فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬این ویدئو رو ببینید:
قاضی خطاب به مهران مدیری: ۳۰ میلیارد رو پس بده
‼️پاسخ مدیری ؟؟
ببینید حتما👀
👇👇👇👇👇👇👇👇
پیج نتکیلیپس اومده ایتا. بدون نیاز به خرید اشتراک 😘
https://eitaa.com/joinchat/1224081604C4614972334
🔴حاج قاسم سلیمانی فرمود: جمهوری اسلامی حرم است
✅به ایران امروز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گفتگوی جنجالی روی آنتن زنده شبکه چهار
🔹موحد: یکی از مسئولین گفته بود مردم بروند سوار هواپیماهای شخصی شان شوند! تصورشان از مردم این بود.
🔹ایزدخواه: مردم را تحریک کردند که به بورس بیایید و بدبخت شان کردند. چرا یک بار جراحی اقتصادی را از سمت خود دولت شروع نمی کنید؟
✅به ایران امروز بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
📣 مقتدی صدر: با گفتگوی علنی مشکلی نداریم
🔺 مقتدی صدر در پیامی توئیتری نوشت: علت اصلی رویدادهای عراق فسادی است که همگان در خصوص وجود آن اجماع دارند.
🔺 به این کاملاً صحیح و دقیق است و اولین گام برای اصلاحات تدریجی، عدم مشارکت چهرههای قدیم و احزاب و شخصیتهای آنها در دولت آینده طبق خواسته مرجعیت و مطالبات مردم است.
🔺 ما با گفتگویی که علنی و در راستای کنار نهادن تمام شرکت کنندگان قدیمی در روند سیاسی و انتخاباتی و محاکمه مفسدان تحت نظر دستگاه قضایی پاکدست باشد موافق هستیم.
🔺 رهبر جریان صدر همچنین خویشتنداری و عدم توسل به خشونت و سلاح از سوی تمام طرفها و تسریع در محاکمه کسانی که به این اقدامات دست میزنند بدون در نظر گرفتن وابستگی آنان را خواستار شد.
📡 @news_fath
📣 سرمایه گذاران، عربستان و امارات را ترک کنند
🔺سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از سرمایه گذاران در عربستان سعودی و امارات خواست این کشورها را ترک کنند.
🔺 یحیی سریع در پیامی توئیتری نوشت: برادر سرمایه گذار، برای اینکه بیشتر ضرر نکنید باید سرمایه گذاری خود را از یک کشور متجاوز به کشوری دیگر منتقل کنید.
🔺سرمایه گذاری در کشورهایی مثل امارات و عربستان با خطراتی همراه است. فرصت برای شما هنوز مهیاست.
📡 @news_fath
🔴 کدام وحدت و انسجام؟
🔻قسمت اول
🔻سالهاست در عرصه سیاسی کشور، مفهوم وحدت به طرق و روشها و تعاریف مختلف مطرح میشود و گروههای سیاسی، هدف و منظور خود را از آن ابراز میکنند. در شرایط اخیر کشور باز بعنوان یک مسئله مطرح شده است. تعاریف و مقاصد گروههای سیاسی را در ذیل مرور کنیم.
1️⃣ آشتی ملی؛ مفهوم آشتی ملی در علوم سیاسی، بار معنایی خاص خود را دارد. بیشتر در زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که یک کشور دچار جنگ داخلی شود. ملت به دو قسمت تقسیم شده و علیه هم بجنگد.
🔹آشتی ملی اما در ایران، یکبار در سال 57 توسط رژیم پهلوی با عنوان «دولت آشتی ملی» مطرح شد. بدین صورت که با ورود جعفر شریف امامی از پیشکسوتان لژ فراماسونری آلمان، دولتی تشکیل شود تا هم به برخی از مطالبات حداقلی روحانیت و منتقدین حکومت، «مثل بازگرداندن تاریخ اسلام به تقویم کشور و تعطیلی مراکز فروش مشروب و ...» را لحاظ کند هم حکومت پهلوی برقرار بماند.
🔸روشنگری امام خمینی(ره) علیه این توطئه که هدفش مهار انقلاب بود و ریاکاری رژیم پهلوی و همچنین اقدامات خشن علیه مخالفین و منتقدین رژیم، منجر به این شد که توطئه دولت آشتی ملی به سرانجام نرسد.
🔹«آشتی ملی» یکبار دیگر توسط سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور دولت اصلاحات در سالهای بعد از فتنه 88 در سال 95 مطرح شد. خاتمی و دیگر اصلاح طلبان معتقد بودند که بعد از قضایای ۸۸، جامعه ایران دوپاره شده؛ بین جامعه درگیری اتفاق افتاده. لذا باید آشتی ملی صورت پذیرد.
🔸طرح این موضوع در حالی که دولت اعتدال روی کار بود و وزرای روحانی تماماً از عناصر اصلاح طلب بوده و اکثراً در ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی و مهدی کروبی مسئولیت داشتند، آدرس غلطی بود. در واقع، منظور آنان از این طرح بیش از آنکه #انسجام_ملی باشد عبور نظام سیاسی از حوادث سال ۸۸ بود. اگرچه فتنه۸۸ تبعات منفی برای انسجام داخلی به همراه داشت اما ملت هیچوقت قهر نبود که بخواهد آشتی کند!
🔹مفهوم گفتگوی ملی بین احزاب بالادست جامعه و آشتی ملی، در جهان سیاست زمانی مطرح است که کشور دچار جنگ داخلی شده باشد؛ قانون اساسی وجود نداشته باشد یا وجود داشته باشد اما بخش های مهمی از جامعه آن را قبول نداشته باشند، راهکار قانونی برای خروج از بن بست ها و بحران وجود نداشته باشد؛ کشور فصل الخطاب نداشته باشد و اصطلاحاً بن بست سیاسی برای تشکیل دولت بوجود بیاید.
🔸ولی وقتی انسجام ملی برروی مسائل اصلی که همان اصل نظام و قانون اساسی و مسائل دیگر، وجود دارد و کشور دچار جنگ نشده باشد و انتخاب دولت طبق قانون با رأی اکثریت ملت انجام می شود و هیچ خللی سر راه انتخابات نیست، آشتی ملی بی معنی است! آشتی ملی در واقع برای امروز عراق، افغانستان، لیبی، سوریه، یمن و ... می تواند مطرح باشد نه درباره مملکتی که «قانون» فصل الخطاب است و مردم هر دوسال یکبار، در انتخاباتی شرکت می کنند و نمایندگان و روسای جمهور و نمایندگان خبرگان رهبری خود را انتخاب می کنند!
🔹رهبر انقلاب در سخنرانی عمومی این طرح را «بی معنی» دانست. آشتی ملی برای ایران اسلامی یعنی چه؟ مفهومش چیست؟ گستره اش تا کجاست؟ مگر ملت با همدیگر قهرند؟ مگر بن بست سیاسی برای تشکیل دولت وجود دارد؟ در حالیکه دولت مورد حمایت آقای خاتمی هم روی کار بود این سخنان بسیار عجیب بود!
🔸اصلاح طلبان در طول حیات سیاسی خود، به جز همین عنوان «آشتی ملی»، طرحی جامع برای تقویت انسجام ملی و وحدت در کلان نداشته اند. به این طرح آشتی ملی هم که ده ها نقد مبنایی و معنایی وارد شد و دیگر خود آن را ادامه هم ندادند.
🔹آنان، جدا از «آشتی ملی»، یک ائتلاف درونی نیز داشته اند که برای وحدت داخلی این جریان بود و در فصل انتخابات نمایان می شد تا به کرسی های قدرت دست پیدا کنند. اگرچه در سال 84 و 88 نتوانستند به ائتلاف حداکثری نامزدها دست پیدا کنند اما در 92 و 96 این ائتلاف درونی را شاهد بودیم.
🔸معنای این ائتلاف، هم همگرایی بین گروه ها و احزاب سیاسی اصلاح طلب و کارگزاران بود که در نوع خودش موفق عمل کرد اما برای وحدت و انسجام ملی در کلان عائدی نداشت.
🔻در ادامه به نقد و بررسیِ وحدت از منظر جبهه اصولگرایی و جبهه پایداری اشاره خواهم کرد و در نهایت به مدل اندیشه امام و رهبری برای وحدت و انسجام ملی می پردازم. ان شاءالله
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 سالها آمریکاییها و اروپاییها به ما وعده #تابستان_داغ را داده بودند. ضمن افزایش تحریمها، عواملشان روی اعتراضات مردمی ما سوار شده و حقد و کینه خود را نشان دادند. در این ایام،خیلی خوشحال شده و همه جانبه از آشوبها حمایت کردند.
🔹ما باید به آنان وعده #زمستان_سرد را بدهیم! #زمستان_سخت یک دفاع منطقی و مشروع است. غرب باید سزای اعمالش را ببیند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 احساس بی نیازی؛ عامل طغیان ها؛ نقطه آغازین سکولاریسم!
🔹تاریخ ادیان را که نگاه می کنیم آنچه که باعث شده دین از عرصه جامعه کنار برود و به یک دین فردی تبدیل شود، احساس بی نیازی مردمان به دین است. اگر سرنوشت همه جوامع را در طول تاریخ مطالعه کنیم بلا استثناء، یکی از دلایل اصلی کنار رفتن دین از عرصه سیاست و اجتماع، احساس بی نیازی است. اما این احساس نیازی به چه طریقی شکل می گیرد؟
🔸«احساس بی نیازی به دین» در هر قشر و طبقه ای از جامعه، به دلایل مختلفی شکل می گیرد اما به طور کلی می توان دو دسته کلی را شرح داد؛ یک دسته، احساس بی نیازی طبقه اشراف و برخوردار و قارون مسلک و یک دسته هم توده ها و طبقات عادی مردم اعم از متوسط و ضعیف.
🔹احساس بی نیازی به دین در طبقه اشراف و دارا یا همان برنده، دلیلش این است که مدعی اند بدون اینکه اهل دین و دیانت و رعایت دستورالعمل های دین باشند به آلاف و علوف رسیدند. معتقدند دین و حاکمیت دینی، نقشی در دارا بودنِ آنها ندارد.
🔸خداوند متعال درباره این طبقه می فرماید: «كَلَّا إِنَّ الْإِنْسَانَ لَيَطْغَى، أَنْ رَآهُ اسْتَغْنَى»(آیات 6 و7 سوره مبارکه علق) حقا كه انسان طغیان مى كند، همين كه خود را بى نياز پندارد.
🔹طبقه اشراف و قارونی مسلک، نه تنها به دین احساس بی نیازی می کند بلکه حاکمیت توحید را مانع بزرگی و ریاست و اربابی خود می داند. چون در حاکمیت دینی و توحیدی ناب، دسترسی همگان به منابع ثروت ها و درآمدها و امکانات، عادلانه و برابر است! پس او طغیان می کند. هر جایی برایش محدودیتی ایجاد شود علیه آن می شورد.
🔸احساس بی نیازی به دین در طبقات متوسط و ضعیف چگونه است؟
از دلایل اصلی گرایش توده های مردم و مستضعفین به پیامبران این بود که پیامبران به آنان وعده آزادی از بند ظلم فراعنه و رهایی از تبعیض طاغوت ها می دادند. پیامبران به طبقات مستضعف وعده می دادند که اگر با ظلم طاغوت ها و قارون ها و هامان ها مبارزه کنید، اگر علیه تبعیض و ظلم و فقر و فساد بایستید مدیریت امور به دست عادلان و مستضعفان بیافتد جامعه عادلانه بدون تبعیض و فقر و فساد شکل خواهد گرفت.
🔹هر وقت که یک حاکمیت دینی، کارآمدی خودش را اثبات می کرد گرایش مردم به دین افزایش می یافت اما وقتی حاکمیت دینی در مبارزه با تبعیض و فقر و فساد، موفق عمل نکند کم کم مردمان می گویند پس ما به دین نیازی نداریم!
🔸در طول تاریخ ادیان که بنگریم این مسئله را می بینیم. سرآغاز سکولاریسم و جدایی دین از سیاست همین نقطه است. یعنی احساس بی نیازی به دین!
🔹کنار رفتن دین از عرصه اجتماع، خیلی معدود بخاطر ارائه ی ادله فلاسفه ملحد بوده؛ یعنی اینگونه نبوده که فلاسفه و افرادی بیایند و استدلال بیاورند که خدا وجود ندارد معاد وجود ندارد تا مردم بی دین شوند. بله این مسئله وجود داشته که اهل علم و فلسفه و ... بیایند و شبهه افکنی کنند و اعتقادات یک جامعه را متزلزل کنند. اما مهم ترین و اصلی ترین عاملِ بی دینی جوامع و محدود کردن دین از عرصه حکمرانی به امور فردی، ناکارآمدی حکومت های دینی بوده است.
🔸لذا ما باید از تاریخ عبرت بگیریم. در طول تاریخ، هم طبقه اشراف به دین احساس بی نیازی می کردند و علیه حکومت دین طغیان می کردند، هم توده های مردم و مستضعفین؛ چون دین را در مدیریت جامعه و رفع فقر و تبعیض و فساد، ناکارآمد می دیدند و این نقطه آغازین سکولاریسم بود!
🔹ما تحت لوای نظام جمهوری اسلامی باید همواره بین بیم و امید باشیم. حضرت امام(ره) می گفت: «اگر اسلام عزیز و جمهوری اسلامی نوپا به انحراف کشیده شود و سیلی بخورد و به شکست منتهی شود، خدای نخواسته اسلام برای قرنها به طاق نسیان سپرده میشود!»
🔸مسئله اصلی اینهاست نه اولویت های فرعی و دهم! فلسفه حکومت دینی رفع فقر و ظلم است. بترسیم از بلای سکولاریسم! همان بلایی که سر مسیحیت آمد و امروز هیچ روحانی مسیحی جرأت ندارد بگوید مسیحیت برای مدیریت جامعه و رفع تبعیض و برقراری عدالت، طرح و برنامه دارد!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔷واکنش یکی از اساتید اقتصاد به اتفاقات دانشگاه شریف
👤 آخرین توییت
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
📣 هشدار یمن به غارت کنندگان ثروت های این کشور
🔺 کمیته عالی اقتصادی یمن در بیانیه ای اعلام کرد که در راستای اجرای دستورات مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی این کشور نامه نگاری های نهایی را با شرکت ها و طرف های غارت کننده منابع حیاتی یمن انجام داده و به آنها اعلام کرده است که طبق ضرب الاجل تعیین شده در این باره به غارت منابع یمن پایان دهند.
📡@news_fath
ڪاش...
خنثے ڪردنِ نفس را هم
یادمـــــان مےدادیـد...
مےگوینــــــد :
آنجا ڪہ نفس مغلوب باشد
#عاشق_مےشویم
#عاشق_که_شدی_ #شهید_میشوے_
#شبتون_شهدایی
@mahman11
السلام علیک ایها العسکری.mp3
23.7M
🎙 السلام علیک ایها العسکری...
👤 کربلاییسیدرضا #نریمانی
▪️ویژه شهادت #امام_حسن_عسکری علیهالسلام
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13