eitaa logo
مهریار
46 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
2.6هزار ویدیو
479 فایل
ای دی ادمین جهت ارتباط https://eitaa.com/raehezohor
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ ادعای خبرگزاری اسپوتنیک: احمد مسعود به مشهد رفت 🔻خبرگزاری اسپوتنیک افغانستان مدعی شده احمد مسعود فرمانده نیروهای مقاومت پنجشیر، در سفری به مشهد با امیر اسماعیل خان فرمانده پیشین جهادی افغانستان دیدار کرده است.
📸 اما آقای ابطحی! اینکه «روحانی، اصلاحات است» را خود شما گفته بودید...
☘ 🌀 (۲۷) | در ماجرای اخیر خلیج فارس دقیقا چه اتفاقی افتاده است؟ 🍃🌹🍃 🔻 در تیرماه سال جاری وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران، تحت پوشش و حمایت امنیتی نیروی دریایی سپاه یک محموله نفتی را از یک سوپر نفتکش به یک سوپر تانکر ویتنامی به نام سوتیس در بندر صحاری کشور عمان تحویل داد. مدیرِ شرکتِ خریدار نفت، یک فرد ایرانی الاصل است که در تجارت خصوصی نفت در دنیا چهره ای شناخته شده است. این شرکت در سنگاپور به ثبت رسیده است. 🔹 سوپرتانکر تحویل گیرنده نفت نیز تحت مالکیت کشور ویتنام بوده است. پس از تحویل نفت، خریدار به دلائل نامعلوم از پرداخت پول به ایران خودداری می کند و تلاش های وزارت نفت برای حصول حقوق مادی کشورمان بی نتیجه می ماند. بعد از تحویل نفت، نفت کش سوتیس با خاموش نگه داشتن همه علائم راداری به سمت سنگاپور حرکت می کند. اما در عین حال تحت اشراف اطلاعاتی کامل جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. سناریوی طراحی شده جمهوری اسلامی ایران بدین شکل طراحی می شود که در یک کار پیچیده اطلاعاتی اجازه فروش نفت به نفت کش سوتیس در سنگاپور داده نمی شود. 🔸 پس از آن نفت کش مقصد چین را انتخاب می کند. جمهوری اسلامی ایران اجازه فروش نفت را به این نفت کش حتی در چین نیز نمی دهد. نفت کش پس از آن راهی هند می شود، ایران با ادامه اقدامات پیچیده اطلاعاتی خود اجازه فروش نفت در آب های هند را نیز نمی دهد. 🔺 در نهایت نفت کش از تیرماه تا دوم آبان ماه موفق به فروش نفت خود نمی شود. در اواخر مهرماه بخش دوم اقدامات اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران طراحی و اجرایی می شود و با فراهم ساختن یک دام اطلاعاتی و قرار دادن یک خریدار نفت در مسیر مالک شرکت سنگاپوری، نفت کش سوتیس را به یک نقطه خاص هدایت می کند. نفت کش سوتیس در مسیر رفتن به قرار مشخص شده برای فروش نفت خود، در حدود ۶۰ مایلی بندر جاسک و رو به روی لنگرگاه بندر فجیره مورد محاصره نیروی دریایی سپاه قرار می گیرد و ضمن کنترل نفت کش، به صورت کامل تحت محاصره در می آید. در همین وضعیت، نیروها و شناورهای آمریکایی برای کمک به نفت کش سوتیس وارد صحنه عملیات می شود، که با تسلط کامل نیروی دریایی سپاه و اراده محکم آنها مواجه می شود و در نهایت با هشدارهای جدی و قاطع نیروی دریایی سپاه مجبور به ترک صحنه عملیات می شود. پس از خروج اجباری آمریکایی ها از منطقه عملیات، نفت کش سوتیس به سمت آب های کشور عزیزمان ایران حرکت می کند و هم اینک در بندرعباس پهلو گرفته است.
✅ ۸ آذر با کیف غنی‌شده ایران 🔹ایران اورانیوم غنـــی شده ۶۰ درصدی را از ۲۵ کیلوگرم هم بالاتر برده و حالا برای شروع مذاکرات برای هشتم آذر، یعنی ۲۳ روز دیگر با طرف‌های غربی، روسیه و چین توافق کرده، مذاکراتی که افزایش ظرفیت هسته‌ای ایران را در وضعیتی بالاتر از شروع مذاکرات در سال 92 قرار می‌دهد. 🔸دولت امریکا از یک طرف دندان طمع تیز کرده تا از مذاکره هسته‌ای در وین پلی درست کند برای مذاکره کردن در سایر موضوعات و از طرف دیگر، جمهوریخوان کنگره می‌گویند که حتی در صورت دستیابی احتمالی به توافق، هیچ تضمینی برای پایدار ماندن آن وجود ندارد: «هر توافقی در وین، توافقی مرده است.» 🔹به گفته مقامات ایرانی و روس، ۹۰ درصد اختلافات حل شده و تنها ۱۰ درصد مسائل البته «کلیدی» باقی مانده که باید بر سر آن‌ها توافق صورت گیرد. 🔸 ایران اصرار دارد که امریکا باید برای نشان دادن حسن‌نیت، همه تحریم‌ها را لغو کند و متعاقب آن تهران نیز پس از راستی‌آزمایی به تعهداتش در برجام برمی‌گردد، اما امریکایی‌ها مدعی‌اند که بازگشت به برجام، باید همزمان از سوی دو طرف انجام شود. 🔹 این درحالی است که مقامات واشنگتن بار‌ها اعلام کرده‌اند که در صورت توافق جدید، قرار نیست همه تحریم‌ها لغو شود و ۳۰ درصد تحریم‌ها که ربطی به برنامه هسته‌ای ایران ندارد، کماکان به قوت خود باقی خواهد ماند. 🔸از سرگیری دور جدید مذاکرات هسته‌ای درحالی است که ایران سطح غنی‌سازی خود را افزایش داده و با دست پر پشت میز مذاکره می‌نشیند. تولید اورانیوم ۶۰ درصدی، در تاریخ هسته‌ای ایران بی‌سابقه است. 🔹سخنگوی وزارت خارجه امریکا از بازگشت ایران به میز مذاکرات هسته‌ای استقبال، اما همزمان ارسال پالس‌هایی برای گسترش دامنه مذاکرات را شروع کرد؛ موضوعی که ایران با آن مخالفت کرده است. 🔸 به گزارش رویترز، ند پرایس پنج شنبه شب در نشست خبری گفت که دولت جو بایدن بازگشت به برجام را نخستین اولویت خود می‌داند، اما قصد دارد از این بازگشت به عنوان سکویی برای مذاکره بر سر سایر موضوعات با ایران استفاده کند. 🔹آن‌ها درصددند برنامه موشکی و رفتار‌های منطقه‌ای ایران را نیز در توافق جدید بگنجانند، اما هیئت ایرانی بار‌ها هشدار داده که مذاکرات تنها بر سر مسئله هسته‌ای خواهد بود و قرار نیست بند‌های جدیدی در آن اضافه شود. 🔸فراتر از بحث‌ها درباره گسترش مذاکرات، منتقدان دولت بایدن نیز با صدای بلندتری از اخلال در مذاکرات صحبت می‌کنند. 🔹وبگاه «واشنگتن‌فری‌بیکن» به نقل از رهبران حزب جمهوریخواه در کنگره امریکا نوشته که آن‌ها می‌خواهند این پیام مستقیم را به ایران ارسال کنند که بایدن از هیچ اختیاری برای دادن وعده ابدی رفع تحریم‌ها برخوردار نیست. 🔸هرچند اکثریت کنگره در اختیار دموکرات‌ها قرار دارد، اما در بین دموکرات‌ها هم برخی مخالف جدی توافق هسته‌ای با ایران هستند که این می‌تواند کار را برای اجرای آن دشوارتر کند. 🔹 با توجه به خروج امریکا از برجام، هیئت ایرانی دنبال گرفتن تضمین از امریکا است که در آینده چنین سناریویی تکرار نشود، اما مقامات واشنگتن گفته‌اند که نمی‌توانند چنین تضمینی را بدهند و امضای آن‌ها پای توافق تضمین است. 🔸 درحالی که دولت قبلی امریکا نشان داد که چنین امضا‌هایی نه تنها تضمین نیستند بلکه به راحتی می‌توان چنین توافقاتی را زیر پا گذاشت.
💠 حدیث روز💠 💎 نشانه‌هاي مؤمن 🔻 امام باقر (عليه‌السلام): اِنّما الْمُؤمِنُ الّذي اِذا رَضِيَ لَمْ يُدْخِلْهُ رِضاهُ في اِثْمٍ وَ لا باطِلٍ ◻️ مؤمن، کسي‌ست که چون شادمان شود، اين شادماني، وي را به گناه و کار باطل وارد نکند. 📚 اصول کافي، ج ۳، ص ۳۳۰ ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈•
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نيكی هیلی: دیگر کسی از آمریکا نمی‌ترسد/به بدترین شکل ممکن با متحدان خود رفتار کردیم/باید وابستگی به چین را کاهش دهیم!
☘ ✅ (۹۶) 🌀 خبر: نیروی دریایی سپاه در دریای عمان، ۱۷ ربیع‌الاول مصادف با سالروز میلاد رسول اکرم (ص)، اقدام به توقیف نفت‌کش متخلفی نمود که حامل نفت سرقت شده ایران بوده است.در این خصوص نکات حائز اهمیتی وجود دارد 🍃🌹🍃 1⃣ حضور هدفمند و متراکم آمریکائی‌ها در صحنه عملیات، تصرف با پشتیبانی هوایی و اطلاعاتی و احتمال پشتیبانی آنان از این سرقت دریایی را به یقین تبدیل می‌کند. 2⃣ اخلال در صادرات نفت برای فشار بر ایران و امتیازگیری در مذاکرات می‌تواند بخشی از اهداف آمریکائی‌ها در این اقدام باشد. 3⃣ تلاش برای جلوگیری از توقیف نفت‌کش توسط آمریکا می‌تواند با هدف سیادت دریایی و تفوق و برتری نظامی برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی و ضعیف نشان دادن ایران نیز طراحی شده باشد. 4⃣ این نفت‌کش و خدمه آن متعلق به یک شرکت در آسیای شرقی بوده و از اساس هیچ ارتباطی نمی‌تواند با مباحث مربوط به ونزوئلا داشته باشد، اما می‌تواند ارتباط دادن بی‌ربط آن در این مقطع با هدف تحریف و انحراف افکار عمومی صورت گرفته باشد. ❌ گزاره تحلیلی: اصل توقیف نفت‌کش با نفت سرقت شده ایران مهم است، اما مهم‌تر از آن رویارویی مقتدرانه جمهوری اسلامی با آمریکائی‌ها و شکست دادن مفتضحانه آنان است که نباید اهمیت و پیامدهای آن در پس روایت‌ها، تشکیک‌ها و شائبه‌ها به حاشیه رود. این رویداد نشان داد که توان واقعی آمریکائی‌ها در صحنه عملیات نظامی در ذیل توان ادعایی آنان قرار دارد. درواقع قدرت نظامی آمریکائی‌ها فقط در سطح رسانه‌ای و تبلیغاتی اعتبار دارد و صرفاً ابزاری برای ایجاد عملیات روانی برای تأمین منافع نامشروع آنان در منطقه است. این رویداد جایگاه بین‌المللی ایران را به‌شدت ارتقا داده و بر عزت و غرور ملی ایرانیان می‌افزاید. در کنار آن، جایگاه قدرت امنیتی، نظامی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی را نشان داده و همه این‌ها می‌تواند پشتوانه دستگاه دیپلماسی برای افزایش قدرت چانه‌زنی در مذاکرات آتی شود. همچنین به توسعه صادرات محصولات نفتی در آینده کمک شایانی کرده و ریسک خرید نفت ایران را برای مشتریان کاهش می‌دهد.  ✍احمد بنافی
قابل توجه همراهان گرامی: نمایشگاه دستاوردهای هسته ای کشور عزیزمان در لانه جاسوسی تا فردا دایر می باشد و بازدید برای عموم آزاد است لذا در صورت تمایل حضور ،یا اطلاع رسانی به سایر علاقمندان نمایید.
277-sedayeenghelab_ir.mp3
5.28M
💠 بررسی تذکر رهبر انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی 🎙 کارشناس برنامه: دکتر عبدالهی فر کارشناس مسائل سیاسی
721(2).pdf
474.1K
☘️ 📝| ما و باربران آمریکا 🍃🌹🍃 ✍️ سعدالله زارعی
☘ 🖼 گراف موضوعی| اهرم‌های فشار رسانه‌هاي بیگانه علیه ایران در مناقشه هسته‌اي 🍃🌹🍃
☘ 🌀( ۲۸)| نظر مراجع تقلید درباره تزریق واکسن چیست؟ 🍃🌹🍃 نظرات مراجع عظام تقلید بیانگر آن است که مؤمنین در موضوع واکسینه کردن خود باید به تشخیص و توصیه متخصصان پزشکی عمل کنند، ضمن آنکه ترساندن دیگران نیز در این موضوع جایز نیست. 1⃣ حکم مقام معظم رهبری: بنا بر موازین فقه سیاسی، «حکم» رهبری از فتوای همه ی مراجع برتر است و باید به آن عمل شود. حکم صریح رهبری در سخنرانی ۶ شهریور ۱۴۰۰: «واکسیناسیون عمومی مسئله‌ی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد». 2⃣ آیت الله مکارم شیرازی: لازم است در این زمینه بر اساس تشخیص و توصیه متخصصان عمل نمایید. 3⃣ آیت الله علوی گرگانی: موضوع ضرورت و یا عدم ضرورت زدن واکسن و شخصی یا اجتماعی بودن آن باید توسط متخصصین پزشکی تعیین شود. 4⃣ آیت الله جوادی آملی: مؤمنان نباید در کاری که تخصص ندارند، اظهار نظر کنند، ضمن آن که نباید دیگران را از تزریق واکسن ترساند.