دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر: چرا کسی جلوی ظلم خودروسازان را نمیگیرد؟/ شورای رقابت در مورد منکر افزایش قیمت خودرو پاسخگو باشد
🔺 حجتالاسلام طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی درباره نتیجه اقدام شورای رقابت در افزایش قیمت خودرو به مسئولان هشدار داد و گفت: آسیب این گونه کارها کمتر از اقدامات دشمن نیست. چرا باید برای اضافه شدن چند آپشن، قیمت خودرو تا حدود ۵۰ درصد افزایش یابد؟
🔺 شورای رقابت باید در زمینه افزایش قیمت خودرو پاسخگو باشد. ما از مطالبه گران میخواهیم ضمن حفظ فرآیند قانونی، در این موضوع ورود جدی داشته و به تبیین بپردازند. اجازه ندهند چند نفر بخاطر منافع شخصی نظام را زیر سوال ببرند.
🔺 حتی گزارشات متعددی مردمی داشتیم که برخی از خودروها دارای ایرادات اساسی بودند و خودرو سازان رفع این ایرادات را به عنوان آپشن مطرح کردهاند. کجای دنیا رفع ایراد خودرو که وظیفه خودروساز است آپشن به حساب میآید؟ یک نفر باید جلوی اقدامات خودروسازان و شورای رقابت را بگیرد.
📡 @Mehrnews
ثبت درخواست وامهای دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از امروز اول آبان آغاز شده و تا ۲۰ آذر ماه ادامه خواهد داشت
🔗 mehrnews.com/x33kkn
📡 @Mehrnews
📸 #عکس_مهر | زندگی در قلعه تاریخی بارده
🔺 قلعه داراب خان و محمدحسن خان بارده، قلعهای تاریخی مربوط به دوره قاجار است که در شهرستان بن، بخش مرکزی، روستای بارده قرار دارد.
🔗 mehrnews.com/x339JW
📡 @Mehrnews
رییسجمهور قانون تمدید برنامه پنجساله ششم توسعه را به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد
🔗 mehrnews.com/x33kmt
📡 @Mehrnews