حافظان منافع دشمن در کشور
از جمله آموزههای قرآنی که در تاریخ اسلام، نمونههای متعددی داشته، وجود «حافظان منافع دشمن، در درون جامعهی اسلامی» است؛ عکسالعمل فعالان سیاسیاجتماعی، به ترور شهید فخری زاده، ذهنها را متوجه حضور این شخصیتها میکند؛
عدهای محکوم کرده، اما مسؤولان را به خویشتنداری دعوت کردند.
عدهای محکوم کرده، اما پیگیری این کار را به جامعهی جهانی واگذار کردند.
عدهای محکوم کرده، اما صلح جهانی توسط ملل متحد را مهمتر میدانند.
عدهای محکوم کرده، اما آنرا بهانگیزهی برهم زدن روابط دوستانه، با جامعهی جهانی دانستهاند، از اینرو به شدت مسؤولان را از رفتارهای غیرعاقلانه، و ماجراجویانه پرهیز دادهاند.
و...
اینکه با تروریستها چگونه باید برخورد کرد، تصمیمش به عهدهی مسؤولان و کارشناسان مربوطه است اما به عنوان یک پژوهشگر دینی، این نکته را متذکر میشوم که؛
عدهای مدام، در درون کشور، «حافظ منافع دشمن»اند؛ جوّ جامعه را در راستای تحقق اهداف دشمن، آرام میکنند؛ این افراد، با انگیزههای مختلفی، چنین نقشی را در جامعهی اسلامی بازی میکنند، اما در ماهیت رفتارشان تأثیری ندارد.
https://eitaa.com/farbehi
هدایت شده از مدرسه علمیه امام صادق(ع) چناران (کانال رسمی)
simaye_Armani_talabe.mp3
34.71M
فایل صوتی جلسه سوم سیمای آرمانی طلبه
استاد گرامی
#حجت_الاسلام_کفیل
99/09/13
مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام چناران
╭┅☀️☀️☀️☀️
📖@ischenaran
╰┅🌸🌸🌸
۱۳۹۹.۰۹.۱۲ - ا.کفیل - توضیح سوره فلق.m4a
10.58M
بسمالله
تبیین و توضیح سوره فلق
راه رسیدن به آرامش در کلام آیه الله مصباح یزدی
راه کار از بین بردن حسد
#تفسیر
#تدبر
#سوره_فلق
#انس_با_قرآن
@mekafil
مقام معظم رهبری دام ظله العالی در پیامی درگذشت عالم مجاهد و پارسا آیتالله حاج شیخ محمد یزدی را تسلیت گفتند.
🔰متن پیام رهبر فرزانه انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم مجاهد و پارسا آیةالله آقای حاج شیخ محمد یزدی رضواناللهعلیه را به حوزهی علمیهی معظم قم و مراجع عظام و علمای عالیمقام و جامعهی محترم مدرسین و به شاگردان و دوستان و ارادتمندان آن مرحوم و بهطور ویژه به خاندان گرامی و همسر و فرزندان مکرم ایشان تسلیت عرض میکنم. سوابق انقلابی و مبارزات دوران طاغوت در کنار حضور پیوسته و همیشگی در همهی دورانهای انقلاب و اشتغال به مسئولیتهای بزرگ در ادارهی کشور همچون ریاست قوهی قضاییه و عضویت در شورای نگهبان و مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، در کنار فعالیت علمی و فقهی، شخصیتی جامع و اثرگذار از این عالم جلیل پدید آورده بود. ایمان راسخ به مبانی انقلاب و استقامت در این راه و غیرت دینی و انقلابی، نشانههای بارز دیگری از این شخصیت مکرم بود. امید است این وزن سنگین ذخیرهی معنوی مایهی علو درجات ایشان باشد. از خداوند متعال رحمت و مغفرت و رضوان الهی را برای آن مرحوم مسألت میکنم.
سیدعلی خامنهای
۱۹ آذر ۱۳۹۹
ج. ۱۹ آذر. سجده شکر.m4a
10.99M
بسمالله
ضرورت و کیفیت سجده شکر پس از نماز
نکاتی پیرامون آیه الله یزدی
#نماز
#راههای_تکمیل
#فقیه_انقلابی
#آیت_الله_یزدی
@mekafil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شخصیت هایی که مجلس خبرگان از وجودشان بهره مند می شود نه آنها از حضور در مجلس خبرگان
#آیت_الله_یزدی_ره
#آیت_الله_مصباح_حفظه_الله
@mekafil
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺بزنیم یا بخوریم؟
🔺سازش با آمریکا جواب میدهد؟
هدایت شده از مدرسه علمیه امام صادق(ع) چناران (کانال رسمی)
چهارمین جلسه از سلسله جلسات #سیمای_آرمانی_طلبه
موضوع این جلسه:👇
#مقومات_طلبگی(فقاهت_تقوا، بصیرت) 2
استاد محترم حجت الاسلام #محمدابراهیم_کفیل
#زمان👇
پنجشنبه_ها ساعت 19
#محل_مراجعه:
از طریق درگاه زیر👇
http://isch.lms2.hozehkh.com/ws/sa343m0gi7s
اگر عضو سامانه مجازی lms2 نیستید با وارد کردن کد ملی خود ثبت نام کرده وارد شوید.
جهت استفاده از صوت جلسات قبلی عضو کانال مدرسه شوید👇
🔻مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام چناران
https://eitaa.com/joinchat/1272053840C0599939932
۱۳۹۹.۰۹.۱۳ - ا.کفیل - امام زمان در قرآن (اعلموا ان.m4a
13.03M
بسمالله
ترجمه و توضیح آیه ۱۶ و ۱۷ سوره حدید
توجه به امام زمان علیه السلام
وظایف عصر غیبت
#تفسیر
#تدبر
#یاد_امام_زمان_علیه_السلام
#جمعه
@mekafil
در چهارمین جلسه وبیناری «#سیمای_آرمانی_طلبه» که با حضور حجت الاسلام محمد ابراهیم کفیل برگزار شد، برخی از طلاب محترم عموم مدارس علمیه (برادران و خواهران) و نیز برخی مسؤولین حوزه از جمله معاونت محترم آموزش حوزه علمیه خراسان حجت الاسلام علوی و برخی از مدیران مدارس علیمه برادر و خواهر نیز حضور داشتند.
استاد محترم جناب حجت الاسلام کفیل، مقوات طلبگی را سه چیز دانستند: فقاهت، تقوا و بصیرت.
در جلسه گذشته، ابعاد پیرامونی فقاهت مطرح شد. در این جلسه نیز راجع به تقوا به عنوان یکی دیگر از مقومات طلبگی مباحثی مطرح شد.
استاد محترم حوزه علمیه قم در این جلسه، بر اساس آیات قرآن و روایات معصومین علیهم السلام تقوا را دارای سه محور دانستند: تولی و تبری، حفظ زبان و اهتمام جدی به نماز.
ایشان درباره محور نخست (تولی و تبری) فرمودند بر اساس آیه 55 و 56 سوره مبارکه مائده، شرط قرار گرفتن در حزب خدا (مائده/56)، پذیرش ولایت خدا، رسول الله (صلی الله علیه و آله) و امیرالمؤمنین (علیه السلام) است.
( إِنَّمَا وَلِيكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ وَمَنْ يتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ)؛ سرپرست و ولي شما، تنها خداست و پيامبر او و آنها که ايمان آوردهاند؛ همانها که نماز را برپا ميدارند، و در حال رکوع، زکات ميدهند و کساني که ولايت خدا و پيامبر او و افراد باايمان را بپذيرند، پيروزند؛ (زيرا) حزب و جمعيت خدا پيروز است.
در مقابل حزب الله، حزب الشیطان قرار دارد. همان ها که خداوند در وصف آنها می فرماید: أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ تَوَلَّوْا قَوْمًا غَضِبَ اللَّهُ عَلَيهِمْ..... أُولَئِكَ حِزْبُ الشَّيطَانِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ الشَّيطَانِ هُمُ الْخَاسِرُونَ)؛ (مجادله19ـ14) در این آیات شریفه، خداوند حزب شیطان را خسران زده معرفی می کند. حزب شیطان چه کسانی هستند؟ همانان که باب دوستی باز می کنند با کسانی که خداوند آنها را مورد غضب خویش قرار داده است. طرح دوستی با شیاطین انسی برقرار می کنند.
اگر کسی اخلاق خوبی داشته باشد، عبادتش خوب باشد اما در پذیرش ولایت خدا و رسول و ائمه (علیهم السلام) و برائت جستن از دشمنان ایشان لنگ بزند در جرگه حزب الله قرار نمی گیرد. اینها کسانی هستند که ولایتشان نسبت به اولیای خدا یا برائتشان از دشمنان خدا جدی نیست.
ایشان برای لزوم برائت جستن از دشمنان خدا به عنوان یکی از شاخصه های تقوا به آیه آخر سوره مجادله (22) استناد کردند (لَا تَجِدُ قَوْمًا يؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيوْمِ الْآخِرِ يوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ... أُولَئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ) هيچ قومي را که ايمان به خدا و روز رستاخيز دارند نمييابي که با دشمنان خدا و رسولش دوستي کنند.... لذا این چنین مؤمنانی حزب الله هستند و حزب الله رستگاران هستند. لذا دوستی با دشمنان خدا یعنی نداشتن ایمان و تقوا.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خویش فرمودند:
پس از پذیرش ولایت، مهمترین محور تقوا، اهتمام جدی به نماز است. ایشان طلاب محترم را توصیه ویژه به تفکر و تدبر در آیات ابتدایی سوره مبارکه مؤمنون و آیات سوره مبارکه معارج دعوت کردند.
با تدبر در آیات قرآن روشن می شود که بالاترین قله حرکت در مسیر الهی فلاح و رستگاری است. از آنجا که برخی عبادات از جمله روزه، مقدمه تقوا معرفی شده (كُتِبَ عَلَيكُمُ الصِّيامُ ... لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ) (بقره/183)، و خود تقوا نیز مقدمه فلاح معرفی شده (اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ) (آل عمران/200) است اما در عین حال، فلاح مقدمه ای برای امر دیگر معرفی نشده، لذا می توان گفت فلاح در مسیر عبودیت الهی، قله است.
از طرف دیگر، در آیه اول سوره مبارکه مؤمنون، فلاح را نه با لعلّ، بلکه با تأکید «قد» بیان می کند: (قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ) و نوعی قطعیت را برای رستگار شدن مؤمن ثابت می کند. اما این مؤمنان رستگار چه ویژگی هایی دارند که خداوند آنها را با قاطعیت اهل فلاح و رستگاری می داند!
در ادامه آیات،اوصاف چنین افرادی بیان شده است. اولین و آخرین اوصاف مؤمنان را به اهل خشوع بودن در نماز (الَّذِينَ هُمْ فِي صَلَاتِهِمْ خَاشِعُونَ) (مؤمنون/2) و مراقبت بر نماز (وَالَّذِينَ هُمْ عَلَى صَلَوَاتِهِمْ يحَافِظُونَ) (مؤمنون/9) معرفی می کند. یعنی اگر می خواهید به قله راه یابید باید اهتمام جدی به نماز داشته باشید. اهل خشوع در نماز باشید و بر اوقات نماز مراقبت جدی داشته باشید. بدون اهتمام جدی به نماز فلاح و رستگاری برای شخص میسر نخواهد بود.
ادامه مطلب👇
کسانی که به قله رسیدند تأکید بسیار به نماز داشتند. آیت الله بهجت (رحمه الله) می فرمودند: اگر بدانیم اصلاح امور انسان به اصلاح عبادت، و در رأس آنها نماز است، که به واسطه خضوع و خشوع و آن هم به اِعراض از لَغو محقّق می شود، کار تمام است!
راه به دست آوردن خشوع در نماز دوری از لغو است. هر چیزی که تأثیری در کیفیت و کمیت محصول (عمل) در آخرت ندارد کاری لغو است. راه کسب خشوع در نماز جز با مراقبت از گفتنی ها، شنیدنی ها و خوردنی ها حاصل نمی شود.
ایشان در ادامه به محور سوم تقوا (حفظ زبان) اشاره کردند و بر اساس آیات قرآن دو ثمره را برای کسی که قولش سدید و محکم باشد و زبانش را حفظ کند معرفی فرمودند: نخست اصلاح امور و دوم آمرزش و مغفرت الهی.
خدای متعال در آیه70و71 سوره مبارکه احزاب می فرماید: (يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِيدًا، يصْلِحْ لَكُمْ أَعْمَالَكُمْ وَيغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَمَنْ يطِعِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ فَازَ فَوْزًا عَظِيمًا)، اي کساني که ايمان آوردهايد! تقواي الهي پيشه کنيد و سخن حق بگوييد تا خدا کارهاي شما را اصلاح کند و گناهانتان را بيامرزد؛ و هر کس اطاعت خدا و رسولش کند، به رستگاري (و پيروزي) عظيمي دست يافته است!
اگر طلبه ای مراقب زبانش باشد و در گفتار خویش جانب خدا را در نظر بگیرد نباید نگران امور زندگی خویش باشد. خداوند تمامی امورش را اصلاح می کند و اگر احیانا خطایی و لغزشی از او سر زد او را مورد آمرزش و مغفرت خود قرار می دهد.
اگر این سه محور تقوا در زندگی طلبه محقق شود، بخشی از سیمای یک طلبه واقعی و آرمانی محقق می شود رعایت این امور (ولایت الهی، اهتمام جدی به نماز و حفظ زبان) بر هر مؤمنی لازم اما از یک طلبه بیشتر انتظار می رود.
گفتنی است که سلسله جلسات وبیناری «سیمای آرمانی طلبه» هر هفته پنجشنبه ها ساعت 19 به همت و هماهنگی مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام چناران برگزار می گردد.
طلاب محترم می توانند با مراجعه به لینک زیر هر هفته در جلسه شرکت کنند و از بیانات ایشان بهره مند گردند.👇
http://isch.lms2.hozehkh.com/ws/sa343m0gi7s