امیرالمؤمنین است. بعضیها عادت کردهاند هر چیز خوبی که در جامعهی اسلامی است را نسبت بدهند به غربیها. واقعاً انسان تعجّب میکند از کوتهفکری بعضیها! توجّه به مردم، آراء مردم، اهتمام به مردم، میگوید «ما از غربیها یاد گرفتیم اینها را»؛... وقتی مراجعه به منابع اسلامی نمیکنید، وقتی کلمات امیرالمؤمنین و رسول مکرّم اسلام را نمیخوانید، بلد نیستید، خب بله، از غربیها باید یاد بگیرید. میگویند بعضیها، میشنوید که «بله، این شفّافیّت را هم آنها به ما یاد دادند»؛ نخیر، شفّافیّت را امیرالمؤمنین یاد داده؛ میگوید حقّ شما بر من -یعنی حقّی که شما پیش من دارید- [این است که] هیچ رازی را از شما پنهان ندارم، هیچ حرفی را از شما پنهان نکنم، مگر در جنگ و مسائل جنگ و مسائلی که با دشمن طرف هستیم، اینجا نمیشود حرفها را زد؛ چون حرف را وقتی که گفتیم، شما شنفتی، دشمن هم میشنود. بله در این مسائل حرب -حرب، اعمّ از همین حرب بهاصطلاح نظامی و مانند اینها است- در مسائل امنیّتی، در مسائل نظامی، در مسائل گوناگونی که جنگ داریم با دشمن، مقابلهی با دشمن داریم، بله اینجا جای افشاگری نیست، جای شفّافیّت نیست، امّا در غیر اینها، در مسائل عمومیِ مردم، اَن لَا اَحتَجِبَنَّ دُونَکُم سِرّاً.»
رهبر انقلاب بر این نکته تأکید کردند که: مسئولان جز در موارد نظامی، امنیتی و اموری که با دشمن مقابله داریم، باید شفاف باشند و هیچ رازی را از مردم پنهان نکنند.
۱. نامه ۵۰ نهجالبلاغه
@mehshekan