⭕️ داستان امروز علی کریمی، داستان "فراس الخطیب" فوتبالیست سوری است!
🔺کسی که در ابتدای بحران سوریه، مردم را دعوت به دامن تکفیری ها کرد، اما بعد از چندسال گفت: اشتباه کردم!!
☑️ او به تیم ملی برگشت؛ اما سوریه، به ویرانه ای تبدیل شده بود و دیگر سوریه ی قبل از بحران نبود...
🔔 فاعتبروا یا اولی الابصار
@Aqlaniyyat
⛔️ در گذشته نمانیم...
✔️ متاسفانه هنوز برخی، از امکان اعتراض یا لزوم بررسی علت فوت خانم مهسا امنیتی سخن میگویند !
🔸آیا استقبال تجزیه طلبان از آشوبگران را نمیبینند؟ آتش زدن پرچم کشور، آمبولانس امدادی، اموال عمومی و خصوصی را نمیبینند؟
⁉️ این ها اعتراض به مرگ یک انسان است؟!!
🔸 از ماشین های آشوبگران حجم زیادی « قمه و گالن های اسید» کشف شده که قصد داشتند با فراهم شدن شرایط، به صورت خانم ها و مردم معترض اسیدپاشی کرده و این جنایت ها را به پای نظام بنویسند!
⁉️ این ها اعتراض به فوت یک انسان است؟!!
🚨 ما با یک جریان خطرناک داعش وطنی روبرو هستیم؛ فوت خانم امینی فقط یک بهانه بود!
✅ این فتنه نیز مانند فتنه های گذشته به لطف الهی جمع خواهد شد؛
🔔اما برای کاهش هزینه ها و حفظ جان خودتان و خنثی کردن پروژه کشته سازی آشوبگران داعشی، حتی برای تماشا به خیابان نیائید!
@Aqlaniyyat
میغان جوان(121)
🔴فتنه های غربالگر دوست داشتنی/چگونه در فتنهها راه را گم نکنیم؟ 🔹در حوادث فتنهگون اخیر بسیاری از
🔻این یک «جنبش» نیست!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. قرار بود که مرگ مهسا امینی، به «زمینۀ مساعد» و «دستاویز موجّهی»ی برای شکلدهی به یک جنبشِ بهظاهر «اعتراضی» و در واقع، «ساختارشکنانه» تبدیل شود تا از این طریق، نظام جمهوری اسلامی در ورطۀ یک چالش دشوار، گرفتار شود و به زانو درآید. مهسا امینی از هر جهت، گزینۀ بسیار «هیجانانگیز» و «اجماعساز»ی بود. جریان غیرانقلابی نیز «بیدرنگ» و «جدّی» به میدان آمد و هرچه در توان داشت را بهکار گرفت تا «شور کاذب» و «حرارت تصنّعی» بیافریند و از یک حادثۀ ناخواسته و سرشار از ابهام و مبتلا به تعلیق، «بحران ملّی» پدید بیاورد. این بار، «سلبریتیها»ی نمکخوردۀ نمکدانشکسته نیز به میدان فراخوانده شدند تا بازی طرّاحیشده، نقص و کمبود مرجعیّتی نداشته باشد. همۀ این ظرفیّتها در فضای مجازی، به خطّ شدند و بهظاهر جبههای شکل گرفت که «صدای بلند» داشت و میتوانست حاکمیّت را در کوتاهمدّت، به عقبنشینی و انفعال وادارد و یک زنجیرۀ تمامنشدنی از مطالبهگریِ ساختارشکنانه و سکولار را صورتبندی کند.
۲. در مرحلۀ بعد، باید کنشگری از «فضای مجازی» به «فضای واقعی» انتقال مییافت تا هرچه بیشتر، «مشهود» و «ملموس» باشد و در نظام جمهوری اسلامی، «هراسافکنی» کند، امّا این «انتقال بسترِ چالشگری»، کار را بر جریان غیرانقلابی، دشوار کرد و برای خود آنها بحران آفرید. چرا چنین شد؟ نکتۀ نخست این است که «بسیج اجتماعی در فضای مجازی»، هیچ تناسبی با «بسیج اجتماعی در فضای واقعی» نداشت و در عمل و بهطور آشکار نشان داد که ما با یک «جنبش» روبرو نیستیم، بلکه «عدّهای اندک» بهصورت پراکنده در نقط مختلف ایران، به صحنه آمدهاند و تنش ایجاد میکنند. بهعبارتدیگر، «راهپیمایی فراگیر» و «اجتماع بزرگ» شکل نگرفت، بلکه تحرّکات بیرونی و عینی به «حضورهای تکهتکۀ سی نفری تا سیصد نفری» منحصر ماند! چه نسبتی است میان این «جماعتِ نزدیک به صفر» با «ایران هشتادوپنج میلیونی»؟! این یعنی نسنجیدهکاری در ملاحظۀ محدودیّتهای انتقالِ حرکت اعتراضی از فضای مجازی به فضای واقعی. همین که حرکت اعتراضی از پوستۀ فضای مجازی بیرون آمد و در خیابان، «مشاهدهشدنی» و «عینی» گردید، رسوا نیز شد و تمام اندوختۀ خود را یکجا و ناگهان باخت. بهبیاندیگر، مشخص شد که «صدای بلند در فضای مجازی» به معنی «کثرت جمعیّت در فضای واقعی» نیست و میان این دو، تفاوت فراوان وجود دارد. پانهادن به «سیاست خیابانی» و «کنشگری میدانی»، جریان غیرانقلابی را زمینگیر و فلج کرد و به خاک سیاه نشاند؛ آنها در خیابان و میدان، فقط «کشف حجاب» نکردند، بلکه «کشف کمّیّت» نیز کردند و به نظام جمهوری اسلامی نشان دادند که «عقبۀ مردمی» و «بدنۀ اجتماعی» ندارند و با وجود همۀ فریادها و نعرهها و جوّسازیها، ناتوان در بسیج اجتماعی هستند.
۳. نکتۀ دیگر اینکه کوشیدند این ضعف راهبردی و رسواکننده را با کنشهای گفتاری و رفتاریِ «ساختارشکنانه» جبران کنند و «فقر اجتماعیِ» خود را با «توانمندی تخریبیِ» خویش بپوشانند، درحالیکه این امر نیز آنها را بیشتر منفعل و ضربهپذیر کرد؛ چون هم مردم را از «پیوستن» به آنها بازداشت و هم به نظام مجال داد که مسیر «مواجهۀ جدّی و بیتعارف» را در پیش بگیرد. شعارهایی که در خیابان سر داده شدند، کمترین ارتباطی با مطالبۀ (بهانۀ) نخستین نداشتند، بلکه نشان دادند که جریان غیرانقلابی در پسِ این اعتراض، هدفهای دیگری را دنبال میکند و میخواهد از طریق فضاسازی و غوغاسالاری، بدنۀ اجتماعی بیافریند و «فشار از پایین» را رقم بزند. سخن اوّلیّه این بود که برخی از رفتارهایی که از سوی پلیس امنیّت اخلاقی صورت گرفته، از جمله دربارۀ مهسا امینی، صواب و صلاح نیستند و باید در «روشها» تجدیدنظر شود و بر «سهم فرهنگ» و «وزن اخلاق» افزوده شود. بگذریم که همین مطالبه نیز درست است یا نه و پلیس امنیّت اخلاقی، مواجهۀ غیراخلاقی نداشته و نباید از «خطاهای محتملِ موردی»، نتایج وسیع و کلّی گرفت، امّا مسأله این است که در عرض چند روز، این مطالبه به شعار «حجاب اختیاری» ارتقا یافت و سپس به سطح متهمساختن نظام جمهوری اسلامی به «دیکتاتوری» کشیده شد. این اندازه ناشیگری و ندانمکاری در «تشدید مطالبهها» و «حرکت به سوی ساختارشکنی» و «تقابل سخت و غیرقانونی»، هیچ توجیهی ندارد جز حماقتِ جریان غیرانقلابی.
۴. جالب اینکه پس از مرگ مهسا امینی، آیتالله خامنهای دو سخنرانی عمومی داشت، امّا با وجود فشارها، کمترین اشارهای به این ماجرا نکرد؛ گویا هیچ حادثهای رخ نداده و اگر هم رخ داده، پای «مسألۀ مردم ایران» در میان نیست، بلکه مسأله، «مسألۀ خواص اغواگر» و «مسألۀ اقلّیّتِ تجدّدی» است که آن هم درخور پرداختن نیست.
میغان جوان(121)
🔻این یک «جنبش» نیست! 🖋 مهدی جمشیدی ۱. قرار بود که مرگ مهسا امینی، به «زمینۀ مساعد» و «دستاویز موجّ
♦️تفاوت اعتراضات اخیر با فتنه
🔻رهبر جامعه اسلامی معمولا در فتنه ها باید ورود و روشنگری کند، چون جبهه حق و باطل برای عوام مشخص نیست و احتمال اینکه عوام گمراه شوند، وجود دارد.
🔻هر چند گاهی خودمان در نوشتار، حوادث را تعبیر به فتنه می کنیم؛
🔔اما در حوادث اخیر نه اینکه فتنه ای در کار نبود، بلکه اعتراضی به عملکرد نیروهای یک سازمان بود که کم کم با هدایت شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و توئیتر، تبدیل به آشوب خیابانی شد که اگر برخی به آن ضریب نمی دادند، شاید در همان روزهای اول کمرنگ می شد؛
ضمن اینکه سلبریتی ها هم هیچ گاه قدرت مدیریت و هدایت این اعتراضات را ندارند و صرفا به توئیت زدن آن هم در زیر پتو اکتفا می کنند!
🔻به طور مثال حوادث سال ۱۳۸۸ نوعی فتنه بود، چون اعتراضات لیدرهای گردن کلفتی که از خواص نظام بودند داشت ، کسانی که خود تجربه ریاست یکی از قوای نظام را داشتند و بعضا پایگاه اجتماعی خوبی هم بین مردم داشتند و با خواص دیگر مرتبط بودند، که اوایل فتنه برای بسیاری از خواص دیگر هم تشخیص جبهه حق و باطق سخت بود به حدی که برخی از بزرگان در اعلام برائت از فتنه گران تردید کردند و احساس می کردند دعوای انتخاباتی است!
🔻بنا براین، در این مواقع(فتنه) هم رهبری جامعه و هم خواص بصیر باید بین مردم حاضر شوند و روشنگری کنند، 🔔اما در حادثه اخیر که واقعا حادثه شخصی و جزئی هم بود، اگر رهبری جامعه و مسئولان خیلی به آن بپردازند، در واقع در حال بزرگنمایی و ضریب دادن به حادثه و بازی کردن در همان هدایت گری شبکه معاند هستند، حتی برخی تحلیلشان این است که رئیس جمهور نبایست مستقیم با خانواده متوفی تماس می گرفت یا وزیر کشور و سایر مسئولان نبایست همان اول کار موضع گیری می کردند و این موضع گیری ها فورا رسانه ای و یک مساله جزئی اینقدر در کشور بزرگ شود،
چون در این حادثه هیچ قصوری از جانب پلیس امنیت اخلاقی صورت نگرفته و این دختر هم مثل صدها دختر دیگری که به مرکز آموزش انتقال داده می شوند و آموزش های لازم را می بینند و با صحت و سلامتی از مرکز خارج می شوند، بوده، برفرضی هم که پلیس مقصر باشد اول باید فرمانده پلیس امنیت اخلاقی موضع گیری کند و در ثانی فرمانده نیروی انتظامی تهران و... ، نه اینکه شخص دوم و سوم مملکت فورا واکنش نشان دهند!
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1414070429Cebcbe863c5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ یک کار تمیز و آتش به اختیار در مقابل فراخوانهای ضدانقلاب
👈 اقامه نماز و عزاداری خودجوش پنج هزار نفر از اهالی یکی از محله های مشهد در محل فراخوان اغتشاش ضد انقلاب و درخواست برخورد قاطع با اوباش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اون سلیطهای که چند ساعت پیش رفته بود بالای پست مخابرات تا یالهاشو بزنه، توسط اطلاعات سپاه در سه سوت دست گیر شد
«عقلانیت»
📌 آقای محسنی اژه ای، ریاست محترم قوه قضائیه
🔸 آیا از نگاه حقوقی شما نباید به جرم آقایان خاتمی، ظریف، همتی، پزشکیان و همه کسانیکه بدون ارائه هیچ سندی، با اتهام زنی به جان برکفان و حافظان نظم و امنیت کشور، به گسترش آشوبها دامن زده و سبب کشته شدن دهها انسان بیگناه و وارد آمدن صدها میلیارد خسارت به اموال عمومی و خصوصی شدند، رسیدگی شود؟ چرا بجای صدور دستور کلیشه ای به دادستانها مبنی بر برخورد قاطع با اخلالگران، نسبت به پاسخگو کردن این مجرمان یقه سفید که صحنه گردان اصلی اغتشاشات هستند اقدام نمیکنید؟!!
🔸 رهبرحکیم انقلاب در معرفی اعضاء دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت، علیرغم انتخاب افرادی مانند احمدی نژاد، از معرفی حسن روحانی بعنوان عضو مجمع، خودداری کرده و با این اقدام، مجددا راه را برای محاکمه متهم اصلی وضع موجود هموارتر کردند. آیا اراده ای برای اجرای عدالت در این زمینه وجود دارد؟
♦️ شایان ذکر است؛ عمده جوانانی که اکنون با هدف ماجراجویی و لذت بردن از تخریب(وندالیسم)، در آشوبها حضور دارند، تربیت شدگان فضای مجازی رها شده ای هستند که آقای روحانی هرگونه مدیریت بر این فضا را خط قرمز خود میدانست!! ولذا ایشان در این آشوبها نیز نقش مستقیم دارد
🔴علی کریمی لیدر آشوبگران داعشی در امارات به سر میبرد و براش حکم جلب به دلیل تشویش اذهان عمومی صادر شده است
♦️لزوم برخورد شدید با علی کریمی بابت تشویش اذهان عمومی | فارس من
https://farsnews.ir/my/c/164047
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔆زنگ عبرت
👇👇اگر همه باهم بتوانیم کمپین های اینچنینی شکل دهیم می توانیم کمک کنیم فرصتی که آشوبگران می خواهند از آن برای ضربه زدن به نظام اسلامی استفاده کنند ما برای استحکام و تقویت نظام اسلامی بهره ببریم
#من_هم_یک_پلیسم
۱/گرفتن سلفی همراه پلیس
۲/تقدیم گل به پلیس
۳/گرفتن عکس همراه کاغذی که هشتگ من هم یک پلیسم روی آن نوشته است
4/گرفتن عکس از کودکان همراه کلاه یا لباس پلیس
#من_هم_چادریم
۱/سلفی گروهی با چادر
۲/ گرفتن عکس یا سلفی با جملاتی در مورد ارزشمند بودن حجاب
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
⭕️ حامدی روزنامهنگار روزنامه شرق بازداشت شد
😈نیلوفر حامدی، روزنامهنگار گروه اجتماعی #روزنامه_شرق به علت نشر اکاذیب، صبح امروز در منزلش بازداشت شد.
👌گفتنی است: در جریان اعتراضات اخیر، روزنامه شرق چندین بار با اخبار دروغ خود، باعث تشویش اذهان مردم شد!؟
http://eitaa.com/joinchat/204472353Cbb461f6e3a
@meighanjavan99
آقامن دو روزه تو کف این توئیتم😂
معنیش میشه،آمریکا و اروپای بدبخت... با چهارتاسطل آشغال آتیش زدن نمیتوتی فاجعه نداشتن سوخت زمستونتو پنهون کنی.
✍سادات عسگری
https://eitaa.com/roshangari315