🇮🇷💐
💐
✳️ پاسخ به سوالات. سوال 6:
س/چرا بعد از فتح خرمشهر و پذیرفتن پیشنهاد آتش بس از سوی عراق و اعراب ، ما به جنگ ادامه دادیم ؟
🗒 از آنجا که عراق پس از بازپس گیری خرمشهر توسط ایران متحمل خسارت های سنگینی از جمله 19000 نفر اسیر و 16000 نفر کشته شده بود و از طرفی بنا بر نظرات نظامیان برجسته ایرانی در جلسه ای با حضور حضرت امام (ره) تضمینی برای عدم حمله مجدد عراق وجود نداشت . پذیرفتن آتش بس دلیل عقلانی نداشته و این پیشنهاد صرفا از سوی عراق بمنظور تجدید قوا طرح شده بود.
🍃🌻🍃
👤 کارشناس: ابوالفضل صباغ
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
Arbaeen.pdf
2.13M
🔰 نسخه PDF | #زیارت_اربعین
▫️ رهبر انقلاب: دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همهی مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند و شِکوه کنند پیش امام حسین (علیه السّلام) و بگویند یا سیّدالشّهداء، ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند. ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به همه کسایی که دوست داشتن این ایام و اربعین کربلا باشن و نرفتن و نمی تونن برن😔
جامانده ها
اربعینی ها
التماس_دعا🙏
سلام.
اگر مایلیدبدانید چرا از زائران اربعین حسینی (ع) پذیرایی می کنند، مطلب زير را مطالعه فرمایید:
غاضریه کجاست؟
1-نام دیگر سرزمین کربلا، اما در اصل روستایی در نواحی کوفه و نزدیک به کربلا، محل سکونت قبیله بنی اسد بود. زمانی که امام حسین(ع) به سرزمین کربلا رسید از حر بن یزید ریاحی خواست تا در این منطقه فرود آیند اما دستور عبیدالله بن زیاد مبنی بر فرود آوردن کاروان امام حسین (ع) در منطقهای بیآب و علف مانع آن شد.
2-زمانی که امام حسین(ع) به كربلا رسید، نام این سرزمین را پرسید که در پاسخ ایشان، چند نام از جمله غاضریه گفته شد.
در برخی دیگر از گزارشهای تاریخی آمده است زمانی که امام حسین(ع) به نینوا رسید فرستادهای از سوی عبیدالله بن زیاد نامهای برای حر بن یزید ریاحی آورد. در این نامه آمده بود حسین بن علی را در سرزمین بیآب و علف فرود آورد. حر امام حسین(ع) را از محتوای نامه باخبر کرد و گفت: عبیدالله به فرستاده ى خود دستور داده تا ناظر اجرای دستورش باشد. امام حسین(ع) گفت: کمی ما را بیشتر ببر تا به دهکده ی غاضریه برسیم. حر در پاسخ به درخواست امام گفت: ابنزیاد دستور داده تا شما را در منطقهای بیآب و علف فرود آوریم و چارهای جز اطاعت امر او نیست
3-اهالی غاضریه که از قبیله بنی اسد بودند یک یا سه روز پس از واقعه عاشورا و شهادت امام حسین(ع) و خروج سپاه عمر سعد از کربلا، به آنجا آمده و امام حسین(ع) را در همان مکانی که امروزه محل دفن ایشان است، به خاک سپردند. آن ها همچنین اهل بیت و صحابه ى وی را نیز در نزدیکی محل دفن امام حسین(ع) به خاک سپرده و عباس بن علی(ع) را نیز در همان مکانی که به شهادت رسیده بود، دفن کردند.
4-روایت است که امام حسین علیه السلام آن نواحی را که قبرش در آن جاست، از اهل نینوا و غاضریه به شصت هزار درهم خرید و آن را بر اهالی همانجا صدقه داد و بخشید و با آنان شرط کرد که مردم را به محل قبر او راهنمایی کنند و زائران قبرش را سه روز ضیافت و پذیرایی کنند. وقتی حسین علیه السلام به کربلا می آمد، چون نام سرزمین را پرسید از جمله ی نام ها غاضریه بود و تصمیم گرفت آن جا فرود آید.
(جواد محدثی، فرهنگ عاشورا )
تهيه وتنظيم- فتاحى رضا
التماس دعا ازهمه ی خوانندگان
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۱)
💠 خبر: «محمدعلی وکیلی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم در پاسخ به این سؤال که اکنون حسن روحانی در کجا مشغول است؟ بیان کرد: «من پیش از اینکه دوران ریاست جمهوری او تمام شود، نوشته بودم به این دلیل که روحانی دارای شخصیتی گلخانهای و متصل به قدرت است، در پایان دوران ریاست جمهوری خود فاقد هرگونه کارکرد مدنی خواهد بود».
🍃🌹🍃
❌ گزاره تحلیلی: در واكاوي شکست فاجعهبار دولتهای يازدهم و دوازدهم، اكتفای صرف به تحليل شخصيت حسن روحاني، خطاي فاحش و حاشيهپردازي است. تنهايي و عزلت حسن روحاني بيشتر از آنكه محصول شخصيت وي باشد، محصول تفكر دلبسته و وابسته به غربِ او و جريان حامياش است.
⬅️ بیتفاوتی به ظرفیتهای عظیم داخلی و منطقهای بر زمین مانده، بنا کردن همه وعدهها و شعارهای اقتصادی بر ستون برجام، دیو و دلبرسازی از رؤساي جمهور آمريكا، بیموضعی و بدموضعی در خیلی از رویدادهای اجتماعی سیاسی داخلي، منطقهای و بینالمللی به دلیل ترس، خجالت و رودربایستی در مواضع انقلابی، شرطی کردن اقتصاد، دوقطبيسازی فضای سیاسی جامعه، قبیله گرایی جناحی و بده بستانهای سیاسی، تفکر و مدیریت اشرافي، گلخانهای و پشتمیزنشینی، بیتوجهی به طبقه متوسط در دولت روحانی، تا حدی که احساس فریبخوردگی در اين طبقه شکل گرفت؛ درک نادرست از طبقات آسیبپذیر شهری و حاشیهنشین و ناکامی در کنترل بیکاری و رشد سرسامآور قیمتها، ازجمله دلايل مشهودي است كه حاصل تفكر يك جريان بود، نهفقط يك شخص و شخصيت و بیشک امثال جناب آقای وکیلی نیز در همین جریان ناامیدساز جای میگیرند.
🌀 نکته پایانی: تیر خلاص بر پیکره دولت در حال احتضار حسن روحاني با مديريت نابسامان، ناهماهنگ و ناكارآمد در كنترل كرونا اتفاق افتاد. در یک ماه پس از روي کار آمدن دولت سيزدهم، با واكسيناسيون ميليوني روزانه و ورود ميليوني واكسن به کشور، سؤال كليدي پرمعنا و بیجوابی در میان حاميان و جريانات پشت سر دولت سابق شکل گرفته است كه بارها و بارها با سهلگیری این بیماری، بیبرنامگی در کنترل شیوع کرونا و تهیه واکسن برای عموم، موجب از دست رفتن تعداد بیشماری از هموطنانمان طی دو سال اخیر شد. این در حالی است که تازه بخش کوچکی از تفاوتهای مدیریت میدانی و گلخانهای نمایان شده است و بیشک درد و رنجهای تحمیلشده به ملت بزرگ ايران در دولت قبل، دامن جريان غربگرای داخلی را خواهد گرفت و رسوایی بیشتر خواهد شد: واي بر حال گرفتاري كه دست روزگار دست او میگیرد و بر دست هجران میدهد.
✍ حسين عباسيان
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
اربعین آمد دلم را غم گرفت
بهر زینب (س) عالمی ماتم گرفت
سوز اهل آسمان آید به گوش
ناله ی صاحب زمان(عج) آید به گوش
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان🥀
🏴فرا رسیدن #اربعین سالار شهیدان🍂
حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تسلیت باد🥀
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۳)
🌀 خبر: در دیدار تصویری مقام معظم رهبری با حضوری جمعی از نمایندگان هیئتهای دانشجویی در دانشگاه تهران به مناسبت اربعین حسینی، ایشان خطاب به حضار فرمودند: به مسأله تبیین اهمیت بدهید خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود ... حرکت تبیین خنثی کننده توطئه دشمنان که می تواند باعث گمراه شدن افکار عمومی شود.
🍃🌹🍃
❌ گزاره تحلیلی: حضرت آقا در جایی اشاره می کنند: هم اکنون هم ابرقدرتها و دشمنان اسلام صدا در صدا انداختهاند تا صدای ما بلند نشود و در این راه پولهای گزافی خرج می کنند تا دنیا نفهمد که وقایعی همچون جنگ تحمیلی و... با چه انگیزه ای، با دست چه کسی و با تحریک چه کسی بوجود آمده است.
🔹 همین اتفاق بعد از واقعه کربلا توسط دشمنان اهل بیت صورت گرفت که دستگاه ظالم و جبار یزیدی با تبلیغات خود می خواست حرکت امام حسین (ع) را محکوم نماید و در نزد افکار عمومی امام حسین را کسی معرفی کند که بر ضد دستگاه عدل و حکومت اسلامی و برای دنیا قیام نموده، و از طرفی تبیینی از واقعه عاشورا بین مردم صورت نگیرد.
🌀 نکته پایانی: مقام معظم رهبری با اشاره به مسأله تبیین در روز اربعین حسینی این نکته را می خواهد بفهمانند، مهمترین درس اربعین در این است که اگر تبیین صورت نگیرد دشمن در میدان تبلیغات غالب خواهد شد و این بسیار خطرناک خواهد بود و جریان تحریف می تواند در تغییر باورها و ارزشها اثر گذار باشد.
✍ حسين رحیمی
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۵ مهر
🍃🌹🍃
1⃣ هراس افکنی کرونایی با القاء عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در پیاده روی اربعین، ناموجه جلوه دادن رفتارهای اجتماعی افراد مذهبی و مرتبط سازی آن با پیامدهای شیوع مجدد کرونا با هدف تضعیف شعائر دینی و مذهبی و متهم ساختن زائران کربلا به نقض قوانین داخلی و بین المللی
2⃣ القاء شکست نگاه به شرق ایران (ادعای بازی روسیه و چین با کارت ایران و همراهی با غرب در ازای امتیازات گیری از آنان)، بازتاب هشدار روسیه به ایران و آمریکا در مورد تبعات منفی تعلل در بازگشت به برجام، القاء قرار گرفتن ایران در دوراهی پذیرش واقیعیت ها ( بازگشت به برجام و ...) یا خروج از NPT و رفتن به سمت سلاح هسته ای و تبعات تحریمی و جنگی آن و تشبیه این شرایط به قرار گرفتن ج.ا.ا در لبه پرتگاه
3⃣ فضاسازی در مورد مرگ امیرحسین حاتمی در زندان فشافویه و القاء نبود امنیت جانی زندانیان در بازداشتگاهها، متهم کردن ایران به شکنجه زندانیان و نقض حقوق بشر و تلاش برای تحریک افکار عمومی جهت اعتراض
4⃣ بازتاب اعلام حکم حبس، جریمه نقدی و شلاق نرگس محمدی
5⃣ بازتاب گزارش وزارت صمت در مورد تورم بیش از ۵۰ درصدی کالاهای اساسی در یکسال گذشته
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
☘️
✅#یادداشت_کوتاه| اروپاییهایی که به یکدیگر هم اطمینان ندارند
🍃🌹🍃
✍دکتر حنیف غفاری
#روشنگری
#ثامن
#برجام
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۴)
🌀 خبر: در هفتههای اخیر همزمان با برگزاری رزمایش مشترک نظامی ترکیه با آذربایجان، شاهد بروز رفتارها و اظهارات نامتعارف از جانب مقامات باکو علیه کشورمان بودیم.
🍃🌹🍃
🔻 گزاره خبری: این اظهارات غیردوستانه با درج تیتر «ایران باید از روی نقشه محو شود!» توسط روزنامه "ینی شفق" وابسته به دولت ترکیه از قول یک نماینده آذربایجان شروع شد و با اظهارات خلاف واقع رئیسجمهور آذربایجان در خصوص مداخله جمهوری اسلامی ایران در منطقه قفقاز و تهدید شمردن رزمایش ایران در مرزهای شمال غربی، شدت گرفت.
💢 گزاره تحلیلی: 1⃣ قفقاز منطقهای است که دارای «گسلهای ژئوپلیتیکی» متعددی است؛ یکی از سیاستهایی که در سالهای اخیر در این منطقه برجستهتر شده است، تشدید این گسلها با اهداف متعدد سیاسی، امنیتی و نظامی است که رژیم صهیونیستی از دستهای مهم پشتپرده در این زمینه است. جمهوری اسلامی ایران از دیرباز در این منطقه خود را متعهد به رعایت حسن همجواری با کشورهای همسایه میداند.
2⃣ اینکه جمهوری اسلامی ایران با آذربایجان که زمانی نهچندان دور «جزو سرزمین ایران» بود و حتی دولت ترکیه که در کودتای سال ۲۰۱۶ او را از مخمصهای که فرجامش سرنگونی بود، نجات داد، در برخی موضوعات سیاست خارجی و بعضاً داخلی اختلافنظر دارد، یک امر طبیعی است؛ اما اختلافنظرهای موجود در مقابل «علائق مشترکی» که در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی و بخصوص فرهنگی و تمدنی وجود دارد، بسیار ناچیز است. تهران مواضع و رفتارهای تحریکآمیز و مشکوک دولت باکو را دلیل بر قدرت نمیداند، بلکه آن را «نشانه عدم پختگی سیاسی» و محاسبات غلط در مواجهه با ایران میداند؛ محاسباتی که عمدتاً توسط صهیونیستها طراحی شده است.
🔺 نکته پایانی: جمهوری اسلامی هیچ دخالتی در اینکه دولت باکو روابط خارجی خود را چگونه طراحی و تنظیم میکند، ندارد. این یک موضوع داخلی است؛ اما این روابط نباید به تهدید امنیت ملی، منافع ملی و تمامیت ارضی ایران بینجامد. تهران هرگز حضور تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی خود را برنمیتابد. حساسیتی که جمهوری اسلامی در قبال امنیت ملی خود دارد، از اصول و مبانی منطقی و محکمی برخوردار است. ابزارهای لازم برای مقابله با عوامل مخل امنیت و منافع ملی و تمامیت ارضی خود را هم دارد؛ فرقی نمیکند از جانب آمریکا باشد یا یک کشور کوچک منطقهای.
✍ حمید خوشآیند
#روشنگری
#ثامن
#اربعین