🎞فیلمهای پلیسی از دسته فیلمهایی هستند که اگر خوشساخت باشند طرفداران بسیاری خواهند داشت. اگر به سالهای گذشته نگاهی بیندازیم محبوبیت فیلمهای سینمایی «دهه شصت و هفتاد» و سریالهای تلویزیونی را به وضوح خواهیم دید. در دهههای گذشته سریالهای تلویزیونی پلیسی خیابان خلوتکن بودند. فیلمهای سینمایی، همیشه پلیس قهرمان و جذابی را به تصویر میکشید که همه میدانستند سرانجام در برابر قاچاقچیان و قاتلان پیروز است و چگونگی تعقیب و گریز و مبارزه این پلیس مقتدر برایشان جذابیت داشت.
🔹با عبور از این قهرمانسازیها به سالهایی رسیدیم که شعارهای دروغین «واقعیتمحوری» و «آینهسانی هنر و هنرمند»، ابزاری شد برای تضعیف و تخریب و پوششی شد برای پوشاندن ضعفهای هنرمندان در ناتوانی خلق شخصیتهای جذاب و دوستداشتنی.
🔹هر اندازه این شعارها و بیهنریها نمود بیشتری یافت به همان اندازه اقتدار نیروی انتظامی و امنیتی زوال بیشتری یافت.
در حدی که طی سالهای اخیر سینما به ابزاری برای تضعیف و تمسخر پلیس و نیروهای نظامی بدل شد. غالب فیلمها رد و نشانی از پلیس نداشتند مگر برای طعنه، تمسخر و تخریب تا حدی که نیرویی که باید مقتدر و مهربان باشد دشمن مردم وانمود شد.
راه دوری نرویم همین چند فیلم پرفروش اخیر که عنوان پرفروشترین فیلمهای سینمای ایران نامیده شدند و یا بسیاری از فیلمهای نمایش داده شده یا نشده در جشنوارههای فجر این سالها غالبا نمایش وجهه خوب پلیس و تمام نیروهای امنیت و نظامی را دریغ کردند.
🔺فیلمهای سینمایی؛ «دینامیت» به کارگردانی مسعود اطیابی، «انفرادی» مسعود اطیابی، «گشت ارشاد» سعید سهیلی، «متری شیشونیم» سعید روستایی، «مرد بازنده» محمدحسین مهدویان، «علفزار» کاظم دانشی، «قصر شیرین» رضا میرکریمی، «سه کام حبس» سامان سالور، «چشم و گوش بسته» فرزاد موتمن، «قانون مورفی» رامبد جوان، «چهارانگشت» حامد محمدی، «ژن خوک» سعید سهیلی و «مجبوریم» رضا درمیشیان و بسیاری از فیلمهای دیگر...
🔺در تمام این فیلمها و بسیاری از فیلمهای دیگر که حتی با حمایت «ناجی هنر» و نهادهای دولتی دیگر از پول بیتالمال ساخته شدهاند به پلیس و نیروی نظامی این کشور حمله شد؛ به گونهای که انسان خیال میکند «دستورالعمل واجب الاطاعهای» صادر شده که کسی حق تخطی از آن را نداشته است.
🔹مطالعه و پایش ضریب تاثیر این فیلم های سینمایی در دیدگاه مردم جامعه؛ بهویژه جوانان و نوجوانان، به نیروهای نظامی میتواند بسیاری از حقایق را برای مسئولین کشور روشن کند.
🔺اگر نگاه واقع بینانهای به شرایط کنونی جامعه بیندازیم؛ «جوان و نوجوانی» که به واسطه سینما و انواع شبکههای اجتماعی و پلتفرمهای مختلف داخلی و خارجی مخاطب این فیلمها بودند اکنون حس و تصور خوبی به پلیس و نیروهای امنیتی و نظامی ندارند، چه آنانی که وسط خیابانها هستند و چه آنانی که منفعل و مشغول روزمرهاند. مگر آنکه به واسطه تجربه خوب شخصی خود و یا اطرافیانشان قدرت تمیز برای آنچه دیدهاند و آنچه تجربه کردهاند را کسب کرده باشند.
🔹در حالیکه در «سینمای جهان» پلیس جایگاه «اقتدار و امنیت و ثبات» دارد و تصویری که از پلیس در فیلمها نمایش داده میشود اغلب اغراق آمیز و بسیار دور از واقعیت است.
🔹این اغراق تا حدیست که به عنوان نمونه شبکه CNN با انتقاد از نقش فیلمهای هالیوودی در ترسیم چهرهای خوب از پلیس خشن آمریکا بیان کرد؛ در دنیای واقعی "نژادپرستی سیستماتیک" و "پرخاشگری" در پلیس آمریکا بیداد میکند! حال آنکه پلیس از خط قرمزهای فیلمهای آمریکایی و حتی جهانیست. برون ریز این تصویر نیز در جامعه نمود دارد و محدودیتی از طرف مردم برای برقراری نظم و امنیت جامعه در اذهان مردم وجود ندارد و البته اقتدار دادن تا حدی که از انسانیت فراتر نرود، عاقلانه و درست هم هست.
🔹اگر از روی انصاف بخواهیم بررسی کنیم در میابیم که در هر صنف و شغل و جایگاهی، خوب و بد همیشه بودهاند و هیچ عقل و وجدانی حکم نمیکند که به بهانه واقعیت، تنها ضعفها را باید بیان کرد و اقتدار و امنیت و جانفشانی نیروی نظامی را ندید گرفت، به او حمله کرد و آرامش و اعتماد جامعه را سلب کرد.
🔹اگر جایگاه نیروی انتظامی و نظامی در میان مردم جامعه به واسطه همین سینما تضعیف نمیشد بسیاری از مردم فیلمهای راست و دروغ و «تقطیع شده شبکههای اجتماعی» از رفتار پلیس با مردم را نمیپذیرفتند و در مقابل از سوی این نیروها نیز در صورت بروز خطا، انگیزه بیشتری برای جبران و اصلاح و حتی الگوسازی بود.
🔹با وجود این تفاسیر نهادها و «مسئولین فرهنگی و حتی سیاسی» باید با حساسیت و جدیت بیشتری برای چگونگی تصویر نیرویهای پلیس و نظامی در فیلمها و اصلاح و جبران گذشته چارهاندیشی کنند.
https://eitaa.com/joinchat/4231135257C70a558247b
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ برای ایران...
🔹نماهنگ «برای ایران» با صدای محمد اصفهانی منتشر شد.
tn.ai/2798054
@TasnimNews
@meighanjavan99
🔘اینستاگرام صفحه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس را مسدود کرد!
📢آقای قالیباف!
🔔شما هم مثل باقی مردم بیایید پلتفرم داخلی ایتا؛ ما قول می دیم کمک کنیم مخاطب خوبی اینجا جذب کنید...
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔸امریکا در جنگهای پس از ۱۱ سپتامبر ۳۷ تا ۵۹ میلیون نفر را بیخانمان کرد/ نمودار
جنگهای امریکا بعد از ۹/۱۱ در کشورهای افغانستان، عراق، سوریه، یمن، سومالی، پاکستان، فلیپین و لیبی ۳۷ میلیون را بیخانمان کرد.
به گزارش استاتیستا این آمار محافظهکارانه است و تعداد بیخانمان ۵۹ میلیون نفر بودهاند.
بیش از ۲۵ میلیون نفر به خانههای خود برگشتهاند، اگرچه نمیتوان گفت امنیت اولیه خو را هم به دست آوردهاند.
@westanews
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️پخش برای اولین بار | نحوه دستگیری و اعترافات عامل دوم عملیات تروریستی شاهچراغ(علیه السلام)
🆔 @pedarefetneh
@meighanjavan99👇👇
توئیت استاد #رائفی_پور
✍ به نظر میآید نشان دادن ساختمان #موساد در مستند اعترافاتِ نفرِ دوم (عاملین) حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (علیهالسلام)،
👌خط و نشان دستگاه امنیتی ایران برای اسرائیل (آمرین) باشد و البته اشاره ضمنی به اینکه نقش رژیم صهیونیستی در فاجعه تروریستی شیراز برای ایران محرز شده است!
#انتقام_سخت
🆔 @pedarefetneh
میغان جوان(122)
🎭 آیا میتوانید هر دو دقیقه یک دروغ بگویید؟ 🎬 #موشن_گرافیک | چگونه در جنگ شناختی، امپراتوری دروغ د
🔴چگونه فیک نیوز را شناسایی کنیم ؟
شناسایی فیک نیوز آسان نیست: پژوهشی که در دانشگاه استنفورد در سال گذشته انجام شده نشان میدهد که دانشجویان در تفاوت گذاشتن میان محتواهای آنلاین گوناگون − محتوایی که با پول ساخته میشود، محتوای جعلی، و محتوای معتبر − بسیار بد عمل میکنند. فیسبوک فهرستی از ترفندها برای شناساییِ فیک نیوز ارائه داده که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
۱. به سرخط خبرها با دیدهی شک بنگرید. سرخط خبرهای جعلی اغلب جالب هستند و با حروف بزرگ و علامت تعجب میآیند. اگر سرخط خبر باورناپذیر باشد این احتمال هست که خبر جعلی باشد.
۲. به نشانیِ وبسایت با دقت بیشتر توجه کنید. بسیاری از وبسایتهایی که خبرهای جعلی منتشر میکنند از نشانی اینترنتی مشابه منابع موثق استفاده میکنند؛ آنها نشانی وبسایتهای معتبر را کمی تغییر میدهند. شما میتوانید با مقایسهی نشانیِ وبسایتها این نکته را دریابید.
۳. منبع خبر را نگاه کنید. مطمئن شوید که خبر از منبعی خوشآوازه به دست شما میرسد. اگر خبر از وبسایتی به دست شما رسیده که برایتان آشنا نیست دربارهی آن وبسایت اطلاعات کسب کنید.
۴. به فرمتهای نامتعارف توجه کنید. بسیاری از خبرهای جعلی در خود خطاهای املایی و گرامری دارند و فرمت ظاهریشان هم غیرعادی است.
۵. به عکسها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی اغلب با عکسها یا ویدئوهای دستکاریشده همراه هستند. گاهی عکس مورد نظر معتبر است اما در جایی غیر از پیشزمینهی خودش به کار رفته است. میتوانید عکس را در اینترنت جستجو کنید تا دریابید از کجا آمده است.
۶. به تاریخها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی ممکن است زمانبندیهایی داشته باشند که بیمعنا باشد یا ممکن است در آنها زمان رخدادها تغییر داده شده باشد.
۷. شواهد را چک کنید. منابعی که در آنها نام نویسنده آمده است را بررسی کنید. نبود هیچ منبعی یا بینام بودن نویسنده میتواند نشانهی جعلی بودنِ خبر باشد.
۸. به دیگر گزارشها هم توجه کنید. اینکه هیچ منبع دیگری آن خبر را گزارش نکرده است میتواند نشانهی جعلی بودن خبر باشد.
۹. آیا خبر طنز است. گاهی دشوار است میان خبر جعلی و مطلب فکاهی تمایز بگذاریم. بررسی کنید که آیا منبع خبر به مطالب طنز معروف است و آیا جزئیات خبر و آهنگ خبر نشان از طنز بودن دارد.
۱۰. برخی خبرها عمداً دروغ هستند. با نگاهی انتقادی دربارهی خبرهایی که میخوانید بیندیشید و فقط آنهایی را همرسانی کنید که میدانید موثق هستند.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
افسران خبره جنگ شناختی-ترکیبی
@aledavood
میغان جوان(122)
#روزنامه_کیهان 🔹سه شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۱ @kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹روزنامهنگارانی که به این قشر شریف خیانت کردند!؟
روزنامهنگاری جرم نیست، وطنفروشی و جاسوسی جرم است...👇
https://kayhan.ir/fa/news/252580
@kayhannewspaper
میغان جوان(122)
📂 #تیتر_اول 🔹روزنامهنگارانی که به این قشر شریف خیانت کردند!؟ روزنامهنگاری جرم نیست، وطنفروشی و
💢فاز دوم عملیات مرصاد،
👌به خط نفوذ امان ندهید!
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3793
@IMANI_mohammad