10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی میگویم حتی با میکروفون هم مخالفم به من میخندند! این دانش خودش یک مساله است، روششناسی کشف این دانش مساله مهمتریست. یا باید بگویند که این روششناسی ابطالگرایی پوزیتیویستیست که خب پس دوباره تاریخ علم را بنویسید و نام امثال پوپر را بعنوان سارق علمی بنویسید! اگر هم آن نیست پس انحصارطلبیتان را کنار بگذارید و اجازه بدهید دانش پاک و طبیعی که نابود کننده نظام اجتماعی و فرهنگی جوامع و محیط زیست نیست گسترش پیدا کند.
💠 @h_abasifar
✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (١)
1️⃣ فصل جدید شوی استعدادیابی #عصر_جدید همزمان با ایام نوروز، پخش خود را از شبکه سوم سیما از سر گرفت و شور و شعفی را به آنتن سیما اضافه کرد.
2️⃣ بهانهٔ نگارش این مقال، برنامهای است که در شنبه، ۶ فروردین پخش شد.
3️⃣ در این برنامه، یک گروه موسیقی جوان، با نام «۶۰ ثانیه» به سرپرستی یک جوان ایرانی کرهایتبار، تلاش داشت با محتوای شعری انرژتیک، امیدبخش و جوانانه، به تقلید و تأسی آشکار از #کیپاپ (K-pop = پاپ کرهای) و بهطور خاص گروه #بی_تی_اس، یک نوع #آیپاپ (پاپ ایرانی) با همان محتوا و فرم عرضه کند که مورد تأیید داوران و تماشاگران نیز قرار گرفت.
4️⃣ بهنظر میرسد که بالاخره موج جهانی کیپاپ که چند سالی است به ایران رسیده، با پخشِ تقلید و تأثیرگیریِ آشکاری از آن در آنتن زنده سیما، وارد مرحله و فاز تازهای شده است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (٢)
1️⃣ موسیقیِ برآمده از #کی_پاپ یا همان #پاپ_کرهای، چند سالی است که جهان را در نوردیده و انواع و اقسام گروههای پاپ کرهای که بهنحوی عجیب، #دختران_پسرنما یا #پسران_دخترنما و جوان اعضای پرتعداد آنها را تشکیل میدهند، محبوبیّت و شهرت جهانی پیدا کردهاند.
2️⃣ جالب اینجاست که طرفداران اصطلاحاً تیفوسی و متعصّب این گروهها، بهویژه گروه #بی_تی_اس، که خود را #آرمی (ارتش طرفداران) میدانند، در ایران و بین نسل دهههشتادی بسیار گسترده هم هستند.
3️⃣ این نوع موسیقی را با تعداد زیاد اعضای گروه، ریتمهای تند موسیقی الکترونیک، ملغمهای از رپ کرهای-انگلیسی، تصاویر پُر زرق و برق و اصطلاحاً شیک و لاکچری با رنگهای شارپ و «انرژی» فراوان و حتی بعضاً مبالغهامیزِ آن میشناسند، با متن ترانههایی ظاهراً سَبُک و نهچندان پیچیده که باب دل طیف نوجوان یا تینایجر است.
4️⃣ گفتن از «صلح جهانی» و کنار گذاشتن «تبعیض» و پذیرش «تفاوت»ها و داشتن «امید» و انرژی مثبت، شعارهای جهانشمولی و سادهٔ اینچنینی، وجهی بشردوستانه و اصطلاحاً «مثبت» و خوشخیم به گروههای کیپاپ بخشیده است.
5️⃣ اما در پسِ این ظاهر فریبنده و فانتزیگونه، رازهای سیاه و مرموزی وجود دارد، که زیر رنگ و لعاب و زرق و برق این گروهها و غوغای طرفداران نوجوان آن و البته حمایت #رسانههای_جریان_اصلی، کمتر به آن پرداخته میشود.
6️⃣ در این مجال، تنها از باب نمونه، یکی از آثار معروفترین گروه کیپاپ، یعنی بیتیاس را تحلیل معنایی و نمادین میکنیم تا مشخص شود چه برنامهریزی و طراحی پیچیده و البته تاریکی پشت این ظاهر «بچه مثبتی» وجود دارد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (٣)
1️⃣ در سال ۲۰۱۶، دومین آلبوم استودیویی و به تعبیر نگارنده، مهمترین آلبوم گروه BTS، بهنام #بالها (WINGS) منتشر شد. سطوح و لایهبندی تفکرات و نمادهای «خاص» در این آلبوم بهطرزی عجیب، متفاوت از دیگر کارهای گروه #بی_تی_اس است.
2️⃣ حتی نام این آلبوم، یعنی «بالها»، اشاره به #موجودی_خاص دارد که در ادامه به آن خواهیم رسید.
3️⃣ مسالهٔ محوری دربارهٔ این آلبوم و موزیکویدئوهای مرتبط با آن، این است که با الهام مستقیم از یکی از رمانهای کلاسیک ادبیات غربی، یعنی رمان #دمیان اثر #هرمان_هسه، نویسندهٔ مشهور آلمانی-سوئیسی و برندهٔ #نوبل_ادبیات در ۱۹۴۶، ساخته شدهاند.
4️⃣ #کیم_نامجون، با نام هنری آر اِم (RM)، بهعنوان رهبر گروه، در مصاحبهای با مجلهی «رولینگ استونز»، صراحتاً گفت که از نویسندگانی چون «هرمان هسه» و کتاب او «دمیان» برای ویدیوهای گروه ایده میگیرد.
5️⃣ در کتاب «دمیان»، شخصیت اصلی، نوجوانی بهنام «امیل سینکلر»، که در سن بلوغ است، با جوانی بهنام «دمیان» و مادرش آشنا میشود که افکاری عجیب و تفاسیری #کفرآمیز از کتاب مقدس و مبانی مسیحیت دارند.
6️⃣ دمیان از خدایی بهنام #آبراکساس (Abraxas) میگوید… خدایی که علاوه بر زیبایی، مظهر زشتی و تاریکی هم هست! در واقع آبراکساس برآمده از مکتب #گنوسی باستان است که در آن تفکر، یک الوهیت منفی در برابر خدای متعال لامکان محسوب میشود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (۴)
1️⃣ آنچه دمیان به سینکلر میآموزد ریشه در #کابالا، مکتب الحادی #یهودی دارد. در این تفکر، شرّ و نیکی هر دو از یک مبداء میآیند و #شیطان هم بخشی از خداست!
2️⃣ شعار یا گزارهٔ کانونی کتاب #دمیان این است: «آنکه میخواهد متولّد شود، باید دنیای پیشین را نابود کند».
3️⃣ این چکیده و عصارهٔ اَبَربرنامهٔ شیطان برای #آخرالزمان است: «نابودی نظم پیشین و برقراری #نظم_نوین_جهانی تحت حکومت #لوسیفر یا ابلیس». شعاری که روی مُهر رسمی آمریکا و روی اسکناس یک دلاری نقش بسته است!
4️⃣ هسه در «دمیان»، از زبان شخصیتی که نماد نیمهٔ شریر و بخش تاریک وجود است (دمیان)، از خدایی بهنام #آبراکساس نام میبرد که خدای مورد پرستش دمیان و همفکران اوست. در جای جای این رمان، به آبراکساس و نماد او اشاره میشود.
5️⃣ در #علوم_غریبه و فرقههای رازآمیز کنونی در غرب هم آبراکساس یکی از «شیاطین» اصلی است که در مناسک فرقهای به او توسّل جسته میشود. نکتهٔ بسیار مهمی که دربارهٔ آبراکساس وجود دارد این است که او نیز همچون شمایل بُز #بافومت، هرمافرودیت است و مشخصههای هر دو جنس نر و ماده را دارد!
6️⃣ این نکتهای است که #بی_تی_اس را (بهعنوان یک گروه کوئیر) به آبراکساس و تجسّمات شیطانی متصل میکند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🔻پاداش عظیم تلاوت سوره ی قدر هنگام سحر و افطار
✍ امام صادق علیه السلام:
﷽عن أَبِي يَحْيَى الصَّنْعَانِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: مَا مِنْ مُؤْمِنٍ صَامَ فَقَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقِدْرِ عِنْدَ سَحُورِهِ وَ عِنْدَ إِفْطَارِهِ إِلَّا كَانَ فِيمَا بَيْنَهُمَا كَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ.
🔸هیچ مؤمن روزه داری نیست که در هنگام خوردن سحری و افطارش سوره قدر را بخواند، مگر آنکه بین این دو زمان ثواب کسی را خواهد داشت که در راه خدا در خون خود غلطیده باشد.
📚منابع:
بحارالأنوار 97 ص 344
اقبال الاعمال ج 1ص 238
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔴 یک بدعت خطرناک
خطرناک تر از #واکسن های مشکوک کرونا که هیچ کدام دارای تاییدیه و مجوز نیستند(فقط مجوز موقت دارند) ،
نوع تعامل و عملکرد دولت و ستاد کرونا در اجباری کردن واکسن هاست.
🔹به هیچ وجه مقصود از این مطلب زیر سوال بردن اصل وجود ستاد کرونا نیست ؛ اما گاهی اوقات اجرای بد یک تصمیم میتواند سبب ایجاد انحراف از هدف اصلی آن تصمیم شود. نوع عملکرد و تعامل ستاد کرونا از این جنس است.
🔺فارغ از درست یا غلط بودن سیاست واکسن اجباری همین که ستاد کرونا راساً بدون رعایت حق مسلم قوه مقننه و بدون مشارکت مجلس ، اقدام به وضع قوانین سختگیرانه ای می کند که همه احوالات جامعه و زندگی مردم را تحت الشعاع قرار می دهد ، یک بدعت خطرناک است که آخر و عاقبت خوبی نخواهد داشت.
قوانینی که برخی از آن ها مثل ممنوعیت تردد شبانه و جریمه بر اساس پلاک خودرو آن قدر بی منطق و غیرقابل دفاع است که کسی رغبت دفاع از آن را ندارد.
🔹مثلاً تصور کنید خدای ناکرده در آینده ، یک فرد خطرناک و مستبد به ریاست جمهوری برسد ؛ به راحتی می تواند از طریق ستاد کرونا ، مجلس و تمام شئونات قانون گذاری و نهادهای نظارت کننده بر دولت را دور بزند و یکه تازی کند.
🔹اجرای محض و بی چون و چرای سیاست های استعماری سازمان بهداشت جهانی(WHO) هم یک ایراد بزرگ دیگر برای این بدعت خطرناک است ...
#استعمار_بهداشتی
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
⭕️ سهم شریعت از جمهوری اسلامی
🔹 دهه نخست ماه رمضان است و در طول روز در پایتخت ایران اسلامی خوردن و آشامیدن و سیگار کشیدن در خیابانها و مراکز عمومی به صورت علنی و در کمال وقاحت و جسارت جریان دارد و روزه خواران بدون ترس و آزادانه به لگدمال کردن حرمت ماه رمضان مشغولند به گونه ای که انسان شک می کند اینجا جمهوری اسلامی است یا مملکت لائیکی مثل ترکیه!
🔹 اما عادی شدن روزه خواری در تنها کشور دارای حکومت اسلامی ، تعجبی ندارد چون روزه خواران یقین دارند نه پلیس و نه قوه قضائیه و نه هیچ بخش دیگری از حکومت اسلامی، کاری بکار آنها ندارد و مسئولان سرگرم دغدغه هایی مهم تر از حرمت ماه رمضانند.
🔹 وقتی رئیس جمهور مملکت حتی به اندازه چند دقیقه وقت نمی گذارد تا لزوم رعایت حرمت این ماه را به مردم یادآوری کرده و مسئولان و مدیران ارشد کشور را ملزم به حفاظت از حریم ماه مبارک در قلمرو مسئولیت شان کند( آن هم در حالی که از ابتدای ماه مبارک چندین بار پیگیر ماجرای ورود زنان به ورزشگاه مشهد شده است) طبیعی است که جامعه می فهمد ورود زنان به استادیومها از جمله دغدغه های رئیس جمهور هست اما شیوع روزه خواری در سبد اولویتهای ایشان جایی ندارد و ....
🔹 هنگامی که ریاست قوه قضائیه حتی به اندازه یک جمله درباره نقش عدلیه در حفظ حرمت ماه رمضان و یادآوری ضرورت اجرای حد روزه خواری در دستگاه قضا سخنی نمی گوید ، جماعت روزه خوار متوجه می شوند که روزه خواری آزاد است و کسی حال و حوصله و اراده اجرای «حد» بر روزه خواران را ندارد!
🔹مردم به خوبی متوجهند که رسانه های متعلق به نظام ( از خبرگزاریهای فارس و تسنیم و مهر گرفته تا روزنامه های ایران و همشهری و کیهان و ...) و در راس آنها رسانه ملی توجهی به حفظ احترام ماه رمضان و پرهیز از روزه خواری در ملاء عام ندارند و اصولا پرداختن به این مسئله را دون شان خود می دانند و در این عرصه مطالبه و تحرکی از خود نشان نمی دهند.
▪️وقتی که از رئیسی و قالیباف و اژه ای تا جبلی و فارس و نسیم و کیهان و ایران و... نسبت به حرمت ماه رمضان بی اعتنایی می کنند، مردم سست ایمان هم به تقلید و با الگو گیری از این عزیزان مرتکب بی حرمتی به ماه مبارک شده و «روزه خواری» می کنند!
❇️ بنا به حدیث منسوب به امیر مومنان : مردم به حاکمیتشان شبیه ترند تا به پدران شان!
وقتی مسئولان نظام اسلامی که به فرمایش قرآن باید اولویت نخست شان اقامه احکام دینی در جامعه باشد ( الذین ان مکناهم فی الارض اقاموا الصلوه) توجه به معضل روزه خواری را به فراموشی سپرده اند و در واقع «سهم شریعت از جمهوری اسلامی» به حداقل رسیده ،از مردم عادی و غیر مومن در عرصه احترام به شریعت چه توقعی می توانیم داشته باشیم؟
محمد صادق کوشکی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆