💠مشکلات داریم اما...
◽هنوز تو کشور مشکلات داریم؟ قبول
◽هنوز به جایگاهی که باید برسیم نرسیدیم؟ قبول
◽هنوز فقر و بیکاری و تبعیض در مملکت داریم؟ قبول
◽هنوز وضعیت روستاها و مناطق محروم به طور کامل خوب نشده؟ قبول
◽هنوز آقازاده هایی هستند که از رانت و موقعیت سوء استفاده می کنند؟ قبول
🔘اما آیا همه ی این مشکلات و کمبودها دلیل می شود که از انقلاب و نظام اسلامی و رهبرم حمایت نکنم؟
🔘آیا همه ی این نواقص دلیل می شود که فداکاری هزاران جوان چون دسته ی گُل-که برای این انقلاب پرپر شدند- نادیده بگیرم؟
🔘آیا دلیل می شود عقب برگردیم و خواستار حکومت خون ریز و طاغوتی پهلوی و... شویم؟
نه به والله!
این نظام و انقلاب با خون و جانِ من و تو و همه ی مردم به وجود آمده نه مثل رژیم های گذشته که با استبداد و تحقیر و وراثت گونه سرکار آمده باشد!
پس این انقلاب مال ماست، جزء ماست، و با جان و دل از او حمایت می کنیم حتی با وجود کمبود و کاستی های که دارد. پدرم اگر مریض باشد... مادرم اگر ضعیف باش... برادرم اگر نقض عضویی داشته باشد، چیکار باید کرد؟
این نظام اسلامی، خانواده من هست او را رها نمی کنم، بد و بیراه به او نمی گویم، بلکه با تمام وجودم دوستش دارم و مراقبش هستم تا شرایطش بهتر و بهتر شود.
#سعیدحیدری
@mehshekan
برخی سوال می کنند واقعا این معجزاتی مثل شکاف دریا و زنده کردن مردگان و از دل کوه شتر بیرون آمدن و... واقعیت دارند؟!
که در جواب باید گفت:
بسیاری از پدیده هایی که ما در اطراف خود می بینیم، نوعی معجزه هستند. به عنوان مثال واقعا چه کسی باور می کند که از یک آب گندیده و بدبو وناچیز، یک انسان زیبا و دارای این همه اعضا و جوارح پیچیده و هماهنگ تولد یابد؟!
چون ما بارها این معجزات را با چشم خود دیده ایم به آنها عادت کرده ایم و مانوس شده ایم. اما با برخی معجزات دیگر مانند شکاف دریا یا زنده کردن مرده ها و... چون عادت نداشته ایم و مانوس نبوده ایم، برایمان خارق العاده و عجیب اند. و حال آنکه اینها هم جزیی از همین نظام خلقت و طبیعت هستند.
لذا به قول مرحوم استاد صفایی ره:
« معجزه طبیعت نامانوس است و طبیعت، معجزه ی مانوس »
#سعیدحیدری
@mehshekan
---------------------------------
💠قرارِ هر صبح، یک صفحه کتاب خوانی
بخش7⃣3⃣1⃣
📖نام کتاب: #انسان٢۵٠ساله
🖋مولف:آیت الله خامنه ای
🕗مدت مطالعه:کمتر ازدو دقیقه
✅فایده:درک روش زندگی امامان معصوم درطول تاریخ
#نشردهید
@mehshekan
💠چند روزی است که این تصویر از میز پذیرایی خوش رنگ و آب! جلسه مدیران و مسئولین یزد پخش شده است.
🔺بی شک در جامعه ما، اینگونه تشریفات جایی ندارد. لذا باید قانون شود که در تمام جلساتِ کارگزاران و مسئولین، فقط به پذیرایی مختصر و ساده اکتفا کنند. قرار نیست که بیت المال خرج چنین بریز و بپاشی شود.
@mehshekan
💠جواب به خیلی از سؤالات و شُبهاتِ دینی با توجه به این معیار.
رابطه گزاره های دین نسبت به عقل سه حالت متصور است:
عقل پذیر
عقل ستیز
عقل گریز
توضیح :
۱. برخی از دستورات دین مطابق و موافق عقل هستند که به آنها عقل پذیر گوییم، در این دسته از قوانین بحثی نیست چون کاملا آشکار است که مورد قبول همه هستند و باید به آنها عمل کرد. مانند: تأکید بر وفای به عهد، احترام به والدین، ظلم نکردن و...
۲. برخی دیگر از دستورات، با عقل سلیم در تعارض اند، یعنی مخالف بدیهیات عقلی هستند. حال این دسته از گزاره های دینی اگر سند معتبری نداشته باشند خود اهل بیت دستور به کنار زدن آنها داده اند مانند: چیزی که نقل کرده اند به نام روز « رفع القلم » یعنی روز نهم ربیع تکلیفی بر هیچ نیست و همه آزاد هستند که هرکاری خواستند انجام دهند!!
ولی اگر از نظر سند معتبر و قطعی باشند حتما به تأویل برده می شوند و معنای مجازی آنها اراده می شود مانند آیه شریفه « یَدُ الله فوقَ اَیدیهِم » که ظاهر این آیه قائل شدن به دست و جسم برای خداوند است! و حال آنکه جسم بون خداوند متعال خلاف بدیهیات عقلی است، لذا معنای مجازی ید یعنی « قدرت » در نظر گرفته می شود.
۳. و اما برخی دیگر از دستورات دینی در ظاهر نه مطابق عقل هستند و نه مخالف عقل، بلکه فراتر از عقل می باشند و یا به تعبیری عقل گریز هستند، چون حکمت و راز این دستورات قابل درک بشر نیست از این رو باید آنها را تعبدا پذیرفت و به آنها عمل کرد چون که می دانیم این دستورات قطعا از جانب خداوند هستند ولی عقل ما از آنجایی که محدود هست توانایی درک آنها را ندارد، مانند خیلی از دستورات عبادی چون خواندن دو رکعت نماز صبح در زمان مخصوص، هفت مرتبه طواف به دور کعبه و...
چند نتیجه:
الف. دین مبین اسلام که بر مدار مکتب اهل بیت علیهم السلام است بر خلاف فرقه ها و ادیان تحریف شده ی دیگر، توصیه کرده اگر دستوری مخالف عقل بود نباید تعبدا پذیرفت بلکه یا باید آنرا به تأویل برد و یا اگر معتبر نبود باید کنارش گذاشت اما بر خلاف مذهب مسیحیت( مسیحیت تحریف شده امروزی ) و پیروان آن معتقد اند گزاره هایی چون تثلیث و یا خدای در عرش و... به ما رسیده باید تعبدا آن را قبول کرد و معتقد شد حتی اگر مخالف عقل و عقلانیت باشند!
ب. بشر هر قدر هم از نظر علم و عقلانیت پیشرفت کند از آنجایی که خیلی از دستورات دین اسلام( دسته سوم) فرا عقلی هستند، نمی تواند آنها را کنار بزند و یا مثل برخی، آنها را به تمسخر گیرند چون ثابت کردیم چیزی که قابل درک نیست لزوما مخالف عقل نیست بلکه در حوزه ی عقل گریز قرار می گیرند.
ج. با ملاحظه و درک این سه دسته ی مذکور، جا دارد به این حقیقت ایمان آورد که دین اسلام دین کامل، جامع، و تضمین کننده سعادت و خوشبختیِ انسان در دنیا و آخرت هست چرا که تمامی گزاره ها و قوانین و دستوراتش واقع بینانه و لحاظ کننده ی عقل و فطرت بشری است.
#سعیدحیدری
@mehshekan