انگار عطار هم یه جایی تو عمرش
به یکی زیادی محبت کرده،
وقتی به بی مورد بودنش پی برده
این بیت رو نوشته :
اگر گرد کسی بسیار گردی
اگر چه بس عزیزی خوار گردی...
#حدیث_دل 🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪَفتم خَموش و
همچون نسیم صُبح
لرزان و بیقرار وزیدم بہ سوے تو
امّا تو هیچ
بودے و دیدم هَنوز هم
در سینہ هیچ نیست بجُز آرزوے تو
#فروغفرخزاد
#حدیث_دل 🍁
چه آدم هایی که بسیار مومن بودند ،
و اندک اندک دچار روزمرّگی شدند
و قلبشان از حضور خدا تهی شد ...
کجای کارید؟!
#حدیث_دل 🍁
[ ۴ ]
⚪️ علیرضا زاکانی :
قاليباف به عنوان نامزد نهايی جبهه اصولگرايانِ تحولخواه است
✳️منبع:خبرگزاری رجانیوز
#حافظه_تاریخی
#بازخوانی_دیدگاهها
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
[ ۵ ]
⚪️ مهدی کروبی :
اصلاحطلبِ عملگرا و اصولگرا هستم!
⚪️ احمد توکلی :
ستادهای قالیباف با عنوان اصولگرایانِ اصلاحطلب فعالیت خواهند کرد!
✍ به ارتباطات، حمایتها، مخالفتها و واژهسازیهای سیاسیون دقت کنید..
#حافظه_تاریخی
#بازخوانی_دیدگاهها
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
[ ۶ ]
🔻درخواست ستاد لاریجانی از احمدی نژاد :
اگر کنارهگیری کنید، پیروزی اصولگرایان قطعی است!
آژینی، قائم مقام ستاد انتخاباتی علی لاريجانی در نامه سرگشادهای به محمود احمدی نژاد نوشت:
" اين اقدام جنابعالی (انصراف از ادامه انتخابات) نه تنها كمترين خدشهای به نيت خالصانه و تلاشهای مجاهدانه شما درجهت حضور حداكثری و مشاركت بالای مردم وارد نمینماید بلكه دلهای ميليونها مردم مؤمن و متدين و بزرگان دين و معنويت را با شما همراه خواهد كرد، در اين صورت شما امروز پيروز واقعی اين انتخابات تلقی خواهيد شد و فردا نيز در پيشرفت و آبادانی كشور بر محور #اصولگرایی بيشترين نقش را به طور طبيعی ايفا خواهيد نمود."
#شگردهای_انتخاباتی
#حافظه_تاریخی
#اصولگرایی
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
سکوت عجیب در برابر یک آمار جالب توجه!
رئیسی مظلوم برای توسعه داخلیها هزینهها داد. نتیجه آن شد عبور #ایتا از تلگرام و واتساپ با ۳۰.۵ میلیون کاربر ماهانه و ۱۹ میلیون کاربر روزانه و رشد ۲۰ برابری ترافیکش.
کاندیدای محترم؛ فعالیت اصلی شما در بستر داخلی تعیینکننده خواهد بود و محکی است بر حمایت از تولید داخل
✍ امیر لاجوردی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1717766973338458138
🗒 هر آنکه همیشه کارگزار بوده، «کارنامه» نیز دارد، اما مسأله، نمرههای کارنامهی اوست. «کارنامهی کامیاب»، نقطهی قوت است و «کارنامهی ناکام»، نقطهی ضعف. ارجاعدادن به «کارنامهی ناکام»، در حکم بهانهدادن به دست مخالفان است. ما با مطالعهی همین کارنامهی ناکام، «زاویهها» و «التقاطها» را دریافتیم.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1717823564104798793
🗒 توصیهی رهبر انقلاب به مجلس که پس از سالها، همچنان در تعلیق است:
مدیریّت فضای مجازی، جزو مسائل مهمّ ما است؛ این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و نزدیک ما است.
در دیدار با نمایندگان مجلس، ۱۳۹۹/۴/۲۲
https://khl.ink/f/46045
تکنوکراتها، به «فرهنگ» نمیاندیشند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻تکنوکراتهای شبهانقلابی (۲):
گشایش نظری
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. جوهر لیبرالیسم، فردگرایی است و لیبرالیسم نیز ایدئولوژیِ نظام سرمایهداری است و آن را توجیه و تئوریزه میکند. بنابراین، سرمایهداری نیز بر فردگرایی مبتنی است؛ چنانکه در عمل نیز مشاهده میکنیم که سرمایهدارن لیبرال، خود را بر همه مقدّم میدارند و همچون گرگهایی درنده و بیرحم، دیگران را چپاول و غارت میکنند و ثروت جامعه را در دست خود انباشته و متمرکز میسازند. در منطق آنها، اصل حاکم بر جامعۀ انسانی، رقابت و ستیز است، نه ترّحم و تعاون. امکانات و فرصتها محدود هستند و تقاضاها، فراوان. پس باید دیگران را پشت سر نهاد و سهم بیشتری از این امکانات و فرصتها را در اختیار گرفت. و اگر ما چنین نکنیم، دیگران خواهند کرد. در این میان، حال و وضع ضعفاء و مستمندان مهم نیست؛ آنها از صحنۀ بازی رقابت و ستیز حذف شده و وجودشان بر شانههای جامعه، سنگینی میکنند. باید آنها را به حال خود رها کرد تا یا بمانند و یا بروند. ایثار - که به معنی مقدّم داشتن دیگران بر خود است - نامعقول و بلکه بیمعناست؛ من و خواستههای من اصالت دارد و دیگران، اشیاء و وسایلی بیش نیستند که برای دستیابی به هدفهای مادّی، باید از آنها بهره برد. خودمرکزبینی تکنوکراتها اقتضاء میکند که چون قدرت دارند و زمام امور به دستشان است، بیتالمال مسلمانان را به تاراج برند و ثروتهای عمومی را تصاحب کنند و به واسطۀ ایجاد درّههایی از فقر، قلّههایی از رفاه برای خود به وجود آورند.
[دوّم]. در نظام سرمایهداری، از یکسو، اصالت از آنِ سود است نه ارزش، و انسان آنگاه منطقی عمل کرده که هدفهای متضمّن سود را انتخاب کند و از وسایلی برای رسیدن به این هدفها بهره بگیرد که با آنها متناسب باشد؛ و از سوی دیگر، وقتی فردگرایی نهفته در لیبرالیسم به ایدئولوژی سرمایهداری پیوند میخورد، پایمال شدن حقوق اکثریّت فقیر در برابر اقلیّت غنی، معنادار و فهمپذیر میشود. انسان سرمایهدار، انسان برتر است، بهطوریکه حتّی مصالح جمعی نیز نمیتواند منافع او را محدود کند. در نظام سرمایهداری، ملاک تقدّم و تأخّر، مطلوبیّت و مذمومیّت، فرادست و فرودست، سرمایه است و هیچ ارزشی وجود ندارد که بر آن ترجیح داشته باشد. همۀ طبقهبندیها و مناسبات و اولویّتها و جهتگیری در نظام سرمایهداری، متأثّر از سرمایه است و این انسان سرمایهدار است که به سرنوشت جامعه، حاکم و مسلّط است و زمام امور را در دست دارد.
[سوّم]. تکنوکراتیسم، از فروعات و انشعابات نظام سرمایهداری است؛ یعنی نظام سرمایهداری، چنین اقتضائی دارد و آن را میطلبد. هم سرمایهداری و هم تکنوکراتیسم، مبتنی بر عقلانیّت ابزاری هستند و عالَم و آدم را از این منظر مینگرند. بنابراین، ثروتاندوزی و تکاثر و دنیاطلبی، سرشت هر دو را شکل میدهد، با این تفاوت که سرمایهداری، در حکم ریشه است و تکنوکراتیسم در حکم شاخه. نیروهای تکنوکرات، خادم و عامل نظام سرمایهداری هستند و تداوم بقاء و سلطۀ آن را تضمین میکنند. به بیان دیگر، نیروهای تکنوکرات، کارگزاران میدانی اما یقهسفید نظام سرمایهداری هستند که عملگرایانه و محافظهکارانه، به این نظام وفادار و پایبندند، و همانند سرمایهداران لیبرال، جز به پول نمیاندیشند. آیین و معنای زندگی تکنوکراتها، پولپرستی است و در نظر آنها، خدا و ملکوت و معنا و معنویّت، اموری تفنّنی و مایۀ سرگرمی و شاید اندکی هم مایۀ آرامش و اطمینان خاطر باشند.
[چهارم]. در نیروهای تکنوکرات، تخصص وجود دارد و نه تعهد؛ آنها بر تکنولوژی مسلّط هستند و قواعد و مناسبات اقتصادی و صنعتی و فنی در دنیای متجدّد را میدانند، اما انگیزهها و نیّات ایمانی و اعتقادی و معنوی در آنها راه ندارد. برای نیروهای تکنوکرات تفاوت ندارد در خدمت کدام نظام سیاسی قرار دارند و حاصل کارشان بهنفع کدام جریان و جبهه است. صفبندیهای ایدئولوژیک و دینی، هیچ منزلتی در اندیشۀ آنها ندارد و هیچگاه مبنای معادلات و محاسباتشان قرار نمیگیرد. حال آنکه انقلاب اسلامی - که در خارج از جهان معنایی تجدّد بهوقوع پیوست و آن را به چالش طلبید - مفاهیم بدیعی چون انسان متعهّد و انسان مکتبی را عرضه کرد که حکایت از معیارانگاری شرایط اعتقادی و ایدئولوژیک داشت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi