🌹 ۲۴ آبان؛ سالروز شهادت ادواردو آنيلي
کسي که امام خميني(ره) پيشانيش را بوسید.
شهید (مهدی) ادواردو آنیلی فرزند جياني آنيلي سناتور و میلیاردر ایتالیایی، صاحب کارخانه ماشین سازی فیات، فراری، اوبکو، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، چندین کارخانه صنعتی، بانکهای خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای لاستامپا، کوریره، دلاسرا و باشگاه فوتبال یوونتوس، در ۶ ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد.
او تحصیلات مقدماتی را در ایتالیا و سپس در کالج آتلانتیک انگلستان گذراند. پس از آن در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون آمریکا با درجه دکترا فارغ التحصیل شد.
اجداد ادواردو با راهاندازی کارخانه فیات در ایتالیا این صنعت عظیم را در آنجا بنا گذاشتند که امروزه بستگانش سهامدار عمده شرکت فیات، صاحب بانکها و بیمهها، باشگاه یوونتوس و... هستند. پدر ادواردو کاتولیک و مادرش یک پرنسس یهودی است.
گفته ميشود هدف اصلي يهوديان در وصلت با خانواده آنيلي تلاش براي تصاحب اموال ميلياردي اين خانواده بود به همين دليل بعدها خواهر ادواردو نيز به عقد يک خبرنگار یهودی به نام «الکان» در ميآيد، که اين ازدواج با وجود چهار فرزند به طلاق ميانجامد و ازدواج مجدد خواهر ادواردو با يک مسيحي صورت ميگيرد و از اینجا به بعد، یک نوع رقابت بین یهودیت و مسیحیت در مورد فرزندان خواهر ادواردو بهوجود میآید.
1#
#شهید_ادواردو_آنیلی
#شهید_مهدی_آنیلی
@melat_emam ✨
بياهميتي ثروت #آنيلي براي ادواردو و تمايلش به اسلام، موجب ميشود که پدرش حاضر نشود میراث خانواده را به او بسپارد؛ لذا جيانيآنيلي پسر برادرش که يک مسيحي بود را بهعنوان جانشین ادواردو تعيين ميکند. اما چيزي نميگذرد که خبر مرگ پسرعموي ادواردو بر اثر سرطان ناشناختهای ميپيچد. اين مرگ نيز از مرگهاي مشکوک خانواده آنيلي بود؛ چرا که اگر وي به عنوان وارث اموال آنيلي زنده ميماند، مدیریت اين ثروت عظيم به یک مسیحی تعلق ميگرفت و این خلاف خواسته يهوديان بود.
ادواردو شرح مسلمان شدنش را چنین میگوید: «زماني که در دانشگاه نيويورک درس ميخواندم، یک روز در کتابخانه قدم میزدم و کتابها را نگاه میکردم چشمم افتاد به قرآن و کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش ر ا به انگلیسی خواندم، احساس کردم این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفته بشر باشد، اين بود که بسيار تحت تاثیر قرار گرفتم اين شد که آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.»
اولین آشنایی ادواردو آنيلي با تشیع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبههای دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا (در سالهای ۵۸ تا۶۱) بوده که از طريق تلويزيون ايتاليا پخش شده که ادواردو پس از شنيدن اين مصاحبه برای دیدار با وی به سفارت ايران در ايتاليا مراجعه کرده و همين ارتباط ها نهایتا باعث گرویدن آنيلي به تشیع شد. ادوادو چند بار به ایران سفر کرده و زیارت حرم امام رضا(ع) مشرف شده بود. در یکی از این سفرها در هفتم فروردین 1360 در نماز جمعه به امامت آیتالله خامنهای شرکت میکند.
در همین سفر ادواردو با بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران دیدار کرده و حضرت امام پیشانی ادواردو را میبوسد.
ادواردو نگران سوءقصد از سوی صهیونیستها بود و به آقای قدیری گفته بود كه آنها او را به خاطر اسلام آوردنش خواهند كشت و قتل او را به خودكشی، حادثه غیرمترقبه یا بیماری نسبت خواهند داد و حتی او را به زور در یك درمانگاه روانی خصوصی ویژه میلیاردرها در نزدیكی مرز سوئیس به طور كاملاً مخفی بستری كرده بودند و بالاخره همانطور كه خود ادواردو حدس میزد، در ۱۵ نوامبر سال ۲۰۰۰ (۲۴ آبان ۱۳۷۹) در یك واقعه مرموزانه در سن ۴۶ سالگی توسط ایادی صهیونیست جهانی، غریبانه به شهادت رسید.
روحش_شاد... صلوات
به واقع آنیلی فتح الفتوحی دیگر از امام خمینی است
#شهید_ادواردو_آنیلی
#شهید_مهدی_آنیلی
@melat_emam✨
هدایت شده از ساحل رمان
•
🎊خبر خوووووب🎊
به مناسبت هفته کتابخوانی دوتا خبر باحال و ویژه داریم😃
فایل pdf کتابها ۱۰٪ تخفیف خوردن🤩
@p_namaktab🛒📲
برای نسخه چاپی کتابها پست رایگان شد🤩
@ketab98_99🛒📚
یه فرصت عالی، دیگه چی از این بهتر...!؟😍💛
فقط یک هفته فرصت هست❕
📚| #هفته_کتابخوانی
📲| #کتاب_همیشه_همراه
|@saheleroman|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش یک دختر بچه ۳ ساله به محض دیدن عکس رهبر معظم انقلاب: عشقم
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پیشنهاد_دانلود
#نشر_حداکثری
@melat_emam
قبلفعالیتڪانالیهچند،دقیقہبیشتر
طولنمیکشہبجاشبہحرفرهبرت
احترامگذاشتےرفیق🙂🌱
@melat_emam
یکی همون اول فهمید..
یکی بعد از دیدن چادر کشیدن از سر خانما فهمید..
یکی بعد از فیلم زنده سوزوندن مامور نیروی انتظامی فهمید..
یکی بعد از تجمع ۱۲ پرچمی برلین فهمید..
یکی بعد از شهادت آرمان فهمید..
یکی بعد از حملهی تروریستی شاهچراغ فهمید..
یکی بعد شهادت محسن فهمید..
یکی بعد از وحشی بازیهای دانشگاه فهمید..
یکی بعد از جبههگیری همهی اوباش رسانهای مخالف فهمید..
یکی بعد از غربت روحانیون میون حرومیا فهمید..
یکی بعد از حمله به ماشین پلیس فهمید..
کسی هم که نخواد بفهمه آخرش زیر پوتینهای دشمن میفهمه!
@melat_emam
جواب دندانشکن «کیروش» به خبرنگار انگلیسی
▪️چقدر برای این سوال پول گرفتید؟
⚽️در نشست خبری سرمربی تیم ملی، خبرنگار اسکای اسپورت در سوالی به کیروش گفت: سرمربیگری تیم کشوری که حقوق زنان در آن رعایت نمیشود چه منفعتی برای شما دارد؟
⚽️کیروش در واکنش به این صحبتها گفت: شما چه مبلغی برای این سوال دریافت میکنید؟
⚽️پس از اتمام نشست خبری، کیروش خطاب به آن خبرنگار گفت: به حرفهای من فکر کن! راستی از کشور خودتان چه خبر؟
#فوتبال
#جام_جهانی
#برای_ایران
@melat_emam ⚽️🥅
#عاشقانه_شهدا🙃🍃
در زدند ، پیك بود
نامہ آورده بود قلبم ریخت
فکر کردم شهید شده
وصیت نامہ اش را آورده اند
نامہ را گرفتم باز کردم
یك انگشتر عقیق برایم فرستاده بود
از جبهہ نوشته بود
این انگشتر را فرستادم
بہ پاس صبرها و تحمل هاے تو
بہ پاس زحمتهایے کہ کشیده اے
این را بہ تو هدیہ کردم
آرام شـدم... :)❤️
همسر#شھیدصیادشیرازۍ
@melat_emam ✨
#عاشقانه_شهدا🙃🍃
دفتری که قرار گذاشته بودیم اشکالاتِ هم را در آن بنویسیم، تقریبا همیشه با ایرادات من پُر میشد. حمید میگفت: تو به من بیتوجهی! چرا اشکالات مرا نمینویسی؟
گوشه چشمی نگاهش کردم و گفتم تو فقط یک اشکال داری! دستهایت خیلی بلند است. تقریباً غیر استاندارد است. من هر چه برایت میدوزم، آستینهایش کوتاه میآید. حمید مثل همیشه خندید. برایم جالب بود و لذت بخش که او به ریزترین کارهای من مثل لباس پوشیدن، غذا خوردن، کتاب خواندن و... دقت میکرد.
کتاب نیمه پنهان ماه📚
#شهیدحمیدباکری
@melat_emam ✨
💠صدور زن زندگی آزادی به گواتمالا
🇺🇸 پنج هزار موش آزمایشگاهی زن گواتمالایی!
🔻نگاهي به تاريخ علمي آمريکا نشان ميدهد وجود نگرشهاي نژادپرستانه و تبعيضآميز نسبت به انسان در جامعه آمريکا باعث شده، دانشمندان و محققان اين کشور از انسانها، به خصوص سياهپوستان و اقشار ضعيف به عنوان موشهای آزمایشگاهی استفاده کنند!
🔻به عنوان نمونه بين سالهاي ۱۹۴۶ تا ۱۹۴۸ محققان آمريکا در مطالعهاي در #گواتمالا بیش از پنج هزار زنداني، زن خياباني، بيماران رواني و روسپيهاي بيمار، براي مبتلا کردن افراد زنداني، بيماران آسايشگاههاي رواني و سربازان گواتمالايي به سفليس و ساير بيماريهاي آميزشي استفاده کردند تا اثرات پنيسيلين براي درمان اين بيماريها را مطالعه کنند. در اين مطالعه نزديک به ۱۳۰۰ نفر از اين زندانيها به بيماری سفلیس سوزاک و دیگر بیماریهای مقاربتی مبتلا شدند.
🔻«جان چارلز کارتر» که سرپرستي اين تيم تحقيق را به عهده داشت به اين علت اين مطالعات را در گواتمالا انجام داد که به وي اجازه انجام اين آزمايشات در آمريکا داده نميشد.
‼️باراک اوباما، رئيسجمهور پيشين ايالات متحده آمريکا در سال ۲۰۱۱ طي تماس تلفني با رئیسجمهور گواتمالا از این اقدامات جنايتکارانه خود عذرخواهي کرد.
📚 کتاب «کشور هرز: دری به سوی تنها ابرقدرت جهان»
👤 نوشته ویلیام بلوم
🌐 https://www.bbc.com/news/world-latin-america-14712089
برگرفته از کانال جنایات غرب
#حقوق_بشر_آمریکایی
@melat_emam 🇮🇷