🚸 تجمع مردم #همدان در اعتراض به هتک حرمت نوامیس در بیمارستان غزه
«امشب ساعت ۲۳:۰۰ مقابل استرو مردخای»
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
٬مرز را باز کنید تا برویم
بخـــدا میـدویم تا غـــزه'
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
از فاجعهی بیمارستان شفاء چقدر مطلع هستیم؟
چقدر درد داریم و غصه می خوریم؟
اصلاً چقدر برامون حائز اهمیته!
اگر حواسمون به خورد و خوراک خودمون و اطرافیان مون و فیلم و سریال و ... هست؛
از اون بالاتر، اگر حواسمون به نماز و روزه مون هست و ولاغیر؛
شک نکنید که #رسانه کار خودش رو کرده! ما یک آسیب دیده جدی از #جنگ_ترکیبی هستیم و این قدرت رسانه ست که ما رو کنترل می کنه!!!
ما عملاً داریم تبدیل به یک موجود مسخ شده ی #بی_تفاوت میشیم ...
#بی_تفاوت_نباشیم
پ ن: از اونایی که صرفاً درگیر دنیا و معاصی و بی حیایی و ... هستند اسم نبردم چون قطعاً اوضاعشون خیلی وخیم تر از این حرف هاست ...
#فاجعه_بیمارستان_الشفاء
#طوفان_الاقصی
#رژیم_کودک_کش_صهیونیستی
#سلامتی_و_فرج_امامزمان_عج_صلوات
🇵🇸🇮🇷 #محرم_دل 👇👇🇮🇷🇵🇸
https://eitaa.com/joinchat/3133669378C349d1c71fb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به اخبارِ جان خراشِ غزه عادت کردیم ؟
گوشهای عادت کردۀمان ، دستهای کم توانی که حداقل کارشان نوشتنهای پی در پی شده ، چشمهایی که میبینند این ظلم و حرامزادگی و وحشیگری را ، مفت نمیارزد اگر برای مظلوم خاموش باشند و دم نزنند . به اخبارِ غزه عادت کردهایم ، اما هنوز غزه در زیر بمبارانِ کسانیست که پستتر از حیوانند و صد شرف به حیوانِ درندۀ این زمین . غمی عظیم و ماتمی بیسابقه ، ما را محکم بغل گرفته و صدایی در گوشم میپیچد : زن نبودند ؟ نباید زندگی میکردند ؟ یا حقِ آزادی نداشتند ؟
#بیمارستانشفاء | #غزه
🔰اشتغال و کارآفرینی حضرت خدیجه(ع)
🔹مورخان و حدیث شناسان نقل کردهاند که حضرت خدیجه(ع) چهارصد کارگزار ، خدمه و ناظر ویژه در اختیار داشت که امور او را اداره و نظارت می کردند. ایشان با وجود این همه دارایی و تجارت گسترده ، هیچ گاه به اموال و شکوه اجتماعی خود دل نبست و ضمن اینکه نمونۀ بارزی از زهد و بی رغبتی را در این عرصه به نمایش گذاشت، با سخاوتی ستودنی و فروتنی فوق العادهای، افراد درمانده و محروم را تحت حمایت خویش قرار داد.
🔹مردانی بیکار و معمولاً از طبقات فقیر و کم درآمد که از خود سرمایه ای نداشتند؛ ولی دارای توانایی در فعالیتهای تجاری و ارتباطی بودند، در امور اقتصادی حضرت خدیجه(ع) به کار گرفته می شدند و در ازای توانایی خود، حقوق کافی دریافت می کردند و سود و زیان معاملات مربوط به خود ایشان بود.
❇️این روند دو فایده داشت:
1⃣نخست اینکه با به وجود آوردن فرصتهای شغلی، خانواده ها را امیدوار می ساخت .
2⃣ دوم اینکه کارگران خود را با قوانین و راه و رسم بازرگانی درون مرزی و منطقه ای آشنا می ساخت تا بتوانند بعدها روی پای خود بایستند و با استقلال اقتصادی به تلاشهای خود در این قلمرو ادامه دهند.
به علاوه، اشتغال صدها جوان و انسانهای فعال در زمینه های تجاری، جلوی عادتهای زشت و درآمدهای حرام، غارتگری و رباخواری را می گرفت و از این رهگذر زندگی مردم از آلودگی های گوناگون و سوء استفاده های مالی مصون می ماند. این بانوی بزرگ قریش، با افرادی قرارداد منعقد می ساخت که از مقداری سرمایه برخوردار بودند.
🔹 او با آنان در مال التجاره شریک می شد، هرچند سهم افزون تر مربوط به حضرت خدیجه(ع) بود، سپس کارگزاران را در سود حاصله از اموال تجاری سهیم می کرد. اگر با پول او سودی به دست می آمد، هم او و هم عاملانش از آن بهره مند می گردیدند و اگر متحمل خساراتی می شد، می کوشید جور شریکان را به تنهایی تحمل کند. حضرت خدیجه(ع) در این فعالیت اقتصادی قابل توجه، تمامی بدهکاران، عوامل اجرایی، خدمه، رابطین و ناظران را از میان انسانهای سالم، امانتدار، درستکار و ریشه دار بر می گزید و به همان گزینش اولیه اکتفا نمی کرد و چنین کاروان عظیمی را با انگشت تدبیر و درایت خویش مدیریت می کرد و چنان بر آنان نظارت داشت که مبادا دچار فساد، خطا، رشوه خواری، سوءاستفاده و کج روی گردند و مورخان و راویان، حتی نمونه ای از خلافکاری در این مجموعۀ وسیع گزارش نکرده اند. او برای افزایش توانمندی کارکنان و ایجاد رقابتی سالم و ثمربخش و تقویت انگیزه های کارگزارن، برنامه هایی ویژه را به اجرا می گذاشت و هدایا و تحفه هایی را به کارکنان با بازدهی مؤثر اختصاص می داد. ۴
🔹رسول اکرم(ص) در مقام حق شناسی از بخشش و بزرگ منشی این بانو فرموده اند: «من کارفرمایی مهربان تر و حق شناس تر و بهتر از خدیجه(ع) نسبت به خدمه اش ندیده ام. هرگاه من و دوستم پس از کار و تلاش و انجام مأموریت نزدش می رفتیم، غذای گوارایی که به اشارة او برایمان تدارک دیده شده بود، به ما می دادند. او با خدمه و زیردستان، بزرگوارانه و بر اساس کرامت انسانی رفتار می کرد. ۵
📚منبع:
۴. السیرة النبویة، عبدالملک بن هشام، ، ج ۲ .
۵. بحار الانوار، محمدباقر مجلسی،ج ۱۶، ص ۱۰
#جهش_تولید_مشارکت_مردم
#مادر_امت
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
پایان دوران تلویزیون؟‼️
🅾 نتیجه تحقیقات در آمریکا و انگلیس و کشورهای مختلف دنیا نشون میده تلویزیون داره به شدت مخاطبش رو از دست میده و مردم زمان کمتری رو به تماشای تلویزیون اختصاص میدن؛ در عوض استریمرها و محتواهای اینترنتی و صنعت گیم به سرعت از تلویزیون عبور کرده و سبقت گرفتهاند.
♨️ یوتیوب رسالت خود را به عنوان «سیستم آموزشی آینده» جهان تعریف کرده است.
🇵🇸✌️🇮🇷جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha