فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-هدف خاصی ندارم...
-خودم هم نمی دانم...
-به دنیا آمدیم، مجبوریم زندگی کنیم...
-فکر نکردم بهش...
-هدفی نیست، همینطور داره می گذره...
و...
🔺با شنیدن این صحبت ها، چه خوب است بر اساس فطرت و راهنمایی های خالق خود، تاملی دوباره در هدف از زندگی داشته باشیم.
برای پیدا کردن سوالات و درک بهتر هدف از زندگی، این سلسله مباحث می تواند مناسب باشد 👇
https://eitaa.com/meh_shekan/2416
#سعیدحیدری
@meh_shekan
🔖 عقب نشینی ما و پیشگامی آنها
چیزی که دارند بعد از ماجرای پخش آن آهنگِ مبتذل در برخی از مدارس( که به طور هماهنگ و برنامه ریزی شده انجام گرفت! ) القاء می کنند، این است که دانش آموزان و فرزندان باید شاد و با نشاط باشند و کسانی که از رقص و ترانه خوانیِ مذکور جلوگیری و مخالفت می کنند، دارند با شادیِ بچه ها مخالفت می کنند!
اما واقع قضیه این است که چون در تولید محتوا برای جشن و شادی بچه ها کم گذاشته ایم و اگر هم در بعضی جاها بوده، تبلیغ آن نشده است، اینها باعث شده تا کسانی که در صدد تخریب فرهنگ ایرانی - اسلامی هستند، بیشتر جولان دهند.
مضاف بر آن دو مورد( عدم تولید محتوا و عدم تبلیغِ جشن های صحیح)، کج سلیقگیِ برخی از دوستان نیز نباید نادیده گرفت که در برابر کلیپ های آن ترانه ی مبتذل، کلیپ های سینه زنی دانش آموزان را نشر دادند به این منظور که ما نیز تربیت دینی داریم!
در حالی که جواب شادی کاذب را باید با شادی و جشن های مناسب داد نه نشان دادن عزاداری!
در هرحال، دو نکته ی اساسی را باید باهم مد نظر گرفت:
۱. مواجهه نرم و فرهنگی. این برخورد باید با تولید محتوای جشن و شادی و تربیت خانوادگی و آگاه سازی و... برای دانش آموزان و کودکان باشد.
۲. مواجهه سخت و قانونی. این برخود نیز باید با مدیران و مسئولینِ متخلف مدارس باشد تا چنین زمینه های زشت و سخیفی را برای دانش آموزان ایجاد نکنند.
#سعیدحیدری
@meh_shekan
ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت و مهمانی است. در مهمانی شادی و نشاط و سرور است. براستی چرا فضای نشاط صحیح در این ماه کمتر از فضای غم آلود است؟!
از برنامه های تلویزیونی گرفته تا مساجد و کوچه و خیابان...
طرح پولطلای مجلس.pdf
762K
🔖طرح جایگزین « پولطلا » به جای پول اعتباری جهت حل مشکلات اقتصادی
💠 موسسه « متا » طرحی جایگزین پیشنهاد داده است که در این طرح تلاش میشود با نگاه تمدنی، مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور ریشه یابی شده و راهکارِ ریشه کن شدن مشکلات تحریمی و تورمی ارائه گردد.
🔺پول ثابت به سبب کالایی بودن، نوسانات تورمی را در اقتصاد غیرممکن می سازد.
🔺در بین گزینههای مطرح برای پول ثابت، بهترین گزینه طلا است. طلا آئینۀ تمام نمای نقدینگی ست و نوسانات
پولی را به سرعت نمایان میسازد.
🔺پولطلا به عنوان پول ثابت، تحریم گریز و تورم ناپذیر است.
♻️ضرورت، راهکار و طرح عملیاتی این جایگزین را در فایل فوق بخوانید.
@meh_shekan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖یکی از فلسفه های حجاب و پوششِ مناسب، امنیت و آرامشِ خود شخص است. نه فقط در ایران که در همه جا چشم های آلوده و آزار دهنده وجود دارند.
پس حجاب یک مقوله ی فطری و بین المللی است. چه در گذشته، چه اکنون و چه در آینده.
اگر فرضا به آن خانم، حجاب با فواید و آثارش معرفی شود، آیا استقبال نخواهد کرد؟!
#سعیدحیدری
@meh_shekan
🔖منطق حجاب الزامی در اجتماع
1⃣مقدمه اول:
حجاب و پوشش، حکم واجبِ الهی است و در بین اکثریت قریب به اتفاق از مسلمین واجب بودن حجاب، امری ضروری و بالاتفاق است.( یعنی وجوب حجاب در بین شیعه و سنی از واجبات مسلم هست و حتی مثل موضوع ولایت و امورات دیگر، اختلافی هم نیست )
2⃣مقدمه دوم:
آیا این حجابِ شرعی، یک حکم فردی است یا اجتماعی؟
جواب: پوشش و حجابِ مد نظر خداوند از اساس مربوط به رابطه ی یک فرد با فرد دیگر(همان نامحرم )است و این رابطه ی متقابل می شود اجتماعی. پس 👈حکم اجتماعی شد نه فردی. چرا؟ چون اگر حجاب بر فرض مانند نماز یک حکم فردی بود، شخص می بایست حتی در خلوت خودش و در حریم خصوصی اش نیز حجاب را رعایت کند! و حال آنکه حجاب مد نظر قرآن و روایات فقط در حضور جمع و در اجتماع واجب و لازم شده است.
3⃣مقدمه سوم:
به این برهان خوب دقت کنید
اگر B 👈A باشد و C👈 B باشد. پس بی شک C👈 A هست.
حال،
حجاب 👈حکم اجتماعیِ قابل توجه و محسوس است. هر حکم اجتماعی قابل توجه 👈 الزام آور است. پس بی شک حجاب 👈 الزام آور است.
ملاحظه کردید با این صورت منطقی، حجاب چون یک حکم اجتماعی قابل توجه و محسوس است پس الزام آور و قانونی می شود و ببینید در تمام دنیا، قوانین اجتماعی ای که پای حقوق دیگران وسط هست، الزام آور هستند.
لذا هر کس که در اجتماع حاضر می شود، باید قانون الزامیِ حجاب را مانند سایر قوانین اجتماعی، رعایت کند.
4⃣مقدمه چهارم:
در جامعه ی ایران که اکثریتِ قریب به اتفاق مسلمان هستند و ایران یک کشور اسلامی است، آن دسته از کسانی که مسلمان نیستند و یا به هر دلیلی احکام و قوانین اسلامی آن را قبول ندارند بی تردید مانند هرجای دنیا می بایست تابع قوانین آن کشور باشند و آنها را رعایت کنند و این از بدیهی ترین موضوعات حقوق شهروندی و اجتماعی است.
✅نتیجه:
کسی که قانونِ اجتماعی و الزام آورِ حجاب و پوشش را زیر سوال می برد و می گوید هرکس هر جور دلش خواست انتخاب کند، و باز در رفتار و عمل هم کشف حجاب می کند، این شخص طبق نظر همه ی عقلا و حقوق دان های دنیا👈 قانون اجتماعیِ آن کشور را زیر پا گذاشته و رسما دست به قانون شکنی زده است. چون مثل کسی است که می گوید: بگذاریم عبور از چراغ قرمز دلبخواهی و آزاد باشد و هرکس هر جور خواست انتخاب کند!
بنابراین با توجه به تمام مقدماتِ منطقی، در خواست حجاب اختیاری در اجتماع و فضای عمومی، بی معنا می شود چرا که نتیجه اش می شود👈 هرکس دلش خواست قانون را رعایت کند و هرکس دلش خواست قانون را رعایت نکند! و این یعنی آن فرد ابتدایی ترین مساله اجتماعی همان #رعایت_قانون_شهروندی را زیر پا گذاشته است.
#حیدری
@meh_shekan
گفت: وقتی بچه ها دارند خارج از مدرسه آهنگ های ناجور گوش می دهند چرا به آنچه در مدارس اتفاق افتاده حساس تر شدید؟!
گفتم: در حالت اول قبحِ برخی از آن آهنگ ها با اشعار مبتذلشان باقی است اما وقتی در مدارس و اماکن رسمی و توسط برخی مدیران و معلمان ترویج و زمینه سازی شود آنگاه دیگر قبحی برای آن حرکات دیده نمی شود!
#سعیدحیدری
@meh_shekan
🔖وعده ی فتح مکه توسط رهبر انقلاب
🔺کشوری در این منطقه و شاید در همه جای دنیا به بدی دولت سعودی من سراغ ندارم. هم مستبد است، هم دیکتاتور است، هم فاسد است، هم ظالم است، هم وابسته است. این دولت اینجوری را برایش امکانات هستهای فراهم میکنند. اعلام کردند که نیروگاه هستهای برایش میسازند. اعلام کردند که مراکز تولید موشک درست میکنند. اینجا اشکالی ندارد، چون وابسته به آنها و چون متعلق به آنهاست! حالا البته اگر بسازند هم بنده شخصاً ناراحت نمیشوم، چون میدانم که اینها انشاالله در دوران نه چندان دوری به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد. ۹۸/۱/۱
#فتح_بیت_الله_الحرام
#فتح_بیت_المقدس
#کلیدظهور
@meh_shekan
از باتلاق هوس ها اگر عبور کردی، به چشمه ی زلال عشق خواهی رسید.
عشق همان آب حیات است، گر نصیب بی هوس شود، معنی زندگی را خواهد فهمید...
#حیدری
@meh_shekan
مطلب قابل تأمل یکی از دوستان:
در جریان ساسی مانکن من ابیاتی از یکی از این رپرها یادم می آمد که البته رپر جدی ای هست نه از این بزن و برقصا.
مضمون اون اشعارش چنین چیزی است که مخالفاش از جمله شاید حاکمیت رو مخاطب قرار میده و میگه الان مهم نیست قدرت دست توه ، مهم اینه که بچت داره آهنگ های من گوش می کنه و من جوانه ای هستم که بعدها سر در میارم!
واقعیت اینه که بودجه های فرهنگی این مملکت داره با بهره وری پایینی خرج می شه و در رسانه های بی مخاطب تلف می شه و گروههای مرجع به سرعت داره تغییر پیدا می کنه و بیچاره کسانی که زبان و رسانه زمان خودشان را نشناسند و ... و با بودجه بیت المال و حتی شخصی آب در هاون بکوبند
@meh_shekan